Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 600 000,- for kr 3 600 000,-

Familievennlig enebolig med hyggelig, solrik og sentral beliggenhet

Her har du alt i gangavstand!

Overbygget og hyggelig inngangsparti

Lunt og koselig kjøkken med hvitevarer

Pen HTH-innredning

Kjøkken med hyggelig atmosfære

En lys og trivelig bolig

Vindfang med garderobe

Hall med etablerte arbeidsplasser/kontorløsning

Kontorløsning i hall

Stort, lyst og trivelig stueareal

Østvendt fasade og hage

Velkommen til Hugins vei 9

Stue med utgang til stor, vestvendt terrasse med ettermiddags- og sen kveldssol

Stue

Stue

Vestvendt terrasse

Vestvendt terrasse

Hovedbad i 1. etasje

Hovedsoverom - 2. etasje

Soverom - 2. etasje

Soverom - 2. etasje

Soverom - 1. etasje

Innvendig trapp til kjeller

Praktisk innredet trapperom i kjeller

Stort innredet kjellerom med kjøkkenløsning

Fra stort innredet kjellerrom med kjøkkenløsning

Kontor/hobbyrom i kjeller

Bad/wc/vaskerom i kjeller

Hovedbad - 1. etasje

Vestvendt fasade med ettermiddags- og kveldssol

Østvendt fasade og gårdsplass

Koselig hage

Østvendt fasade mot gaten

Gode parkeringsmuligheter på egen tomt

3D plantegning, 1. etasje

3D plantegning, 2. etasje - Hugins vei 9

3D plantegning, Kjelleretasje - Hugins vei 9

Tønsberg/Tolvsrød

Hugins vei 9

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 800 000,-

Tønsberg/Tolvsrød: Familievennlig og innholdsrik enebolig sentralt på Tolvsrød

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
171 / 261 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger attraktivt og sentralt til på Tolvsrød med god bussforbindelse til Tønsberg senrum. Rolig og solrik beliggenhet nær Fyllpå barnehage og gangavstand til barne- og ungdomsskole. Flotte turområder med lysløype i umiddelbar nærhet. Nær Slagenhallen idrettshall og MENY. Kort vei til Flint idrettsanlegg, ulike forretninger på Tolvsrød og Olsrød Park forretningssenter med bl.a. REMA 1000 og Level treningssenter. Kort vei til sjøen, Ringshaugstranden og Vallø båthavn. Kun ca. 3 km til Tønsberg sentrum.

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen/bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Hvalenkrysset i Tønsberg sentrum følg Halfdan Wilhelmsens Allé over jernbaneovergangen. Hold høyre felt og hold til høyre. Følg Halfdan Wilhelmsens Allé forbi Sentralsykehuset i Vestfold ned til rundkjøringen på Heimdall. Ta så av 2. avkjøring og følg så videre over Kilen i retning Åsgårdstrand forbi Kilden Kino, rett fram i lyskryss og ta så til høyre mot Tolvsrød før rundkjøring. Ta deretter Hugins vei som andre vei til høyre. Eiendommen ligger på høyre hånd.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 800 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1960

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

171m2

Bruksareal

261m2

Tomt

783m2

KR-kode

211892

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Hugins Vei 9, 3151 Tolvsrød

Gnr. 151, bnr. 296 i Tønsberg kommune.

Tomten

Eiet tomt på 783,9 kvm.

Godt opparbeidet og delvis inngjerdet hagetomt bestående av plen, diverse beplanting/trær og stor gårdsplass med rikelig parkeringsmuligheter på egen eiendom. Hellelagt, overbygget inngangsparti med terrasseplatting mot øst med morgen og formiddagssol. Stor vestvendt veranda/terrasse med rikelig ettermiddags- og sen kveldssol og trapp til koselig hage.

Parkering

Stor frittliggende dobbelgarasje fra 1994 med stor lagringsbod, liten gang med inn- og utvendig adkomst til gulvet loftsareal bestående av trappegang og 2 isolerte rom.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra offentlig vei.

Eiendommen er direkte tilknyttet kommunalt vann- og avløpsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 288 kvm

Totalt bruksareal: 261 kvm

Totalt primærrom: 171 kvm

Bruksareal:

Enebolig 191 kvm

Garasje 70 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 59 kvm: Trapperom/gang, innredet rom med kjøkkenløsning, gang, bad/wc/vaskerom og kontor/hobbyrom

1. etasje 83 kvm: Vindfang, hall m/åpen trapp til 2.etasje og lukket trapp til kjeller, kjøkken, stue med utgang til vestvendt terrasse og hage, soverom/kontor og bad/wc.

2. etasje 29 kvm: Trappegang/gang og 2 soverom

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 20 kvm: 2 boder og trapperom (for utvendig adkomst)

Garasje:

1. etasje 49 kvm: Garasje

2. etasje 21 kvm: Garasje / loft

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.08.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. En gjør spesielt oppmerksom på at det ikke er søkt om bruksendring av kjellerarealet fra kjellerformål til boligformål og det presiseres at rommene ikke tilfredsstiller krav til varig opphold. Det er således et avvik i forhold til faktisk innredning, som vil være kjøpers ansvar.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i 1960.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at gulv i bad i 1. etasje ikke har tilfredsstillende fall til sluk. Iflg. opplysninger fra tidligere eier til nåværende eier ble det i 2008 lagt ny smøremembran og nye gulvfliser. Arbeidene ble utført ved egeninnsats. Rommet forøvrig er antatt fra 1980-tallet iflg. samme kilde. Sluk er fra byggeår/1960, og det er usikkerhet med hensyn til tetthet i overgang fra gulvoverflate til sluk. Sprekk og et par løse fliser på vegg, samt løs fug. Det forutsettes fortsatt bruk av dusjkabinett så lenge bad i 1. etasje har sin nåværende utførelse. Alder på bad i kjeller er ikke kjent/eldre dato. Det er tvil om bad i kjeller kan betraktes som våtrom etter dagens standard og krav til utførelse (overgang deler av gulv/vegg), sprekk i flis på gulv. Toalettutskifting i vaskerom er utført av nåværende eier som egeninnsats. Antatt ingen membran under gulvfliser. Råte i enkelte kledningsbord/utvendige vinduslister, deler av israft/gesims samt noe råte i enkelte vinduer. Fuktig vegg trapp kjellerinngang og rundt pipemur kjeller. I takst ved nåværende eiers kjøp var opplyst at det var målt fukt i gulv og nederst på vegger. Iflg. opplysning fra eier observeres fra tid til annen sølvkre i bad og vaskerom. Iflg. eier har forrige eier opplyst at Hugins vei 10 og 11 har søkt om å bygge garasje.

Vanlig værslitasje i utvendige overflater. Vanlig bruksslitasje i innvendige overflater.

Boligen gir etter opplysning fra takstmann for øvrig et "vanlig godt" inntrykk.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

En meget innholdsrik og lys enebolig med god planløsning og alminnelig god innvendig standard.

Boligens innvendige overflater er oppusset og kjøkkenet har en nyere, pen HTH-innredning. Bad er oppusset på 1980-tallet og det er lagt smøremembran og fliser på baderomsgulv i 2008. Opprinnelig hovedsoverom med utgang til veranda/terrasse er tidligere inntatt i stuearealet og kan med enkle grep tilbakestilles til soverom. Nåværende stue har 2 utganger til den vestvendte veranda/terrasse og hageareal. Nåværende eier har installert pen, ny innvendig trapp fra hall til boligens 2. etasje.

HOVEDBAD - 1. ETASJE: Fliser på gulv med varmekabel og fliser på vegger. Vegghengt toalett, dusjkabinett og innredning med servant, speil og lysspotter.

KJØKKEN: Pen, nyere «HTH» innredning med lyse, glatte fronter, integrert «Bosch» stekeovn/komfyr med komfyrvakt og keramisk platetopp, løs «Bosch» oppvaskmaskin og løst «Miele» kjøl-/fryseskap, ventilator, veggfliser under overskap mot benker og nyere oljede, heltre benkeplater.

BAD/WC/VASKEROM I KJELLER: Fliser på gulv med varmekabel og fliser og malt panel på vegger. Toalett, badekar, elektrisk håndkletørker og skyllekum i stål utførelse. Fast opplegg for vaskemaskin og plass for tørketrommel.

Oppvarming

Nyere varmepumpe i stue og nyere fastmonterte, oljefyrte termostatstyrte panelovner. Vedovn i stue og peisovn i kjeller.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1960.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen i kommunens arkiv.

Megler er forelagt godkjente bygningstegninger, men ingen ferdigattester.

En gjør kjøper oppmerksom på at det ikke er søkt om bruksendring av kjellerarealet fra kjeller- til boligformål og at dette vil være kjøpers ansvar. Rom i kjeller tilfredsstiller ikke krav til varig opphold.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Servitutter:

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen: Dagboknr 503495, tinglyst 19.11.1959, type heftelse: Bestemmelse om bebyggelse 1) Eiendommen kan selges videre i ubebygd stand uten formannskapets godkjennelse 2) Elektrisitetsverket og telefonvesenet har rett til uten godtgjørelse å plasere stolper for elektrisitet og telefon til denne eiendom og naboeiendommer samt strekke ledninger over eiendommen 3) For bebyggelsen gjelder vedtekter fastsatt av Kommunal- og arbeidsdepartementet 26. januar 1959, inntatt i Norsk Livtidende, 1. avd. 1959 nr. 7. Kjøperen er meddelt disse vedtekter i brev 10. november 1959 fra Sem kommune.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte og servitutter.

Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Rettigheter:

Eiendommen har tinglyst rett til å oppføre garasje i en avstand av min. 3,0 meter fra felles eiendomsgrense på gnr. 151, bnr. 251. Rettigheten er tinglyst på gnr. 151, bnr. 296, dagboknr 501486, tinglyst 04.04.1968.

Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det er i 2016 foretatt radonmåling på eiendommen godkjent 01.07.2016. 20% av målingen ble gjort utenfor vintersesongen. Årsmiddelverdi ble ikke angitt. Høyeste måleverdi er 90Bq/m3 på innredet rom kjeller. Ingen tiltak. Jfr. opplysning fra eier i egenerklæringsskjema.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område. I kommuneplan datert 03.02.2016 avsatt til: Boligbebyggelse - Nåværende.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Fotos viser kjøleskap i kjøkkenløsning i innredet rom i kjeller, vegghengt liten kommode i soverom/kontor, pendel lamper (hengelamper), stringhylle med arbeidsplate på kontor og grønt huskestativi hage. Disse ting medfølger ikke i handelen.

Lys i vitrineskap i kjøkken er defekt.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.167,50 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 22.000,- pr. år. / ca. 25000 kwh. pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 8.000,-.

Boligen er idag ikke tilknyttet noen TV-leverandør.

Internettleverandør: Next Gentel med månedlig avgift ca. kr 520,-.

Boligen er tilknyttet alarmselskap, men denne sies opp av selger og overflyttes og følger således ikke boligen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesum kr 3.800.000,-, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.896.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Fyllpå
Kirkesogn Søndre Slagen

Steder i nærheten

Presterød 1 km
Gårdbo 1.7 km
Ringshaug 2.8 km
Vestfold sentralsykehus 2.6 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 27.2 km
Jernbanestasjon Tønsberg 3.4 km
Bussholdeplass Presterød sk. 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Slagenhallen 0.6 km
Idrettsanlegg Flint fotballbaner 1.5 km
Treningssenter Level treningssenter 0.5 km
Treningssenter Tønsberg Velotell 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Presterød skole (1-7 kl.) 0.2 km
Sandeåsen skole (1-7 kl.) 0.9 km
Elihu Kristne Grunnskole (1-10 kl.) 1.4 km
Husvik skole (1-7 kl.) 2.7 km
Presterød ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Færder videregående skole 4.3 km
Greveskogen videregående skole 4.4 km

Barnehager

Skoglund barnehage (1-5 år) 0.3 km
Glitne barnehage (1-6 år) 0.4 km
Slagen barnehage (1-6 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tolvsrød Senter 0.9 km
Kjøpesenter Farmandstredet 3.2 km
Postkontor Rema 1000 Olsrød 0.5 km
Postkontor Meny Råel 0.8 km
Apotek Boots apotek Olsrød 0.6 km
Apotek Boots apotek Tolvsrød 0.9 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 3.2 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 4.9 km
Dagligvare Meny Tolvsrød 0.4 km
Dagligvare Rema 1000 Olsrød 0.5 km
Kiosk/video Jafs Tolvsrød 0.3 km
Kiosk/video Sofus Storkiosk 0.3 km
Bensin Best Tolvsrød 0.8 km
Bensin Esso Kilen 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 43,6 %
Andel kvinner 56,4 %
Gj.snittalder menn 45 år
Gj.snittalder kvinner 50,3 år
Husholdninger med barn 21,9 %
Husholdninger uten barn 78,1 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1602
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 44922 21584
Grunnkrets: Fyllpå 690 342

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr. utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Eirik Roberg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?