Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 250 000,- for kr 6 250 000,-

Velkommen til Hønskollen 3 B. En innholdsrik enebolig, med behov for modernisering- på en flott tomt med vid utsikt over blant annet sjøen, Nesoddlandet og til Oslo.

Stue med spisestue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken med plass til spisebord

Loftstue/ soverom

soverom (1)

Soverom (2)

Bad i 2.etg med utgang til en liten balkong.

Gjestetoalett og vask

Vaskerom i kjeller med ny varmtvannsbereder i 2014.

Utsikten fra eiendommen er nydelig, men denne dagen var det regn og tåke

Utsikt

Utsikt

Fasade og hage

Entre/ hall, her er det og mulighet for et ekstra soverom.

Hall, med trapp ned til kjeller og trapp til 2.etg

Fasade

Fasade og inngangsparti

Planskisse 1.etg

Planskisse 2.etg

Planskisse U.etg

Planskisse 2D

3D

 
Video

Asker/Høn

Hønskollen 3 B

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 500 000,-

Asker/Høn: Enebolig med fantastisk utsikt over Oslofjorden. Oppussingsobjekt med potensiale. Solrikt i et populært område

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
139 / 232 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hønskollen ligger sentralt til i et veletablert område i hjertet av Asker. Meget barnevennlig beliggende i en rolig vei med flott utsikt. Området sogner til Jansløkka barneskole og Solvang ungdomskole, og har flere barnehager i nærheten. Idylliske Semsvannet mot nord og verneverdige Hvalstrand bad mot sydøst, med sandstrand, stupetårn og restaurant. Gangavstand til blant annet Høn togstasjon med togavganger til Oslo hvert kvarter og som tar ca. 25 minutter til Oslo.

Nabolaget er bebodd av familier og voksne par. Her får man en rolig og tilbaketrukket beliggenhet med kort avstand til offentlig kommunikasjon, Asker sentrum, Vestmarka og sjøen. Flotte turmuligheter i nærheten mot Skaugumsåsen og idylliske Semsvannet med badeplasser og fiskemuligheter. Området rundt vannet er populært for utendørsaktiviteter året rundt.

Asker sentrum er i stadig utvikling, og kan by på en mengde spennende butikker, restauranter og kafeèr. Kulturhus med moderne kino, bibliotek, variert konserttilbud, samt flere koselige kafeer og spisesteder. Glorioso restaurant for den som liker smaken av god, italiensk pizza, Egon, Bambus sushi og Big Horn Steak House er noen av de spisestedene Asker har å by på. For koselige kafeer er Overens cafe, Kaffebrenneriet og Kafe Kvist verdt et besøk. For den handleglade er Trekanten senter et godt tilbud med sine totalt 75 butikker. Senteret har en god balanse mellom kjede- og nisjebutikker, her er det noe for enhver smak! Om sommeren er det er frodig liv i gater og parkområder. Her har du tilgang til alle tenkelige servicetilbud for mennesker i alle aldre.

Barnehager og skoler

Barneskole:

Jansløkka barneskole.

Ungdomsskole:

Solvang ungdomsskole.

Barnehager:

Solgården barnehage.

Sem barnehage.

Føyka barnehage.

Nakuhel Barehage.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo E18, kjør av ved Holmen, følg Kirkeveien og ta til venstre ned Haugboveien ved Jansløkka Skole. Følg Haugboveien noen hundre meter, ta så inn til venstre inn i Hønskollen. Boligen ligger da på din venstre side etter ca 150 meter, nr 3 B. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1957

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

139m2

Bruksareal

232m2

Tomt

1021m2

KR-kode

151784

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hønskollen 3 B, 1384 Asker

Gnr. 24, bnr. 34, i Asker kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 254 kvm

Totalt bruksareal: 232 kvm

Totalt primærrom: 139 kvm

Bruksareal:

Enebolig 232 kvm

Primærrom:

Enebolig:

1. etasje 79 kvm: Vindfang, hall, stue/ spisestue, kjøkken og wc.

2. etasje 60 kvm: Trappegang, loftstue, bad og 1 soverom.

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 74 kvm: Trappegang, gang, vaskekjeller og 4 boder.

Kjeller: 16 kvm: Garasje

1. etasje 3 kvm: Trapp til kjeller

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.03.2017 utført av Truls Stokker. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Tomten

Eiet tomt på 1.021,5 kvm. Tomten er opparbeidet og beplantet. I tillegg er det noe naturtomt. Gruset adkomst/gårdsplass. Nord/østvendt beliggenhet med vid utsikt over blant annet sjøen, Nesoddlandet og til Oslo. Nærhet til buss, tog, skole, dagligvareforretning og friareal. Ca. 5 min. kjøring til Asker sentrum. Parkering på egen grunn. Veirett til eiendommen over nabotomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei, nabotomt med felles vedlikeholdsansvar. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført med grunnmur i siporex og lettbetong. Støpt gulv i kjeller. Over grunnmur har bygningen yttervegg av bindingsverk i tre. Utvendig fasadekledning består av ytterpanel. Vinduer med ramme og karmer i tre med doble glass. 1 vindu med isolerglass. Ytterdører med karmer og dørblad i tre med isolerglass og enkle glass. Saltakkonstruksjon i tre.

Takutstikk og vindskier i tre. Flat takkonstruksjon over garasje. Yttertekking av betongstein. Shingel over inngangsparti. Ukjent tekking på flatt tak. Takrenner, nedløp og beslag i stål. Utvendig betongtrapp inntil huset. Utgang til balkong i trekonstruksjon fra 2.etg. Rekkverk i tre. Utgang til flislagt veranda i betongkonstruksjon fra 1.etg. Rekkverk i tre. Store vinduet i stuen har selvvaskende glass. Bare å spyle av med hageslange. Vindusglasset ble byttet for 4-5 år siden.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder.

Asbestholdige plater inntil grunnmur. Asbestholdige materialer må behandles som spesialavfall ved fjerning. TG 3.

Balkong i trekonstruksjon fra 2.etg. Rekkverk i tre. Generelt værslitt. TG 3.

Flislagt veranda i betongkonstruksjon fra 1.etg. Skade på betong. Rekkverk er for lavt. For øvrig værslitt. TG3.

Vinduer med ramme og karmer i tre med doble glass. Værslitte, opprinnelige vinduer. TG3.

Ukjent utførelse på drenering/fuktsikring av konstruksjon under terreng. Symptomer i kjeller indikerer sviktende fuktsikring av grunnmur. Det er dels bakfall mot grunnmur. TG3.

Garasjen med terrasse over er avstivet for at ikke murveggen skal rase ned. TG3.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eneboligen ble oppført i 1957. Huset er ikke nevneverdig modernisert og har behov for gjennomgående modernisering. Kjøkken er fra byggeår og badet i 2 etasjen ble innredet i ca. 1980. Stort potensial, på en fin tomt med fantastisk utsikt og hage i et populært område. Naturlig ventilasjon i boligen. Utsikt til fjorden fra bortimot alle rom i huset.

Overflater:

Gulv: Parkett, tepper og betong.

Vegger: Panel, malte flater og tapet.

Himling: Himlingsplater, panel og malte flater.

Inneholder:

1.etg: Vindfang, hall, stue/spisestue, kjøkken og wc samt trapp til kjeller. Utgang til veranda og hagen fra stuen.

2.etg: Trappegang, loftstue, bad og 1 soverom. Utgang til balkong fra bad og 1 soverom. I tillegg er det lagringsplass bak knevegger.

Kjeller: Trappegang, gang, vaskekjeller og 4 boder. Utgang til terreng fra gang.

1-faset inntak. 32 amp. hovedsikringer - 7 kurser. Sikringsskap med automatsikringer.

Innvendig avløp i støpejern. Vannrør i kobber. Vannmåler montert. Stoppekran i vaskekjeller. Stakeluke for avløp i vaskekjeller. Varmtvannsbereder fra 2014.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

2-løps pipe med 1 kombinert ved/parafinbrenner og 1 parafinbrenner. Elektrisk gulvvarme i bad. For øvrig er det elektrisk oppvarming med panelovner.

Brenseltank plassert i kjeller. Oljetank er sanert, men ikke fjernet.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Parkering

Parkering på egen grunn og i garasje.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.12.1957. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 3629, tinglyst 09.11.1940, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse. Bestemmelse om benyttelse. Bestemmelse om gjerde. Med flere bestemmelser. Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.m. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 46c med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Eiendommen ligger i nåværende boligområde med utfyllende bestemmelser i kommuneplanen.

Bestemmelser til kommuneplanens arealdel samt kartgrunnlag finner du på:

www.asker.kommune.no/Kommuneplan

og http://webhotel3.gisline.no/WebInnsyn_Asker/Vis/Asker-kart

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Det skal ifølge Øvre Høn vel, asfalteres i veien i Hønskollen i nærmeste fremtid, dette må dekkes av beboerne i veien. Ifølge selger, vil dette beløpet være på ca 12.000,- pr enhet.

Kommunen legger nye vannledninger på sørsiden for eiendommen.

Det skal oppføres en ny enebolig på tomten på nedsiden Hønskollen 3 A, som er skilt ut fra denne eiendommen. Det kan ta noe utsikt fra boligen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 3.819,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for renovasjon og feiing. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Velavgift er kr 1.000,- pr. år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.663.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Hønskollen
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Asker kirke 1.3 km
Haugbo 1.3 km
Rådhuset 1.6 km
Asker museum 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 72.4 km
Sentralstasjon Oslo S 22.4 km
Jernbanestasjon Høn 0.5 km
Bussholdeplass Jacob Neumanns vei 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Båstad grus 1.7 km
Idrettsanlegg Asker Stadion 2.6 km
Treningssenter Elixia Asker 2 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 2.1 km

Steder av interesse

Skoler

Jansløkka skole (1-7 kl.) 0.9 km
Borgen skole (8-10 kl.) 4.1 km
Solvang skole (8-10 kl.) 3.4 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 3.7 km
Bleiker videregående skole 3.6 km
Asker videregående skole 4 km

Barnehager

Solgården barnehage (1-5 år) 1.1 km
Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år) 1.2 km
Asker Gård barnehage (2,5-5 år) 1.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 1.7 km
Kjøpesenter Holmensenteret 4.2 km
Postkontor Asker Postkontor 2.7 km
Postkontor Coop Mega Holmen 4.2 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 1.7 km
Apotek Q-apoteket Asker 2 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 1.7 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 4.2 km
Dagligvare Matkroken Vakås 1 km
Dagligvare Coop Extra Askerholmen 1.9 km
Kiosk/video Narvesen Trekanten 1.7 km
Kiosk/video Narvesen Asker Jernbanestasjon 2 km
Bensin Circle K Asker 2.7 km
Bensin Shell Asker 3.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 47,1 %
Andel kvinner 52,9 %
Gj.snittalder menn 39,9 %
Gj.snittalder kvinner 40,3 %
Husholdninger med barn 34,5 %
Husholdninger uten barn 65,5 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 1738
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 59583 24586
Grunnkrets: Hønskollen 461 191

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av prospektets fullstendige eiendomsopplysninger. Alle som vurderer tilbud må sette seg inn i alle prospektets opplysninger. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Terje Tveit
Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?