Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 400 000,- for kr 3 400 000,-

Velkommen til Hellefossveien 53

Fasade

Hellefossveien 53

God plass for parkering i gruset gårdsplass

Delvis overbygd uteplass

Nymalt utvendig

Innredet uthus/anneks

Innredet uthus/anneks

Hall

Hall med trapp opp til 1.etg.

Pent oppusset trappegang i 1.etg. med utgang til hage med flott overbygd uteplass og stort eldre uthus som er innredet til hobbyrom

Stue med peisovn og åpen løsning til kjøkken

Mye lys inn fra store vinduer i stuen

Pent oppusset kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med integrerte hvitevarer

Stue

Stue

Bad i 1.etg.

Bad i 1.etg.

Soverom i 1.etg. med utgang til balkong og med skyvedørsgarderobe.

Kontor/bod i 1.etg.

Soverom 1 i u.etg.

Soverom 2 i u.etg.

Bad i u.etg.

Vaskerom i u.etg.

Ett av tre rom i eldre pent oppusset uthus

Velkommen til Hellefossveien 53

Områdebilde

Hellefossveien 53 - 1. Etasje

Hellefossveien 53 - U. Etasje

Hokksund

Hellefossveien 53

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 600 000,-

Hokksund: Pent oppusset enebolig m/garasje og innredet uthus. Kort vei å gå til sentrum. Rett ved elva med bade og fiskemuligheter!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
133 / 160 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i attraktivt etablert område med få min å gå til Hokksund sentrum. Meget kort vei å gå til fin badeplass langs elva. Flotte fiskemuligheter. Barnevennlig med kort vei til Hokksund barneskolen, barnehager, flott nyere ungdomsskole og Hokksund videregående skole.

Kort vei til sentrum med bl.a. flere klesforretninger, matforretninger, flere koselige spisesteder, vinmonopol, bank, leger og jernbanestasjon.

Kort vei til marka med flotte turmuligheter sommer og vinter.

Enkel adkomst til hovedvei for pendling til Kongsberg, Drammen/Oslo eller Hønefoss. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss eller tog. Jernbane og busskommunikasjon i sentrum av Hokksund. Kun 20 min å kjøre til Drammen.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider (http://www.ovre-eiker.kommune.no) finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Bare i Hokksund finnes tilbud om bla. skitrekk/tautrekk, fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, tensing, turn, bordtennis. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane, Salto treningssenter, Kurbadet, Lille Trim og ett rikt utvalg av forretninger mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no.

Hokksund barneskole, se; www.minskole.no og barnehage rett ved barneskolen. Flott ny ungdomsskole i Hokksund sentrum og Eiker vidergående skole, se; www.hokksund.ungdomsskole.no og www.eiker.vgs.no.

Adkomst

Se kartskisse i nettannonse eller nabolagsprofilen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 600 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1979

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

133m2

Bruksareal

160m2

Tomt

815m2

KR-kode

19.18120

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hellefossveien 53, 3300 Hokksund

Gnr. 77, bnr. 526 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 815,6 kvm. Pent opparbeidet tomt med plen, hekk eller nettinggjerde i deler av tomtegrensen, diverse beplantning og noe belegningsstein i gangstier. Gruset gårdsplass.

Parkering

Garasjeplass for en bil i u.etg. I tillegg god plass for parkering i egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Hellefossveien er offentlig vei, men en liten bit av avkjøringen går over gnr. 77 bnr. 135

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Avløp er via slamavskiller tilknyttet offentlig nett. Det kan påregnes pålegg om utkobling av slamavskiller, men ingen pålegg pr i dag.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 182 kvm

Totalt bruksareal: 160 kvm

Totalt primærrom: 133 kvm

Primærrom:

U.etg.: Vindfang, gang, 2 soverom, vaskerom, bad: 48 kvm

1.etg.: Gang, bad, kontor, vindfang, stue, kjøkken, soverom: 85 kvm

Sekundærrom:

U.etg.: Garderobe, bod, garasje: 27 kvm

I tillegg er det et uthus som er i bruk som snekkerbod, innredet rom, bod, vedbod og to loftsrom.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.01.2019 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Eneboligen er iht. tilstandsrapport oppført på støpt betong fundament/gulv. Grunnmur av leca. Deler av kjeller er garasje med vippeport. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Utvendig stående kledning. Saltak tekket med Decraplater.

I tillegg så er den et eldre uthus på eiendommen. Dette huset er av selger innredet til snekkerbod, innredet rom, bod, vedbod og to loftsrom.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. I rapporten er det fastsatt ulike tilstandsgrader (TG) for å angi eventuelle byggetekniske avvik. TG2 betyr at det er avdekket vesentlige avvik fra dagens byggetekniske krav, mens TG3 betyr at det er avdekket store eller alvorlige avvik. For denne eiendommen er det angitt TG3 på vaskerom i u.etg. pga "bom" under fliser, ingen synlig membran og ikke flislagt rundt varmtvannsbereder. Videre skriver takstmann i sin konklusjon: "Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje. Vanligvis har de fleste bygningsdeler som utsettes for slitasje en levetid på 15- 40 år, flere av bygningsdelene på denne boligen nærmer seg sin forventede levetid. Det som bør prioriteres er drenering og utskifting av vinduer og dører pga alder. Innvendig har boligen en normalt tilstand. Kjøkken fra 2017 og to bad med ukjent alder. Eldre slamavskiller og frakobling av denne samt noe oppgradering av røropplegget kan påregnes på sikt." Ingen pålegg om endring av tilkobling for denne eiendommen pr i dag.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen holder en god standard og er pent oppusset de siste årene i lyse farger. Lekkert kjøkken og to pene bad.

Utvendig har boligen fått nytt rekkverk på terrassen og behandlet kledning utvendig. Tiltalende bolig!

Eier opplyser at de i tillegg har utført følgende i sin eiertid:

- ny innredning bad

- malt de fleste overflater og nye lister

- nye gulv i stue, kjøkken, gang i 2.etg. og begge soverom i 1.etg.

- elektrisk opplegg i gang u.etg. er nytt

- nye fliser i gang og vindfang i u.etg.

- uthus er innredet/pusset opp

- ny varmepumpe 2017

Overflater enebolig:

Fliser, laminat og betong gulv.

Vegger har malte overflater, malt panel, malt puss, mdf og malt tapet.

Himlinger med takess og malt panel. Downlights i bad u. etg. samt gang og bad 1.etg.

Hvite profilerte innerdører.

Innhold:

U.etg.

Vindfang/gang med god plass for garderobe.

Pent flislagt bad med varme i gulv. Innredet med WC, servant i pen innredning og dusjhjørne.

Vaskerom med enkel standard. Varmtvannsbereder, skyllekar og opplegg til vaskemaskin.

To soverom som er pent oppusset.

To boder, hvor den ene er innredet som garderobe med innredning fra IKEA.

1.etg:

Gang med varmepumpe.

Kjøkken med delvis åpen løsning mot spisestuen. Lekker hvit profilert IKEA kjøkkeninnredning fra 2017. Laminat benkeplate. Integrert komfyr/topp og kjøl/frys. Montert avtrekksvifte over komfyr. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Romslig og pent flislagt bad med varme i gulv. Innredet med innebygget badekar, veggmontert klosett, dusjkabinett og servant i pen innredning.

Stue med peisovn og utgang til delvis takoverbygd balkong på ca 24 kvm. Stor delvis overbygd terrasseplatting på ca. 29 kvm. Koselig hage med fine solplasser.

Hovedsoverom med skyvedørsgarderobe.

I tillegg kontor med lite vindu (godkjent som bod).

Oppvarming

Varmepumpe fra 2017. Peisovn i stuen. Gulvvarme begge bad, samt i gang u.etg (ikke varme i ytterste del som er vindfang). Ellers elektrisk oppvarming via panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Tidligere eier opplyser at det er en nedgravd parafintank som er tømt for parafin og renset.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 18.06.1979. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest er gitt og om rom er tatt i bruk som oppholdsrom uten å søke bruksendring. Nåværende eier har ikke gjort endringer i sin eiertid utover å ta i bruk bod i 1.etg som kontor. Kommunen opplyser at det ble godkjent oppføring av veranda 03.06.2002.

Eldre uthus/sidebygg på eiendommen som er innredet som snekkerbod, innredet rom, bod, vedbod og to loftsrom. Usikkert når uthuset er bygd. Usikkert om rommene er godkjent som oppholdsrom. Tidligere eier opplyser at byggeåret er ca 1920. Kommunen har ingen informasjon om bygningen og heller ingen ferdigattest på dette bygget da det ikke var et krav på den tiden bygget ble oppført. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar begge bygningene/eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

15.08.1947 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0624 Gnr:77 Bnr:481

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig jfr reguleringsplan for Eiker Videregående skole og tilstøtende områder. Revidert 12.02.2004 og med mindre endringer 17.03.2004. Kopi av reguleringsbestemmelser kan fåes ved henvendelse til megler. Kommunen opplyser at en mindre del av eiendommen ligger innenfor fareområde for flom.

Eier har fått nabovarsel fra nabotomten med adresse Boligveien 6 om bygging av en tomannsbolig. Tomten er nærmeste nabo sett til venstre ved innkjøringen til denne eiendommen. Kopi kan fåes ved henvendelse til megler.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: kr 5.955,- pr. år (2018). Kommunale avgifter faktureres tre ganger i året, med forfall 1/3, 1/7 og 1/11. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er installert vannmåler i boligen og kostnaden vil variere i forhold til bruk.

Renovasjon kr 3.336,- pr. år fordelt på to terminer.

Feiing/tilsyn ca kr 1.000,- pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 25.000 kwh. Pris ca kr 1,- pr kwh.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 9.000,-.

Nåværende eier opplyser at det er både AltiBox og Get opplegg i huset. De har benyttet Altibox og betalt ca kr 1000,- pr mnd for TV og internett. Tuner/dekoder/parabol følger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og rabattavtaler. Pris for tv/internett avhenger av valg av antall kanaler og hastighet på nett.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr3.691.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Sentrum Nord/hellefoss
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Vestfossen 6.4 km
Krokstadelva 7.4 km
Hokksund 0.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 113.7 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 1.1 km
Bussholdeplass Eiker videregående skole 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Hokksund u.skole gressbane 0.6 km
Idrettsanlegg Stryken grusbane 1.2 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 2.6 km
Treningssenter Sporty24 Mjøndalen 8.2 km

Steder av interesse

Skoler

Hokksund barneskole (1-7 kl.) 1.5 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Eiker videregående skole 0.3 km

Barnehager

Saron barnehage (0-5 år) 0.5 km
Lerberg kommunale barnehage (0-5 år) 1.1 km
Smaatroll familiebarnehage 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 2.4 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 6.5 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 0.8 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 6.5 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 0.7 km
Apotek Boots apotek Hokksund 1.1 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Hokksund 0.4 km
Dagligvare Kiwi Hokksund 0.5 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 0.5 km
Kiosk/video Maxbo Ivar O. Haugen 1.3 km
Bensin Esso Lerberg Bensinstasjon 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Langebru 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,2 %
Andel kvinner 53,8 %
Gj.snittalder menn 40,9 år
Gj.snittalder kvinner 41,1 år
Husholdninger med barn 35,2 %
Husholdninger uten barn 64,8 %
Gj.snitt byggeår 1962
Gj.snitt tomtestørrelse 797
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Sentrum Nord/hellefoss 478 213

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,3% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Egenerklæring fra selger
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?