Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 250 000,- for kr 3 250 000,-

Fint beliggende enebolig på Framnes

Dobbel garasje med gulvet loft

Romslig gårdplass

Utsikt fra terrasse i 1.etg.

Velkommen til visning

 

Vinkelstue med utgang til terrasse

Alltid koselig med vedfyring på de sene vinterkvelder

 

 

Kjøkken med plass til spisebord

Detaljfoto

Solrik terrasse med sjøutsikt

Bad/wc er tidriktig innredet

Hjørnekar med et mangfold av funksjoner

Flislagt bad/wc med varme i gulv

 

 

Koselig og trivelig innredet

Plantegning

Barnevennlig beliggende enebolig

Solrik terrasse med adkomst til hage

Flotte detaljer

Kort vei til nærmeste båthavn

Kort vei til nærmeste matvarebutikk

Huvik/Framnes - Solrikt beliggende enebolig med dobbel garasje. Barnevennlig beliggende med fin sjøutsikt

Huvikveien 42

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Huvik/Framnes - Solrikt beliggende enebolig med dobbel garasje. Barnevennlig beliggende med fin sjøutsikt : Huvik/Framnes - Solrikt beliggende enebolig med dobbel garasje. Barnevennlig beliggende med fin sjøutsikt

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
132 / 155 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget solrikt beliggende i et populært boligområde ca. 3 km. fra Sandefjord sentrum. Huvikveien blir naturligvis barnevennlig da boligen ligger ca. 250 m. fra fotballbane og 300 m. fra barneskole i tillegg til umiddelbar nærhet til Skagerak internasjonale skole. Det er et mangfold med lekeplasser for store og små i nærområdet. Innenfor gangavstand ligger Coop matvarehandel samt Stamina treningssenter. Selger kan trygt anbefale området med hyggelige naboer og et meget trivelig bomiljø.

Nærområdet er meget populært og veletablert. Her bor man med kort avstand til både skoler, barnehager, lekeplasser, fotballbane, flotte turområder, samt sjø og bryggeanlegg. Innenfor kort gange er man på populære Asnes med små sydvendte sandstrender, fine svaberg og en grasslette

Campingplass i bakkant av strendene.

Vesterøya er kjent for sine flotte badestrender (Langeby, Vøra og Tangen) der en finner en langgrunn og barnevennlig badestrand samt slette fjell og fine stupeplasser.

Barnehager og skoler

Boligen ligger med kort gange til flere barnehager, samt Framnes barneskole og Skagerak internasjonale skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1936

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

132m2

Bruksareal

155m2

Tomt

584m2

KR-kode

2218171

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Huvikveien 42, 3222 Sandefjord

Gnr. 112, bnr. 190 i Sandefjord kommune.

Tomten

Solrikt beliggende selveier tomt på 584 kvm. som trygt kan beskrives som lettstelt. Tomten er fint opparbeidet med plen og hellelagt gårdsplass i tillegg til flotte prydbusker. Eiendommen har en romslig gårdsplass som er godt skjermet mot innsyn. Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro i trygge omgivelser.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i dobbel garasje med gulvet loft, samt romslig gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. I følge svarbrev fra Sandefjrod kommune datert 27.04.2018 foreligger det ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 170 kvm

Totalt bruksareal: 155 kvm

Totalt primærrom: 132 kvm

Primærrom:

Kjeller: 21 kvm: Vaskerom, gang, treningsrom

1. etasje 58 kvm: Kjøkken, stue, entre, wc

2. etasje 53 kvm: 3 soverom, gang, bad

Sekundærrom:

Kjeller: 23 kvm: 2 boder

Garasje: Bra 51 kvm. ( 1.etg. garasjerom 36 kvm. / Uinnredet loft 14 kvm.)

Megler opplyser at det ikke lenger er treningsrom i kjeller, tidligere treningsrom er innredet med panel på vegg og flis på gulv. ( ovennevnte arealbeskrivelse/areal oppgitt fra takstmann er derfor ikke korrekt)

De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den 06.05.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger.Det foreligger ingen ferdigattest/dokumentasjon på rom som er innredet i kjeller.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 06.05.2018

Standard

Koselig beliggende enebolig som holder en gjennomgående solid standard. Boligen er fint tilpasset en barnefamilie og har 3 soverom i 2 etasje, i tillegg til wc i begge etasjer. Huvikveien 42 har en romslig kjeller med fint potensial til å innrede flere rom. I andre etasje finner en et bad som ble pusset opp i 2010 med varme i flislagt gulv. Huset har et koselig kjøkken med spiseplass til hele familien. Romslig vinkelstue med vedovn, samt utgang til til solrik terrasse og lettstelt hage.

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Dette gjelder også hvitevarer. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør i "Viktig informasjon for selger og kjøper" fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen.

Oppvarming

Varme i diverse flislagte gulv, samt vedovn i stue. I følge svarbrev fra Sfj. brann og feievesen datert 02.05.2018 er det ikke ført tilsyn og det anbefales kjøper og kontakte feiermester på tlf. 95764183 for å avtale tilsyn. Kommentar fra Sandefjord brann og feievesen: Kom ikke til røykeør pga. velvplater, mye sot i ildsted.

Ferdigattest

Megler har kun mottatt ferdigattest som gjelder rehabilitering av pipe i 2009. Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig innflytningstillatelse på bygningen i kommunens arkiv. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 « Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014. Eiendommen ligger i et uregulert område. Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Megler informerer om at nabo( Huvikveien 40) skal bygge på boligen ( ny terrasse/balkong 2.etg.). Ta kontakt med megler for nærmere opplysninger/tegninger.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er forsikret i IF Skadeforsikring ( årlig premie kr. 1.751,- / avtalenummer 1263557 ). Det gjøres oppmerksom på at kjøper må påregne en høyere årlig kostnad på forsikring. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge strømselskapet har boligen et årlig snittforbruk på 17.874 kwh. ( snitt siste 3 år) Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr. 1.482,- per mnd.

Årlige kommunale avgifter kr. 8.877,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Canal digital som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca. kr.1.000 ). For nærmere informasjon om kostnader se www.canaldigital.no

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5% av kjøpesummen og leilighetens andel av eventuell fellesgjeld, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr.3.536.250,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:kr.35.000,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?