Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 750 000,- for kr 4 750 000,-

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Fasade

Fasade

Fasade

Fasade

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Hage

Gang

Stue

Stue 2 / Allrom / mulig soverom 3

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Gang

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Toalettrom (separat fra baderommet)

Dronefoto

Dronefoto

Plantegning - Boligen har alle rom på én flate

Sande

Killingdalsveien 17

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 500 000,-

Sande: Bekkestranda - Lys og smakfull enebolig med alt på én flate - Dobbel garasje - Stor hage - Nærhet til sjøliv

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
127 / 131 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger idyllisk til på Bekke i Sande, tilbaketrukket fra veien, innerst i egen stikkvei. Meget usjenert og idyllisk. Solrikt. Barnevennlige omgivelser med kort gangavstand til barneskole og idrettsplass. Området er sammensatt av boliger, sommerhus og hytter.

Flotte bade- og fiskemuligheter på Bekke. Flotte forhold for pilking vinterstid. Kort vei til fint turterreng sommer og vinter med løyper både til Blindevann, Svartvann og Suluvann. Sande kommunale fritidsklubb i sentrum. Idrettslag i Sande som er aktive innen forskjellige idretter, se; www.nordresande.no og sandesportsklubb.no. Egen idrettshall og idrettsplass i Skafjellåsen. Kort vei til flott golfbane, se; www.sandegk.no. Få minutters kjøring til Sande, og 25 minutter til Drammen, noe som betyr kort vei til mange ulike fritidsaktiviteter. For detaljer, se www.sande-ve.kommune.no.

Nordre Jarlsberg brygge ligger i nærområdet med blant annet barnehage, dagligvarebutikk, serveringssted, mm. Det har også blitt holdt større utekonserter der(Bryggefestivalen). Sande har en av Vestfolds lengste kystlinjer. Med båt gir utflukter til Kommersøya, Gåserumpa etc. gir fine muligheter til å kunne nyte lange, solfylte dager med f.eks. bading og fisking. Med båt er det også kort avstand til andre idyller som Holmsbu og Rødtangen, og ellers nedover mot Holmestrand, Horten og Tønsberg.

Kort gangavstand til Sandebuktveien med bussforbindelse til Sande sentrum, Svelvik og Drammen. Fra Sande sentrum går det tog til Skien og Tønsberg, Drammen og Oslo.

Barnehager og skoler

Det er 7 barnehager i Sande kommune. Nærmeste barnehager er Lersbrygga Barnehage og Nordre Jarlsberg Barnehage.

Selvik barneskole med SFO i kort gangavstand fra boligen.

Sande ungdomsskole.

Sande videreågende skole i Skafjellåsen.

For flere detaljer se www.sande-ve.kommune.no .

I Drammen finner man gode skoletilbud for videre utdanning på Papirbredden gjennom avdeling av Høgskoen i Sørøst-Norge. Se www.papirbredden.no.

Adkomst

Fra Drammen:

Følg E18 sørover og ta av første avkjøring til Sande. Følg deretter Gamle Sørlandske ut til Sandebukta og ta av hvor det skiltes mot Svelvik. Følg denne veien noen kilometer, forbi Selvik skole. Ta så inn Killingdalsveien til venstre. Følg bortover og rundt høyresving. Ta så inn stikkvei til høyre, hvor nummer 17 ligger som innerste eiendom. Se også kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1999

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

127m2

Bruksareal

131m2

Tomt

1991m2

KR-kode

2017448

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Killingdalsveien 17, 3077 Sande i Vestfold.

Gnr. 130, bnr. 36 i Sande kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 146 kvm

Totalt bruksareal: 131 kvm

Totalt primærrom: 127 kvm

Primærrom:

Kjøkken, 2 soverom, stue, stue 2/allrom, hall, toalett, vaskerom, bad.: 127 kvm

Sekundærrom:

3 stk walk-in garderobe: 4 kvm

I tillegg kommer dobblgarasje med bruksareal på 45 kvm, utebod med bruksareal på 11 kvm og anneks/lekestue med bruksareal på 9 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.10.2017 utført av takstmann Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Rask overtakelse er mulig.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.991 kvm. Hagen er flat og barnevennlig, og er flott opparbeidet med bedd og beplantning. "Portal" i hasseltre. Thujahekk i eiendomsgrense. Stor, overbygget terrasse med utgang fra allrom/stue 2, samt uteplass mellom garasje og kjøkkeninngang. Hellelagt inngangsparti. Gruset adkomstvei og gårdsplass.

Se situasjonskart i salgsoppgaven for oversikt over eiendomsgrenser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Bebyggelse

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper bør være særskilt oppmerksom på. Det er ikke gitt tilstandsgrad 3 på noen av bygningsdelene i denne boligen. Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført slik:

Støpt betongfundament/gulv. Byggegropen består sannsynligvis av leire og jord og er sannsynligvis oppkultet. Det antas å være isolert og fuktsikret mot terreng i henhold til gjeldende forskrifter på oppføringstiden. Drenerende masser. Fullisolert bindingsverk med stående kledning. Vinduer av tre med 3-lagsglass, skyvedør fra stue/allrom, to fløyet inngangsdør med glassfelt, standard malt utgangsdør fra vaskerom, terrassedør med glass fra stue. Takkrenner og nedløpsrør av stål tilkoblet drensledning. Saltak med fabrikklagde takstoler, vindskiebord av tre og islekter av metal. Utlufting via spalte langs raft. Det er luker i begge ender inn til loft. Taket er tekket med glassert tegltakstein (ny stein 2008). Undertak av rupanel. Terrasse i tre, fundamentert på søyler av betong. Terrasse bord av sibirsk lerk og alminnelige rillede terrassebord.

Det foreligger tilsynsrapport på fyringsanlegget av 27.09.2013 med merknad om å montere plate av ikke-brennbart materiale på gulv under sotluke (på soverommet).

Standard

Boligen har alt på én trappefri flate. Vannbåren gulvvarme i alle oppholdsrom. Utvendige persienner i de fleste rom, derav 3 elektriske i hovedstua.

Boligen inneholder:

Entré/hall: Rommet har ekstra god takhøyde som gir flott sæpreg og god plassfølese. Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Lysmalt takpanel.

WC: Flisalgt gulv. Veggoverflater har fliser og tapet. WC. Servant med hånddusj.

Garderobe: Laminat på gulvet. Tapet.

Bad: Et romslig baderom. Flislagte vegger og gulv. Varmekabler. Badekar. Dusjkabinett. Innredning med to servanter, speil og skap. WC.

Stue: Store vindusflater sikrer flott romfølese sammen med full takhøyde. Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Klassisk vedovn. Uttak for tv-signaler.

Soverom 1: Teppeguv. Lysmalte overflater.

Garderobe / bod: adkomst via soverommet. Parkett. Lysmalte overflater.

Kjøkken: Et stort og godt kjøkken. Hvitprofilert innredning. Laminert benkeplate. Plater i flismønster over kjøkkenbenken. Oppvaskmaskin, komfyr, steketopp og side-by-side kjøl/frys. Hvitevarene er fra 2013, alle hvitevarer medfølger. Meget god spiseplass. Laminat på gulvet. Lysmalte overflater i rommet forøvrig.

Grovkjøkken / vaskerom / teknisk rom: Flislagt gulv. Lysmalte overflater. Opplegg for vaskemaskin. Utslagsvask. Sentralstøvsuger. Varmepumpe til den vannbårne gulvvarmen. Eget utgangsdør til boligens sørside.

Bod: Adkomst via grovkjøkken. Flislagt gulv. Sikringsskap med automatsikringer.

Soverom 2: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater.

Stue 2 / allrom / soverom 3: Teppegulv, selger anfører at det er parkettgulv under teppet. Lysmalte overflater. Utgang til den store terrassen.

Uthuset har støpt dekke, og har ett stort lagringsrom.

Anneks/lekestue: Laminat på gulvet. Lysmalte overflater. Innlagt strøm. Seng medfølger.

Dobbelgarasjen har støpt dekke. Garasjeplassene er adskilt med lettvegg. 1 leddport med portåpner med veggbryter, 1 leddport er manuell. Stort, uinnredet lagringsloft over garasjen.

Oppvarming

Vannbåren gulvvarme i alle rom med termostatstyring.

Vedovn i stuen. Pipe er idag ikke i bruk, det er lagt utvendig dekkstein på pipeutløpet. Denne kan enkelt fjernes dersom man igjen ønsker bruk av ildsted.

Forøvrig basert på elektrisk oppvarming.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke utført radonmåling.

Parkering

Dobbelgarasje på eiendommen. I tillegg gode parkeringsmuligheter i egen gårdsplass.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest gitt av Sande kommune den 09.11.2009. Ferdigattesten gjelder enebolig med garasje. Igangsettingstillatelse ble gitt 29.04.1999.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Bestemmelse om gjerde tinglyst 29.09.1953 med dagboknummer 2461:

Bestemmelse fra opprinnelig fraskillelse fra tidligere hovedbøl. Eier av nummer 17 er selv ansvarlig for eget gjerde.

Bestemmelse om vann/kloakkledning tinglyst 31.07.2001 med dagboknummer 3651:

Sande kommune har rett til å ha spillvannsledning på eiendommen. Ledningstrasé ligger under bolighuset. Ved eventuelle skader på ledningen i fremtiden skal ledningen legges om på Sande kommunes kostnad. Det foreligger kart som viser trasé.

Bestemmelse om vei tinglyst 09.11.2004 med dagboknummer 5990:

Naboeiendom gnr. 130, bnr. 85 (nummer 19 B) har adkomstrett over felles privat vei. (Ikke relevant for stikkveien inn til nummer 17).

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligformål i henhold til kommuneplanen for Sande kommune.

Diverse

Anneks/lekestue er innredet som oppholdsrom, men er ikke byggemeldt som dette.

Oppgitt tomteareal er ifølge matrikkelbrev fra Sande kommune. Tomten er ikke oppmålt i nyere tid, areal kan derfor variere ved endelig oppmåling. Selger tar ikke ansvar for dette forhold.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Vann/avløp: Kr. 1.786,25,- (2017), fordelt over to terminer. Det er ikke installert vannmåler. Det anføres at kommunen vil kunne kreve vannmåler

Renovasjon: Kr. 2.974,- (2017), fordelt over to terminer.

Snøbrøyting / vedlikehold av vei: Ca. kr. 2.000,- per sesong for denne eiendommens egne innkjørsel. I tillegg ca. kr. 500,- per år til felles veilag. Beløpene varierer utifra snømengde, vedlikeholdsbehov etc.

Eiendomsskatt: Kr. 6.497 (2017), fordelt over to terminer.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon.

Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe dersom pipe igjen tas i bruk.

Selger har bygningsforsikring i Storebrand, kr. 6.000,- per år (2017).

Selger hadde i 2016 et strømforbruk på 24.079 kwt. Selger anfører at dette også inkluderer oppvarming av garasjer og anneks vinterstid i forbindelse med lagring.

Selger har tidligere hatt abonnement på tv-signaler fra Canal Digital (parabol). 2 dekodere medfølger. Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Selger har tidligere hatt internettabonnement fra Homenet (adsl). Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.613.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sande
Grunnkrets Selvik/bekke
Kirkesogn Sande

Steder i nærheten

Langdokk 1.3 km
Selvik 2.4 km
Sande kirke 6.8 km
Blindsand 9.1 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 115.3 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 61 km
Jernbanestasjon Sande stasjon 6.9 km
Bussholdeplass Reiersen 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Selvik stadion 2.4 km
Idrettsanlegg Vinn gress 6.2 km
Treningssenter Spenst Sande 6.9 km
Treningssenter Studio 90 15.7 km

Steder av interesse

Skoler

Selvik skole (1-7 kl.) 0.7 km
Sande ungdomsskole (8-10 kl.) 6.6 km
Sande videregående skole 4.8 km
Holmestrand videregående skole 20.7 km

Barnehager

Nordre Jarlsberg barnehage (0-6 år) 1.9 km
Læringsverkstedet bhg. Lersbrygga (0-6 år) 3.4 km
Vammen friluftsbarnehage (0-6 år) 4.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Torggården Sande 6.9 km
Kjøpesenter Kullboden/Passasjen 17.9 km
Postkontor Kiwi Sande 7 km
Postkontor Coop Prix Svelvik 14.1 km
Apotek Boots apotek Sande 6.9 km
Apotek Ditt apotek Sandesenteret 7 km
Vinmonopol Sande Vinmonopol 6.9 km
Vinmonopol Svelvik Vinmonopol 16.8 km
Dagligvare Kiwi Nordre Jarlsberg Brygge 1.7 km
Dagligvare Coop Prix Lersbryggen 2.8 km
Kiosk/video Narvesen Sande j.b.st. 6.7 km
Kiosk/video Sande Kiosk 6.9 km
Bensin YX Sande 5.5 km
Bensin Shell Sande 6.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,7 %
Andel kvinner 49,3 %
Gj.snittalder menn 40
Gj.snittalder kvinner 40,7 %
Husholdninger med barn 40,1 %
Husholdninger uten barn 59,9 %
Gj.snitt byggeår 1985
Gj.snitt tomtestørrelse 476
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sande 9154 3855
Grunnkrets: Selvik/bekke 812 265

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Dokumenter
Energiattest
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?