Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 410 000,- for kr 3 410 000,-

Fasade vinter

Fasade vinter

Fasade 3

Fasade vinter 4

Hagen og utsyn mot Varingskollen

Fasade vinter

Spisestue

Ildsted i stue

Kjøkken

Kjøkken

Vaskerom

Gang

Soverom

Bad/wc

Soverom

Soverom

Gang

Gang

Oppholdsrom i kjeller

Soverom

Oppholdsrom i kjeller

Entre til eneboligen

hoydefoto

Høydefoto

Hjortefaret 6_etg1_2D

Hjortefaret 6_uetg_2D

Løstad/Varingskollen

Hjortefaret 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 500 000,-

Løstad/Varingskollen: Enebolig med stor flat tomt rett i nærheten av marka

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
144 / 167 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommene ligger i et barnevennlig og populært boligområde nedenfor Varingskollen. Boligen ligger solrikt til i et trafikkstille område. Kort vei til barnehage. Gangavstand til tog fra Varingskollen stasjon ca. 4 minutter gange og buss fra Rv4 med ekspressbusser i rushtiden og nattbuss i helgene ca. 7 minutter gange.

Flotte turmuligheter i marka på begge sider av dalen både sommer og vinter. Varingskollen skianlegg ligger kun et par min gange fra eiendommene og er et skieldorado for store og små med flere nedfarter. Flott lysløype med utgang fra parkeringsplassen til alpinbakken, som gir lett adgang til resten av

løypenettet i Nordmarka. Super 18-hulls golfbane på Aas gaard i tillegg til golfbane sør i bygda. Forøvrig har Nittedal et rikt og variert kultur- og idrettsmiljø.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet. Barneskole på Hagen, ca. 4,5 km med skoleskyss fra Rv4. Hakadal ungdomsskole, ca. 10 min gange.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg Rv 4 nordover fra Oslo og oppover i Nittedal kommune. Kjør forbi Rotnes og Åneby. Ca. 600 meter etter avkjøring til Varingskollen er det avkjøring fra Rv 4 inn i Rådyrveien, ta av inn her til venstre for RV 4. Denne følges oppover i 290 meter hvor veien går sydover i en skarp venstresving. Følg Rådyrveien videre sydover frem til neste kryss ca. 15 meter. Ta av til høyre og igjen første vei til høyre som er Hjortefaret. Ca. 70-75 meter fra krysset ligger eiendommene på venstre hånd mellom Hjortefaret og jernbanelinjen.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1964

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

144m2

Bruksareal

167m2

Tomt

1394m2

KR-kode

621738

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hjortefaret 6, 1488 Hakadal

Gnr. 42, bnr. 98 i Nittedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1394 kvm. Flat dels noe skrående tomt. Pent opparbeidet med plen og noe beplantning. Singlet innkjøring og biloppstillingsplass mellom huset og veien. Det er også satt opp en tuhjahekk i tomtedele mellom bnr. 98 og bnr. 152

Eiendommen er av kommunen opplyst å være tilknyttet privat vei med felles vedlikeholdsansvar. Alle eiendommer som sogner til veien har sine respektive tomter til midt av vei. Det foreligger ikke tinglyste veiretter over hverandres eiendommer. Veien har blitt benyttet som felles vei siden opprettelsen.

Parkering

Det er godt med biloppstillingsplasser på eiendommen samt at det er en enkelgarasje med vippeport i boligens sokkeletg. Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Det er ikke satt opp mulighet for el-bil lading på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Hjortefaret 6:

Totalt bruttoareal: 192 kvm

Totalt bruksareal: 167 kvm

Totalt primærrom: 144 kvm

Primærrom:

Kjeller: Innredet rom: 50 kvm

1 etg.: Vindfang, gang, 5 soverom, bad, stue, kjøkken.: 94 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Gang, boder, vaskerom, garasjerom: 22 kvm

1 etg.: Uisolert bod: 1 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 31.08.2017 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tre/mur/betong.

Enebolig oppført i isolert bindingsverk med liggende utvendig panel på grunnmur av yton på støpt plate. Saltak tekket med takstein. Vinduer i 2 lags isolerglass i trekarmer. Brun glatt ytterdør med 3 lags isolerglass.

Det gjøres spesielt oppmerksom på:

I takstmannens rapport opplyses det om fukt i innredet rom i kjeller, bak innbygget grunnfjell. Eldre utidsmessig bad/wc, oppgraderinger må påregnes. Bygningen har værslitt ytterkledning. Det er ikke oppgitt i taksrapport informasjon om alder på kledning, yttertak

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1etg.:

Vindfang med vinylgulv, malte vegger og himling. Gang med vinylgulv, malte panelplater og malt himling, luke til loft. Sikringsskap montert med vippesikringer.

Bad/wc med fliser på gulv, baderomsplater på vegger og takess i himling. Servant med underskap. Wc i hvitt porselen. Dusjkabinett montert i rommet. Varmekabler i gulvet. El vifte montert. Soverom 1 med laminatgulv, malte vegger og himling. Panelovn montert. Soverom med laminatgulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt himling. Stor garederobe samt panelovn montert. Soverom 3 med laminatgulv, malte vegger og himling. Panelovn montert. Stue med laminatgulv, malte panelplater på vegger og takess i himling. Peisovn montert i rommet som gir lun varme på kalde dager. Utg ut til terrasse. Panelovn montert. Soverom 4 med laminatgulv, malte panelplater på vegger, takess i himling. Panelovn montert. Soverom 5 med laminatgulv, malte panelplater på vegger, takess i himling. Panelovn montert. Kjøkken med laminatgulv, malt glassfiberstrie på vegger og takess i himling. Kjøkkeninnredning med heltre furu profilerte fronter. Laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål. Fliser på vegg mellom benkeskap og overskap. Lys montert under overskap for lys ned på arbeidsflate på benk. Oppvaskmaskin i kjøkkeninnredningen.

Kjeller:

Gang med betonggulv, malte vegger og himling. Innredet rom med laminatgulv, malt trepanel på vegger og malt betong i himling. Panelovn montert. Bod med betonggulv, malte vegger og malt himling. Hylleinnredning og panelovn montert. Bod 2 med grovbetong på gulv, malte vegger og betonghimling. Vaskerom/teknisk rom med malt betonggulv, malte vegger og malt beonghimling. Rustfri kum montert. Varmtvannsbereder på 200 liter montert. Garasjerom med betonggulv, ytong på vegger og betonghimling. Garasjeport av vippetype.

Oppvarming

Peisovn i stue som gir lun varme på kalde dager. Ellers er det montert panelovner og det er varmekabler i badegulvet.

Varmtvannsbereder på 200 liter på vaskerom/teknisk rom.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 27 januar 1965.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Nittedal kommune ingeniørkontor forutsetter at fullførelse av maling samt pussarbeider som står igjen blir utført så snart som mulig.

Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at midlertidig brukstillatelse ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommene overdras fri for pengeheftelser:

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen gnr. 42, bnr. 98 i Nittedal kommune

Dagboksnummer 1244154, tinglyst 8 november 2017.

Eiere av gnr. 42 bnr. 98 i Nittedal kommune, gnr. 42, bnr.99 i Nittedal kommune og gnr. 42, bnr. 152 i Nittedal kommune gir hverandre gjensidig rett til å anlegge vei i 4 meters bredde langs felles grense som angitt på karttegning inntatt i denne erklæring. Eier av gnr. 42, bnr. 98 skal også kunne videreføre denne rettigheten på samme vilkår til eiendom som eventuelt fradeles fra denne.

Likeledes gir ovennevnte eiendommer rett til å legge vann og kloakkledning, samt el-kabel og eventuelle fiberkabler for datatrafikk langs samme trase som veien.

Eiere har felles solidarisk ansvar for drift og vedlikehold av ledningsanlegg og vei.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen Hortefaret 6 har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Døhli og Løvstad datert 27.04.1951 med tilhørende reguleringsbestemmelser til reguleringsplan for Døhli og Løvstad plan ID: 301 datert 27.04.1951.

På andre siden av jernbanen mot vest er det planlagt et boligfelt som skal oppføres. Større deler av dette feltet er solgt ut.

Interessenter bes om å sette seg inn i vedlagte reguleringsbestemmelser og kartverk inntatt i salgsoppgaven.

Bestemmelsen for boligområder er:

A. BYGGEFELTET

1.

Det område reguleringsplanen omfatter er vist med punktert rød reguleringslinje.

2.

Bebyggelsen skal være åpen villamessig med våningshus ikke over 2 fulle etasjer samt uthus, herunder

også garasjer, som ikke må være over 1 etasje. På hver tomt må det bare oppføres ett våningshus.

3.

Bebyggelsen skal plasseres i forhold til de regulerte veger, plasser og nabogrenser som vist på planen.

Uthus må plasseres slik at disse etter bygningsrådets skjønn ikke vil virke skjemmende for strøket. Bygningsrådet kan tillate at uthus - dog ikke garasjer - oppføres som utbygg til når de ikke gis større framspring enn 2,5 meter og ikke oppføres i mer enn 1 etasje, hvis forskriftsmessige avstander ellers kan oppnås.

4.

Gesimshøyden må ikke være over 7 meter og mønehøyden. ikke over 9 meter. For 1 etasjes

våningshus må gesimshøyden ikke være over 4 meter.

5.

Uthusenes størrelse må ikke overstige 30 m² grunnflate og kan bare oppføres i 1 etasje med største gesimhøyde 3 meter. Hvor garasje tillates i våningshusets kjeller, bortfaller retten til oppførelse av frittliggende garasje på eiendommen.

6.

Takoppbygg tillates på 1 etasjes våningshus. Vinduer eller nedskjæringer i takflaten - unntatt takluker, tillates ikke.

7.

Butikker, lager, mindre verksteder for håndverk m.v. kan innredes hvor det etter bygningsrådets

skjønn ikke medfører ulemper for de omboende. Det kan også tillates anlagt bensinstasjoner hvor det

etter bygningsrådets skjønn er behov for det og det ikke medfører særlige trafikkmessige ulemper.

8.

Bygningene skal ha sadeltak med en takvinkel mellom 25 og 30 grader for 2 -etasjers bygninger. Når det gjelder 1-etasjes bygninger kan takvinkelen være mellom 30 og 35 grader.

9.

Bygningenes farge samt fargen på gjerder må godkjennes av bygningsrådet eller den det gir fullmakt hertil.

10.

Mot regulert veg og mot nabo skal oppsettes 1 meters høyt gjerde (gjerne som naturlig hegn) enten av tre eller av flettverk. Tregjerde utføres av 1" x 4" rett avskårne rubord som settes med 6 cm innbyrdes avstand og med underkant 10 cm over terrenget. Flettverksgjerde utføres med gjennomgående vinkeljern i overkant. Sammenhengende gjerder utføress av samme konstruksjon og farge. Naboer kan

bli enige om å sløyfe gjerde mellom sine eiendommer.

11.

Ingen tomt må beplantes med trær eller busker som kan virke sjenerende og skjemmende for naboer.

Sådan beplantning kan bygningsrådet forlange fjernet eller beskåret.

12.

Bygnings minste avstand fra nabogrense skal være 4 meter og minste avstand mellom bygninger

innbyrdes 8 meter. Med bygningsrådets samtykke kan det bygges inntil nabogrensen uten branngavl

og med åpninger i veggen, når det ved tinglyst erklæring sikres at avstanden mellom bygningene på vedkommende eiendommer blir forskriftsmessige og ikke mindre enn 8 meter.

13.

Bygningsrådet kan også tillate at det over to naboeiendommer oppføres et dobbelthus, vertikalt delt i nabogrensen, uten branngavl, når eiendommens samlede bebyggede grunnflate ikke overskrider 150 m².

14.

Forhager mellom byggeflukt og regulert veg og arealer mellom frittliggende bygninger, gårdsrom m.v. skal gis en pen utforming og behandling ved planering, planting av trær og lignende. Tørkestativer og søppelkasser må plasseres så de ikke sjenerer naboer. Bygningsrådet kan bestemme plasseringen.

15.

Hvor innkjørselsveger, til parseller tar av fra regulert veg, må disse ligge i samme plan mellom

regulert vegkant og parsellens gjerdelinje.

16.

Bygningsrådet skal ved sin behandling av byggesøknader ha for øye, at bebyggelser får en god og harmonisk form som går godt inn i helhetsbildet, og at bygninger i samme bygningsflukt får en harmonisk utforming, også hva takvinkel angår.

17.

Parsellselger har ikke rett til ved privat servitutt å etablere forhold som står i strid med

reguleringsplanen og disse vedtekter.

18.

Mindre vesentlige unntak fra disse vedtekter kan - hvor særlige grunner taler for det - tillates av

bygningsrådet innenfor rammen av bygningsloven og gjeldende bygningsvedtekter for Nittedal

kommune.

19.

For øvrig gjelder bestemmelsene i bygningsloven og de alminnelige bygningsvedtekter for Nittedal

over det regulerte område.

I henhold til jernbanelova § 10 er det 30 meters byggelinje mot jernbane dog vil det være en vurdering der byggelinje er kortere i henhold til reguleringsplan. Se etterfølgende utdrag av forannevnte paragraf: "Dette gjelder også dersom det foreligger reguleringsplan med annen byggegrense eller det med grunnlag i annen lov er gitt rett til å etablere anlegg eller installasjon innenfor 30 meter regnet fra nærmeste spors midtlinje. I tilfeller nevnt i annet punktum, skal tillatelse alltid gis hvis det ikke foreligger særlige grunner for avslag."

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Det har vært avholdt møter og eiere av eiendommene som grenser til Hjortefaret har undersøkt mulighet og kostnad for å oppgradere veien slik at Nittedal kommune vil overta veien. Dette vil også medføre at den del av tomten som representerer veigrunn vil fradeles tomtene og overtas av kommune som veigrunn.

Opparbeidelseskostnad som er oppgitt i referat som megler har fått tilgang til informerer om en engangskostnad på ca. kr. 40.000,- pr bruksnummer for veioppgradering. Dette er et estimat og kan være gjenstand for endringer selvfølgelig.

På eiendommen er det nedgravet en gammel oljetank utenfor grunnmuren på østsiden av huset mot enden mot syd. Denne tanken er ikke i bruk og er etter opplysninger fra selger tom. Tanken ligger slik til at den kan være forholdsvis grei å fjerne.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Hjortefaret 6:

Faste kommunale avgifter er kr 5.789,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 31,94 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes(pris for 2017). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

VED EIENDOMSSKATT:

Eiendomsskatten er kr 3.772,- pr år. for 2017

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.575,-.

Boligen er ikke tilknyttet tv signaler, kabel er kuttet utenfor husveggen.

Eiendommen er i dag tilknyttet Telenor for internettsignal via ADSL. Oppkobling har bindingstid 1 år frem i tid og abonnement vil derfor følge eiendommen.

Boligen er ikke tilknyttet alarmselskap, selger skal sjekke om alarmutstyr som befinner seg i huset vil følge eiendommen eller ikke. Kjøper må da selv sørge for å tegne nytt abonnement hvis utstyret vil følge boligen.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.588.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Løvstad
Kirkesogn Hakadal

Steder i nærheten

Hakadals Verk 3 km
Åneby 3.2 km
Hakadal Kirke 2.8 km
Tømte 7.2 km*

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 50.2 km
Jernbanestasjon Varingskollen stasjon 0.4 km
Bussholdeplass Løvstad 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Elvetangen idrettsanlegg 0.8 km
Idrettsanlegg Hakadalshallen 0.9 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 7.3 km
Treningssenter Nittedal Helsestudio 8.6 km

Steder av interesse

Skoler

Hagen skole (1-7 kl.) 4.1 km
Kirkeby skole (1-7 kl.) 3.1 km
Hakadal ungdomsskole (8-10 kl.) 0.9 km
Bjertnes videregående skole 8.2 km
Stovner videregående skole 21.1 km

Barnehager

Oterstien bhg og familiebhg (0-6 år) 0.5 km
Døli Andelsbarnehage (0-6 år) 0.5 km
Ulven familiebarnehage (0-6 år) 3.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 8.2 km
Kjøpesenter Hagansenteret 14.6 km
Postkontor Meny Åneby 3.2 km
Postkontor Kiwi Tøyenhaugen 4 km
Apotek Ditt apotek Åneby 3.4 km
Apotek Apotek 1 Nittedal 8.2 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 8.2 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 20.8 km
Dagligvare Meny Åneby 3.3 km
Dagligvare Kiwi Tøyenhaugen 4 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Hakadal 1.9 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 14.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Hakadal 1.9 km
Bensin st1 Nittedal 8.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 35,9 år
Gj.snittalder kvinner 34,6 år
Husholdninger med barn 46,2 %
Husholdninger uten barn 53,8 %
Gj.snitt byggeår 1960
Gj.snitt tomtestørrelse 1601
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 22729 9298
Grunnkrets: Løvstad 225 84

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr. 37.500,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,- pr. eiendom

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?