Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 975 000,- for kr 6 975 000,-

terrasse

fasade

terrasse

terrasse

terrasse

drone

utsikt

entré

Velkommen!

entré

entré

stue

Stue

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

Kjøkken

kjøkken

stue

Loftstue

Loftstue

Loftstue

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

soverom

Bad

bad

Utleiedel - stue

Utleiedel - kjøkken

Utleiedel - soverom

Utleiedel - bad

3Dplan

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Hellvik - Pen enebolig m/utleiedel beliggende ca. 40 meter fra sjøen i rolige omgivelser innerst i blindvei.

Hellvikstrand 69

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 950 000,-

Hellvik - Pen enebolig m/utleiedel beliggende ca. 40 meter fra sjøen i rolige omgivelser innerst i blindvei. : Hellvik - Pen enebolig m/utleiedel beliggende ca. 40 meter fra sjøen i rolige omgivelser innerst i blindvei.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Prisantydning:
Kr 6 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
137 / 157 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Enebolig beliggende innerst i blindvei i veletablert, attraktivt og barnevennlig boområde på Hellvik. Boligen ligger sydøstvendt, ca. 40-50 meter fra sjøen, og har bra solforhold og flott fjordutsikt mot øst og noe utsyn innover mot Oslo. Nedenfor huset går det en sti ned til en badeplass og det er en 5 minutters rusletur til sandstrand og brygge/molo som vedlikeholdes av velforeningen. Gangavstand till Hellviktangen med populær badestrand og Gårds- og kunstkafé hvor det jevnlig arrangeres kunstutstillinger og konserter.

Den nærmeste dagligvareforretningen ligger på Skoklefall der det også er frisør, kiosk og lite treningssenter. På Tangen er det kjøpesenter med butikker, frisør, kafé, lege og tannlege, samt kommunehus med bibliotek, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Gangavstand til bussholdeplass med buss bl.a. til Nesoddtangen Brygge, og herfra går det båt både til Aker brygge og Lysaker på en meget hyggelig og behagelig måte.

På Nesodden er det et yrende badeliv sommerstid med mange flotte badestrender. For sportsfiskere og båtfolket gir Oslofjorden ypperlige muligheter.

Det er kort vei til kyststi, idrettsanlegg med fotballbane (gress/kunstgress), ballbinge, skøytebane, tennisbaner og idrettshall samt Nesoddmarka som byr på flotte turstier, lysløype og flott turterreng sommer som vinter. På Varden ligger et meget populært treningssenter. Det går skyttelbåt fra Alværn brygge til Steilene som ble valgt til "Årets friluftsområde" i Oslo og Akershus i 1997. Øyene er viktige for rekreasjon og friluftsliv i indre Oslofjord og byr på mangfoldige muligheter for aktiviteter knyttet til strand-, sjø- og båtliv.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i området Hellvik, Berger, Fjordvangen og Skoklefall. Gangavstand til barne- og videregående skole på Berger/Hellvik. Skolebussordning til ungdomsskole på Alværn. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv. 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre ved Berger veiskille og følg Hellvikveien nedover. Ta deretter inn Rugdefaret på høyre hånd og følg Rugdefaret innover. Ta til høyre ned Ringveien og deretter første vei til høyre som er Hellvikstrand. Følg veien til enden. Eiendommen ligger på høyre hånd. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2010

Soverom

4

Primærrom

137m2

Bruksareal

157m2

Tomt

899m2

KR-kode

5117175

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hellvikstrand 69, 1459 Nesodden

Gnr. 1, bnr. 899 i Nesodden kommune.

Tomten

Eiet tomt på 899,4 kvm. Eiendommen er skrånende mot øst og er godt opparbeidet med støttemurer i naturstein, terrasser og pen beplantning langs terrasser og husvegger. Eiendommen grenser til skogen og bakre, vestre del av tomten er skrånende naturtomt med fjell, trær og naturvekster som blåbær, tyttebær og bringebær.

Parkering

Biloppstillingsplasser på egen asfaltert gårdsplass ved adkomst. Utleiedelen har egen parkeringsplass nær inngangen til leiligheten. Det er planert for fremtidig garasje på baksiden av boligen med drensmasser og utsprengt fjell.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat, asfaltert velvei med 9 eneboliger fra Ringveien og privat felles oppkjørsel med 2 naboer med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Enebolig med utleiedel:

Totalt bruttoareal: 173 kvm

Totalt bruksareal: 157 kvm

Totalt primærrom: 137 kvm

Primærrom hoveddel:

Stue/spisestue/kjøkken, bad/vaskerom, trapperom, entré, soverom: 63 kvm

2 soverom, loftstue, trapperom: 40 kvm

Sekundærrom:

Fremtidig bad, bod: 20 kvm

Primærrom utleiedel:

Stue/kjøkken/entré, bad, soverom: 34 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 20.12.2017 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Pen og praktisk enebolig med utleiedel. Boligen er et arkitekttegnet, klassisk norsk trehus med mange, store vindusflater som gir masse godt lys. Kjøkkenet er lyst og moderne med flott sjøutsikt og utgang til usjenert terrasse. Det er 4 soverom i boligen med nye, lystette lammeller. Utgang fra stue i 1. etasje til sydvendt terrasse på ca. 18 kvm. Utgang fra spisestue i 1. etasje til østvendt terrasse på ca. 10 kvm og utgang fra soverom i loftetasje til overliggende tilsvarende terrasse. Østvendt platting på ca. 18 kvm tilhørende utleieleilighet (forskriftsmessig rekkverk anbefales).

Hoveddel:

Kjøkken:

Norema kjøkkeninnredning fra 2010 med laminat benkeplate og utslagsvask. Fliser over benk ved platetopp og lys under overskap. Waterguard lekkasjesikring plassert i kjøkkenbenk. Kjøkkenventilatorhette og integrerte Siemens hvitevarer som induksjon platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøle-/fryseskap medfølger.

Bad/vaskerom:

Baderomsinnredning med servant, speil og lys. Dusjkabinett og vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin, varmtvannsbereder på 200 liter stoppekran, vannmåler og fordeleskap for rør-/-rør.

Uinnredet bad 2. etg: Veggene er isolert, rommet har takvindu, røropplagget er klart for dusj, badekar, toalett og vaskeservant. Det er lagt el-rør klar for trekking.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater. Fliser på bad. Uinnredet loftsbod med gipsplater og fremtidig bad med plastet og isolert yttervegg, samt åpen innervegg.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med 3-stavs eikeparkett. Fliser på bad og entré. Uinnredet loftsbod og fremtidig baderom

med åpent spaltegulv.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater og mdf-panel i loftetasje. Uinnredet loftsbod med gipsplater og fremtidig baderom med plastet isolert tak.

Annet fast inventar:

- Alarm/signal tilknyttet Sector alarm

- Røykvarsler. Egen røykvarsler i leilighet er ikke tilknyttet alarm

- Brannslukningsapparat

- Kabel-TV

- Utestikk/Utekran

- Utelys med automatisk sensor

- Lamellgardiner fra 2017

- Diverse belysning og panelovner

- Opplegg for sentralstøvsuger

- Skyvedørsgarderober med speil og innredning i entré og på to soverom i 2. etasje. Laget på mål.

- Garderomeslap i øvrige soverom

Utleiedel:

Kjøkken:

Glatt Norema kjøkkeninnredning fra 2010 med laminat benkeplate med utslagsvask. Delvis murvegg over benk og lys under overskap. Kjøkkenventilator og hvitevarer som kjøleskap og komfyr medfølger. Waterguard lekkasjesikring plassert i kjøkkenbenk

Bad:

Baderomsinnredning med servant, speil og lys. Dusjkabinett og gulvstående toalett. Opplegg for vaskemaskin og fordeleskap for rør-i-rør.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater. Fliser på bad.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med laminat. Fliser på bad og entré.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med malte flater.

Annet fast inventar:

- Garderobeskap i soverom

Oppvarming

Varme:

Elektrisk oppvarming via Mitsubishi varmepumpe fra 2010, stue i 1. etasje. Vedfyring i ny Jøtul vedovn med klebersteinstopp i stue i 1 etasje. Gulvvarme i hele underetasje/leilighet, i flislagt del i entré og bad i 1. etasje.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ventilasjon:

Det er balansert ventilasjon med varmegjennvinner i hoveddel. Ventilator på kjøkken med utlufting på yttervegg.

I utleiedel er det Villavent avtrekk fra kjøkkenvifte og bad.

Sikringsskap:

Hovedsikringsskap med automatsikringer, jordfeilbrytere, målerer og innholdsfortegnelse er plassert i entrén i 1. etasje.

Eget sikringsskap med automatsikringer for leiligheten er plassert i soverommet i leiligheten.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.07.2010.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

- Før ferdigattest utstedes skal koordinater for plassering av huset være oversendt kommunen i samsvar med opplysninger som fremkommer under punket "generelle bestemmelser" i saksutredningen av tiltaket.

-" På husveggen eller annet fast sted skal det oppsettes et skilt eller merke som ved mål viser hovedstengeventilens beliggenhet. Skiltet eller merket skal være lett synlig til alle årstider.

- Eier bemerker at det mangler noe sikring av terreng for å få ferdigattest.

Kjøper overtar ansvaret for dette.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligbebyggelse i henhold til reguleringsplan Hellvik - Syd datert 03.03.2011 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Utleieleilighet leies pt ut for kr. 7.500,-/md + strøm/kabelTv/nett.

- Det bemerkes at det er regulert inn en sti/turvei mellom Rugdefaret og Hellvikstrand, som er inntegnet over ytterste del av eiendommen mot sydvest. Stien er vedtatt i reg.planen, men eier opplyser om at det ikke foreligger noen planer om å legge til rette for gjennomgang. Området er innmark, og det er ikke anledning for kommunen å endre noe, ref grunnlovens paragraf 105. Rådmannen erkjenner dette. Mer info finnes i saksdokumentasjonen i kommunen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 6.485,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1.566,- + Vannmålerleie kr. 250,-. I tillegg kommer forbruk kr. 15,01,- pr. m3), avløp (Fastavgift kr. 1.664,-. I tillegg kommer forbruk kr. 18,98,- pr. m3), renovasjon kr. 2.433,- og feiing/tilsyn kr. 572,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 22.000,-/år (hoveddel og utleieleilighet)

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 6.500,-.

Velavgift er kr. 600,-/år.

Brøyting og strøing vinter 2017/18 ca. kr. 2000,-.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og har avgift på kr. 800,-/md. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarm som koster kr. 4.800,-/år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 7.124.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Hellvik
Kirkesogn Skoklefall

Steder i nærheten

Berger brygge 0.5 km
Hellvikstrand badeplass 0.7 km
Hellvik brygge 0.9 km
Hellviktangen badeplass 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 89.4 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 26.8 km
Bussholdeplass Solåsen 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nesoddenhallen 1.8 km
Idrettsanlegg Berger (skole) aktivitetsanlegg 2 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 5.1 km
Treningssenter Multisportsenter 28.1 km

Steder av interesse

Skoler

Berger skole (1-7 kl.) 1.9 km
Rudolf Steinerskolen på Nesodden (1-10 kl.) 2.6 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 4.2 km
Alværn ungdomsskole (8-10 kl.) 6.9 km
Nesodden videregående skole 1.8 km
Frogn videregående skole 19.2 km

Barnehager

Hellvik barnehage (1-6 år) 1 km
Balderblom familiebarnehage (1-3 år) 1.3 km
Knerten familiebarnehage (1-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 4.1 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 21.5 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 2.3 km
Postkontor Kiwi Fagerstrand 15.9 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 3.3 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 4.1 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 4.1 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 21.5 km
Dagligvare Coop Extra Nesoddtangen 2.3 km
Dagligvare Kiwi Kirkekrysset 4.9 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 5.3 km
Bensin Circle K Flaskebekk 3.2 km
Bensin Torneveien - ubetjent pumpe 14.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,3 %
Andel kvinner 50,7 %
Gj.snittalder menn 35,1 år
Gj.snittalder kvinner 35,5 år
Husholdninger med barn 50,1 %
Husholdninger uten barn 49,9 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 1226
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18384 7636
Grunnkrets: Hellvik 2272 789

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Christian Blix Henriksen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?