Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 800 000,- for kr 6 800 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Drone

Fasade

Fasade

Terrasse på 95 kvm

Terrasse med fantatsiusk utsikt båd ei 1. og i underetasje

Terrasse mot vest

Terrasse mot vest

Utsikt

Terrasse mot øst med morgensol

Tomten

Terrasse mot syd/vest

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue med utgang til terrasse

Tv-stue/bibliotek - Underetasje

Tv-stue - Underetasje (evt. ytterligere soverom)

Stort kjøkken med meget god spiseplass med flott utsikt

Kjøkken med meget god spiseplass

Kjøkken med Huseby innrening med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Flislagt bad

Flislagt bad

Soverom - Underetasje

Soverom - 1. etasje

Soverom underetasje

Separat wc

Entre

Hall underetasje

Plantegning 1. etasje

Plantegning - Underetasje

Drone

Drone

Drone

Drone

Øren - Lekker, innholdsrik og oppusset enebolig - Dobbelgarasje - Fantastisk utsikt - Store, gedigne terrasser

Herman Wildenveys gate 51

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 750 000,-

Øren - Lekker, innholdsrik og oppusset enebolig - Dobbelgarasje - Fantastisk utsikt - Store, gedigne terrasser : Øren - Lekker, innholdsrik og oppusset enebolig - Dobbelgarasje - Fantastisk utsikt - Store, gedigne terrasser

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
213 / 227 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i åsen med flott utsikt over Drammensdalen og med gode solforhold. Etablert og barnevennlig miljø.

Fra eiendommen er det få minutters kjøring til Drammen sentrum. Gangavstand til Øren skole, samt Øren-banen og ny flerbrukshall.

Marka ligger i umiddelbar nærhet, og kan tilby et flott turterreng hele året. De fleste fritidstilbud på Øren, Åssiden og i sentrum er tilgjengelige. 5 min gange til Kastanjesletta med fotballøkke og lekeplass. Drammen ballklubb er et veldrevet og aktivt idrettslag i nærmiljøet med egen kunstgress/skøytebane (Ørenbanen), se www.dbk.no. Åssiden IF er også et aktivt idrettslag i området med mange aktiviteter, se www.aif.no. Flere treningssentre på Åssiden. Kort vei til Drammen Skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og populær klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb er en aktiv klubb med blant annet skileik, organisert trening m.m

God busskommunikasjon med kort vei til busstopp. to trasèer; Bera-Kniveåsen, busstopp ca 400 mter fra boligen. Kastanjesletta-Fjell, busstopp ca 200 meter fra boligen. Nettbuss fra Rosenkrantzgata retning Oslo og Kongsberg/Notodden. Jernbanestasjon på Gulskogen.

Barnehager og skoler

Full barnehagedekning i Drammen kommune. Flere barnehager på Bragernes og Åssiden. Øren barneskole. Børresen ungdomsskole.

Åssiden videregående skole med yrkesfag. Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no, nå status som Universitet.

Adkomst

Fra Drammen sentrum følges Rosenkrantzgaten mot Åssiden. Ta Åslyveien til høyre ved Colibri Fargerike og følg Åslyveien til toppen. Ta deretter Bråtan til høyre og så opp Herman Wildenveys gate til venstre. Følg veien oppover og rundt svingen. Boligen er beliggende på venstre side av veien. Se kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 750 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1967

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

213m2

Bruksareal

227m2

Tomt

1074m2

KR-kode

2018476

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Herman Wildenveys gate 51, 3022 Drammen

Gnr. 116, bnr. 234 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.074,4 kvm. som er arbeidet med plen, trær og prydbusker. Belegningsstein i innkjørsel og gårdsplass. Store terrasser både i 1. etasje og i underetasje. Tomten er beliggende høyt og fritt med fantastisk utsikt, tilnærmet 180 grader. Utsikt helt ut til Drammensfjorden og til Jonsknuten i Kongsberg.

Parkering

Dobbelgarasje. 36 kvm. Støpt gulv. 2 leddporter, hvorav en med elektrisk portåpner med fjernkontroll. Innlagt strøm. God bodplass, 14 kvm, i underetasjen på garasjen. Ellers parkering på egen gårdsplass. Grunnmuren på garasjen ble pusset opp i 2014 og da ble boddøren i underetasje også pusset opp. Garasjen ble malt i 2016. Garasjedørene ble malt i 2017.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 247 kvm

Totalt bruksareal: 227 kvm

Totalt primærrom: 213 kvm

Primærrom:

1. etasje:

124 kvm: Entre, hall, wc, soverom, kjøkken og stue.

Underetasje:

89 kvm: Hall, bad, stue, 2 soverom, vaskerom.

Sekundærrom:

Underetasje:

14 kvm: 2 boder.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av takstmann Espen Grelland.

Boligen er oppført over to etasjer og inneholder:

1. etasje:

Entre, hall, wc, soverom, stort kjøkken med Huseby innredning med integrerte hvitevarer og meget god spiseplass med fantastisk utsikt, stor stue inndelt i tre avdelinger; spisestue, salongstue og tv-stue med utgang til store terrasser på tilsammen 35 kvm.

Underetasje:

Hall, flislagt bad, tv-stue (kan evt. tilbakeføres til ytterligere ett soverom), 2 soverom, separat vaskerom, 2 boder og garderobe med utgang til terrasse på 96 kvm.

Dobbelgarasje på 36 kvm med stor bod på 14 kvm under garasjen.

Stor bod under terrasse på 19 kvm.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur består av plass støpt betong med Ytong utforing. Det er bygget med reisverk i front av boligen. Grunnmur har en god teknisk tilstand. Drenering ble oppgradert 2007. Yttervegger er fullisolert bindingsverk, panel på utvendig side, plater/panel på innvendig side. I boligen er det skiftet vinduer og dører.

Vinduenes rammer består av tre og aluminium. Glass består av 3 lag, med støydempende materialer. Utskifting av vinduer er foretatt i 2015 og 2014. Terrassedør på kjøkken er fra 2013.

Det er 4 stk små vinduer som ikke er skiftet, alder på disse er mest sannsynlig fra byggeår. Boligen har saltak laget av plassbygde takstoler. Takstoler ble forsterket i 2013 pga. overgang fra papp til takstein som taktekking. Arbeidet er foretatt av autorisert firma. Taket er tekket med teglstein. Takstein er lagt ny i 2013 av autorisert firma. Boligens takrenner, nedløp, forkantblikk og pipebeslag er i sink og aluminium. Renner og nedløp er fra 2013

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Takstmann skriver i sin rapport at boligen er beliggende i et attraktivt og rolig villastrøk med kort vei til skoler, idrettsanlegg og til Drammensmarka med store friområder. Kort avstand til Drammen sentrum og til Gulskogen senter. Det er en skrånende tomt, pent opparbeidet og beplantet, og det er laget gode, skjermede uteplasser. Belegningsstein i innkjørsel og på gårdsplass, parkering på egen grunn og i garasje. Det er foretatt noen gode oppgraderinger innvendig og utvendig. Utvendig drenering, nytt tak, nye vinduer, nytt bad og kjøkkeninnredning. Oppgraderinger er foretatt av autorisert firma. Bygget er oppført i 1 etasje, og det er underetasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entre: Eikeparkett på gulv, malt panel på vegger, malt tak. Trapp til underetasje.

WC: Linoleumsbelegg på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Nyere veggmontert wc. Servant i hvit innredning.

Soverom1: Eikeparkett på gulv, malt panel på vegger, malt tak.

Kjøkken: Eikeparkett på gulv, malt panel på vegger, malt tak. Huseby kjøkkeninnredning. Integrerte hvitevarer; Miele platetopp med induksjon, Miele stekeovn, Electrolux avtrekksvifte, Asko oppvaskmaskin, Whirlpool microbølgeovn, Bosch kjøle- og fryseskap. Stort kjøkken med meget god spiseplass og godt med skapplass. Fantastisk utsikt fra spiseplassen.

Stue: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Mitsubishi varmepumpe, ny 2017. Murt peis med innsats med to glass, ny innsats i 2015. Stor stue som er inndelt i tre avdelinger, salongstue, spisestue og tv-stue. Utgang til stor og usjenert terrasse på tilsammen 35 kvm. med suveren utsikt.

Underetasje:

Hall: Fliser på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Skyvedørsgarderobe. Parafinovn. Varmekabler i gulv.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt panel i tak. Veggmontert wc. Stort dusjhjørne. Servant i innredning med speil og skapplass. Varmekabler i gulv. Badet var nytt i 2010.

TV-stue: Eikeparkett på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. Panasonic varmepumpe, ny 2013. Utgang til gedigen terrasse på 96 kvm.

Bod: Laminat på gulv, panel på vegger, panel i tak. God hylleplass. Sentralstøvsuger. 200 liters varmtvannsbereder.

Garderobe: Vinylbelegg på gulv, malte vegger, panel i tak. Meget god skapplass. Utgang til terrasse.

Soverom2: Eikeparkett på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. God skapplass.

Soverom3: Eikeparkett på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak. God skapplass.

Vaskerom: Vinylbelegg på gulv, malte vegger, malt tak. Utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Bod: Støpt gulv, murt/panel på vegger, plater i tak. God hylleplass.

Loft: Delvis lagt gulv. God lagringsplass.

Dobbelgarasje.

Stor bod i garasjens underetasje.

Stor utvendig bod under terrassen.

Alle hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Eiers opplysninger om noe av arbeidene som er utført i deres eiertid:

Utvendig:

Alle rom, untatt bad, vaskerom og toalett har nye vinduer med 3-lags isolerglass.

Boligen ble drenert i 2007.

Belegningsstein i innkjørsel og gårdsplass i 2008.

Ny utgangsdør i underetasje i 2008.

Ny terrassedør i underetasje i 2009.

Ny terrasse i 2012.

Nytt utvendig tak samt takrenner i 2013. Selve takkontruksjonen/bæringen, ble forsterket for å kunne bære teglstein. 30 cm isolasjon på loftet.

Ny utvendig trapp i 2013 mot nedre terrasse mot øst.

Ny utvendig kran i 2013.

Delvis ny panel mot øst og på kjøkkenvegg høsten 2014.

Nytt stålrekkverk på terrassen i 2014.

Pusset opp boddører i 2014.

Ny utgangsdør 2015.

Nye soveromsvinduer i september 2015.

Huset ble beiset utvendig i 2015 da også deler av ytterpanel ble byttet.

Malt endeyttervegg mot øst i oktober 2015.

Nye vinduer i stuen i november 2015.

Ny terrasse mot vest i november 2015 og lagde bod under terrassen. Satte opp nytt rekkverk i stål på denne terrassen og i tillegg nytt stål rekkverk og nytt gulv på hele terrassen i front av stuen.

Ny trapp på bakken fra plen-nivå ned til terrassen i underetasjen, høsten 2016.

Utvidelse av terrassen mot øst høsten 2016.

Nytt opplegg til parabol til stuen i 1. etasje i 2017.

Ny dobbel utekontakt mot nord vinteren 2016.

Utvidet stuen ved å bygge inn overbygget terrasse vinteren 2017. Da ble taket og gulvet forsterket og lagt ny isolasjon. Nytt vindu og ny skyvedør ut mot ny terrasse.

Nytt elektrisk anlegg og nytt sikringsskap ca 2008. Lysekrone over spisestue, lampe i tv-stue samt lampe i trappegang medfølger ikke med salget.

En velholdt og oppusset bolig som framstår som meget delikat med store og gode rom med fantastisk utsikt. Terrasser mot syd i forkant av hele boligen både i 1. og 2. etasje. I tillegg er det terrasse mot vest og øst.

Oppvarming

Mitsubishi varmepumpe i stuen i 1. etasje, ny 2017. Panasonic varmepumpe i tv-stue i underetasje, ny 2013. Murt peis med innsats i stuen i 1. etasje. Parafinovn i tv-stue i underetasje. Varmekabler i gulv i hall og på flislagt bad i underetasje. Ellers basert på evt. elektrisk oppvarming med panelovner.

Nedgravd glassfibertank på 1.200 liter.Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1967

Drammen kommune opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen i ders arkiver.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 581, tinglyst 27.03.1965, bestemmelse om gjerde, diverse ledninger og bestemmelse om vann/kloakkledning.

Dagboknr 3495, tinglyst 29.05.1979, bestemmelse om garasje/parkering, adkomstrett og diverse ledninger

Servituttene vil følge eiendommen og kopi kan fås ved henvendelse til megler. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det ble foretatt radonmåling i boligen i 2011 og målingen viste svært lave verdier, og langt under nivået for å måtte iverksette tiltak, som er anbefalt 100 becquerel/m3. Årsmiddelverdien viste 35 og 46 Bq/m3 pr kubikkmeter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan, datert 25.10.1963 med tilhørende reguleringsbestemmelser og kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del av dette prospektet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 4.842,- for 2017. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er installert vannmåler slik at avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen. Renovasjonskostnader er kr 3.336,- for 2018.

Feiing/tilsyn med fyringsanlegg ca kr 900,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk på ca kr 20.000,- pr år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.209,-.

Boligen er tilknyttet Telenor for nettsignaler og koster kr 359,- pr måned.

Boligen bruker parabol for tv-signaler tilknyttet Canal Digital og koster kr 580,- pr mnd., avhengig av kanalvalg.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmsentral og koster kr 549,- pr mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.919.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 32
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 0.8 km
Tinghus 1.8 km
Fylkeshuset 2 km
Bibliotek, kunstgalleri 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 96.2 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 3.3 km
Bussholdeplass Kastanjesletta 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ørenbanen kunstgress 0.9 km
Idrettsanlegg Gulskogen idrettspark 1.9 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 1.6 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Øren skole (1-7 kl.) 0.9 km
Rødskog skole (1-7 kl.) 1.8 km
Åssiden skole (1-7 kl.) 1.9 km
Aronsløkka skole (1-7 kl.) 2.5 km
Børresen skole (8-10 kl.) 2.8 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 2.5 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 4.8 km
Akademiet Ypsilon vgs 1.5 km
Åssiden videregående skole 3.6 km

Barnehager

Øren Andelsbarnehage (0-5 år) 1 km
Bacheparken barnehage (0-6 år) 1.2 km
Ekornheia barnehage (0-5 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 3.4 km
Kjøpesenter Torget Vest 3.5 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 1 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 1.5 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 1.8 km
Apotek Apotek 1 Pålsøya 2.6 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 4.6 km
Dagligvare Kiwi Landfalløya 0.9 km
Dagligvare Coop Prix Store Landfall 1.4 km
Kiosk/video Lillemors Frukt og Tobakk 1.5 km
Kiosk/video Vårveien Spill 1.8 km
Bensin Circle K Rosenkrantzgata 0.9 km
Bensin Shell Svingen 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,2 %
Andel kvinner 46,8 %
Gj.snittalder menn 38,1 år
Gj.snittalder kvinner 42,5 år
Husholdninger med barn 34,1 %
Husholdninger uten barn 65,9 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 611
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Åssiden 32 220 88

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Arild Knudsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?