Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 10 200 000,- for kr 10 200 000,-

Kapellveien 35 A

Fasade

Fasade

Entré

Hall

Hall/trapperom med adgang til toalettrom/vaskerom

Toalettrom 1.etasje med opplegg vaskemaskiin

gang02

Kjøkken

Kjøkken med plass til spisebord ved karnappet

Spisestue

Spisestue

Spisestue med utgang terrasse

Stue

Stue/spisestue

Stue

Terrasse

Terrasse med utgang fra stue

Terrasse med nedgang til hagen

Stor hage

Hage

Trapperom 2.etasje

Trapperom med plass til hjemmekontorløsning

Trapperom med adkomst til loft via stige

Bad

Separat toalettrom 2.etasje

Soverom

Soverom

Soverom

soverom01

Soverom

balkong01

Balkong med utgang fra soverommet

Utsikt fra 2.etasje

Peisestue kjeller

Kjeller/peisestue

Kjellerbod

Vaskerom kjeller

Velkommen til Kapellveien 35 A

Planskisse 1.etasje

Planskisse 2.etasje

Planskisse kjeller

Grefsen - Enebolig med god beliggenhet og potensiale. Oppussingsobjekt med rammetillatelse for tilbygg, garasje med mer

Kapellveien 35 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 9 500 000,-

Grefsen - Enebolig med god beliggenhet og potensiale. Oppussingsobjekt med rammetillatelse for tilbygg, garasje med mer: Grefsen - Enebolig med god beliggenhet og potensiale. Oppussingsobjekt med rammetillatelse for tilbygg, garasje med mer

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 9 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
166 / 199 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget flott beliggende enebolig på barnevennlige Grefsen. Eiendommen ligger sydvendt, har strålende solforhold og det er fjordutsikt fra 2. etasje.

Fra Kapellveien 35 A er det meget kort vei til skoler, slalombakke, akebakke og den eksklusive restauranten Grefsenkollen på Oslos tak.

Aktivt ski- idretts- og friluftsmiljø med Kjelsås IL sin base på Langsetløkka ligger 5 korte minutter unna. Populært turområde i Lillomarka med kafe ved hoppbakken Linderudkollen. Stilla er en populær badeplass om sommeren. Alle disse "områdeattributtene" vil eier av Kapellveien 35 A nyte godt av, samtidig som eiendommen faktisk har en meget sentral beliggenhet. Spaserer du 5 minutter, via Morells vei er du på Storo hvor det er både trikk, buss, flybuss, t-bane, tog og taxiholdeplass. Storo Storsenter er dermed også like i nærheten.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med gode idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge.

Barnehager og skoler

Grefsen barneskole og Morellbakken ungdomsskole. Det er flere kommunale og private barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Storo opp Grefsenveien. Ta til venstre inn Kapellveien og følg veien forbi Morellbakken skole. Eiendommen ligger straks på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 9 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1910

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

166m2

Bruksareal

199m2

Tomt

630m2

KR-kode

411832

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kapellveien 35 A, 0487 Oslo

Gnr. 73, bnr. 16 i Oslo kommune.

Tomten

630 kvm eiet tomt. Tomten er opparbeidet tomt med plen, frukttrær og buskbeplantning.

Parkering

Parkering for én bil i garasje som er integrert i huset og det er biloppstillingsplass for én bil foran garasjeporten.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei mellom Kapellveien 35 A og B med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 219 kvm

Totalt bruksareal: 199 kvm

Totalt primærrom: 166 kvm

Primærrom:

1.etasje: 76 kvm - vaskerom/wc, entré, hall m/trapp, stue, spisestue og kjøkken

2.etasje: 55 kvm - bad, gang m/trapp, wc og to soverom

Kjeller: 35 kvm - vaskerom, trapperom og peisstue

Sekundærrom:

Fire boder i kjeller: 18 kvm

Garasjen er medtatt i BRA og er på 15 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.04.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Peisestuen i kjeller er ikke godkjent som varig oppholdsrom.

Standard

Velkommen til Kapellveien 35 A. En eldre enebolig som er oppført i 1910, senere påbygd i hhv ca. 1960 og 1991. Eiendommen er holdt vedlike men har betydelig oppussing-/rehabiliteringsbehov som følge av tidens tann. Huset har god romløsning og det er fine muligheter for å utnytte kjelleren bedre enn dagens løsning.

Ny stigeledning og økt kapasitet i sikringsskap er utført i 2015 og det er insatt to nye kurser til hhv vaskemaskin og tørketrommel. Trykkreduksjonsventil ble installert i 2016.

Inneholder:

1.etasje:

Vindfang og hall med god plass til garderobe. Separat toalettrom i tilknytning til hallen.

Kjøkken med plass til et lite frokostbord. Kjøkkeninnredning er heltre eik med laminat benkeplate. Oppvaskmaskin og komfyr medfølger.

Stor og fin spisestue med store vindusflater.

Stuen er utstyrt med peis og det er utgang til en stor (17 kvm), sydvendt og solrik terrasse med trapp ned til hagen.

2.etasje:

Trapperom med plass til en liten kontorløsning på platået ved toppen av trappen. Adgang til lagringsloft via nedfellbar loftstrapp.

Bad med dusjkabinett, servant og baderomsinnredning. Separat toalettrom. Her er det tenkelig at neste eier ønsker slå rommene sammen og lage et stort familiebad. Våtrommene er av eldre årgang og i juli 2018 oppstod det en lekkasje fra toalettrommet som har ført til fuktskade ned til underliggende rom og i kjeller.

Soverom:

2 gode soverom hvorav det ene soverommet har utgang til overbygget veranda med utsikt mot byen. Opprinnelig var det største soverommet delt i 2. Derfor er eiendommen annonsert med 3 soverom.

Kjeller:

Stor kjellerstue med peis.

Det er ellers vaskerom og store boder. 200 liters varmtvannsbereder fra 1998 er plassert i vaskerommet. Kjelleren trenger oppussing og ny drenering og fuktsikring bør påregnes.

Rammetillatelse:

09.11.2015 ble det gitt rammetillatelse for tilbygg. Søknaden omfatter fasadeendring og ombygging av eksisterende enebolig, samt nytt tilbygg mot syd-vest, riving av eksisterende tilbygg mot nord-øst og syd-vest. Bruksendring av kjeller fra tilleggsdel til hoveddel og loft innredes til bod og loftstue. Søknaden omfatter også godkjenning av allerede utført utvidelse av eksisterende enebolig. Søknaden omfattet også oppføring av garasje samt ny avkjørsel, men garasjen har fått eget salksnummer hos kommunen: 201514910.

Det fremgår av tegningene til rammetillatelsen at kjelleretasjen endres til et inngangsparti/trapperom, bad, kjellerstue, to boder og en ny ytvendig kjellernedgang. 1.etasje består av trapperom/gang, kjøkken, stue og spisestue. 2.etasje består av 3 soverom og 2 bad og loftsetasjen består av bod og loftstue.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulvvarme på bad. Peis i stuen og i kjellerrom. Peisene er kombinerte peis og parafinbrenner. Brenneren i stuen er fra 2011.

Gulvvarme i vindfang, wc og påbygd del av hall. Parafintank er nedgravd på tomten.

Det gjøres oppmerksom på at enkelte beboelsesrom kan mangle oppvarmingskilde. Kjøper overtar boligen slik den fremstår på visning.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1910.

Kommunen opplyser at det ikke var krav til ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på den tiden eiendommen ble oppført og det foreligger et ekspedisjonsdokument i kommunen på "oppføring av vaaningshus og udhus" fra 1903.

Det foreligger tegninger i kommunen fra 1966 og ferdigattest på garasjetilbygg og forandring i våningshus datert 09.12.1970.

Det har ikke lyktes megler å finne dokumentasjon på påbygget fra ca. 1990, og det kan derfor ikke dokumenteres om tilbygget er byggemeldt.

Rommene i kjeller er ikke godkjent som varig oppholdsrom. Ref. kommunens tegninger fra 1966 er rommene i kjeller betegnet som "brendsel", "matbod" og "vask/rullerom". Vaskerom/toalettrom i 1.etasje fremgår ikke av disse tegningene og er derfor sannsynligvis ikke byggemeldt eller godkjent.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 7 servitutter på eiendommen:

Dagboknr. 17362, tinglyst 10.03.2006: type heftelse: Best. om adkomstrett: Eiendommen har bruksrett til kjørbar adkomstvei (4 meter bred) fra Kapellveien som vist på kart. Naboen i Kapellveien 35 B skal ha rett til bruk av nødvendig grunn på gnr. 73, bnr. 16 for reperasjon og vedlikehold av bolig. Eiendommene bnr. 16 og bnr. 1105 skal ha gjensidig rett til snumuligheter for bil.

Dagboknr. 19230, tinglyst 05.04.2001: type heftelse: Best. om garasje/parkering: Eiendommen har samtykket i at garasjen på naboeiendommen bnr.820 kan oppføres 0,5 meter fra grensen.

Dagboknr. 18107, tinglyst 12.04.1991: type heftelse: Erklæring/avtale: Kapellveien er midlertidig godkjent i sin nåværende bredde og eier av eiendommen er forpliktet til å opparbeide vei i en effektiv veibredde av inntil 6 meter i den standard sin gjelder for godkjenning av vei i Oslo kommune. Dersom man ikke utfører arbeidet dersom slikt arbeid blir pålagt, kan kommunen la andre opparbeide veien.

Eier må også avstå grunn vederlagsfritt til Oslo kommune til nødvendig veigrunn i en bredde av inntil 10 meter med bruksrett til skjærings- og fyllingsarealer.

Dagboknr. 13295, tinglyst 20.09.1966: type heftelse: Erklæring/avtale: Avtalen inneholder bestemmelser som regulerer vedlikehold og ansvar for vann og avløp.

Dagboknr. 7403, tinglyst 26.05.1939: Type heftelse: Erklæring/avtale: Eier har akseptert at eiendommen gnr. 73, bnr. 31 fører kloakkledning over denne eiendommen.

I tillegg er det tinglyst bestemmelse om bebyggelese (forbud mot generende bedrift)den 07.06.1907, med dagboknr. 16. Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar således ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet følger vedlagt.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål iht. småhusplanen S-4220. Gjennom kommuneplanen 2015, Smart, Trygg, Grønn-Oslo mot 2030, er en av satsningsområdene å fortette rundt knutepunktene Storo/Nydalen som også tidligere gjaldt nedre del av Grefsen og deler av Kapellveien. Ved revidering av kommuneplanen 06.09.2017 ble noen områder, herunder Nedre Grefsen, stilt i bero i påvente av områdereguleringer med full konsekvensutredning etter plan- og bygningsloven. Ref. artikkel i Nordre Aker budstikke av 21.06.2018, har byrådet nå valgt å ta Nedre Grefsen og småhusområdene i Nydalen ut av kommuneplanen.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelsesdato i budskjema ved inngivelse av bud.

Diverse

- Lysekrone i spisestuen medfølger ikke.

Vi gjør oppmerksom på at dersom det tas forbehold om in blanco vil dokumentavgift måtte innbetales før overtagelse.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 14.641,89 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 9.791,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 34.500 kWh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 9.588,-.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 499,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

GET er også leverandør av internett. Ny eier må selv tegne abonnement med ønsket bredbåndshastighet.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 9.738.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Nordre Grefsen
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Storokrysset 0.6 km
Grefsen kirke 0.7 km
Sverre Enevolds plass 1.1 km
Nydalsbrua 1.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 48 km
Sentralstasjon Oslo S 5.9 km
Jernbanestasjon Nydalen stasjon 0.8 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 0.7 km
Trikkeholdeplass Storo 0.7 km
Bussholdeplass Storo 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Grefsen flerbrukshall 0.8 km
Idrettsanlegg Nordre Åsen Idrettsanlegg 0.8 km
Treningssenter Fitness24Seven Storo 0.7 km
Treningssenter SATS Storo 1 km

Steder av interesse

Skoler

Grefsen skole (1-7 kl.) 1 km
Fernanda Nissen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Disen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 0.2 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.7 km
Nydalen videregående skole 1.6 km
Blindern videregående skole 3.1 km

Barnehager

Josefine barnehage (1-6 år) 0.3 km
Bråtenalleen barnehage 0.3 km
Småen familiebarnehage (0-3 år) 0.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 1 km
Kjøpesenter Torgbygget 1.5 km
Postkontor Nydalen postkontor 1.2 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 1.8 km
Apotek Boots apotek Storo 1 km
Apotek Vitusapotek Storo 1 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 1 km
Vinmonopol Torgbygget Vinmonopol 1.5 km
Dagligvare Bunnpris Nydalen 0.5 km
Dagligvare Kiwi Grefsen 0.6 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 1 km
Kiosk/video Narvesen Kiosk 1 km
Bensin Circle K Storo 0.8 km
Bensin Shell Bjølsen 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,6 %
Andel kvinner 49,4 %
Gj.snittalder menn 37,2 år
Gj.snittalder kvinner 38 år
Husholdninger med barn 38,6 %
Husholdninger uten barn 61,4 %
Gj.snitt byggeår 1952
Gj.snitt tomtestørrelse 822
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nordre Grefsen 907 376

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?