Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 465 000,- for kr 5 465 000,-

Pen enebolig med velstelt og godt holdt eiendom. Flere uteplasser og terrasser.

Fasade

Fasade

Fasade fra syd med plass foran garasje og adkomststi til inngangen. Boligen har flere flotte uteplasser med særdeles gode solforhold

Helt ny terrasse øverst på tomten med flotte solforhold og pen utsikt

Koselig uteplass med utepeis for hyggelige stunder

Eiendommen sett ovnfra

Solrik terrasse på vestsiden av huset

Stue (4)

Stue (7)

Stue (1)

Hyggelig tv-krok i stua

Spisestuen

Spisestueplass

Stue (9)

Stue (10)

Spisestue med koselig peis på kjøkken

Koselig peis på kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Spisesplass på kjøkken

Bad/wc 1 etg

Bad/wc 1 etg

Bad/wc 2 etg

Soverom

Soverom (4)

Soverom (6)

Hovedsoverom

Omkledningsrom

Vaskerom

Hagen nedenfor huset

Entre/hall

Inngangsparti med trapp

Velstelt og solrik enebolig i etablert boligfelt

Svarttjern, flott badevann rett i nærheten

Idyllisk badeplass i kort gangavstand fra boligen med badebrygge for herlige svalende bad

Adkomststi fra gårdsplass til inngangen

Entre/hall

Uteplassen utenfor boligens kjøkken har også trapp ned til inngang og gårdsplassen

Plantegning (3)

Plantegning (1)

Plantegning

Plantegning (4)

 
Video

Tjernslia/Skillebekk - Tiltalende og innholdsrik familiebolig med sentral beliggenhet. Solrik eiendom med pent opparbeidet hage, flere uteplasser og garasje

Holumskogen 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 590 000,-

Tjernslia/Skillebekk - Tiltalende og innholdsrik familiebolig med sentral beliggenhet. Solrik eiendom med pent opparbeidet hage, flere uteplasser og garasje: Tjernslia/Skillebekk - Tiltalende og innholdsrik familiebolig med sentral beliggenhet. Solrik eiendom med pent opparbeidet hage, flere uteplasser og garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
152 / 180 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et rolig og sentralt boligområde på Gjelleråsen i Nittedal kommune, nær Oslo kommunegrense. Området har gangavstand til barnehager, skoler og gode servicetilbud, samt flotte tur- og skiløyper med direkte tilknytning til løypenettet i Lillomarka/Nordmarka. Nærmeste bussholdeplass er Gamle Trondheimsvei og herfra går flybussen, buss 390 til Oslo og buss 380 til Lillestrøm. Ca 10 min gange til T-banen på Vestli. Innen rekkevidde fra boligen finner man også lekeplass og treningssenter, i tillegg til ridesenter og alpinanlegg. Det finnes klatrepark på Skillebekk og salamanderdam ved barneskolen. Nærmeste badevann er Mortetjern og Svarttjern, begge innen gangavstand. Et populært utfartssted er Bjønndalen skianlegg, med akebakker, skytebane og servering i skihytta i helgene om vinteren. Det er nytt idrettsanlegg ved Li ungdomsskole, med flere kunstgressbaner, svømmehall, håndball og sandvolleyball-bane. I tillegg er det flere gode golfbaner i nærheten. Hauger Golfbane ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen. Det er 3-4 minutter kjøring til Hagan senter, samt kort vei til Mosenteret i Nittedal og Stovner senter som har et variert utvalg.

Barnehager og skoler

Det er flere barnehager i gangavstand fra boligen. Nærmeste barneskole er Holumskogen barneskole, ca. en km unna, går fra 1.-7.trinn.

Nærmeste ungdomsskole ligger på Li ved Slattum litt lenger nord i kommunen. Her finnes både svømmehall og stor idrettshall, kunstgressbane for fotball samt skøytebane på vinteren.

Videregående skole ligger på Mo midt i kommunen.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg RV4 nordover mot Gjøvik, ta av inn på Gamle trondheimsvei ved Skillebekk. Følg Gamle Trondheimsvei oppover og hold til venstre inn på Holumskogen. Holumskogen 1 ligger så på høyre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 590 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1982

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

152m2

Bruksareal

180m2

Tomt

687m2

KR-kode

621810

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Holumskogen 1, 1481 Hagan

Gnr. 2, bnr. 165, i Nittedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 687,9 kvm. Tomten er skrånende og er opparbeidet med flere støttemurer, beplantning, noe plen og fine uteplasser. Asfaltert adkomst inn på eiendommen og biloppstillingsplasser foran garasjen.

Det er lagt varmekabel fra tretrapp og ned til biloppstillingsplasser i stibredde.

Parkering

Enkelgarasje integrert i boligen med innlagt strøm. Garasjen har leddport med portåpner. Porten var ny i 2011. Det er flere biloppstillingsplasser på egen eiendom foran garasjen.

Eier opplyser om følgende: Er tidvis observert noe fukt på garasjegulv. Riss i garasjevegg.

Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 199 kvm

Totalt bruksareal: 180 kvm

Totalt primærrom: 152 kvm

Primærrom:

Entre/hall, bad, vaskerom, omkledningsrom, 3 soverom: 67 kvm

Stue, kjøkken m/hems, bad: 85 kvm

Sekundærrom:

1 etg.: kott: 2 kvm

2 etg.: bod: 6 kvm

1 etg.: Garasje: 20 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.03.2018 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Pen og velholdt enebolig med pene uteplasser og stor og praktisk utebod. Solrik beliggenhet i vestvendt skrånende terreng.

1 etg.: Entre/hall med flislagt gulv med varmekabler, malt glassfiberstrie på vegger og malte gipsplater i himling. Downlights montert for fint lys i gangen. Praktisk garderobenisje. Bod med vinylgulv, malt glassfiberstrie på vegger og takess i himling.

Soverom 1 med parkettgulv, malt tapet på vegger og takess i himling. Varmekabler i gulvet. Soverom 2 med parkettgulv, malt tapet på vegger og takess i himling. Soverom 3 med parkettgulv, malt glassfiberstrie på vegger og takess i himling. TV kontakt i rommet. Omkledningsrom med laminatgulv, malt glassfiberstrie på vegger og takess i himling. I rommet er det montert flotte garderobeinnreninger fra IKEA med god plass til klær for alle årstider.

Vaskerom med vinylgulv, malt glassfiberstrie på vegger og trepanel i himling. Varmekabler i gulvet. Rustfri kum montert i rommet. Plass for vaskemaskin og tørketrommel. Downlights i himling.

Bad/wc flislagt på gulv og vegger med tidløse fargevalg. Downlights i himling. Servant i hvitt porselen med underskap i lys treimitasjon. Wc i hvitt. Boblebadekar med romslig plass montert i rommet. Veggmontert speilskap med stor speilflate og fine overlys. El. vifte montert på badet.

2 etg: Fra entre/hall er det trapp opp til 2 etg., hvor en kommer opp i stuen med vinduer mot vest for fint lysinnfall i rommet. Gulvet i stuen er parkettgulv med 1 stavs eikeparkettt, malte vegger og beiset trepanel i himling med høy himling som gir god romfølelse i stue. Utgang til solfylt veranda. Dagens eier har montert en dekorativ peisovn fra Aduro med god virkning som gir lun varme på kalde dager. I tilknytning til stue er det spisestueplass med plassbygget skapinnreding for glasstøy og bestikk samt bokhylle. I stue er det også laget en hyggelig sofakrok med plass til tv for hyggelige TV kvelder.

Kjøkken med egen spiseplass har 1 stavs eikeparkett på gulvet, malt glassfiberstrie på vegger og beiset trepanel i himling. Kjøkkeinnredning er opplyst å være fra 1993 og har fronter i profilert heltre eik. Laminat benkeplate som er enkelt å renholde. Nedfelt rustfri oppvaskkum. Egen avtrekkshette over platetopp og komfyr på kjøkken. Fliser på vegg mellom overskap og underskap. Lys under overskap for fint arbeidslys på arbeidsbenk. Praktisk spiseplass for hyggelige frokoster.Ved spisesplass i stue er det satt opp koselig peis med innsats som gir lun varme på kalde dager og som gir hyggelig stemning ved koselige måltider Egen utgang til koselig uteplass på sommer. Varmekabler i gulvet der spiseplassen er. Fra rommet er det trappeadkomst til hems som kan brukes til sovplass for gjester eller lekerom for barn. . Adkomst til bad/wc med flislagt gulv og vegger servant med underskap. Wc i hvitt porselen. Varmekabler i gulvet og el.vifte montert. Downlights i himling med trepanel. Håndkletørker montert på vegg. Dusjnisje med forheng. Over servantplate er det innmurt et stort speil i vegg.

Bod/matbod med flislagt gulv, malt glassfiberstrie på vegger og trepanel i himling. Praktisk kjølehjørne i rommet.

Det er Tv uttak i alle tre soverom i boligen.

I tillegg er det nedenfor inngangen til huset laget garasje som også har terrasse på toppen med god plass. Det er satt opp solid rekkverk på taket som gir en sikker innramming på terrassen.

I hagen er det også satt opp en praktisk bod med fin plass som kan brukes til lagring av utemøtbler, hageredskaper, sykler, ski mm. Boden er bygget fin inn i terrenget. Det er også laget en bod på nordsiden av boligen med adkomst via tredør for kaldtlagring.

Oppvarming

Eiendommen har elektrisk oppvarming med varmekabler i flere rom samt noe panelovner. Ellers har boligen en stilig peisovn i stue fra Aduro montert i 2017. Denne gir god og lun varme på kalde dager. På kjøkken er det også en plassbygget peis for lun hyggevarme.

Eier opplyser om følgende: Pålegg fra feiervesenet om å montere stigtrinn på taket for adkomst til

pipen i tilbygget. Nåværende eier har montert peisovn i stuen i 2017. (ufaglært)

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 04.06.1982.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: At gjenstående arbeider må utføres snarest og ferdigbesiktigelse avholdt innen august 1982 og dette gjelder følgende

1. Terrenget må planeres med fall fra grunnmur.

2. Bad og WC må ventileres over tak, evt. vifte i vegg.

3. Balkongrekkverket må festes bedre. (Til limtresøyler/lecamur).

4. Rekkverk på garasjetak/dekke må monteres.

5. Garasjeport og vinduer er ikke montert.

6. Bemerkninger gjort av rørleggerkontrollør og feiermester må rettes.

Det foreligger ikke ytterligere dokumentasjon vedr. ovenstående. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at boligen er påbygget i 1990 med tilbygg mot øst som forlengelse av kjøkken med bod, bad/wc og hems. Dette tilbygget er oppført etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Tilbygg er omsøkt og tillatt oppført på vilkår. Etter undersøkelser i Nittedal kommune sitt byggesaksarkiv er adminsitrativ avgjørelse på byggesøknad datert 28.11.1990 funnet og er i tråd med ovenstående. Vilkår er at ansvarshavende må være godkjent, byggesaksgebyr må være betalt, tillegg i tilbknytningsavgift må være betalt og tegninger omarbeidet i henhold til bygningsrådets vedtak må være innsendt. Ytterligere dokumentasjon foreligger ikke.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Det er foretatt radonmåling, verdier lå godt under 100 Bq/m3 i årsmiddelverdi.

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Gjelleråsen, Putten, Skillebekk plan ID 124 datert 16.02.1976 med tilhørende reguleringsbestemmelser REGULERINGSBESTEMMELSER FOR REGULERINGSPLAN SKILLEBEKK – PUTTEN – GJELLERÅSEN

Plan-id 124

Planens navn: REGULERINGSPLAN FOR SKILLEBEKK – PUTTEN – GJELLERÅSEN

Reguleringsbestemmelser er vedtatt endret av kommunestyret: 15.6.2015

Plankart vedtatt: 26.8.1974 i K-sak 0192/74

Planbestemmelser endret 21.10.2014, revidert 19.5.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Fin utebod på nedsiden av huset med god plass til oppbevaring av ski/sykkel etc.

Påkostninger de senere år:

Ny trapp ved inngangsparti og nytt gjerde mot veien. Boligen er malt utvendig i 2015/16.

Nye fliser i hall + maling, ny

Eier opplyser om følgende:

Har vært noe svertesopp i vinduskarm på bad i 2. etg. Dette har blitt

vasket bort.

Tidligere eier byttet terrassebord.

Tidligere eier byttet terrassebord i 2012 og i 2015.

Hafslund Nett gjennomførte tilsynsbesøk den 08.06.2017. Alt ble funnet

i orden.

Tidligere eier var elektriker og det antas at han har utført diverse

arbeider i boligen selv.

Trapp i tre ved inngangsparti og gjerde mot veien er bygget av nåværende eier. (ufaglært)

Bom i et par fliser i hallen i underetasjen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Faste kommunale avgifter er kr 6.479,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 33,69 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes(pris for 2018). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

VED EIENDOMSSKATT:

Eiendomsskatten er kr 5.942,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.516,-.

Velavgift er kr 200,- pr. år. Betaling av velavgift er valgfri.

Boligen er tilknyttet Nokab/Get. som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 449,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Internett tilkobling er til samme leverandør og koster kr. 449,- for abonnement som dagens eier har.

Boligen er ikke tilknyttet alarmselskap.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.730.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Skillebekk
Kirkesogn Nittedal

Steder i nærheten

Franzefoss bruk 1.4 km
Grorudkrysset 3.7 km
Folkets Hus 3.5 km
Romsås bad 4.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 36.4 km
Sentralstasjon Oslo S 14.5 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 5.8 km
Bussholdeplass Gamle Trondheimsveien 0 km*

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lahaugmoen grusbane 1.5 km
Idrettsanlegg Rommen golfbane 1.6 km
Treningssenter Family Sports Club Rommen 3.4 km
Treningssenter Bare Trening Kalbakken 5.1 km

Steder av interesse

Skoler

Holumskogen skole (1-7 kl.) 1 km
Slattum skole (1-7 kl.) 4.8 km
Li skole (8-10 kl.) 5.9 km
Stovner videregående skole 4.4 km
Bjerke videregående skole 7.9 km

Barnehager

Gullberget barnehage (0-5 år) 0.6 km
Vestlitoppen barnehage (0-6 år) 0.8 km
Vår barnehage (1-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hagansenteret 3.7 km
Kjøpesenter Stovner Senter 4.1 km
Postkontor Rema 1000 Nedre Rommen 3.2 km
Postkontor Coop Extra Grorud 3.8 km
Apotek Ditt Apotek Vestli 0.8 km
Apotek Apotek 1 Grorud 3.8 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 4.1 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 4.2 km
Dagligvare Coop Prix Vestlisvingen 0.8 km
Dagligvare Rema 1000 Gjelleråsen 1.4 km
Kiosk/video Narvesen Vestli t-bane st. 0.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Gjelleråsen 1.4 km
Bensin st1 Gjelleråsen 1.2 km
Bensin Shell/7-Eleven Gjelleråsen 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 38,5 år
Gj.snittalder kvinner 38,3 år
Husholdninger med barn 34,5 %
Husholdninger uten barn 65,5 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 1197
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Skillebekk 1031 446

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning ( en visning er gratis)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?