Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 16 500 000,- for kr 16 500 000,-

Eiendommen

Oversikt over eiendommen og nærområdet

Eiendommen

Romslig og grønn hage

Hyggelig skiferterrasse mot vest

Hagen

Hagen

Hagen med gruset adkomst fra porten

Hall

Hall og vindfang

Hyggelig kjøkken med spiseplass - Kjøkkenet er beholdt i original utforming

Romslig kjøkken med spiseplass

stor og lys stue med peis

Stuen med utgang skiferterrasse og hage

Stuen

Stuen

Spisestue

Spisestuen i tilknytning til kjøkkenet

Hovedsoverom

Hovedsoverom med skapplass

Barnerom

Gang i 2. etg.

Barnerom i 2. etg.

Barnerom i 2. etg.

Kjellerstue/ungdomsrom

Kjellerstuen

Planskisse kjeller

Planskisse 1. etg.

Planskisse 2. etg.

Sæter Handlesenter

Utvalgte fritidstilbud i nærområdet

Ekebergparken

Nordstrand - Innholdsrik enebolig på stor tomt (1.214 kvm) skjermet og solrik beliggenhet - Oppgraderingsbehov

Kittel-Nielsens vei 53

Vis på kart

Prisantydning

Kr 14 500 000,-

Nordstrand - Innholdsrik enebolig på stor tomt (1.214 kvm) skjermet og solrik beliggenhet - Oppgraderingsbehov: Nordstrand - Innholdsrik enebolig på stor tomt (1.214 kvm) skjermet og solrik beliggenhet - Oppgraderingsbehov

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 14 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
201 / 225 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Solrik og sentral beliggenhet i et populært villaområde på Nordstrand. Området utmerker seg som et barnevennlig område, da eiendommen ligger i en blindvei, med begrenset biltrafikk og kort vei til skoler og fritidstilbud som bl.a. «Niffen».

Fra eiendommen er det kun ca. 400 meter til Sæter med hyggelig torg med pent opparbeidete utearealer og mange nye caféer, spisesteder og butikker, samt Meny og Rema1000. På Sæter ligger også bussholdeplass og trikkestasjon.

Det er heller ikke langt til Lambertseter og Holtet. Lambertseter Senter kan by på et rikelig utvalg av butikker og spisesteder, samt Vinmonopolet, bibliotek og Symra Kino, mens man på Holtet bl.a. finner den populære delikatessebutikken Jacobs.

Et rikt fritidstilbud i nærmiljøet, med bl.a. gangavstand til flere badestrender langs fjorden og til Østmarka med flotte tur og rekreasjonsmuligheter, sommer som vinter. Mot sentrum finner du området rundt Ekebergsletta som kan tilby lysløype, idrettsanlegg, minigolfbane, ridesenter, husdyrpark, store friområder, den nye skulpturparken og Ekebergrestauranten m.m.

Et mangfold av tilbud i lokale idrettslag og foreninger, som f.eks.:

Få minutters gange til Nordstrand IF på 'Niffen' med håndballhall og fotballbane med kunstgress. NIF har et stort miljø for håndball og fotball for barn i alle aldre. Ny flott hall er akkurat ferdigstilt.

Nordstrand tennisklubb (NTK) med uteanlegg i Seterveien og tennishall ved Nordseter skole i Ekebergveien.

Bekkelaget sportsklubb (BSK) - håndball, fotball m.m. Anlegg på sportsplassen med bl.a. kunstgressbane, samt Ekeberghallen.

Kort avstand til områdets lokale alpinbakker - Sloreåsen og Leirskallen.

Lambertseter idrettsforening med flott friidrettsanlegg og fotballbaner på Lambertseter - svømmehall i tilknytning til Lambertseter skole samt lokal lysløype på Bergkrystallen.

Treningsstudio: Evo på Sæter, BestHelse på Holtet og ELIXIA på Lambertseter.

Barnehager og skoler

Flere barnehager i nærområdet.

Iflg. Utdanningsetaten sogner Kittel-Nielsens vei 53 til Nordseter barneskole. Her ligger også ungdomsskolen.

Steinerskole i krysset Solveien/Nordstrandveien.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kittel Nielsens vei er en lite trafikkert villavei som strekker seg fra Nordstrandveien ved Sæterkrysset og opp til Lindbäckveien. Kittel-Nielsens vei er stengt for gjennomkjøring ved Nordstrandveien/Sæterkrysset.

Fra Sæter: Gangadkomst fra Nordstrandveien/Ekebergveien inn Kittel-Nielsens vei. Følg så veien til Kittel-Nielsens vei 53.

Med bil kan man bl.a. kjøre av fra Ekebergveien inn Lindbäckveien. Ta deretter første vei til høyre inn Kittel-Nielsens vei og første stikkvei til høyre. Alternativ adkomst fra Munkelia inn Kittel-Nielsens vei.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 14 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1967

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

201m2

Bruksareal

225m2

Tomt

1214m2

KR-kode

4418200

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kittel-Nielsens vei 53, 1163 Oslo

Gnr. 183, bnr. 282 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.214 kvm.

Romslig og luftig flat tomt som er opparbeidet og beplantet, asfaltert foran garasje. Eiendommen er inngjerdet.

Parkering

Singelgarasje. God plass til parkering på egen tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 247 kvm

Totalt bruksareal: 225 kvm

Totalt primærrom: 201 kvm

Primærrom:

Kjeller: Trapperom, gang, kjellerstue.: 27 kvm

1. Etg.: Vindfang, hall m/trapp, gang, bad, 3 soverom, vaskerom, kjøkken, stue/spisestue, wc.: 138 kvm

2. Etg.: Trappegang, 2 soverom.: 36 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: 4 boder.: 21 kvm

1. Etg.: Kott.: 1 kvm

2. Etg.: Kott.: 2 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.2018 utført av Taksator ved Finn Halvor Bjørntvedt.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. boligsalgsrapport oppført i betong- og trekonstruksjoner. Det er synlige ventiler i grunnmur under gulvet i deler av 1. etasje samt at det er veggluke i en kjellerbod - dette hulrommet ble inspisert. Krypkjeller har ventiler i grunnmur, dette gir muligheter

for gjennomlufting. Det ligger vannrør i krypkjeller, slik at disse vil være utsatt for eventuell frost. Dette har ikke vært noe problem i følge eier. Trebjelkelag som gulv/etasjeskillere i 2. etasje. Elementdekke i stue-/kjøkkendelen av 1. etasje.

Støpt dekke som gulv i 1. etasje i inngangspartiet og soverommene. Støpt kjellergulv på komprimerte masser.

Det har blitt pumpet ut vann fra grop under soverommene. krypkjeller har ikke forårsaket problemer, annet enn at forholdene bør holdes under regelmessig tilsyn. Krypkjeller ansees for å være en utsatt konstruksjon.

Støpte såler på faste masser/fjell. Dreneringen antas å være utført i henhold til praksis på byggetid, med enkle teglrør rundt grunnmur. I 2012 ble det redrenert rundt deler av boligen - fra hushjørnet ved vaskerommet og rundt stuen til starten på soveroms-fløyen. Det ble montert grunnmursplast, utvendig isolering som ble dekket inn med duk. Takvann ble i rør ledet til kum. Grunnmur i betong. Yttervegger over grunnmur i bindingsverk som utvendig er kledd med stående og liggende

kledning. I 2011 ble gavlvegg på soveromsfløyen i 1. etasje mot syd foret ut og tilleggsisolert samt at det ble montert ny kledning. Samtidig ble opprinnelig isolasjon i soveromsvegg (under vinduene) mot vest fjernet og det ble lagt i ny samt at det ble montert ny utvendig kledning.

Vinduer og terrassedører med isolerglass samt 1 vindu i spisestue med koblet glass. Takvindu med koblet glass. I 2011 ble alle åpningsvinduer skiftet, bortsett fra 5 vinduer i 2. etasje som ble skiftet i 2018. I 2011 ble det montert nye glass i vinduer med fastkarm, bortsett fra 1 vindu i spisestue. I 2011 ble det satt inn ny inngangsdør i kjeller. I 2015 ble det montert ny inngangsdør og inngangsdør i vaskerommet. Saltak i trekonstruksjoner med undertak av panel. Taket er tekket med takstein, tynn modell. Taktekkingen er fra byggeåret. Det er ikke tegn til lekkasjer, men eier forteller at det ved nedbør kan være noe vanninnsig ved pipebeslag og at dette kommer til syne ved gesims/takutstikk ved terrassen.

Selger har fått utarbeidet en boligsalgsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapportens sammendrag fremkommer det som takstmannen mener kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Huset har stort sett sine opprinnelige flater og utstyr intakt. Det er derfor viktig for ny eier at spesielt, bad og toalett, samt kjøkken ettersees. Disse rommene har fått tilstandsgrad 2 med tanke på alderen.

Boligsalgsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Romslig, arkitekttegnet enebolig over i alt 3 plan hvor stuen har utgang til vestvendt terrasse og hage med meget gode solforhold og skjermet beliggenhet. Separat inngang til kjeller. Stor usjenert flat tomt.

Eneboligen har stort sett sine opprinnelige flater og utstyr intakt. Nåværende eiere overtok boligen i 2011 og har gjennomført følgende oppgraderinger:

I 2011 ble følgende utført: gavlvegg på soveromsfløyen i 1. etasje mot syd foret ut og tilleggsisolert samt at det ble montert ny kledning. Samtidig ble opprinnelig isolasjon i soveromsvegg (under vinduene) mot vest fjernet og det ble lagt i ny samt at det ble montert ny utvendig kledning. Alle åpningsvinduer skiftet, bortsett fra 5 vinduer i 2. etasje. Montert nye glass i vinduer med fastkarm. Satt inn ny dør i kjeller.

I 2012 ble det gjort følgende: Montert ny varmepumpe luft-til-luft i kjellerstue. Redrenert rundt deler av boligen - fra hushjørnet ved vaskerommet og rundt stuen til starten på soveroms-fløyen. Det ble montert grunnmursplast, utvendig isolering som ble dekket inn

med duk. I 2015 ble det montert ny inngangsdør og inngangsdør til vaskerommet og grunnmuren malt. I 2018 ble utvendig kledning malt og det ble montert 5 nye vinduer i 2. etasje.

Huset har en meget arealeffektiv planløsning og mange av de morsomme opprinnelige løsninger i huset er beholdt. Boligen fremstår som velholdt og solid.

Huset inneholder følgende:

1. Etg.: Vindfang med klesoppheng, Romslig hall med god skapplass og utgang til hagen. Her er det også avsatt plass til f.eks. hjemmekontor. Stor og lys stue med åpen peis og utgang til vestvendt skiferterrasse på ca. 25 kvm. og videre til den romslige hagen. Rommet er delt av med Seksjon mot spisestue i naturlig tilknytning til kjøkkenet. Romslig og hyggelig retrokjøkken med spiseplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Vegg i vegg med kjøkkenet ligger vaskerommet, som har egen inngang. Fra hallen og sydover ligger 3 soverom, bad og separat toalett. i gangen er det meget god lagringsplass i de originale skapene fra 50 tallet, samt et bøttekott.

2. Etg.: Trappegang med kott. 2 nordvendte soverom. Her er det også rikelig lagringsplass bak kneveggene.

Kjeller: Trapperom og gang. Hyggelig kjellerstue/ungdoms rom. 4 Romslige boder. Fra 1 bod er det dør ut og trapp opp til hage. Veggluke i den ene boden til krypkjeller under øvrig del av 1. etasje.

Oppvarming

Boligen er oppvarmet via elektriske panelovner, varmekabler i vaskerom, separat toalett og badegulv. Varmepumpe luft-til-luft med innedel som er montert i kjellerstuen. Åpen peis i stuen. Peisen er ifølge eier vanskelig å fyre i.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det ble gitt ferdigattest på eiendommen den 13.01.1969. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er uvisst om det er gjort endringer etter at ferdigattest ble gitt, men selger opplyser at det ikke er foretatt endringer i selgers eiertid.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen.:

Dagboknr. 555, tinglyst 15.01.1955 - Diverse bestemmelser fra da eiendommen ble utskilt fra hovedbruk, bl.a. Bestemmelser om at eiendommen ikke skal brukes til sjenerende bedrifter, Eiendommen skal være inngjerdet, rettigheter til tilkobling til offentlig vann- og avløp, rett til adkomstrett i stikkveien inn fra Kittel-Nielsens vei og felles vedlikehold av denne.

Dagboknr. 4644, tinglyst 31/03/1955 - Bestemmelse om opparbeidelse av vei ned til Ekebergveien. Dersom Oslo kommune krever det, må eier av eiendommen være med å opparbeide veien på vestsiden av stikkveien inn fra Kittel-Nielsens vei med intill 4 meters bredde og uten kostnader for Oslo kommune.

Dagboknr. 10436, tinglyst 31/07/1965 - Bestemmelse om stikkveien inn til eiendommen fra Kittel-Nielsens vei. Stikkveien er regulert bredere enn dagens bredde. Dersom Oslo kommune krever det plikter eieren av eiendommen og være med og opparbeide stikkveien intil 8 meters bredde innbefattet fortau og vann- og avløp.

Dagboknr. 11320, tinglyst 23/08/1965 - Kjellerstuen skal ikke brukes til varig oppholdsrom, kun midlertidig opphold.

Dagboknr. 6980, tinglyst 25/05/1966 - Avtale om vann- og avløpsledninger. Eier av eiendommen er ansvarlig for vann- og avløpsledning på eiendommen også vedlikehold av dette. Bestemmelse om å tilkoble seg offentlig nett.

Dagboknr. 6981, tinglyst 25/05/1966 - Forpliktelse til å forbinde eiendommens overvann til offentlig overvannsledning, når som helst når Oslo kommune måtte forlange det. I tillegg betale offentlig gebyr nå offentlig overvannsledning er lagt i veien.

Dagboknr. 6176, tinglyst 30/04/1968 - Ekspropriasjon av eiendommene i forbindelse med anleggelse av stikkveien inn fra Kittel-Nielsens vei

Dagboknr. 19418, tinglyst 18/11/1969 - Ekspropriasjon av eiendommene i forbindelse av utvidelse av Ekebergveien.

Dagboknr. 63171, tinglyst 25/01/2011 - I en periode på 10 år regnet fra tinglysning 12.11.2010, kan det ikke fradeles tomter eller foretas vesentlig endring av utnyttelsen av eiendommen, herunder foretas rivning, uten samtykke fra Nora

Gotaas født 26.12.1961, eller hennes rettsetterfølgere. Denne klausul er ikke til hinder for påbygg, tilbygg, naturlig ombygging eller oppgradering av eiendommen forutsatt at eiendommen gjennom tiltakene ikke hindrer karakter av å være privatbolig/

enebolig. Ombygging til tomannsbolig kan godtas. Formålet med klausulen er å forhindre at eiendommen erverves av eiendomsutviklere

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet og blir p.t. ikke utleid helt eller delvis. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom (hybel) såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold (se pkt. midlertidig brukstillatelse/ferdigattest). Vedtekter, tinglyste erklæringer e.l. kan begrense utleieadgangen. Kontakt evt. megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser S-4220 datert 15.03.2006.

Follobanen er regulert til å gå i fjellgrunnen under området. Konferer gjerne med megler.

På eiendommen Kittel-Nielsens vei 61 er det godkjent oppføring av enebolig med garasje.

På eiendommen Kittel-Nielsens vei 67 er godkjent rivning av eksisterende bolig og oppføring av 3 nye enheter.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 16.440,36 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 11.942,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 35.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 6.500,-.

Velavgift er kr 1.800,- pr. år. Dette inbefatter snømåking fra Kittel-Nielsens vei og inn stikkveien.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og internett. Beløper seg til kr. 600,- pr mnd. Prisen er avhengig av netthastighet og kanalpakke.

Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 14.863.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordstrand
Grunnkrets Nordstrandshøgda
Kirkesogn Nordstrand

Steder i nærheten

Nordstrand Legesenter 1 km
Nordstrand kirke 1 km
Kastellet 1.1 km
Nordstrand bad 1.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 54.3 km
Sentralstasjon Oslo S 7.4 km
Jernbanestasjon Nordstrand stasjon 1.5 km
T-bane stasjon Munkelia T-banestasjon 1.2 km
Trikkeholdeplass Bråten 0.7 km
Bussholdeplass Skovheim 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nordstrand friidrettsanlegg 0.7 km
Idrettsanlegg Nordstrandhallen 0.9 km
Treningssenter EVO Nordstrand 0.8 km
Treningssenter Elixia Lambertseter 1.7 km

Steder av interesse

Skoler

Nordseter skole (1-10 kl.) 0.6 km
Munkerud skole (1-7 kl.) 1 km
Nordstrand skole (1-7 kl.) 1.2 km
Kastellet skole (1-10 kl.) 1.4 km
Holtet videregående skole 2.8 km
Lambertseter videregående skole 2.5 km

Barnehager

Skovheim barnehage (3-5 år) 0.3 km
Kastellterrassen barnehage (2-6 år) 0.6 km
Nordstrand menighets barnehage (4-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Sæter senter 0.7 km
Kjøpesenter Lambertseter Senter 1.6 km
Postkontor Matkroken Bråten 0.8 km
Postkontor Kiwi Lambertseter senter 1.6 km
Apotek Apotek 1 Nordstrand 0.7 km
Apotek Boots apotek Lambertseter 1.6 km
Vinmonopol Lambertseter Vinmonopol 1.6 km
Dagligvare Matkroken Bråten 0.8 km
Dagligvare Meny Sæter 0.8 km
Kiosk/video Mix Nordstrand 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Lamberts. T-bane 1 km
Bensin Circle K Nordstrand 1.2 km
Bensin Shell Kastellet 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,8 %
Andel kvinner 50,2 %
Gj.snittalder menn 37 år
Gj.snittalder kvinner 38,1 år
Husholdninger med barn 40,8 %
Husholdninger uten barn 59,2 %
Gj.snitt byggeår 1967
Gj.snitt tomtestørrelse 797
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Nordstrandshøgda 2420 972

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er i forbindelse med salget tegnet eierskifteforsikring. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenoppgave. Budgivere forplikter seg til selv å sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Eierskifteforsikring dekker selgers ansvar for mangler ved eiendommen slik dette ansvaret er fastlagt i "Lov om avhending av fast eigedom".

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Det er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen inkluderer skadetakst og har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet, og premien er:

Enebolig, rekkehus, tomannsbolig og fritid kr 7.500,-

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,6 % av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Eksklusiv salgsoppgave: kr 2.500,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Trond Ødegård
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?