Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 200 000,- for kr 7 200 000,-

Velkommen til visning i Johan Svendsens vei 32

Entre

Romslig hall med innebygd garderobe med skyvedører for oppbevaring.

Fra hall har du tilgang til stuen.

Boligen har en romslig stue. Det er god plass for sofa, spisebord og tilhørende møblement.

Stue

Fra stuen har du utgang til en balkong på ca. 22.8 kvm som kan nytes på gode sommerdager.

Kjøkkenet er praktisk designet med god lagringsplass og gode arbeidsflater hvor hobbykokken kan boltre seg.

Kjøkkenet er av type Norema og ble fornyet i 2012/2013.

Kjøkkenet har integrert induksjons topp og selvrensende ovn(pyrolyse), integrert oppvaskmaskin og ventilasjonshette som er ført ut.

God plass for kjøkkenbord på kjøkken.

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 2

Soverom 2

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Trapperom/hall i sokkeletasjen

Rom innredet som soverom i sokkeletasje

Rom innredet som soverom i sokkeletasje

Peisestue i sokkeletasje

Peisestue i sokkeletasje

Peisestue i sokkeletasje

Peisestue i sokkeletasje

Peisestue i sokkeletasje

Peisestue i sokkeletasje

Kveldsfoto av peisestue

Kveldsfoto av peisestue

Bad i hovedetasjen

Bad i hovedetasjen

Gjestetoalett/toalettrom

Vaskerom

Innredet baderom i del av fyrrom

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Del av hage

Kveldsfoto av balkong fra i s ommer

Kveldsfoto av balkong fra i sommer

Kveldsfoto (4)

Kveldsfoto av uteplass ved inngangsparti fra i sommer

Plantegning 1. etasje

Plantegning underetasje

Fjellhamar

Johan Svendsens vei 32

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 200 000,-

Fjellhamar: Fjellhamar - Stor og trivelig enebolig med en flott opparbeidet tomt. Kort vei til skole, tog og marka. Garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 7 200 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
213 / 229 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Johan Svendsensvei 32 har en beliggenhet som er ideell for barnefamilier. Boligen ligger i et etablert, rolig og sentralt boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Boligen er sentralt beliggende til de fleste fasiliteter og servicetilbud på Lørenskog og Strømmen med nærhet til et godt kollektivtilbud og flotte rekreasjonsområder.

Fra boligen er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er kort vei til tog, buss, barnehager, skoler, idrettsanlegg og Østmarka med lysløype, badevann og flotte turmuligheter sommer som vinter. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og diskodans. Treningssentrene Fresh Fitness, Condis og Sats/Elixia er også etablert i området.

Eiendommen har gangavstand til barne-, ungdoms- og videregående skole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sentralsykehus for Akershus.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog, hvorav nærmeste er Fjellhamar togstasjon som ligger få minutters gange fra boligen. Toget går flere ganger i timen, både inn til Oslo og Lillestrøm for alle tilbud der.

Med bil fra Fjellhamar tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15-20 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Barnehager og skoler

1-7 kl. Fjellhamar skole 0.7 km

1-7 kl. Luhr skole 2.9 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 0.7 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 1.6 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 0.5 km

Vgs. Mailand videregående skole 1.7 km

Bhg. Bruget barnehage (3-5 år) 0.5 km

Bhg. Fjellsrud barnehage (1-6 år) 0.8 km

Bhg. 3 troll barnehage (1-6 år) 1.1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 200 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1972

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

213m2

Bruksareal

229m2

Tomt

879m2

KR-kode

611723

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Johan Svendsensvei 32, 1472 Fjellhamar

Gnr. 107, Bnr. 1649 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 879,9 kvm.

Parkering

Parkering i enkel garasje og forøvrig på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 250 kvm

Totalt bruksareal: 229 kvm

Totalt primærrom: 213 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Sokkeletasje:

Vindfang, trapperom, peisestue, innredet rom benyttet som soverom, innredet rom/hobby, vaskerom og fyrrom med enkelt inndelt del med dusjkabinett og servant. : 92 kvm

1. etasje:

Vindfang, hall, gang, 3 soverom, stue/spisestue, kjøkken, bad og WC. : 121 kvm

Sekundærrom:

Sokkeletasje:

3 boder (hvorav en er råbod): 16 kvm

Øvrig areal:

Garasje på ca. 16 m2. Sidebod på ca. 9m2.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.04.2017 utført av Asgeir Halvorsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport beskrevet oppført på følgende måte:

Enebolig type Sagahus 1975. Bolig med kjeller m/støpt gulv, murvegger, deler med ubehandlet og behandlet og utforede vegger innvendig. Bjelkelag, støpt dekke i råbod under inngang med ukjent

overliggende tekking. Bindingsverk med utvendig panel, kaldt loft med etterisolering. Vinduer med isolerglass. Saltak tekket med shingel.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Drenering fra byggeår. Det ble med enkle fuktsøk registrert forhøyede fuktverdier i gulv og nedre del av vegger på tilgjengelige steder direkte på mur/ betong. Det er for øvrig normalt med registrering av fuktverdier i eldre betonggulv uten fuktsperre og med kapillær oppsug i nedre del av vegger. Drenering tg vurdert 2-3 grunnet alder.

Shingel på tak, takrenner vurderes til tg 2-3 grunnet, værslitasje, alder ikke oppgitt. Det kan påregnes fornyelse.

Trevinduer med isolerglass med vekslende alder. Faste vinduer av eldre dato. Vinduer som er skiftet tg 1, eldre vinduer tg 2-3 grunnet alder.

Bad 1. etasje er fra 1995 og vurderes til tg 2-3 grunnet alder. Med enkle fuktsøk ble det registrert forhøyde fuktverdier på gulv utenfor badekar, sannsynligvis fra vannsøl i forbindelse med bading. Det ble ikke registrert fuktverdier utenfor badekar på siste befaringen. Det er ukjent tilstand på oppbygging og underlag. Det anbefales bruk av dusjkabinett og badet vil kunne fungere tilfredstillende ved bruk av dette.

Liten mur i forkant av garasje med skjevheter/sprekk med behov for utbedringer/utskiftinger tg 2-3.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Johan Svendsens vei 32 er en stor og innholdsrik enebolig med en flott opparbeidet tomt.

Eneboligen er over to plan med god planløsning. Boligen har fire rom som i dag benyttes som soverom, stor og romslig stue, peisestue i sokkeletasje, kjøkken, romslig hall, hobbyrom og mange boder for lagring. I tillegg har boligen flere våtrom som bla. bad i 1. etasje, WC ved entré i 1. etasje, samt toalett/vaskerom i underetasjen.

Vindfang/Hall:

Eneboligen har adkomst fra en stor gårdsplass. Vindfanget er praktisk utformet med inngang til en romslig hall med innebygd garderobeskap med skyvedører for oppbevaring.

Stue:

Boligen har en romslig stue. Det er god plass for sofa og tilhørende møblement, og den er enkel å innrede. Fra stuen har du utgang til en romslig balkong på ca. 22,8 kvm som kan nytes på gode sommerdager. Selger opplyser om solforhold på balkong fra tidlig morgen (sommertid) til 20.00-21.00.

Peisestue:

Boligen har også en praktisk peisestue. Denne passer ypperlig dersom barn eller voksne skulle ønske å trekke seg litt tilbake.

Kjøkken:

Kjøkkenet er praktisk designet med god lagringsplass og gode arbeidsflater hvor hobbykokken kan boltre seg. Kjøkkenet er av type Norema fornyet i 2012/13. Kjøkkenet har takhøye overskap og lekker svart benkeplate av stein. Kjøkkenet har integrert induksjons topp og selvrensende ovn (pyrolyse), integrert oppvaskmaskin og ventilasjonshette som er ført ut.

Soverom:

Boligen har fire rom som i dag benyttes til soverom. Ett i underetasjen og tre i 1. etasje.

Bad og WC:

Bad i 1. etasje, samt WC ved entré. I tillegg har selger satt opp lettvegg ved fyrrom som benyttes som et ekstra baderom.

Vaskerom:

Praktisk innredet vaskerom perfekt for barnefamilien.

Lagring:

Godt med lagringsplass på loft og i 3 innvendige boder (en er råbod).

Uteområde:

Opparbeidet tomt med plen/gress, busker, trær, blodlønn, beplantning, ny mur og trapp fra tomt til inngangsparti med skifer og varmekabel, skiferstein på vegger v/inngang, frilagte heller utvendig v/inngang. Det er satt opp skjermvegg mot nabo.

Årstall for vedlikehold/oppgraderinger:

Oppgradering av det elektriske anlegget i huset. Oppgradering bestod av bytte av sikringer i sikringsskap (automatsikringer), bytte av ledninger hvor det var behov oppsett av nye strømkontakter rundt om i boligen i 2013. Isolering på gulv ved råloft i 2013. Kjøkken fornyet i 2012/13. Lagt fliser og varmekabler i vindfang(entré) i 2012/2013, samt fornyelser av WC ved oppussing av vegger, fliser og varmekabler på gulv og nytt utstyr. Det ble også på samme tid lagt laminat og varmefolie i hall og kjøkken. Nytt el-skap og nytt opplegg på kjøkken og diverse suppleringer av kontakter og diverse styring/dimmere i 1. etasje. Stuegulv slipt i ca. 2005. Innvendige dører til kjøkken/stue, vindfang, hall og til gang i 2005, øvrige dører i 1. etasje 1998. Branndør til fyrrom skiftet i 2015. Skyvedørsgarderobe i hall fra 2012 og soverom ca. 1998 Vegger endret med åpning fra stue til hall. Det ble lagt en stavs kirsebærparkett i 3 rom pluss gang i 1. etasje i 1998. Det ble etablert karnapp i kjøkken og et soverom i 1998/99. For øvrig er vedlikeholdt malt over tid. Bad i 1. etasje fra 1995. Åpningsvinduer fra 1998 på bad, toalett og soverom. Vinduer i sokkeletasje (utenom ett) fra 2004. Fyrkjele og bereder ble skiftet i 1998. Utvendig panel sist behandlet i 2013. Ny utvidet terrasse i 2013 med nye fundamenter, terrassebord, rekkverk og nytt utvendig el-opplegg. Sparklet vegger og malt soverom i hovedetasjen i 2018.

Oppvarming

Det er fyrkjele og radiatorer. Det er tank på 3200 liter i u. etasje. Varme i gulv i vindfang, hall, toalett, kjøkken og bad. Innsatspeis i stue fra 2005.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Selger har fått opplyst at det er kurant å konvertere fyren til biodiesel. Siden tanken er innendørs, og det er tilgang til vindu like ved, er det enkelt å skylle tanken. Konverteringen skjer ved å bytte brennerhodet. Dette vil trolig være en betydelig billigere løsning enn å konvertere til andre varmeløsninger Iht. Selger.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 23.05.1972.

Tillatelsen ble anført med noen gjenstående arbeider (se vedlegg salgsoppgave). Punkt 1-6 og 8, 9, 10, 12 og 13 opplyses av selger å være utført. Punkt 11 gjelder manglende mellombygg mellom nytt (les: nytt i 1972) og eldre bygg (denne eiendom og naboeiendommen). Det ble gitt pålegg fra kommunen om å etterkomme sammenbygging iht. til godkjente byggetegninger i brev datert 13.09.1978 og dokumentet er påført etterkommet 07.11.78. Det er i dag ingen mellombygg med naboeiendommen og boligene er satt i avstand fra hverandre. Det er uvisst for megler om eiendommen var uten mellombygg når brevet fra kommunen ble påført etterkommet.

Det ble gjort innvendige endringer i planløsning av underetasjen i 1995. Det er gitt midlertidig brukstillatelse for innredning av underetasjen den 10.07.1995.

Det foreligger ferdigattest for garasje 12.11.1982

Det gjøres oppmerksom på at det er gjort mindre endringer i innvendig planløsning av boligen etter midlertidig brukstillatelse ble gitt:

Sokkeletasjen:

Det ble satt opp lettvegg i fyrrom og etablert separat bad. Ett av rommene innredet som soverom var tidligere et te-kjøkken og gang. (rom ved entré for underetasjen).

Innredet rom er angitt som hobbyrom og har for det meste blitt brukt som øvingsrom.

Innsatt terrassedør i peisestue istedet for vindu. To vinduer erstattet med ett stort.

Innredet soverom og innredet hobbyrom har høytsittende vinduer over 1 meter fra gulv. Vindu i innredet soverom er stort nok for rømning. Hobbyrom

har vindu rett under 50 cm i høyde som er et av kravene for rømningsvindu.

1. etasje:

Fjernet arbeidsrom og etablert større hall. Fjernet lettvegg ved kjøkken mot trappegang.

Utvidet terrasse i 1 meter lengde og i full bredde av huset i 2013. Det ble lagt nytt rekkverk og terrassebord.

Det ble etablert karnapp i kjøkken og et soverom i 1998/99.

Bolig uten mellombygg, noen mindre endringer i underetasjen, samt utvidelse av terrasse og etablering av karnapp er etter meglers kjennskap ikke meldt inn til kommunen og det er uvisst om det ved melding/søknad vil bli godkjent av kommunen. Kjøper overtar eiendommen som på visning og eventuelle krav fra kommune. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

Dagboknr 1335 tinglyst 20.02.1973, type heftelse: Erklæring/avtale

Rett for Fjellhamar Brug A/S til å anlegge og ha liggende overvannsledning (kulvert) med nødvendige kummer på nevnte eiendom. Fjellhamar Brug A/S skal ha fri og uhindret fremkost til traceen både for personer og materiell såvel til selv anleggets utførelse som til senere ettersyn, vedlikehold og reparasjon av sin ledning. Grunneieren må ikke bygge eller foreta anlegg over ledningen eller benytte sin eiendom på sådan måte at ledningsnettet utsettes for skade. Denne servitutten ble tinglyst på Gnr. 107, Bnr. 946. Denne eiendommen ble sammenslått med Bnr. 2132 i 1983. Bruksnummer 2132 er et tillegg og er fradelt fra bnr. 946 i 1982. Servitutten ligger også derfor tinglyst på denne eiendommen.

Dagboknr 4184, tinglyst 16.07.1980, type heftelse: Erklæring/avtale

Eier av Gnr. 107, Bnr. 1649 (denne eiendom) forplikter seg å herved å fjerne den av bygningsmyndighetene under 02.07.1980 godkjente garasje på eiendommen når bygningsrådet måtte forlange det, uten omkostning for Lørenskog kommune.

I tillegg er det to servitutter tinglyst før denne eiendom ble utskilt fra Gnr. 107, Bnr. 828 som vil følge:

Dagboknr 942 tinglyst 24.02.1971, type heftelse: Erklæring

om at når eiendommen deles skal begge parseller ha rett til bruk av adkomstvei fra Johan Svendsens vei m.v. Merk at en liten del av adkomstvei til nabo er en del av denne eiendommen.

Dagboknr 2786 tinglyst 08.06.1971, type heftelse: Erklæring

om at nybygg på d.e. ikke skal ha betydning for ev. erstatningskrav i forbindelse med fremføring av vei m.v.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan 12-04-06 1-3 Fjellhamar sentrum vedtatt av Lørenskog kommunestyre den 12.05.1982 med tilhørende reguleringsbestemmelser. Eiendommen er tilgrensende friområde tilhørende Lørenskog kommune.

Kommuneplanbestemmelser vedtatt den 11.02.2015 erstatter § 1, 1. avsnitt i disse reguleringsbestemmelsene (gjelder utnyttelse).

RA2 går under eiendommen. Sikkerhetsavstand til RA-2s avløpstunnel med sidegren settes til 20 meter. Dette medfører at det ikke kan borres nærmere avløpstunnelen uten spesielle tillatelser og oppfølging av RA-2.

Det er byggelinje mot kommunal vei. Se vedlagte kart.

I følge tegninger over vann og avløpsledninger ligger stikkledninger fra nabo over eiendommen og under hjørne av dette huset.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Selger har kjøpt ny leilighet med forventet overtakelse i siste halvdel av mars 2019. Overtakelse av denne boligen ønskes derfor satt etter den tid. Selger kan være villig til å diskutere en tidligere overtakelse.

Diverse

Følgende medfølger ikke: Krystall-lampen i stua (over spisebordet), lampen i hallen og lampen i det store soverommet, samt skap i stue.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.899,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 16.475,- pr. år. / 19.966 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.976,-.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 469,- pr. mnd. Selger har også internett levert fra Canal Digital (bredbånd 250) kr. 599,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Selger har inngått avtale med HomeNet om å tilknytte seg fiber. Det vil trolig derfor bli gjennomført bytte av leverandør på bredbåndstjenester.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 6.048,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.381.222.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Fjellhamar
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Kloppakrysset 0.5 km
Tynes 0.7 km
Fjellhamar Brug 0.9 km
Fjellhamar kirke 1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 40.1 km
Sentralstasjon Oslo S 17 km
Jernbanestasjon Fjellhamar 0.7 km
Bussholdeplass Fjellsrud skole 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lørenskoghallen 0.5 km
Idrettsanlegg Torshov gressbane 0.6 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 1.6 km
Treningssenter SATS Metro 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Fjellhamar skole (1-7 kl.) 0.7 km
Luhr skole (1-7 kl.) 2.9 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 0.7 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 1.6 km
Lørenskog videregående skole 0.5 km
Mailand videregående skole 1.7 km

Barnehager

Bruget barnehage (3-5 år) 0.5 km
Fjellsrud barnehage (1-6 år) 0.8 km
3 troll barnehage (1-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømmen Storsenter 2.7 km
Kjøpesenter Metro Senter 3.5 km
Postkontor Coop Mega Metro 2 km
Postkontor Coop Prix Strømmen 2.9 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 0.7 km
Apotek Sykehusapoteket Lørenskog 1.3 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 2.7 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 5.1 km
Dagligvare Kiwi Fjellhamar 0.7 km
Dagligvare Kiwi Nordbyhagen 1.2 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.4 km
Kiosk/video Stikk Innom 1.4 km
Bensin Circle K Fjellhamar 1 km
Bensin Shell Skårer 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,5 %
Andel kvinner 49,5 %
Gj.snittalder menn 37,8 år
Gj.snittalder kvinner 37,8 år
Husholdninger med barn 37,2 %
Husholdninger uten barn 62,8 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 678
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Fjellhamar 736 296

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25 av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Andreas Bygdås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?