Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 205 000,- for kr 5 205 000,-

6_fasade_7

7_fasade_8

8_fasade_9

9_fasade_10

5_fasade_6

21_stue_8

19_stue_4

17_stue_2

20_stue_7

18_stue_3

10_kjøkken_1

12_kjøkken_3

11_kjøkken_2

2_bad_2

1_bad_1

3_bad_3

13_soverom_1

15_soverom_4

16_soverom_5

14_soverom_2

25_vaskerom_1

4_entr__3

23_terrasse_4

24_terrasse_5

22_terrasse_3

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

Slattum - Godt vedlikeholdt enebolig med nydlig utsikt og egen utgang i sokkeletg.

Kirkeveien 15

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 950 000,-

Slattum - Godt vedlikeholdt enebolig med nydlig utsikt og egen utgang i sokkeletg. : Slattum - Godt vedlikeholdt enebolig med nydlig utsikt og egen utgang i sokkeletg.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 950 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
132 / 206 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger i et koselig, sentralt og barnevennlig boligområde på Slattum i Nittedal kommune med nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Området har kort vei til flott lekeplass, sentralidrettsanlegg med kunstgressbane, svømmehall, ridesenter og nærbutikk. I tillegg byr området på lysløype og skiløyper, der den lokale lysløypa tar deg til et sentralt

løypenett som strekker seg helt inn til Oslo. En kort kjøretur og du finner Varingskollen Alpinsenter.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Prix, som er i nabolaget.

Det er også kort vei til Mosenteret med et godt og variert utvalg av butikker og spisesteder.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og flybuss. Med bil fra Slattum tar det ca. 7 min til Gjelleråsen, 15 min til Lillestrøm, 23 min til Oslo S og 28 min til Oslo lufthavn.

Det er gangavstand til Slattum barneskole og Li ungdomsskole. Det finnes flere videregåendeskoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager Det er ca. 9 minutters kjøring til Hauger Golfbane. Anlegget ligger vakkert til i sydhellingen mot Hellerudsletta og fra klubbhuset har du flott utsyn mot det omkringliggende landskapet og banen.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Slattum skole 0.9 km

1-7 kl. Ulverud skole 1.5 km

8-10 kl. Li skole 0.8 km

Vgs. Bjertnes videregående skole 5.3 km

Vgs. Stovner videregående skole 8.8 km

Bhg. Gnisten barnehage (0-6 år) 0.7 km

Bhg. Slattum barnehage 0.8 km

Bhg. Læringsverkstedet bhg. Avd. Haugeråsen (1-6 år)1.2 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Følg gamle Rv. 4 nordover fra rundkjøring på Gjelleråsen i Nittedal kommune. Følg så veien forbi Hagan og videre nordover. Ta av til høyre ved avkjøring mot Slattum, følg veien nedover. Kirkeveien tar av til høyre etter ca. 250 meter. Boligen ligger på høyre hånd i Kirkeveien. Huset blir merket med til salgs plakat.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 950 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1980

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

132m2

Bruksareal

206m2

Tomt

681m2

KR-kode

621826

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kirkeveien 15, 1480 Slattum

Gnr. 8, bnr. 82 i Nittedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 681,3 kvm. Pent opparbeidet tomt med plen og diverse beplatning. Gårdsplass og adkomst er gruset, samt at det er bygget opp en liten støttemur for biloppstillingsplass. Natursteinsskråning ved trapp fra gårdsplass og opp til boligen. Tomten er inngjerdet. Flott markterrasse med direkte utgang fra boligen stue terrassen er på 21 kvm. Terrassen er utført i impregnert treverk.

Parkering

Garasje på 19 kvm BTA oppført i 1986. Garasje oppført med leca/poremur vegger til antatt fast grunn eller stabile masser. Saltak i trekonstruksjoner, tekket med shingel. Støpt dekke. Manuell aluminiumsport. Garasjen har innlagt strøm. Det er lagt nytt takbelegg i 2006.

Det er flere biloppstillingsplasser på gårdsplassen i tillegg til plass i garasjen.

Ellers er det gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

NB! Nabokuset Kirkeveien 17 har sin stoppekran inne på eiendommen til Kirkeveien 15 det foreligger tinglyst rett til dette.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 227 kvm

Totalt bruksareal: 206 kvm

Totalt primærrom: 132 kvm

Bruksareal:

Enebolig 206 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 29 kvm: Gang, 2 soverom

1. etasje 103 kvm: Vindfang, gang, stue, kjøkken, 2 soverom, bad, wc

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 72 kvm: 7 Boder, vaskekjeller

1. etasje 2 kvm: Kott

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.2018 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Pent holdt enebolig over 2 plan med full sokkeletg. Eiendommen ligger i skrånede terreng og har nydelig utsikt. Boligens sokkeletg. har flere "ubenyttede" rom og det foreligger egen inngang til sokkeletg.

1.etg.:

Entre/gang med flislaminat, malt glassfiberstrie, takess i himling. Wc med flislaminat på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og takess i himling. Panelovn montert i rommet. Wc og servant i hvitt porselen. Gang med parkettgulv i eik, malt glassfiberstrie på vegger og malt MDF takbord.

Romslig kjøkken med god plass til spisebord og innholdsrik kjøkkeninnredning. Flislaminat på gulv, malt glassfiberstrie på vegger og malt MDF takbord med downlights i himling. Spesiell kjøkkeninnredning plassbygget fra Kvitseid trevarefabrikk utført i bjerk med profilerte fronter og laminert benkeplate med nedfelt rustfri oppvaskkum. Flissatt mellom benkeskap og overskap. Lys montert under overskap for fint arbeidslys på på benkeflater. Kjøkkenet fremstår som pent og godt vedlikeholdt, det har god kvanitet med tanke på skapplass.

Bad/wc med vinylbelegg på gulv, baderomsplater på vegger, takess i himling. Baderomsinnredning i heltre furu med profilerte fronter. Stor servantplate i hvit porselen. Speil med sideskap. Dusjkabinett med dører og sider i herdet glass. Det er montert strålevarme i rommet.

Soverom 1 med vinylbelegg på gulv, malt glassfiberstrie på vegger, takess i himling. Luke til kaldtloft med lagringsplass på montert bordgang på loftet. Rommet har montert garderobeskap. Soverom 2 med laminatgulv, malt trepanel på vegger og malte MDF bord i himling. Godt med skapplass. Bod med vinylgulv, tapet på vegger og takess i himling.

U.etg.:

Gang med laminatgulv, trepanel på vegger og takess i himling. Soverom 1 med lamiantgulv, malt glassfiberstrie på vegger og takess i himling. Soverom 2 med laminatgulv, malt glassfiberstrie dels trepanel på vegger, takess i himling. Garderobeskap montert i rommet. Bod 1 med malt betonggulv, leca vegg dels sponplater på vegg, huntonittplater i himling. Rommet har sluk i gulv og vannrør i taket. Rom/bod 2 har betonggulv, lecavegger og huntonittplater i himling. Hylleinnredning. Matbod med betonggulv, lecavegger og huntonittplater i himling. Bod 3 har betonggulv, pusset lecavegger, huntonittplater i himling. Hyller montert i rommet. Hobbyrom med betonggulv, lecavegger og huntonittplater i himling. Gangrom med betonggulv, pussede lecavegger og huntonittplater i himling. Utgang ut fra rommet til nedersiden av huset. Vaskerom med malt betonggulv med varmekabler, malte pussede vegger og dels baderomspanel på vegger, takess i himling. Rustfri kum montert. Varmtvannsbereder på 200 liter montert i rommet.

Vedbod med betonggulv, lecavegger og huntonittplater i himling.

Oppvarming

Boligens hovedoppvarming er ved elkraft og vedfyring. Flott peis med innsats i stue som gir lun varme på kalde dager. Gulvvarmekabler i vaskekjeller. Stråleverme montert på bad. Ellers er det montert opp noe panelovner i boligen.

Varmtvannsbereder på 200 liter

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 06.10.1981 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Ferdigattesten omfatter ikke endring i sokkeletg. med innredning til 2 soverom dette er utført av dagens eier etter at ferdigattesten ble gitt. Det er satt inn større vinduer med nok lysinnfall og tilfredstillende rømningsvei fra rommene, denne fasadeforandringen er ikke meldt til Nittedal kommune. Rommene er godkjent som bodrom.

Garasje bygget i 1986 er gitt ferdigattest 02.10.1986.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.

Dagboknr 478, tinglyst 25.01.80, type heftelse: bestemmelse om bebyggelse. Erklæringern beskriver at bebyggelse på bnr. 82 ikke kan stå nærmere enn 8 meter fra uthuset på bnr. 5.

Dagboknr 1588, tinglyst 17.03.80, type heftelse: Bestemmelse om vannledning der eiendommen gnr. 8, bnr. 5 har rett til å ha vannlending og stoppekran inne på eiendommen bnr. 82.

Det foreligger også utinglyst rett for eiendommen gnr. 8, bnr. 82 til å bygge over vannledning som går til bnr. 5 samt at garasje kan stå 0,19 meter inn på eiendommen bnr. 5. Erklæringer på dette ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i område avsatt boligformål i kommuneplanens arealdel. Området er ikke regulert. Kommuneplanen er vedtatt 27 april 2015. Det foreligger også kommuneplanbestemmelser i kommuneplan for nittedal 2015-2027 datert 27.04.15

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

- Hus og garasje er utvendig malt i 2017 så her slipper en malingsarbeid utvendig på flere år.

- Nyere taktekking og renner i 2006.

- Flott kjøkken i heltre bjørk montert for ca. 4 år siden. Rommet ble da gjennmgående pusset opp.

- Vindu i vindfang er punktert iflg. selger.

- Sikringskap bygget om og modernisert med automatsikringer, jordfeilbrytere og overspenningsvern i 2014. Raufoss Instalasjon A/S.

- Selger skal fjerne fundament til hundegård som har stått på vestsiden av huset. Det vil bli påført jord og tilsådd der fundament for hundegård har stått. Dette vil bli utført før boligen overtas av ny eier.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Faste kommunale avgifter er kr 5.961,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 13,11 pr. kubikkmeter vann og 20,58 pr. kubikkmeter kloakk som forbrukes(pris for 2018). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

Eiendomsskatten er kr 6.167,- pr år. (opplyst verdi er for inneværende år)

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 17.000,- pr. år. / 19.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.000,-.

Velavgift er kr 100,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av Tv signaler via Parabolantenne og har avgift på

kr 279,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen har bredbånd via Get og avgiften er kr. 489,- pr. mnd for abonnementet selger har tegnet.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster ca. kr 6.400,- pr. år. Abonnement kan overtas av kjøper.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.074.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Markerud
Kirkesogn Nittedal

Steder i nærheten

Bjønndalen Bruk 1 km
Folkets Hus 1.3 km
Nittedal Kirke 2.1 km
Skytta Næringspark 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 36.2 km
Sentralstasjon Oslo S 18.8 km
Jernbanestasjon Nittedal 7.8 km
Bussholdeplass Slattum terrasse 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Lihallen 0.5 km
Idrettsanlegg Li idrettsanlegg 0.6 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 6 km
Treningssenter Nittedal Helsestudio 7.1 km

Steder av interesse

Skoler

Slattum skole (1-7 kl.) 0.9 km
Ulverud skole (1-7 kl.) 1.5 km
Li skole (8-10 kl.) 0.8 km
Bjertnes videregående skole 5.3 km
Stovner videregående skole 8.8 km

Barnehager

Gnisten barnehage (0-6 år) 0.7 km
Slattum barnehage 0.8 km
Læringsverkstedet bhg. Avd. Haugeråsen (1-6 år) 1.2 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hagansenteret 1.5 km
Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 5.3 km
Postkontor Coop Mega Hagan 1.5 km
Postkontor Bunnpris Nittedal 7.6 km
Apotek Apotek 1 Hagan 1.5 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 5.3 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 8.4 km
Dagligvare Coop Prix Slattum 0.3 km
Dagligvare Kiwi Hagan 1.1 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 1.1 km
Bensin Shell Slattum 2.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Gjelleråsen 3.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 55,1 %
Andel kvinner 44,9 %
Gj.snittalder menn 35,9 år
Gj.snittalder kvinner 36,1 år
Husholdninger med barn 27 %
Husholdninger uten barn 73 %
Gj.snitt byggeår 1956
Gj.snitt tomtestørrelse 1014
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Markerud 89 37

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,75% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?