Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 600 000,- for kr 6 600 000,-

Velkommen til Herman Wildenveysgate 47

Garasje

Terrasse

Utsikt

Utsikt

Terrasse

Stue

Spisestue

Stue

Spisestue

Spisestue

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad

Bad

Bad

Wc

Vaskerom

Entré/gang

Gang underetasje

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Kontor

Stue/kjøkken i hybel

Bad i hybel

Uteplass

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Utsikt

Utsikt

Utsikt

Fasade

Plantegning 1. etasje

Plantegning underetasje

Øren/Bråtan - Meget pen enebolig med hybel. Attraktiv beliggenhet med flott utsikt over Drammensdalen. Solrikt. Garasje.

Herman Wildenveysgate 47

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 000 000,-

Øren/Bråtan - Meget pen enebolig med hybel. Attraktiv beliggenhet med flott utsikt over Drammensdalen. Solrikt. Garasje. : Øren/Bråtan - Meget pen enebolig med hybel. Attraktiv beliggenhet med flott utsikt over Drammensdalen. Solrikt. Garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
185 / 197 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet i åsen med flott utsikt over Drammensdalen og med gode solforhold. Etablert og barnevennlig miljø.

Fra eiendommen er det få minutters kjøring til Drammen sentrum. Gangavstand til Øren skole, samt Øren-banen og ny flerbrukshall.

Marka ligger i umiddelbar nærhet, og kan tilby et flott turterreng hele året. De fleste fritidstilbud på Øren, Åssiden og i sentrum er tilgjengelige. Drammen ballklubb er et veldrevet og aktivt idrettslag i nærmiljøet med egen kunstgress/skøytebane (Ørenbanen), se www.dbk.no. Åssiden IF er også et aktivt idrettslag i området med mange aktiviteter, se www.aif.no. Flere treningssentre på Åssiden. Kort vei til Drammen Skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og populær klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb er en aktiv klubb med blant annet skileik, organisert trening m.m

God busskommunikasjon med kort vei til busstopp. Jernbanestasjon på Gulskogen samt på Strømsø.

Barnehager og skoler

Flere barnehager på Bragernes og Åssiden. Øren barneskole. Børresen ungdomsskole.

Åssiden videregående skole og øvrige videregående skoler i Drammen sentrum.

Åssiden videregående skole med yrkesfag. Flere videregående skoler i Drammen sentrum og Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no, nå status som Universitet.

Adkomst

Fra Drammen sentrum følges Rosenkrantzgaten mot Åssiden. Ta Åslyveien til høyre ved Colibri Fargerike og følg denne til toppen. Ta deretter Bråtan til høyre og så opp Herman Wildenveys Gate til venstre. Følg veien oppover og rundt svingen. Boligen er beliggende på venstre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1964

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

185m2

Bruksareal

197m2

Tomt

942m2

KR-kode

2018462

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Herman Wildenveysgate 47, 3022 Drammen

Gnr. 116, bnr. 232 i Drammen kommune.

Tomten

942 kvm eiet tomt som er opparbeidet med plen samt annen beplantning Koselig terrasse platting ved inngangspartiet. Solrik terrasse med flott utsikt og utgang fra stuen.

Parkering

Dobbelgarasje med leddport. For øvrig vanlig gateparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 222 kvm

Totalt bruksareal: 197 kvm

Totalt primærrom: 185 kvm

Primærrom:

Underetasje inneholder gang, lekkert flislagt bad og 2 soverom. Hybel inneholder eget inngangsparti, entré, stue/kjøkken og baderom: 84 kvm

Det er foretatt bruksendring av bod til bad noe som er søknadspliktig. Dette er ikke søkt om hos Drammen kommune.

1. etasje inneholder entré, wc, romslig stue med utgang til solrik terrasse med suveren utsikt, lekkert kjøkken, vaskerom, kontor og soverom: 102 kvm

Sekundærrom:

Underetasje inneholder garderobe og bod: 12 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 06.09.18 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Grunnmur av leca. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk som er kledd med stående kledning. Nye vinduer samt terrasse- og balkongdør. Taket er tekket med betongstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstandsrapporten:

Pen bolig som har blitt pusset opp i nyere tid. Det som bør prioriteres er drenering, taktekket, utvendig kledning og det eldre badet. Innvendig har boligen en god standard over innredninger og overflater. Ene badet, toalett, vaskerom og kjøkken er av nyere dato. Vaskerom og klosett må ventileres bedre. Det foreligger ingen dokumentasjon for utførte arbeider på våtrom. Elanlegget er fornyet og deler av røropplegget er skiftet. Selger opplyser i etterkant av befaringen at det har vært aktivitet av rotter på det gamle badet i underetasjen. Dert ble i den forbindelse lagt ut åtekasser langs husvegger. Selger har vært i møte med ABC Skadedyrteknikk AS, som ble gjennomført fredag 7.9. 2018. Det ble en gjennomgang rundt huset uten å finne noen steder hvor skadedyr kan komme inn. De konkluderte med at det kun har vært aktivitet i vegg i underetasje mot det gamle bad i underetasjen. Selger har åpnet veggen hvor rotte aktiviteten har vært og utbedret dette. Dette er dokumentert via bilder.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entré: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv.

Wc: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Vegghengt wc og servant med underskap.

Stue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Peisinnsats. Utgang til romslig solrik terrasse med flott utsikt. Utgang til uteplass og hagen. Taklampe medfølger ikke.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Lekker innredning fra Epoq. Integrert stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin. Åpen løsning mot stuen. Montert varmepumpe.

Vaskerom: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Montert innredning og opplegg for vaskemaskin.

Kontor: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Soverom1: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Underetasje:

Gang: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Montert garderobeskap.

Bad1: Fliser på gulv, fliser og malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv og downlights i tak. Dusjhjørne, servant med underskap og vegghengt wc. Et lekkert bad.

Soverom2: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Soveorm3: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak.

Hybel:

Entré: Laminat på gulv, mdf plater på vegger, mdf i tak.

Stue/kjøkken: Laminat på gulv, mdf plater på vegger, mdf i tak. Montert pen hvit innredning med integrert stekeovn og platetopp. Opplegg for oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer medfølger.

Bad2: Fliser på gulv, fliser og malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Dusjkabinett, wc, servant og servantskap. Badet holder en enkel standard.

Garderoberom: Laminat på gulv, mdf plater på vegger, mdf i tak.

Bod: Murgulv, malte flater på vegger, malt tak. Rommet brukes som vaskerom.

Boligens hoveddel er vesentlig oppgradert i den senere tid. Delikate og tidsriktige løsninger. Her kan man flytte rett inn!

Oppvarming

Peisinnsats i stuen i 1. etasje. Montert varmepumpe i 1. etasje. Varmekabler i entré, wc og vaskesom i 1. etasje. Også lagt varmekabler i gulv under stuevinduene i 1. etasje. Varmekabler i entré, gang og 2 baderom i underetasjen. For øvrig basert på elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.01.67. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 306, tinglyst 15.02.1965: Opprinnelig skjøte med bestemmelser omkring elektriske ledninger, offentlig vei, fritak for gjerdeplikt, byggebestemmelser samt at trær på eiendommen må ikke hugges uten bygartnerens samtykke.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en hybel er lovlig for beboelse, men er ikke godkjent som separat boenhet av kommunen. Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan øst for Bråtan og nord for kraftledningene datert 25.10.1963. Opprinnelig er det tegnet inn gangvei på boligens vestside. Denne er etablert på boligens østside.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter ca. kr. 6.300,- pr. år (2017). Installert vannmåler slik at de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Renovasjon kr. 3.336,- pr. år.

Feieravgift kr 1.000,- pr. år.

Selgers forsikringspremie for bygninger (ikke innbo) utgjør kr 9.500,- pr. år.

Boligen er tilknyttet alarmselskap, som koster kr 400,- pr mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og bredbånd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Selgers strømforbruk utgjør ca. 15.000 kWh pr. år.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.151.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Åssiden 32
Kirkesogn Åssiden

Steder i nærheten

Buskerud sentralsykehus 0.7 km
Tinghus 1.7 km
Fylkeshuset 1.9 km
Bibliotek, kunstgalleri 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 96.2 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 3.3 km
Bussholdeplass H.Wildenveys gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Ørenbanen kunstgress 0.8 km
Idrettsanlegg Gulskogen idrettspark 1.9 km
Treningssenter Pro Gym Drammen 1.5 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 2.8 km

Steder av interesse

Skoler

Øren skole (1-7 kl.) 0.8 km
Rødskog skole (1-7 kl.) 1.8 km
Åssiden skole (1-7 kl.) 1.9 km
Aronsløkka skole (1-7 kl.) 2.5 km
Børresen skole (8-10 kl.) 1.9 km
Kjøsterud skole (8-10 kl.) 2.5 km
Akademiet Ypsilon vgs 1.4 km
Åssiden videregående skole 3.6 km

Barnehager

Øren Andelsbarnehage (0-5 år) 0.9 km
Bacheparken barnehage (0-6 år) 1.1 km
Ekornheia barnehage (0-5 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Gulskogen Senter 3.4 km
Kjøpesenter Torget Vest 3.4 km
Postkontor Kiwi Landfalløya 0.9 km
Postkontor Coop Prix Store Landfall 1.4 km
Apotek Apotek 1 Åssiden 1.7 km
Apotek Apotek 1 Pålsøya 2.6 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 3.4 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 4.5 km
Dagligvare Kiwi Landfalløya 0.9 km
Dagligvare Coop Prix Store Landfall 1.3 km
Kiosk/video Lillemors Frukt og Tobakk 1.4 km
Kiosk/video Vårveien Spill 1.7 km
Bensin Circle K Rosenkrantzgata 0.8 km
Bensin Shell Svingen 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,2 %
Andel kvinner 46,8 %
Gj.snittalder menn 38,1 år
Gj.snittalder kvinner 42,5 år
Husholdninger med barn 34,1 %
Husholdninger uten barn 65,9 %
Gj.snitt byggeår 1968
Gj.snitt tomtestørrelse 611
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Åssiden 32 220 88

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?