Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 8 000 000,- for kr 8 000 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Drone

Fasade

Tomten

Tomten

Drone

Drone

Terrasse

Terrasse

Veranda

Lysthus

Lysthus

Stue

Stue

Spisestue

Stue

Stue

Kjellerstue

Kjellerstue

Loftsstue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Flislagt bad - 2. etasje

Flislagt bad - 2. etasje

Flislagt bad - 1. etasje

Flislagt bad - 1. etasje

Flislagt bad - Underetasje

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Gang/hall

Entre/gang

Plantegning - 1. etasje

Plantegning - 2. etasje

Plantegning - Underetasje

Drone

Drone

Drone

Drone

Konnerud - Lekker enebolig med nydelig beliggenhet - 5 soverom, 3 bad, 3 stuer - Lysthus - Dobbelgarasje

Jarlsbergveien 121 c

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 980 000,-

Konnerud - Lekker enebolig med nydelig beliggenhet - 5 soverom, 3 bad, 3 stuer - Lysthus - Dobbelgarasje: Konnerud - Lekker enebolig med nydelig beliggenhet - 5 soverom, 3 bad, 3 stuer - Lysthus - Dobbelgarasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 980 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
223 / 259 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i stille, rolig og attraktivt område sentralt på Konnerud med gangavstand til skolene, flere barnehager, butikker og gode servicetilbud. Marka som nærmeste nabo med merkede stier, lysløyper og turveier gir gode friluftstilbud både sommer og vinter.

Eiendommen ligger i umiddelbar nærhet til Konnerud stadion og Konnerudhallen. Konnerud IL er blant de største i landet med høyt aktivitets-nivå. Konnerud idrettslag representerer en rekke idretter. Det er et aktivt ski-, fotball- og håndballmiljø. De har også utendørs volleyballbane. Stort kunstgressanlegg, Konnerud-hallen, skistadion med asfalterte rulleskiløyper og skøyteis i umiddelbar nærhet. Konnerud stadion og Konnerudhallen ligger nær Svensedammen ungdoms-skole, og de benytter området i undervisningen.

Det er 10-15 min med bil til byen med jernbanestasjon, Drammensbadet, friidrettsanlegg, Union Scene, kino, teater, butikker og servicetilbud.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, med kort gangavstand til nærmeste bussholdeplass. Det går buss fra Konnerud hvert 10. minutt til Drammen, og tog fra Drammen til Oslo ca. 6 ganger i timen.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 5 er kommunale og 7 er private, flere i kort gangavstand. For komplett liste se kommunens hjemmeside.

Denne boligen sogner til Vestbygda barneskole. Kort gangavstand til Svensedammen ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med bla. universitetet i Sørøst-Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum kjører du opp Konnerudgata. Etter ca 4 km tar du til høyre inn ved Cirkle K og følger veien til rundkjøringen. Ta til venstre i rundkjøringen og følg veien nedover og bortover. Ta 1. vei inn til venstre etter en liten bru. Du finner eiendommen beliggende på venstre side. Se kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 980 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2009

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

223m2

Bruksareal

259m2

Tomt

1465m2

KR-kode

2018489

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Jarlsbergveien 121 c, 3032 Drammen

Gnr. 79, bnr. 250 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.465,6 kvm. som ligger godt skjermet for innsyn og som grenser mot idrettsanlegget og Svensedammen. Tomten er meget pent opparbeidet med plen, store bed beplantet med prydbusker og et område for dyrking av bær og grønnsaker. Et av bedene er klargjort for evt. hagedam om ønskelig. Det er anlagt markterrasse laget av betongheller og brostein på husets sørside hvor det er sol fra tidlig morgen. Det er plantet trær, prydbusker, klatreroser, stauder og roser. Bringebær, jordbær, solbær, ripsbær, rabarba og timian er plantet i store plantekasser. Stort lysthus med skyvedører ligger tilbaketrukket og solrikt på tomta. Gruset innkjørsel og gårdsplass med god plass for parkering av biler. Flaggstang. Tomta er lettstelt og nåværende eier har installert Husqvarna robotklipper som sørger for velstelt plen til enhver tid. Denne medfølger kun etter egen avtale med selger.

Parkering

Dobbelgarasje. 42 kvm. Støpt plate. Det er isolerte reisverksvegger, med liggende panel utvendig. Saltak bygget av prefabrikkerte Atakstoler

og taket er tekket med betongtakstein. Uisolert leddport i aluminium med elektrisk portåpner med fjernkontroll.

11 kvm loft over garasjen.

Ellers godt med biloppstillingsplasser på egen tomt og gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 290 kvm

Totalt bruksareal: 259 kvm

Totalt primærrom: 223 kvm

Primærrom:

Underetasje:

61 kvm:

Bad, hall m/trapp, kjellerstue og soverom.

1. etasje:

98 kvm:

Bad, entré, hall m/trapp, stue/spisestue, kjøkken, vaskerom og soverom.

2. etasje:

64 kvm:

Bad, loftstue og 3 soverom.

Sekundærrom:

Underetasje:

34 kvm: 2 boder.

2. etasje:

2 kvm:

Bod.

Boligen er oppført over tre etasjer og inneholder.

1. etasje:

Entre, vaskerom, soverom, hall med dobbeldør til stuen, flislagt bad med dobbelservant og dusjhjørne, kjøkken med Ikea og Huseby innredning med integrerte hvitevarer, stor stue med spisestueplass, Jøtul peisovn og med utgang til overbygget terrasse på 25 kvm med trapp ned til tomten/plenen.

2. etasje:

Loftsstue, 3 soverom hvorav to soverom med utgang til overbygget veranda på 11 kvm, flislagt bad med hjørnebadekar, og bod/walk-in-closet.

Underetasje:

Soverom, hall, flislagt bad med dusjhjørne, 2 store boder og tv-stue/treningsrom.

Dobbelgarasje. 42 kvm. Loft/hems over garasjen på 10 kvm.

Lysthus. Oppført i 2016. 13 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av takstmann Espen Grelland . Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført på grunnmur er oppført av sprøytebetong. Yttervegger over grunnmur er fullisolert bindingsverk, utlekting og panel på utvendig side.

Vegger har 20 cm isolasjon. Utvendig fasade på boligen består av liggende panel. I boligen er det montert vinduer med superenergi glass. Vinduene og terrassedør er av tre,

hvitlakkerte fra fabrikk. Vinduene har avtakbare sprosser, disse har eier valgt å ta av. Boligen har saltak, laget av prefabrikkerte A-takstoler. Boligens yttertak er tekket med betong takstein

Undertaket består lette takplater, sløyfer og lekter. Konstruksjonen er fullisolert.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik.

Takstmann skriver i sin rapport "at dette er en flott og velholdt bolig og eiendom. Eiendommen har en landlig beliggenhet, med idrettsanlegg og marka i umiddelbar nærhet.

Det er en romslig, flat tomt, meget pent opparbeidet hageanlegg. Det ligger grus i innkjørsel og gårdsplass. Boligen er bygget i 2010, og arbeider er utført av autorisert firma. Boligen har hatt et godt vedlikehold innvendig og utvendig.

Det er en bolig med praktisk planløsning og god arealutnyttelse. Det er god standard over innredninger, overflater og utstyr."

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Entre: Fliser på gulv, malte vegger, malt tak. Varmekabler i gulv.

Vaskerom: Fliser på gulv, malte vegger, malt tak. Opplegg for vaskemaskin. God skapplass. Varmekabler i gulv.

Hall: Enstavs børstet eikeparkett, malte vegger, malt tak. Downlights i tak. God skapplass. Dobbeldør fra hall inn til stuen. Trapp til underetasje og 2. etasje.

Soverom1: Enstavs børstet eikeparkett på gulv, tapet/malte vegger, malt tak. Meget god skapplass.

Bad1: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Dobbelservant. Vegghengt WC. Dusjhjørne med innslående dører. Varmekabler i gulv. Downlights i tak.

Stue/spisestue: 1-stavs børstet eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak. Daikin varmepumpe. gulvmodell. Jøtul peisovn. Utgang til overbygget terrasse på 25 kvm. 2 terrassemarkiser. Trapp ned til plen/tomten.

Kjøkken: Enstavs børstet eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak. Ikea og Huseby kjøkkeninnredning.Kjøkkenøy med spiseplass. Integrerte hvitevarer; Whirlpool stekeovn med Siemens induksjonstopp med Miele avtrekksvifte, Whirlpool oppvaskemaskin og microbølgeovn.

2. etasje:

Loftsstue: Eikeparkett på gulv, malte/tapet på vegger, malt tak.

Soverom2: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Utgang til overbygget veranda på 11 kvm med flott utsikt.

Soverom3: Eikeparkett på gulv, tapet/malte vegger, malt tak. Utgang til overbygget veranda på 11 kvm.

Bad2: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Hjørnebadekar. Vegghengt wc. Servant i innredning med speil og skapplass. Varmekabler i gulv.

Soverom4: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Skapplass.

Bod/walk-in-closet: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak.

Underetasje:

Soverom5: Eikeparkett på gulv, malte/tapet på vegger, malt tak.

Hall: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Downlights i tak. Varmekabler i gulv.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Dusjhjørne med innslående dører. Servant i innredning med speil og skapplass. Vegghengt wc. 200 liters Oso varmtvannsbereder. Varmekabler i gulv.

Tv-stue: Eikeparkett på gulv, malte/tapet på vegger, malt tak. Downlights i tak.

Bod: Laminatgulv, malte vegger, malt tak. Hyller. Opplegg for fryser. Opplegg for sentralstøsuger. Balansert ventilasjon med varmegjenvinningssystem.

Bod: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Meget god skapplass.

Solskjerming: Utvendige persienner på alle vinduer mot sør. Markiser over veranda. Lysekroner i boligen medfølger ikke.

En gjennomført delikat og velholdt enebolig !

Oppvarming

Daikin varmepumpe, gulvmodell og Jøtul peisovn i stuen i 1. etasje. Varmekabler i gulv i entre, vaskerom og alle tre bad samt hall og kjellerstue i boligens underetasje.

Ellers basert på elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen fra Drammen kommune, datert 02.03.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 21399, tinglyst 27.12.1995, erklæring/avtale med felles adkomstrett fra Jarlsbergveien og rett og plikt til å vedlikeholde veien og ledninger sammen naboeiendommene.

Dagboknr 135321, tinglyst 13.02.2006, bestemmelse om vei. Naboen har veirett over denne eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommen har tinglyst rett til vei over gnr. 79 bnr. 249. Rettigheten er tinglyst 04.11.2016 på gnr. 79 bnr. 249 med dagboknr. 1019984.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 05.10.2015 og kommunedelplan for Verkenselva, datert 22.03.1994 avsatt til boligbyggelse/idrettsanlegg. Det er iverksatt planlegging av områderegulering for Konnerud sentrum.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del av dette prospektet.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter var kr 6.612,- for 2017. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Renovasjonskostnader er kr 3.336,- for 2018. Feiing/tilsyn med fyringsanlegg koster ca kr 900,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk på 17.401 kWh for 2017. Gjennomsnittlig strømforbruk pr. år har ligget på mellom 17000 og 18000 kWh de årene nåværende eier har bodd i boligen.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.000,-. Innoforsikring kommer i tillegg.

Boligen er tilknyttet parabol for TV-signaler tilknyttet Canal Digital og koster ca kr 369,- pr mnd avhengig av kanalvalg.

Boligen er tilknyttet Nextgentel for nettsignaler og koster 370,- pr mnd. avhengig av hastighet på nettet.

Snøbrøyting av felles privat vei kr 3.000,- pr sesong.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 8.180.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 29
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud legesenter 1 km
Konnerud fysioterapi/kiropraktor 1.4 km
Marienlyst stadion 6 km
Drammens museum 6.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 100.8 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 7.3 km
Bussholdeplass Vallersveien 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Konnerudhallen 0.7 km
Idrettsanlegg Konnerud skistadion 0.7 km
Treningssenter EVO Konnerud 1.2 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 6.9 km

Steder av interesse

Skoler

Konnerud skole (1-7 kl.) 2 km
Vestbygda skole (1-7 kl.) 2.2 km
Hallermoen skole (1-7 kl.) 2.6 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1 km
Akademiet videregående skole Drammen 6.5 km
Heltberg vgs. Drammen 6.6 km

Barnehager

Svensedammen barnehage (0-6 år) 0.9 km
Jordbrekkskogen barnehage (0-5 år) 0.9 km
Rådyrtråkket barnehage (0-5 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 1.3 km
Kjøpesenter Strømsø Senter 7.5 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 1.2 km
Postkontor Strømsø Postkontor 7.1 km
Apotek Boots apotek Konnerud 1.3 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 7.2 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 8.7 km
Dagligvare Coop Prix Konnerud 1.2 km
Dagligvare Meny Konnerud 1.3 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 6.2 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 6.4 km
Bensin Circle K Konnerud 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 60
Andel kvinner 40
Gj.snittalder menn 34,6 år
Gj.snittalder kvinner 27,4 år
Husholdninger med barn 33,3 %
Husholdninger uten barn 66,7 %
Gj.snitt byggeår 1952
Gj.snitt tomtestørrelse 7247
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 29 20 9

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,875 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Arild Knudsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?