Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 450 000,- for kr 7 450 000,-

Velkommen til Hofstadgata 56

Stor og innholdsrik enebolig

Solrik terrase

Spisestue - 1 etg.

Stor stue med åpen peis - 1 etg.

Stue- 1 etg.

Stuen har utgang til terrasse - 1 etg.

Stue - 1 etg.

Stor og åpen peis - 1 etg.

Hall - 1 etg.

Kjøkken - 1 etg.

Kjøkken - 1 etg.

Soverom 1 etg.

Bad - 1 etg.

Soverom - U etg.

Soverom med utgang til balkong - 2 etg.

Soverom - 2 etg.

Soverom - 2 etg.

Bad - U etg.

Kjellerstue - U. etg

WC - U etg.

Balkong 2 etg.

Utsikt fra balkong

Stor terrasse

Solrik

Fasade med gruset gårdsplass

Stor hage

Integrert garasje

Baksiden av huset med hage

Hage

Inngangsparti med adkomst fra veien

Inngangsparti til U etg.

Overbygd carport

Plantegning U etg.

Plantegning 1 etg.

Plantegning 2 etg.

Høn - Innholdsrik enebolig - 2 min til togstasjon - Solrik hage og terrasse - Barnevennlig - Kort vei til skole

Hofstadgata 56

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 900 000,-

Høn - Innholdsrik enebolig - 2 min til togstasjon - Solrik hage og terrasse - Barnevennlig - Kort vei til skole: Høn - Innholdsrik enebolig - 2 min til togstasjon - Solrik hage og terrasse - Barnevennlig - Kort vei til skole

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
210 / 275 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Nærmeste holdeplass for offentlig kommunikasjon er Høn stasjon som ligger ca. 200 meter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 7 min til Sandvika, 14 min til Drammen, 20 min til Oslo S og 49 min til Oslo lufthavn.

Fra eiendommen er det kort gangavstand til Hofstad barneskole. Ungdomsskole og videregående ligger i sentrum. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Populære Hvalstrand, en av Askers fineste badestrender, byr på sandstrand, stor gresslette, stupetårn og badebrygge. Videre er det gode bade- og fiskemuligheter i Semsvannet som ligger rett nord for sentrum. Her finner man i tillegg fine turveier enten til fots, på sykkel, eller på ski, og nærmeste skiløype starter i umiddelbar nærhet.

Utbygging Høn/Landås

Området rundt boligen er meget ettertraktet, og er endel av Asker Kommunes satsningsprosjekt. Her vil det vokse opp en ny bydel med moderne arkitektur - i tillegg til flotte områder for fritid og rekreasjon. Det vil bygges et nærsenter for lokal handel og tjenesteyting, samt skole, barnehage og fine idrettsareal. Skole og barnehage etableres i tilknytning til nærsenteret, rundt et offentlig torg, og er planlagt ferdig i 2026. Det skal etableres fine gang- og sykkelveier som tar deg trygt til skole, nærsenter og togstasjon med mer.

Det legges opp til et nærsenter på Høn som vil bli en viktig samlingsfunksjon for nærboende. Her kan du gjøre din daglige varehandel og benytte deg av andre lokale servicetilbud. Nærsenteret vil ligge utenom kjørevei, slik at området blir utpreget barnevennlig med tilnærmet bilfritt miljø. I tilknytning til nærsenteret er det planlagt et offentlig torg med fasiliteter som 8-avdelings barnehage og 4-parallell barneskole med flerbrukshall.

Utbyggingsarealet er i dag et stort grøntområde, noe som skal videreføres i byggeprosjektet og bli en del av de fremtidige uteområdene. Det er planlagt for ulike typer bebyggelse, både eneboliger og leiligheter, samt noe blokkbebyggelse. Felles for byggene er at de inngår i et kvalitetskrav med fokus på private og felles utendørs oppholdsarealer, slik at god bokvalitet sikres for alle.

Den fremtidige bebyggelsen vil ha en urban funksjon som knytter sammen Høn og Asker sentrum. Askers grønne preg skal fortsatt være gjeldende, og den eksisterende villabebyggelsen omkring byggefeltet er hensyntatt ved å redusere omfang av nærliggende nybygg. Den eksisterende bebyggelsen vil dessuten dra stor nytte av den nye infrastrukturen som er planlagt.

Dette inkluderer gode gang- og sykkelveier som gjør fremkommeligheten til Asker sentrum langt mer effektiv enn dagens løsning. I tillegg vil veiene knyttes til viktige punkter som skole, nærsenter og togstasjoner. Målet med veiene er å gjøre gange, sykkel og kollektivtransport til foretrukne og enkle alternativer for beboerne. Syklister og gående skal kort og godt oppleve trygge veier og korte avstander til viktige funksjoner.

Eiendommen ligger i et meget ettertraktet og sentralt boligområde like utenfor Asker sentrum. Området har nærhet til god offentlig kommunikasjon via buss og tog til Oslo og Drammen, samt et rikt utvalg av servicetilbud. Skoler og barnehager ligger også i nærheten. Eiendommen hører til Hofstad barneskole.

Det er kort vei til kunstgressbane på Asker stadion (Føyka), og til Askerhallen som er en kombinert idretts- og ishall. Ved hallen ligger Risenga svømmehall – et flott badeland med alle fasiliteter. I tillegg er det treningssenter, tennisanlegg og ridesenter i området.

Asker byr på et moderne handelssentrum med spennende arkitektur, gågater og hyggelige butikkområder. Her finner du også et blomstrende kunst-, kultur- og uteliv. Asker kulturhus er en flott møteplass for alle med bl.a. stor teater/konsertsal, kino, galleri og ungdomsklubb.

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Matkroken Vakås. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort avstand til Trekanten, et populært kjøpesenter og samlingspunkt i sentrum. Senteret har 75 butikker og 800 parkeringsplasser. Holmen Senter, Sandvika Storsenter og Liertoppen kjøpesenter ligger også godt innen rekkevidde via offentlig kommunikasjon eller bil.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra E-18, ta av ved Holmen og følg Slemmestadveien. Kjør til høyre ved Hvalstrand bad, inn Reistadjordet. Følg Reistadjordet til Hofstad skole, ta så til venstre inn Hofstadgata. Følg veien opp mot Høn stasjon. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1952

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

210m2

Bruksareal

275m2

Tomt

1066m2

KR-kode

151881

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hofstadgata 56 , 1384 Asker

Gnr. 23, bnr. 57, i Asker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.066,3 kvm. Tomta er skrånende fra veien, forøvrig tilnærmet flat. Fint opparbeidet med plener og mye beplantning. Gruset innkjørsel og gårdsplass.

Parkering

Parkering i dobbel carport og dobbel garasje. Mulighet for parkering ved veien.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei og privat stikkvei

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 304 kvm

Totalt bruksareal: 275 kvm

Totalt primærrom: 210 kvm

Bruksareal:

Enebolig 275 kvm

Primærrom:

Kjeller: 58 kvm: Peisstue/tv stue, hall m/trapp, soverom, wc

1. etasje 95 kvm: Stue/spisestue, kjøkken, hall m/trapp, bad m/wc, vindfang, soverom

2. etasje 57 kvm: 3 soverom, gang m/trapp, wc

Sekundærrom:

Kjeller: 62 kvm: Boder, garasjerom

1. etasje 3 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 28.05.2018 utført av Atle Emil Iversen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Entré

Boligen har inngang i både første etasje og underetasjen, noe som gir flere muligheter for innredning og bruk. Hovedinngangen er i første etasjen, og her ønskes du velkommen av et lunt vindfang. Fra vindfanget kommer du videre inn i en romslig hall, med videre inngang til soverom, stue, kjøkken og trapp til 2 etg. og kjeller.

Kjøkken

Kjøkkenet er stort, med egen spiseplass og flere integrerte hvitevarer, men med en eldre innredning og standard. Rommet har imidlertid god plass for nye, smarte løsninger, så her kan du bygge ditt nye drømmekjøkken.

Den nåværende innredningen har profilerte eikefronter, vitrineskap og en laminert benkeplate med nedfelt vaskekum. Det er montert fliser og belysning mellom benk og overskap, samt ventilator over kokesonen. Hvitevarene består av stekeovn, platetopp og mikrobølgeovn, og kjøkkenet har også opplegg for oppvaskmaskin. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Stue

Stuen er romslig og innbydende – selve hjertet i boligen. Stuen har to avdelinger, noe som gir god plass for både sofa, flere sittegrupper og spisebord. Fra spisestuedelen er det utgang til terrassen, samt dør inn mot kjøkkenet, og stuedelen har en stemningsfull peis med innsats for ekstra varme og hygge.

Kjellerstue

Boligen innehar i tillegg en romslig og trivelig kjellerstue med god plass for møblement, noe som gir ekstra spillerom og privatliv for barnefamilier. Kjellerstuen har vegg-til-veggteppe på gulv, lysmalte vegger og himling, samt lune, grønnmalte takbjelker. Det store vinduet har sprosser i samme grønnfarge, samt fin utsikt mot hagen. Kjellerstuen har også en stemningsfull peis med innsats.

Bad/wc/vaskerom

Boligen inneholder bad, to wc-rom og eget vaskerom. Badet ligger i første etasje og er noe pusset opp i senere tid. Rommet har lyse fliser/flisplater på gulv og vegger, samt enkel servant, frittstående toalett og en romslig dusjnisje med mulighet for badekar. Servanten er det montert med speil og belysning.

Det ene wc-rommet ligger i andre etasje og har belegg på gulv, blåmalte vegger og et frittstående toalett. Rommet har også en nedfelt servant i benkeplate med underskap, og over servanten er det montert speil og belysning. Det andre wc-rommet ligger i underetasjen.

Vaskerommet ligger også i underetasjen og har fliser på gulv, samt en kombinasjon av flislagte og malte vegger. Rommet har også en romslig dusjnisje, utslagsvask nedfelt i skapinnredning og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Soverom og garderobe

Eneboligen har til sammen fem store soverom, alle med god plass til seng, garderobeløsning og annet møblement. I tillegg har boligen flere kott og store boder, noe som gir rikelig med lagringsmuligheter.

Oppvarming - Teknisk

Boligen er i hovedsak oppvarmet med elektrisk. I tillegg er varmekabler i et par rom i underetasjen. Det elektriske anlegget er oppgradert og har automatsikringer.

Oppvarming

Det er montert sentralvarmeanlegg med sentralfyr i teknisk rom i kjeller. Huset er i de senere år varmet opp med el kolber i sentralvarmeanlegget og varmen fordeles i huset med radiatorer. Fyrkjelen er merket med år 2000, så den antas være fra da, mens rør og radiatorer er eldre og eier opplyser at dette er fra 70 tallet. Det er nedgravd en oljetank ved ytterveggen, oljetanken er i glassfiber og at den i følge Asker kommune kan benyttes til biobrensel som ertsatter fyringsolje. . Ellers elektrisk oppvarming og åpen peis i stuen.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 19.01.1959. Det foreligger ferdigattest på carport datert 18.05.1990. Dette kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 1949/4810-1, tinglyst 19.10.1949, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse

Bestemmelse om benyttelse, bestemmelse om vann/kloakkledning, bestemmelse om gjerde, med flere bestemmelser, bestemmelse om veg.

Skjøte som ble tinglyst før boligen ble bygd med retningslinjer for hvordan det skulle bygges.

Dagboknr 1979/2526-2, tinglyst 31.01.1979, type heftelse: Bestemmelse om veg

Eier solgte parsell c av tomten din. Kjøpesummen inkluderte vei, vann og kloakk.

Dagboknr 1979/7272-1, tinglyst 09.04.1979, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning

Samtykke om å legge vann og avløp over tomten for utskilte parseller.

Dagboknr 1998/29828-1, tinglyst 03.11.1998, type heftelse: Bestemmelse om vann/kloakkledning

Samtykke om at vann og avløp kan legges over denne eiendommen når det ble bygd nye boliger på nedsiden av eiendommen i 1998. Det kan ikke gjøres tiltak på eiendommen som kan gjøre ledningen utilgjengelige. Det kan gjørsinngrep på eiendommen for utberdingen av ledningene. Ved utbedrelse av ledningene fordelse det på andel for sameiere.

Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet, men det er egen inngnag til kjeller med toalett og bad. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan 44B Hønsområedet datert 03.03.1978 med tilhørende reguleringsbestemmelser for deler av Høn - Arealet mellom Hofstadgata og Hønsveien datert 06.05.2010.

Reguleringsplaner

Id 44B (http://webhotel2.gisline.no/GISLINEWebPlan_0220/gl_planarkiv.aspx?planid=44B)

Hønsområdet - Eldre reguleringsplan- Endelig vedtatt arealplan- Ikrafttredelse 03.03.1978

Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/44B/Dokumenter/44B_bestemmelser.pdf

Delareal 1 066 m

Formål: Frittliggende småhusbebyggelse

Kommuneplaner

Id 2018001 (http://webhotel2.gisline.no/GISLINEWebPlan_0220/gl_planarkiv.aspx?planid=2018001)

Kommuneplan Asker 2018-2030

Kommuneplanens arealdel

Endelig vedtatt arealplan

Ikrafttredelse 14.11.2017

Bestemmelser http://webhotel2.gisline.no/GisLinePlanarkiv/0220/2018001/Dokumenter/2018001_Bestemmelser.pdf

Delareal 1.066

Arealbruk Boligbebyggelse,Nåværende

Kommuneplaner under arbeid

Id 2016001 (http://webhotel2.gisline.no/GISLINEWebPlan_0220/gl_planarkiv.aspx?planid=2016001)

Navn Kommunedelplan Asker sentrum

Status Planlegging igangsatt

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og tilstandsrapport.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.169,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 36.000,- pr. år. / 30.380 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.000,-

Boligen er tilknyttet Riks TV som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr289 pr. mnd. Dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Telenor med fiber som leverandør av internett og har avgift på kr499,- pr. mnd. Fibernettet kan i tillegg benyttes til tv.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.098.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Asker
Grunnkrets Høn
Kirkesogn Asker

Steder i nærheten

Asker kirke 1.6 km
Fusdalkrysset 1.8 km
Asker museum 1.9 km
Haugbo 1.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 73 km
Sentralstasjon Oslo S 22.9 km
Jernbanestasjon Høn 0.2 km
Bussholdeplass Jacob Neumanns vei 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Båstad grus 1.3 km
Idrettsanlegg Asker Stadion 2.4 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 1.7 km
Treningssenter Asker Squash og Fitness 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Hofstad skole (1-7 kl.) 0.9 km
Jansløkka skole (1-7 kl.) 1.6 km
Solvang skole (8-10 kl.) 3.2 km
Risenga ungdomsskole (8-10 kl.) 3.6 km
Borgen skole (8-10 kl.) 3.8 km
Asker videregående skole 2.8 km
Bleiker videregående skole 3.3 km

Barnehager

Læringsverkstedet bhg. Bjørndalen (0-6 år) 1.3 km
Læringsverkstedet Bjørndalen (1-6 år) 1.3 km
Båstadmyra andelsbarnehage (1-5 år) 1.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Trekanten Asker 2 km
Kjøpesenter Holmensenteret 3.4 km
Postkontor Asker Postkontor 2.4 km
Postkontor Coop Mega Holmen 3.4 km
Apotek Apotek 1 Trekanten 2 km
Apotek Apotek 1 Asker 2.2 km
Vinmonopol Asker Vinmonopol 2 km
Vinmonopol Holmensenteret Vinmonopol 3.4 km
Dagligvare Matkroken Vakås 1.2 km
Dagligvare Coop Extra Askerholmen 2.2 km
Kiosk/video Narvesen Trekanten 2 km
Kiosk/video Narvesen Strøket 2.2 km
Bensin Circle K Asker 1.9 km
Bensin Shell Asker 3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 38,6 år
Husholdninger med barn 36,9 %
Husholdninger uten barn 63,1 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 1562
Område Personer Husholdninger
Kommune: Asker 60781 25205
Grunnkrets: Høn 661 268

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,7 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.900,-

Visningshonorar: kr 2.500,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr. 2.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marius R. Johansen
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler
Ola Skarra Arnesen
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?