Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 9 500 000,- for kr 9 500 000,-

fasade

fasade

fasade

utsikt

utsikt

fasade

fasade

fasade

terrasse

entré

stue

stue

kjøkken

kjøkken

stue

stue

stue

stue

stue

bad

bad

soverom

soverom

disp.rom

soverom

kjøkken

stue

terrasse

terrasse

stue

bad

terrasse

2Dplan

2Dplan

3Dplan

2Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

Hellvik - Enebolig med eget badehus, fantastisk utsikt og nærhet til fjorden. Gode utleiemuligheter.

Hellvikstrand 54

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 300 000,-

Hellvik - Enebolig med eget badehus, fantastisk utsikt og nærhet til fjorden. Gode utleiemuligheter. : Hellvik - Enebolig med eget badehus, fantastisk utsikt og nærhet til fjorden. Gode utleiemuligheter.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
195 / 240 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Enebolig beliggende i veletablert, attraktivt og barnevennlig boområde på Hellvik. Eiendommen har en fin beliggenhet sydøstvendt med flott fjordutsikt. Det er ca. 5 minutters rusletur til sandstrand og brygge/molo som vedlikeholdes av velforeningen. Gangavstand till Hellviktangen med populær badestrand og Gårds- og kunstkafé hvor det jevnlig arrangeres kunstutstillinger og konserter.

Den nærmeste dagligvareforretningen ligger på Skoklefall der det også er frisør, kiosk og lite treningssenter. På Tangen er det kjøpesenter med butikker, frisør, kafé, lege og tannlege, samt kommunehus med bibliotek, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Gangavstand til bussholdeplass med buss bl.a. til Nesoddtangen Brygge, og herfra går det båt både til Aker brygge og Lysaker på en meget hyggelig og behagelig måte.

Det er kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), ballbinge, skøytebane, tennisbaner og idrettshall samt Nesoddmarka som byr på flotte turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. På Varden ligger et meget populært treningssenter. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i området Hellvik, Berger, Fjordvangen og Skoklefall. Gangavstand til barne- og videregående skole på Berger/Hellvik. Skolebussordning til ungdomsskole på Alværn. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv. 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre ved Berger veiskille og følg Hellvikveien nedover. Ta deretter inn Rugdefaret på høyre hånd og følg Rugdefaret innover. Ta til høyre ned Ringveien og deretter første vei til venstre som er Hellvikstrand. Eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 300 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1990

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

195m2

Bruksareal

240m2

Tomt

1013m2

KR-kode

5118129

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hellvikstrand 54, 1459 Nesodden

Gnr. 1, bnr. 705, 776 i Nesodden kommune.

Tomten

Bnr.705: Eiet tomt på 825,6 kvm.

Eiendommen er skrånende mot øst og er opparbeidet med asfaltert adkomst og gårdsplass. Skiferlagt dekke på siden av garasje. Eiendommen forøvrig er bestående av naturtomt med naturvekster og trær. Deler av eiendommen er inngjerdet. Terrengtilpasset trapp og sti til strandparsell og badehus.

Bnr. 776: Eiet tomt på 188,8 kvm.

Strandparsell med badehus rett nedenfor eiendommen. Strandparsellen er hovedsakelig bestående av svaberg, platting og en brygge.

Det bemerkes at carport er beliggende noe på utsiden av tomtegrensen mot vest iht. kart. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Parkering

Parkering i carport, samt godt med biloppstillingsplasser på egen eiendom.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Kloakkpumpe fra byggeår er nedfelt i gulv teknisk rom i u. etasje med årlig service avgift.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 264 kvm

Totalt bruksareal: 240 kvm

Totalt primærrom: 195 kvm

Bruksareal:

Badehus: 5 kvm

Bod v/adkomst hybel: 2 kvm

Carport: 18 kvm

Enebolig: 212 kvm

Uthus mot nord: 3 kvm

Uthus

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 45 kvm: Entré/stue/kjøkken, bad/vaskerom/wc, soverom

Kjeller: 10 kvm: Trapperom

1. etasje 80 kvm: Entré/trapp, vaskerom, bad/wc, kjøkken, bibliotek/soverom, stue/spiseplass

2. etasje 60 kvm: Trapperom, loftstue, soverom m/utgang til balkong, bad/wc, 2 soverom

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 17 kvm: Teknisk rom, bod

Bod v/adkomst hybel:

Kjeller: 2 kvm: Bod m/lagringsmuligheter

Uthus mot nord:

1. etasje 3 kvm: Bod m/lagringsmuligheter

Carport:

Kjeller: 18 kvm: Biloppstillingsplass

Badehus:

1. etasje 5 kvm: Badehus

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.06.18 utført av Takstmannen A. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Enebolig:

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og er fundamentert med betongsåle/støpt betongdekke til sprengsteinsfylling/fjell og antatt fast byggegrunn. Grunnmur/yttervegger i underetasje er oppført i utvendig pusset og malt Leca isoblokk. Yttervegger forøvrig er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel, sist utvendig behandlet ca. 2014. Etasjeskillet mellom underetasje og 1. etasje er i lecaplank. Etasjeskillet mellom 1. etasje og loftetasje er i tre. Vinduer med isolerglass hovedsakelig fra 1990 og Velux takvinduer fra byggeår.. Takkonstruksjon er av type saltak tekket med betongtakstein fra byggeår. Overbygget skiferlagt adkomst til hybelleilighet i underetasje.

- Grunnmur fremstår med utvendig vedlikeholdsbehov.

- I bod i hoveddel i underetasje ble det observer avskallet maling og murpuss, samt noe salt- og kalkutslag nederst på vegger. Tiltak/ytterligere undersøkelser og evt. utbedring anbefales.

- Ytterkledningen fremstår med noe utvendig vedlikehold-/overflatebehandlingsbehov.

- Vinduer med stedvis større utvendig slitasje og fremstår med vedlikeholdsbehov.

- Trapper ned til badehus fremstår med vedlikeholdsbehov.

- Råteskadet rekkverk på topp av støttemurer.

Bod ved adkomst hybel:

Boden er antatt fundamentert med trekonstruksjon til tregulv el.l. med underliggende støpt dekke. Yttervegger antas oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Malt, slett boddør.

Carport:

Carporten er fundamentert med ringmur i betong og støpt betongsåle til fjell/sprengsteinsfylling og antatt fast grunn. Yttervegger mot syd og øst er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med trepanel. Pilarer mot vest med plexiglass mot støttemur. Takkonstruksjon av type saltak tekket med betong takstein. Innlagt strøm og automatisk leddheisport med fjernkontroll. Bygningen ble oppført som en carport og fremstår delvis som en garasje.

Uthus mot nord:

Uthuset er fundamentert med gulvkonstruksjon i tre til lettklinkerblokker (punkter). Yttervegger er oppført i tre med liggende trepanel. 2-fløyet boddør med vinduer. Yttertak av type saltak tekket med takplater e.l.

- Bygningen fremstår med stort vedlikehold-/oppgraderingsbehov.

Badehus:

Badehuset er fundamentert til fjell med støpt betongdekke og bæring av liggende limtredragere med stålpilarer ytterst. Bygningen er oppført i tre med åpen, uisolert konstruksjon. Gulv i trebjelkelag og åpent under. Yttervegger er oppført i tradisjonell bindingsverk utvendig kledd med stående trepanel. Takkonstruksjon av type saltak tekket med betongtakstein. Utgang fra badehuset til overbygget terrasse på ca. 5 kvm med rekkverk i tre og plassbygget trebenk. Takrenner, nedløp og beslag i behandlet stål.

Det er adkomst til badehuset via terrengtilpasset tretrapp til støpt brygge/terrasse på ca. 5-6 kvm. Videre adkomst til støpt terrasse/brygge, hvor deler er belagt med skifer, og øvrig del med malt tregulv. Adkomst fra støpt terrasse/brygge til badehus via gangbro i tre på svaberg, fundamentert til fjell med pilarer i metall.

- Bygningen fremstår med generelt vedlikeholdsbehov.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Enebolig over 3 plan med tilhørende frittliggende carport, uthus og badehus (eget bnr.). Eiendommen har en flott beliggenhet i området med umiddelbar nærhet til sjøen og med flott sjøutsikt mot øst. Utgang fra 1. etasje til sydvendt og nordøstvendte terrasser og utgang fra loftetasje til nordvendt terrasse. Større uteområde på underetasjenivå med trappeadkomst videre ned til badehus. Deler av underetasjen er innredet som hybel og er pt. utleid. Boligen fremstår med standard i boligen er hovedsakelig fra byggeåret, og noe utbedringer og oppgradering/moderniseringsbehov må påregnes.

Kjøkken i hoveddel:

Hvit, profilert kjøkkeninnredning fra byggeår med laminat benkeplate med utslagsvask. Fliser over benk og lys under overskap. Kjøkkenventilator og opplegg for oppvaskmaskin.

Medfølgende hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin og kjøl-/frys.

Kjøkken i hybel:

Trefarget, profilert kjøkkeninnredning med laminat benkeplate med utslagsvask. Det er fliser over benk og over komfyr. Kjøkkenventilator og komfyr.

- Oppgradering må påregnes med tanke på alder og slitasje.

Bad/wc i 1. etasje:

Bad fra byggeår med baderomsinnredning med servant, overskap med speil og lys. Dusjnisje med glassdører/vegger og gulvstående toalett.

- TG3 er gitt med tanke på alder, observasjoner og normalt forventet brukstid.

Bad i loftetasje:

Hvit, profilert baderomsinnredning fra byggeår med servant, speil og lys. Toalett og dusjhjørne i innmurt badekar med dusjvegg.

Bad i hybel:

Bad med servant, speil og lys. Dusjhjørne med glassdører/vegger og gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin.

- Det ble observert misfargede fuger mellom fliser og silikonfuger i dusjsonen, samt svanker og bulninger i gulv. Ytterligere undersøkelser anbefales.

- Det er ingen tilluft til badet, og det anbefales min. 1 cm luftspalte i innvendig dør til våtrom.

Vaskerom i 1. etasje:

Vaskerom fra byggeår med utslagsvask og opplegg for vaskemaskin.

Diverse:

Høiax varmtvannsbereder på 200 liter fra byggeår er plassert i teknisk rom.

Stoppekran og vannmåler i underetasje.

Skap for kloakkpumpe i bod

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med trefarget panel. Fliser på bad og munkepuss og malte flater i hybel i underetasje.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret, og stedvis modernisering kan forventes.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med tregulv og fliser. Fliser på bad og støpt dekke i hoveddel i underetasje.

Skifer, fliser og laminat i hybel.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret, og noe oppgradering/modernisering må forventes.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med trefarget panel. Malte flater og plater og malt mur i hybel.

Overflatene er hovedsakelig fra byggeåret.

- Synlige fuktmerker i himling rundt pipe etter tidligere lekkasje. Overflatebehandling anbefales.

Annet fast inventar:

- Brann og tyverialarm tilknyttet Sikring 24

- Brannslukningsapparat

- Brannstige mot syd

- Brannslange i kjøkkenbenk

- Parabol - Canal Digital

- Utestikk/Utekran/Utelys

- Innvendige persienner

- Markiser

- Diverse belysning og panelovner

- Plassbygde skyvedørsgarderober med speildører i loftstue og på ett soverom i loftetasje

- Plassbygde skap i vegg på ett soverom i loftetasje

- Garderobeskap på soverom i loftetasje

- Garderobeskap på soverom i hybel

Oppvarming

Oppvarming:

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner og vedfyring i murt peis med innsats fra Dovre i stue samt vedovn i stue i hybel. Gulvvarme på våtrom. 3 stk Toshiba varmepumper i boligen. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Sikringsskap:

Sikringsskap for hoveddel plassert i underetasjen og er utstyrt med automatsikringer, automatisk måler og innholdsfortegnelse.

Bi-skap for hybel er plassert i hoveddel i underetasjen og er utstyrt med automatsikringer og strømmåler.

El-anlegget i boligen er hovedsakelig fra byggeåret.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 17.07.1991.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Røykvarsler monterers.

2. Forskriftsmessig alternativ rømningsvei fra loftsetasje må anordnes. Det vises til veiledning til byggeforskriftene kap. 31.3

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Biloppstillingsplass og tretrapper mot sydvest er beliggende på eiendom med gnr/bnr 1/120. Det foreligger tinglyst erklæring vedr. bruks- og adkomstrett (utdrag);

Den til enhver tid rette eier av Hellvikstrand nr. 54, gnr. 1 og bnr 705 i Nesodden kommune skal ha evigvarende rett til å disponere

areal på gnr/bnr 1/120 til biloppstillingsplass, samt rett til fri adkomst over en parsell på ca. 900m² (gnr/bnr 1/120). Denne parsellen kan aldri bebygges. Adkomstretten er gjeldene også for Hellvikstrand nr. 53 og Lars R. Kristiansen m. familie.

Felles vedlikeholdsansvar.

For kopi av avtalen, ta kontakt med megler.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens u.etasje er innredet som en utleiedel.

Hybelen leies pt ut for kr. 6000,-/md + strøm.

Det bemerkes at hybel i u. etg. ikke er godkjent som egen boenhet.

Iht. fremvist dokumentasjon datert 23.10.2003 er det utstedt tillatelse til enkel tiltak - Nytt bad og og kjøkken til hybel i underetasje til hybel i u. etg. i eksisterende bolig. Tillatelsen ble gitt på følgende vilkår: Vi gjør oppmerksom på at huset er registrert som enebolig. Dersom det skal etableres en hybel

med egen inngang, uten direkte adkomst til hovedleiligheten og som innheolder eget kjøkken og bad, må dette meldes til myndighetene. En slik hybelleilighet skal iht. reguleringsbestemmelsene ha 1 biloppstilingsplass i tillegg til bilplassene til hovedboligene.

Kjøper overtar eiendommen slik den står.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er hovedsakelig beliggende i et regulert område for boliger (felt B2) i henhold til reguleringsplan Hellvik Syd datert 03.03.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Bevaringsområde: Bevaring av landskap og vegetasjon (felt, BV2).

Deler av eiendommen mot øst er beliggende i et område regulert til naturvernområde på land (felt N2), og deler av eiendommen mot øst er beliggende i et område regulert til felles gangareal.

Bnr. 776 (strandparsell med badehus) er beliggende i et område regulert til Friluftsområde (på land).

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 5.768,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1.430,- + Vannmålerleie kr. 313,-. I tillegg kommer forbruk kr. 17,49,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1.720,-. I tillegg kommer forbruk kr. 20,51- pr. m3), renovasjon kr. 1.719,-og feiing/tilsyn kr. 586,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 29.550,-/år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 8.369,-.

Velavgift er kr. 300,-/år.

Boligen er tilknyttet Sikring 24 alarmselskap som koster kr. 4.965,-/år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 9.533.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Hellvik
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Hellvikstrand badeplass 0.5 km
Hellvik brygge 0.7 km
Berger brygge 0.7 km
Hellviktangen badeplass 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 89.4 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 26.7 km
Bussholdeplass Solåsen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nesoddenhallen 1.7 km
Idrettsanlegg Berger (skole) aktivitetsanlegg 1.9 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 5 km
Treningssenter Multisportsenter 28 km

Steder av interesse

Skoler

Berger skole (1-7 kl.) 1.9 km
Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10 kl.) 2.5 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 4.1 km
Alværn ungdomsskole (8-10 kl.) 6.8 km
Nesodden videregående skole 1.7 km

Barnehager

Hellvik barnehage (1-6 år) 1.1 km
Hestehoven familiebarnehage (1-3 år) 1.2 km
Balderblom familiebarnehage (1-3 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 4 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 21.5 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 2.2 km
Postkontor Kiwi Fagerstrand 16 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 3.2 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 4 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 4 km
Dagligvare Coop Extra Nesoddtangen 2.2 km
Dagligvare Kiwi Flaskebekk 3.2 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 5.2 km
Bensin Circle K Flaskebekk 3.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 36 år
Gj.snittalder kvinner 36,3 år
Husholdninger med barn 50,1 %
Husholdninger uten barn 49,9 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 1226
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18869 7881
Grunnkrets: Hellvik 2278 818

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christian Blix Henriksen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?