Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 600 000,- for kr 4 600 000,-

Krogsveen v/Ragnhild Fjeldvig har gleden av å presentere Høyåsveien 19

Terrasse med utgang fra stue

Hyggelig hage

Høyåsveien 19

Velkommen!

Hall

Hall

Kjøkken/spisestue

Lyst og trivelig kjøkken

Kjøkken

Stue med Pelletsovn

Stue

Stue med god takhøyde

Stue

 

Soverom 1

Kontor/soverom 2

Soverom 3

Soverom 3

Garderoberom

Bad pusset opp i 2009

Bad

Toalett

Høyåsveien

Høyåsveien 19

Terrasse med utsikt over Nøstvedtmarka og Gjersøen

Terrasse

Sol fra ca. kl 12 og til den går ned

Plass til flere sittegrupper

Terrasse nede i hagen

3D Plantegning 1. etg. og U1

2D Plantegning 1. etg. og U1

3D Plantegning U2 og U3

2D Plantegning U2 og U3

Ski/Langhus

Høyåsveien 19

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 500 000,-

Ski/Langhus: Innholdsrik enebolig i kjede med utsikt, gode solforhold og garasje. Stille og rolig, med kort vei til marka.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
113 / 125 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kjedet enebolig over fire halvetasjer, beliggende i et rolig og etablert boligområde på Langhus. Det er kort vei til fine turområder med løype- og stinett, og bademuligheter ved Tussetjernet. Det går også en oppmerket og gruset sti inn til Tusenfryd på ca. 3,5 km. Langhus tilbyr et aktivt lokalmiljø med mange forskjellige fritidsaktiviteter for barn og ungdom. I nærheten er Oppegård golfbane med driving range og flotte baneforhold. På vinterstid blir golfbanen til langrennsspor for både store og små.

Det er gangavstand til Oppegård og Vevelstad togstasjon, nærbutikk, barnehager, skoler, forretningssenter, idrettsanlegg, m.m. Det går også rutebuss mellom Vevelstad stasjon og Hauketo som stopper på Langhusveien, (nærmeste stopp) og ved Oppegård stasjon.

Toget tar deg til Oslo på ca. 25 minutter. Innsatstog i rushtiden tar 20 minutter. En kort kjøretur og du er i Ski sentrum der du finner et rikt forretnings- og servicetilbud. Her ligger også Ski storsenter med blant annet shoppingmuligheter, kinosenter, bibliotek og velvære/helseetasje. I sentrum finner du også en rekke restauranter, kafeer og kulturhus som er med på å skape et godt bymiljø.

Med bil tar det ca. 20 minutter til Oslo på 4-felts motorvei. God offentlig kommunikasjon til Oslo/Ski/Moss. Det er vedtatt bygging av nytt dobbeltspor mellom Oslo og Ski, som skal stå ferdig ca. 2020. Ski er et knutepunkt i forhold til offentlig kommunikasjon og nærhet til både E6 og E18. Det er enkelt å komme seg til Oslo og mot svenskegrensen (4 felts vei hele veien). Samtidig ligger det landlig og usjenert til. Boligen har ingen gjenboere, med mye sol og fin utsikt mot Nøstvedtmarka og Gjersjøen!

Barnehager og skoler

Det er gangavstand til flere barnehager, (Lyngåsen familiebarnehage avd. Oppegårdveien, Sætreskogen barnehage og Tussestien barnehage).

Det er gå/sykkelavstand til Langhus barneskole og Haugjordet ungdomsskole.

Nærmeste videregående skoler er Roald Amundsen vgs og Ski vgs.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Stockholm/Gøteborg og ta avkjøring 23 mot Fv156 mot Oppegård/Langhus. Ta første avkjøring i rundkjøringen. Deretter første avkjørsel i neste rundkjøring og sving til høyre.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Velkommen til visning!

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1989

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

113m2

Bruksareal

125m2

Tomt

348m2

KR-kode

4618127

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 1
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Høyåsveien 19, 1405 Langhus

Gnr. 125, bnr. 249 i Ski kommune.

Tomten

Eiet tomt på 348 kvm. Opparbeidet med belegningsstein i innkjørsel inn til inngangsparti. Hyggelig hage med med tilkomst fra soverom i 3. underetasje. Det er meget gode solforhold. På terrassesiden fra kl 12. til den går ned.

Parkering

Parkering i romslig garasje og på egen innkjørsel/gårdsplass. Garasjen har automatisk port og egen inngang fra siden, steinlagt grunn og tilgang til lys og stikkontakt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 147 kvm

Totalt bruksareal: 125 kvm

Totalt primærrom: 113 kvm

Bruksareal:

Enebolig 125 kvm

Garasje 34 kvm

Primærrom:

Enebolig:

U2 og U3: 48 kvm: Gang, bad, 2 soverom, vaskerom og garderobe

U1 og 1. etasje 65 kvm: Entre, spisestue, stue, kjøkken, wc og soverom

Sekundærrom:

2 boder: 12 kvm

Garasje:

1. etasje 34 kvm: Garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 08.10.2018, utført av Kjuus Takst & Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført som en kjedet enebolig over fire halve plan, fundamentert med betongkonstruksjoner til antatt komprimerte masser. Etasjeskiller av trebjelkelag. Yttervegger av isolert bindingsverk med fasader dekket med malt kledning. Yttertak med saltak form i trekonstruksjoner tekket med papp/folie og takstein.

Garasje i betong- og trekonstruksjoner med flatt tak tekket med papp/shingel. Automatisk port og egen inngang. Steinlagt grunn. Tilgang til lys og stikkontakt.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Noen sprekker og sår i fliser på vaskerommet. Eier opplyser at det har vært en sprekk gjennom flere fliser på vaskerommet helt siden før de overtok huset. Sannsynligvis er dette svinnsprekker fordi flisene er lagt på for fersk understøp.

- Enkelte fuktmerker observert i plater, ingen råte lokalisert. Ingen unormale fuktverdier ble registrert på våtrom under befaringen.

- Dreneringen er fra byggeår. Materialvalg er ikke mulig å konstatere da det er gravd ned i

grunn. Dreneringens resterende levetid er usikker.

- Noe svertesopp samt enkelte tørre ender er observert på utvendig kledning. Noe

utskiftning må påregnes over tid.

- Da nåværende eier overtok boligen var det tegn på at det hadde vært lekkasje ved

siden av pipa på sørsiden. Tidligere selger hevdet at dette var utbedret, men etter noen år ble det oppdaget at beslaget rundt pipa ikke var tett ved kombinert regn og sterk vind. Dette førte til skade på parketten ved siden av pipa. Nytt beslag ble montert rundt år 2006. Etter dette har det ikke vært tegn til lekkasje noe sted, ifølge eier.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Kjedet enebolig over fire halvetasjer med sørvestvendt veranda på ca. 17 kvm. og terrasse ca. 15 kvm. med god plass til flere sittegrupper. Spennende planløsningen med halvetasjer og god takhøyde i stua. Soverommene er plassert i nederste etasje, noe som er gunstig da det ikke blir for varmt om sommeren samt at det er svært stille på denne siden av boligen.

Kjøkken: Kjøkkeninnredning har hvite formpressede fronter, laminat benkeplate, beskyttelsesplater og malt panel mellom overskap og benk. Lys under deler av overskap, opplegg og plass til komfyr, opplegg for og plass til oppvaskmaskin. Ventilator utgående over kokeplass. Nisje til kjøleskap og nedfelt oppvaskkum med tørkekum. Alle hvitevarer på kjøkkenet kan følge med om ønskelig.

Stue: I forbindelse med kjøkkenet er det spiseplass med rom for flere. Skal du ha gjester til langbord kan en del av stuen benyttes til spisestue. Stuen har god takhøyde, noe som gir en luftig atmosfære. I stuen er det plass til flere sittegrupper og det er utgang til sørvestvendt terrasse hvor det er tilgang til bod på ca. 15 kvm.

Soverom: Boligen har tre gode soverom samt et disponibelt rom, som i dag benyttes som lagring/bod. Det første soverommet ligger i 1. etasje og benyttes i dag som kontor. De to øvrige soverommene er godt plassert i nederste etasje hvor det ene har garderobeskap og utgang til hagen. Videre er det et praktisk garderoberom/omkledningsrom i tilknytning til badet.

Bad: Badet ble renovert/pusset opp i 2009. Pent og flislagt, med malte plater i himlingen, vegghengt klosett, servantinnredning, innebygd badekar og dusj på gulv. Speil med lys og håndkletørker montert på veg. Sluk i dusjsonen og avtrekk med lufteluke i vegg. Under renovering/oppussing ble gulvet fjernet og isolert før det ble støpt nytt gulv med vannbåren varme og elektriske varmekabler, smøremembran og fliser. Vegger ble demontert, delvis tilleggsisolert påmontert våtromsplater, smøremembran og fliser. Nytt vegghengt toalett, nytt badekar, ny dusj og ny baderomsinnredning ble montert. Rør-anlegget til badet ble også skiftet ved renovering.

Vaskerom/teknisk rom: Vaskerom med fliser på gulv og med flisrad rundt på vegg. Vegger er malt betongkonstruksjon/plater og folierte plater i himlingen. Opplegg og plass til vaskemaskin. Bereder og stålkum. Tilgang til tur/retur (vannbåren varme) anlegg. På vaskerommet er det praktisk tørkestativ til klær, hengt i taket.

WC: Toalettrom/gjestetoalett ligger i 1. etasje. Laminatfliser på gulv, malt tapet på vegger og folierte plater i himlingen, klosett, servant og balansert avtrekk. Klosettet ble skiftet i 2016.

Både vegger og skråtak i stue er etterisolert med 5 cm mineralull i forbindelse med nytt panel på vegger og nye takplater i 2003. Gulvene på soverom i underetasje ble også isolert med 5 cm mineralull og det ble lagt vannbåren varme før det ble lagt parkett. Boligen har blansert ventilasjon med varmegjenvinning og godt med lagringsplass.

Oppvarming

Vannbåren varme, anlegg montert i 2001, som varmes fra Pellets-kaminen i stuen og fra kombikjele-berederen med strømoppvarmer. Pr. dags dato er det vannkretser til begge soverom, bod og bad samt håndkletørker. Det er også klargjort for vannbåren varme i stue og kjøkken. Det er mulighet for tilkobling av luft til vann varmepumpe.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 20.12.1990.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Det må tettes under dørterskel, dør fra soverom til det fri.

2. Bånd list mangler for trapp til plan kjeller.

3. Avtrekksvifte tilkoples strøm.

4. Isolasjon rundt kloakklufting på loft.

5. Underliggere spikres bedre rundt vinduer.

6. Varme/fuktighetsproblem ved inngangsparti utbedres.

Selger opplyser at alle punkter er utført.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Det foreligger ferdigattest på garasje og bod.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det hefter ingen servitutter ved eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Ifølge eier er kalkulert årsmiddelverdi på soverom: 9,47. I stue: 24,41. Dette ble registrert av Radon 24 i 2010. Ingen tiltak ble anbefalt.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Busterud, felt O2, Langhus datert 21.06.89, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 21.06.89. Mindre endring datert 26.01.05.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.966,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 13.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.800,-.

Leverandør av kabel-tv er RiksTV med en avgift på kr 300 pr. mnd. Antenne medfølger. Leverandør av internett er Telia for kr. 199,- pr. mnd.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 3.500,- pr. år.

Nåværende eier har brukt Pellets til fyring for ca. kr 2.000,- pr. år.

Det er et felles kloakkpumpeanlegg for grendelaget. Drift og vedlikehold er inkludert i velavgift som er kr 1.800,- pr. år, og betales halvårlig kr 900,-

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ski
Grunnkrets Haugbro
Kirkesogn Langhus

Steder i nærheten

Ringneskrysset 3.4 km
Assurtjernkrysset 4.4 km
Langhus Kirke 3 km
Regnbuen Næringspark 4.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 64.1 km
Sentralstasjon Oslo S 20.3 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 1.2 km
Bussholdeplass Stenfelt 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Oppegårdbanen 1.4 km
Idrettsanlegg Greverudhallen 1.7 km
Treningssenter Puls Fitness 2.2 km
Treningssenter Multisportsenter 2.5 km

Steder av interesse

Skoler

Langhus skole (1-7 kl.) 2.6 km
Vevelstadåsen skole (1-7 kl.) 3 km
Bøleråsen skole (1-7 kl.) 3.9 km
Hebekk skole (1-7 kl.) 5.1 km
Haugjordet ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Ski ungdomsskole (8-10 kl.) 5.7 km
Roald Amundsen videregående skole 5.8 km
Ski videregående skole 6.3 km

Barnehager

Sætreskogen barnehage (0-5 år) 1.5 km
Tussestien barnehage (0-5 år) 1.5 km
Vestre Greverud bhg - Toppenhaug 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Langhus Nærsenter 2.8 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 6 km
Postkontor Coop Extra Langhus 1.6 km
Postkontor Meny Greverud 2.5 km
Apotek Boots apotek Greverud 2.5 km
Apotek Apotek 1 Langhus 2.8 km
Vinmonopol Vinterbro Vinmonopol 6 km
Vinmonopol Ski Vinmonopol 6.6 km
Dagligvare Kiwi Oppegård 1.4 km
Dagligvare Coop Extra Langhus 1.6 km
Kiosk/video Jackpot Greverud Kiosk 2.5 km
Kiosk/video Myrvoll Kiosk 3.6 km
Bensin Circle K Langhus 2.7 km
Bensin 1-2-3 Tusenfryd 3.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 37,1 år
Gj.snittalder kvinner 34,9 år
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1993
Gj.snitt tomtestørrelse 992
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ski 30698 12531
Grunnkrets: Haugbro 442 169

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Ragnhild S. Fjeldvig
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?