Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 950 000,- for kr 6 950 000,-

Eiendommen ligger flott til med nydelig utsikt

Eiendommen har naturtomt delvis opparbeidet med beplantning

Fra turveien på motsatt side av Langvannet

Balkong med markiser

Balkongen i 1.etasjen er delvis innglasset

Dør på endeveggen går inn til lagerrom/uinnredet kjeller

Gårdsplass og parkering er singlet opp og mur med granittsteiner

Mellom hus og garasje går trapp ned til utleiedelen

Det er installert el-bil lader på garasjevegg

Hage

Solnedgangen sent på kveld

På motsatt side av Langvannet er det opplyst turvei

Utsikt kveld

Balkongen har nydelige solforhold

Balkong

Terrasse for utleiedelen i underetasje

Utsikt

Hage

Entre

Stue med utgang balkong

Stuen er delvis åpen mot spisestue

Spisestue

Kjokken

Kjokken

Bad

Bad

Wc

Soverom

Soverom

Stue i utleiedelen

Kjøkken i utleiedelen

Innredet soverom i utleiedelen

Bad/wc i utleiedelen

Kjennhallen

Lørenskog stasjon. (sone 1)

Metro senteret

Langevann med badeplass

Lørenskog Hus

Rådhusparken

Planskisse

Planskisse

Planskisse

Planskisse

Lørenskog / Langvannet - Enebolig med godkjent utleiedel. Unik bel. m/ flott utsikt og garasje. Modernisering.

Hovdeveien 11

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 950 000,-

Lørenskog / Langvannet - Enebolig med godkjent utleiedel. Unik bel. m/ flott utsikt og garasje. Modernisering. : Lørenskog / Langvannet - Enebolig med godkjent utleiedel. Unik bel. m/ flott utsikt og garasje. Modernisering.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
142 / 165 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Hovdeveien 11 har en beliggenhet som er ideell for barnefamilier. Boligen ligger i et etablert, rolig og sentralt boligområde med nærhet til de fleste fasiliteter og servicetilbud på Lørenskog og Strømmen.

Flott utsikt over Langvannet og gangavstand til fin badeplass. I tillegg er det tursti rundt vannet bort til Rådhusparken.

Det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter.

Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Eiendommen har gangavstand til skole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sentralsykehus for Akershus kommune.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Lørenskog Kulturhus anbefales.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Kjenn og Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og diskodans. Treningssentrene Fresh Fitness, Condis og Sats er også etablert i området.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Offentlig kommunikasjon

Det er kort vei til buss og tog, hvorav nærmeste togstasjon er Hanaborg som ligger få minutters gange fra boligen. Toget går fire ganger i timen på hverdagene, både inn til Oslo og Lillestrøm for alle tilbud der.

Med bil tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Luhr skole 1.4 km

1-7 kl. Solheim skole 1.7 km

1-7 kl. Fjellhamar skole 1.9 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 1.3 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 1.3 km

Vgs. Mailand videregående skole 1.5 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 2.4 km

Bhg. Lørenskog familiebarnehage (0-5 år) 0.2 km

Bhg. Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 0.4 km

Bhg. Vangen barnehage al (0-5 år) 0.6 km

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1976

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

142m2

Bruksareal

165m2

Tomt

672m2

KR-kode

611822

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hovdeveien 11, 1470 Lørenskog

Gnr. 107, bnr. 1842 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 672,7 kvm. Tomten er opparbeidet gruslagt gårdsplass på framsiden. Baksiden har delvis naturtomt, noe plen, prydbusker og beplantning.

Parkering

Parkering i garasje på ca. 27 kvm og biloppstilling på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 187 kvm

Totalt bruksareal: 165 kvm

Totalt primærrom: 142 kvm

Primærrom:

Utleiedel: Stue, kjøkken, bad, entré og soverom.: 44 kvm

1.etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad, entré, gang, vaskerom og wc.: 98 kvm

Sekundærrom:

Utleiedel: Bod.: 5 kvm

1. etasje: 2 boder og innglasset balkong.: 18 kvm

I tillegg har U.etasjen uinnredet lagringsplass med 43 m² gulvareal. Stor takhøyde i hele rommet og egen inngang på endevegg.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 10.05.2018 utført av Øyvind Nåmo Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Velkommen til Hovdeveien 11, en attraktiv og innholdsrik enebolig over to plan med garasje. Fantastik fin beliggenhet med meget gode solforhold og utsikt over Langvannet.

Boligen ligger fint til på Lørenskog med gangavstand til flere fasiliteter. Dette er en bolig med en praktisk planløsning og flere møbleringsmuligheter med «alt» på et plan- en bolig du definitivt ikke vil gå glipp av!

Boligen er godt vedlikeholdt, men fremstår med moderniseringsbehov.

1. etasje:

Når man kommer frem til Hovdeveien 11 blir man ønsket velkommen av et hyggelig inngangsparti i rolige omgivelser. Videre inn i boligen blir man møtt av en innbydende gang med god plass til å henge fra seg yttertøy. Fra gangen har du tilgang til en praktisk bod med gode oppbevaringsmuligheter.

Videre blir du ledet inn i en romslig og åpen stue hvor det er god plass til sofagruppe og spiseplass samt diverse oppbevaringsmøbler man måtte ønske. Stuen har i dag en praktisk plassering av møbler, men det er flere møbleringsmuligheter og en kan enkelt sette sitt eget preg. Her er det store vindusflater som slipper inn godt med dagslys og er med på å gi en meget god romfølelse. Fra stuen er det adkomst til en delvis innglasset balkong av god størrelse. Her er det god plass til sittegrupper hvor utsikten og sommersolen kan nytes i usjenerte omgivelser.

Kjøkkenet er innholdsrikt med mye god skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredningen har glatte fronter med laminert benkeplate. Kjøkkenet har hvite vegger med lyse fliser mellom overskap og benk. Det inneholder blant annet dobbeltvaskekum, mekanisk avtrekk over komfyr og opplegg for oppvaskmaskin. Et svært praktisk og funksjonelt kjøkken hvor matlagingen kan nytes morgen som kveld. Det er også plass til spisebord som passer perfekt som familiens samlingspunkt.

Videre inn i boligen har du et praktisk vaskerom med direkte adkomst til bad og toalett. Vaskerommet er fra byggeår med belegg på gulv og våtromstapet på vegger. Her har du gode oppbevaringsmuligheter. Badet inneholder servant med underskap, speilskap med belysning og dusjkabinett med herdet glass. Toalettet er lyst og praktisk med belegg på gulv, vegghengt servant og nyere toalett.

Etasjen inneholder i dag to soverom, men med enkle grep kan det settes inn et tredje. Soverommene er praktisk med mye naturlig lys. Det er god plass til seng, oppbevaringsmuligheter og skrivebord.

U. etasje

I underetasjen finner du en romslig utleieleilighet. Den har en lys og hyggelig stue med delvis åpen løsning mot kjøkkenet. I stuen har du god plass til sofagruppe og tv-benk. Kjøkkenet har bjørk kjøkkeninnredning med heltre benkeplate. Her har du godt med skap- og benkeplass med plass til et hyggelig spisebord. Her finner du videre et praktisk soverom med plass til seng, oppbevaringsmøbler og skrivebord.

Badet har belegg på gulv og våtromsplater på vegg. Rommet inneholder dusjkabinett, toalett, opplegg for vaskemaskin og servant med speil og belysning.

Fra utleiedelen er det utgang til en terrasse på 16m2 med plass til sittegruppe og grill. Her kan omgivelsene nytes med flott utsikt.

Gårdsplassen er gruset med flere biloppstillingsplasser. I nyere tid har parkeringsområdet blitt utbedret med granittstein og belysning. På gårdsplassen finner du videre en garasje på 27 m2.

Oppvarming

Boligen blir oppvarmet med elektrisk fyring. Varmepumpe type luft til luft. Selger opplyser at denne kan trenge service.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.10.1976. For hybelen med midlertidig brukstillatelse gitt 22.09.1977.

Følgende arbeider gjenstod ved utstedelse av midlertidig brukstillatelse:

- Soilpipe (luftrør) som går igjennom loft. Ved erfaring fra stedlig rørleggerkontroll er det fastsatt behov for slik isolering.

For midlertidig brukstillatelse for utleiedel gjenstod:

- Ventilasjon i tekjøkken

Selger opplyser at alle punkter er utført.

Følgende endringer er gjort i dagens planløsning oppimot godkjente byggetegninger:

1.etasje: - Vegg mellom 2 soverom er åpnet. Kan tilbakeføres.

U.etasje: - Uinnredet del av kjeller står som ikke utgravet på byggetegningene.

- Del av uinnredet kjeller er tatt inn i utleiedelen og er innredet som soverom. Det er også satt inn vindu her.

Endringene er ikke meldt inn til kommunen og det er uvisst om det ved melding/søknad vil bli godkjent av kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Utleieenheten er godkjent som separat boenhet, og kan lovlig leies ut.

Det gjøres oppmerksom på at er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan 22-4-10 Fjellhamarskogen, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.02.1987.

Kommuneplanbestemmelser vedtatt den 11.02.2015 erstatter § 2 i disse reguleringsbestemmelsene. Det er byggelinje mot kommunal vei. Se vedlagte kart.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- På utvendig flater er det malt trekledning med over og underligger. Yttervegger med stedvis noe slitasje. Vudert til TG 2.

- Vinduer med isolerglass fra byggeår med 2-lags og 3-lags isolerglass. Vinduer med 2-lags isoleringsglass fra 1998. Nyere glass er stedvis utskiftet. Vinduskarmer fra byggeår. Boligen har videre balkongdør med 2-lags isolerglass fra 1998, finert edeltre ytterdør, finert innerdører fra byggeår. Vurdert til TG 2 med tanke på normal forventet levealder.

- Avløpsrør fra byggeår. Material type på synlige deler er av plast. Kloakk er luftet over tak. Røranlegget er ikke kontrollert av den grunn at dette krever spesielt utstyr og kompetanse.TG 2 er vurdert ut fra en visuell observasjon og ut fra alder.

- Eldre varmtvannsbereder plassert i kjøkkenbenk i hybeldel. TG 2 er gitt med tanke på alder og normal forventet levetid

- Vannrør fra byggeår. Material type på synlige deler er av kobber.TG 2 er satt med tanke på tiltenkt funksjon for innvendige rør ved en visuell observasjon.

- Bad med naturlig ventilasjon over yttertak. Membran kan ses i sluk og er lagt under klemring. Med tanke på badets alder er det en god løsning at det dusjes i kabinett. Toalettrom fra byggeår med belegg på gulv og våtromstapet på vegg. Bad i hybel med mekanisk ventilasjon over yttertak. Membran kan ses i sluk og er lagt under klemring. Plastsluk. Badet er fra byggeår. Vaskerom fra byggeår med naturlig ventilasjon. Det er usikkert om det er etablert sluk under vaskemaskin. TG 2 er gitt med tanke på alder og normalt forventet levetid.

- Drenering er fra byggeår med synlig drensplate med kremring i grunnmur. TG 2 er gitt til drensystem med tanke på alder og tiltenkt forventet levealder. Det er murte og støpt grunnmur med noe slitasje på støttemurer. Disse må regnes med oppgraderinger. TG 2 er satt på grunnlag av nevnte slitasje

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.823,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.000,- pr. år. / 20.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 8.500.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.124.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Fjellhamarskogen-vest
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Skårer-Ødegården 1.3 km
Tynes 1.4 km
Knattenkrysset 1.5 km
Tangerudkrysset 1.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 38.4 km
Sentralstasjon Oslo S 18.2 km
Jernbanestasjon Hanaborg 1.1 km
T-bane stasjon Stovner T-banestasjon 4.5 km
Bussholdeplass Arne Garborgs vei 1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellhamarhallen 1.4 km
Idrettsanlegg Kjenn skoleidrettsplass 1.6 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 1.4 km
Treningssenter SATS Metro 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Luhr skole (1-7 kl.) 1.4 km
Solheim skole (1-7 kl.) 1.7 km
Fjellhamar skole (1-7 kl.) 1.9 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 1.3 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 1.3 km
Mailand videregående skole 1.5 km
Lørenskog videregående skole 2.4 km

Barnehager

Lørenskog familiebarnehage (0-5 år) 0.2 km
Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 0.4 km
Vangen barnehage al (0-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 4 km
Kjøpesenter Metro Senter 3.3 km
Postkontor Coop Mega Metro 1.8 km
Postkontor Kiwi Haugenstua 4.1 km
Apotek Apotek 1 Metro 1.8 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 1.9 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 4 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 4.6 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Metro Senter 1.6 km
Kiosk/video Guffen Godteparadis avd. Metro 1.8 km
Kiosk/video Stikk Innom 2.8 km
Bensin Circle K Lørenskog 1.3 km
Bensin Shell Skårer 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,1 %
Andel kvinner 47,9 %
Gj.snittalder menn 36,8 år
Gj.snittalder kvinner 37,7 år
Husholdninger med barn 37,1 %
Husholdninger uten barn 62,9 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 798
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Fjellhamarskogen-vest 1044 464

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Øystein Sundby
Daglig Leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?