Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 200 000,- for kr 5 200 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Terrasse

Terrasse

Inngangsparti/uteplass

Trappehall m/utg. terrasse

Hall

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Peis

Stue - spisedel

Stue - spisedel

Kontor

Kontor

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Vaskerom

Soverom 1

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 4

Soverom 4

Soverom 4 m/direkte adkomst til bad

Bad m/badekar

Bad m/badekar

Dusjbad

Trappe-/kjellerom

Kjellerstue

Kjellerstue m/peis

Kjellerstue

Bod/hobbyrom

Bod i kjeller

Toalett i kjeller

Teknisk rom

1. Etasje

2. Etasje

Kjelleretasje

Fasade

Fasade

Tønsberg/Sentrum

Kjærlighetsstien 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 900 000,-

Tønsberg/Sentrum: Arkitekttegnet enebolig med store lyse oppholdsrom og 4/5 soverom på solrik tomt i trafikkstille villastrøk nær sentrum.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
248 / 325 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger ideelt til for de som ønsker å bo sentralt i Tønsberg - allikevel passe tilbaketrukket fra byens kjas og mas. Denne delen av Kjærlighetsstien er stengt for gjennomgående trafikk og representerer en rolig og hyggelig gate med flotte villaer. Fra eiendommen er det kort vei til barnehage, barneskole, svømmehall og ballslette. Det er ca. 10 minutters gange til jernbanestasjon og bussterminal, omtrent samme avstand til Sykehuset i Vestfold, og gangavstand til alle sentrale deler av byen.

Langs sykkel- og gangvei sørover kommer man raskt til Kanalen med småbåthavn og Tønsberg Brygge med et yrende uteliv. Man ender opp i Nordbyen som ligger ved foten av Slottsfjellet. Herfra er det en kort spasertur opp til Tønsbergs tak - Slottsfjellet - hvor man kan nyte utsikten i et terreng med "et historisk sus". Eller man fortsetter videre på Grevestien, som går til Ilene naturreservat, og ønsker man en lengere tur kan man ta seg over til "Gullkronen" en fredet liten skog, som er i eie av Wedel Jarlsberg.

Barnehager og skoler

Det er 1 minutt gangavstand til Træleborg barnehage, 5 minutter til Træleborg barneskole. Tønsberg har et rikt skoletilbud med ungdomsskole, og 2 videregående skoler (Færder og Greveskogen).

Universitet i SørØst-Norge har campus mellom Tønsberg og Horten (Borre).

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum følger man Stoltenbergs gate i retning sørover.Ta til venstre i lyskrysset ved St. Olavs Gate, følg denne fram tll krysset med Kaptein Hoffs Allè. Ta til høyre i krysset og fortsett sørover inn i Kjærlighetsstien. Kjør til enden hvor veien er sperret, og eiendommen befinner seg på venstre side. En trafikkstille endebeliggenhet i blindveien (Kjærlighetsstien fortsetter videre sørover etter trafikkhindrene/betonggrisene).

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1969

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

248m2

Bruksareal

325m2

Tomt

913m2

KR-kode

211879

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kjærlighetsstien 16, 3112 Tønsberg

Gnr. 1006, bnr. 89 i Tønsberg kommune.

Tomten

Eiet tomt på 913,6 kvm. En solrik og veletablert hjørnetomt med hyggelige og usjenerte uteområder. Boligen omgis av en gressplen hvor det er gjerde og hekk både mot veiene og naboene. Fin sitteplass på overbygd hellelagt trapp ved inngangsparti, og på en stor lun delvis overbygget hellelagt terrasse mot sørvest som er beskyttet mot innsyn med hyggelig beplantning. For øvrig er det noen frukttrær på eiendommen i tillegg til bed, busker og trær. Gårdsplassen er asfaltert. Stort tørkeplass som er lett tilgjengelig via egen utgang fra vaskerom.

Parkering

Parkering i garasje og på egen gårdsplass. Forøvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank/slamskiller, kostnad for tømming er ca. kr. 1.360,-. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 351 kvm

Totalt bruksareal: 325 kvm

Totalt primærrom: 248 kvm

Bruksareal:

Enebolig 325 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 60 kvm: Trapperom/gang, kjellerstue og wc

1. etasje 120 kvm: Vindfang, hall m/trapp, stue/spisestue, kjøkken, kontor og grovkjøkken/vaskerom

2. etasje 68 kvm: Trapperom/gang, 4 soverom, bad, dusjbad og wc

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 52 kvm: Teknisk rom, 3 boder og hobbyrom/verksted

1. etasje 23 kvm: Garasje med 10 kvm kryploft til lagring

2. etasje: Romslig loftsbod og et kryploft

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 15.08.2018 utført av Boligtakst Vestfold AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Enebolig oppført i tre over grunnmur i 1969. Boligen er oppført i halvannen etasje samt kjeller og krypeloft. Enkel garasje i tilknytning til boligen.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder at begge bad i 2. etasje og vaskerom i 1. etasje er fra byggeår og må påberegnes ombygget. Begge badene mangler fall til sluk. Kjøkkenet har vanlig bruksslitasje. Det er generell bruksslitasje og elde på utvendige og innvendige flater i huset. Det er påvist noe fukt i deler av grunnmur/gulv mot grunnen, dette sees i sammenheng med utvendig drenering. Vindu i kontor/soverom er vanskelig å åpne/lukke. Diverse knirk i gulv i1. etasje. Generelt har vinduene og dørene i huset aldersslitasje. Enkelte kjellervinduer er fra 2005. Yttertaket er også fra byggeår.

Boligen er solid bygget, men trenger oppussing og modernisering

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Den innholdsrike og tiltalende eneboligen over 3 plan har en opprinnelig god og solid standard fra sin tid. Huset fra 1969 er arkitekttegnet og har gjennomtenkte og gode løsninger. På hovedplanet tas man i mot i entré med skapplass og en meget romslig hall med fine trappeløp til husets øvrige plan. Fra hallen er det utgang via en stor skyvedør ut til den overbyggede terrassen, her sitter man skjermet for innsyn, med beplanting mot hagen og et hyggelig plenområde på utsiden. En stor og flott stue med peis gir mange møbleringsmuligheter. Stuen har fin lystilgang gjennom vinduer i 3 retninger. Fra stuedelen som benyttes som spisestue har man tilkomst til et romslig kontor/soverom, og det sjarmerende kjøkkenet med spiseplass og kjøkkeninnredning fra byggeåret. Kun integrerte hvitevarer følger med. Ved siden av kjøkken ligger vaskerommet med rikelig plassbygde skap og god arbeidsbenk. Her er det utgang direkte til inngangstram, tørkeplass og hage. På øvre plan ligger 3 soverom på den ene siden av en luftig soveromsgang.

På den andre siden av gangen ligger toalett, dusjbad, og det fjerde store soverommet. Dette soverommet har eget klesrom, og inngang til bad med badekar. Fra dette badet kan man også komme inn på toalettet. Fin lagringsplass i bod med tilgang fra det separate toalettet. Huset har full kjeller med store luftige rom, bl.a stor kjellerstue, gode boder, kald matkjeller, teknisk-/fyrrom samt toalett. I tillegg stort hobbyrom/verksted med vann og avløp. Dette er en stor, spennende og sjarmerende familiebolig med mange muligheter og en ideell beliggenhet for de som ønsker å bo sentrumsnært!

Oppvarming

Sentralfyringsanlegg med radiatorer. Fyrkjele fra 1969. Radiatorer fra 1969. Oljetank i glassfiber er nedgravet ute. Oljefyren er utstyrt med 6 KW elkolbe som stort sett dekker oppvarmingsbehov og forbruksvann bortsett fra de kaldeste vinterperiodene. Svært lite oljeforbruk siste årene. Det er innhentet tilbud for omlegging til jordvarme eller varmepumpe.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 03.12.1969. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Det er ikke gjort endringer i boligen siden den ble bygget. Det er gjort jevnlig generelt vedlikehold.

Sikringsskapet er skiftet med automatsikringer og ny automatisk strømmåler.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 2554, tinglyst 21.10.1943 type heftelse: Bestemmelse om gjerde. Tomten holdes forsvarlig innhegnet og underlegges byggereglene som vil gjelde for området.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 3.2.2016er avsatt til: Boligbebyggelse - nåværende.

Ny jernbanetrasé som kunne berørt eiendommen ble skrinlagt av regjeringen primo oktober 2018.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. En rask overtagelse er mulig.

Diverse

Selger har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 11.367,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 35.000,- pr. år. / 35.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 13.488,-.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.023.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Engene I
Kirkesogn Tønsberg Domkirke

Steder i nærheten

Fylkeshuset 0.4 km
Haugar (Møllebakken) 0.7 km
Teie Hovedgård 0.9 km
Tønsberg Kystkultursenter 1 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 26.4 km
Jernbanestasjon Tønsberg 1.2 km
Bussholdeplass Træleborg sykehjem 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tønsberg gymnas 1 km
Idrettsanlegg Gamle idretten 1.7 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 0.7 km
Treningssenter Fresh Fitness Tønsberg 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Træleborg skole (1-7 kl.) 0.2 km
Byskogen skole (1-10 kl.) 2.4 km
Elihu Kristne Grunnskole (1-10 kl.) 2.6 km
Presterød ungdomsskole (8-10 kl.) 3.8 km
Wang Ung Tønsberg (8-10 kl.) 3.9 km
Færder videregående skole 1 km
Greveskogen videregående skole 3.2 km

Barnehager

Træleborg barnehage (1-5 år) 0.2 km
Belmar barnehage 0.7 km
Haugar barnehage (1-5 år) 0.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Farmandstredet 0.8 km
Kjøpesenter Torvgården 1 km
Postkontor Tønsberg Postkontor 0.9 km
Postkontor Meny Heimdal 1.3 km
Apotek Vitusapotek Farmandstredet 0.9 km
Apotek Apotek 1 Løven Tønsberg 1 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 0.8 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 1.7 km
Dagligvare Rema 1000 Oseberg 0.5 km
Dagligvare Coop Extra St.Olavsgate 0.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Storgaten 0.6 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 0.8 km
Bensin Shell/7-Eleven Storgaten 0.6 km
Bensin Esso Fjelli's Bilservice 0.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,6 %
Andel kvinner 48,4 %
Gj.snittalder menn 38,4 år
Gj.snittalder kvinner 41,4 år
Husholdninger med barn 19,7 %
Husholdninger uten barn 80,3 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 219
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 44922 21584
Grunnkrets: Engene I 805 507

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår.

Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,12% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning hvor 2 visninger er inkludert

Oppslag eiendomsregister + kommunale opplysninger: kr 4.310,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Fotopakke: kr 4.125,-

Avisannonse: kr 8.900,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Jørgen Erland Pettersson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?