Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 350 000,- for kr 7 350 000,-

Boligen er oppført i ca.1926 og går over 2 plan med loft og kjeller

Store plenarealer, flotte arrangementer med prydtrær og de majestetiske eiketrærne, gir karakter og sjarme til dette vakre stedet

Eiendommen har sol fra morgen til kveld.

Lekkert inngangsparti

Den gedigne villaen møter deg med en sjelden vakker trappehall med peis og et møbel av en trapp til øvre etasje.

Trappehall.

Varmt og innbydende.

3 vakre stuer på rad.

Tidsriktige og moderne løsninger er i skjønn forening med opprinnelige detaljer.

Stukkaturer i himlinger, kakkelovn og peiser gir eiendommen særpreg og et herskapelig uttrykk.

Stuen.

Peis.

Detalj på peis.

Hyggelig å invitere til denne boligen.

Stuene har utgang til terrassen

Fantastiske uteplasser på terrassen utenfor stuene og man kan også nyte sol og utsikt fra balkongen utenfor soverommene

Spisestuen.

Detalj fra spisetuen.

Spisestue.

Kakkelovn.

Mange lekre detaljer.

Kjøkkenet har egen inngang.

Lyst og delikat kjøkken med innredning fra Huseby.

Detalj fra kjøkken.

Kjøkkenet har alle moderne innretninger og er praktisk plassert, rett innenfor spisestuen.

Lekker 2. etasje som byr på 5 gode soverom, deilig bad og toalettrom, 2 av rommene har utgang til den store verandaen.

Soverom

Detalj fra soverom.

Soverom

Bad.

Toalett rom.

Stort loft med fint oppholdsrom.

Også kjelleren har stil og sjarme med eget vin rom i tillegg til hobbyrom, vaskerom, fyrrom samt integrert garasje/lagerrom.

Vin rom.

Vin rom.

Vaskerom.

Entré.

Lekkert inngangsparti.

1. etasje

2. etasje

Loftsetasje

Kjeller.

Villaen har en gjennomgående høy standard og en særdeles gjennomført stil

Velkommen til Kjellengveien 16!

Tønsberg/Kjelle - En prakteiendom med super beliggenhet - en fin spasertur på gangsti til sentrum og raskt ute på E18 med bil

Kjellengveien 16

Vis på kart

Prisantydning

Kr 7 600 000,-

Tønsberg/Kjelle - En prakteiendom med super beliggenhet - en fin spasertur på gangsti til sentrum og raskt ute på E18 med bil: Tønsberg/Kjelle - En prakteiendom med super beliggenhet - en fin spasertur på gangsti til sentrum og raskt ute på E18 med bil

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Prisantydning:
Kr 7 600 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
288 / 420 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Kjellelia ligger på en høyde over byen med storslagen utsikt mot Slottsfjellet, Tønsbergfjorden og Jarlsberg og det vakre åkerlandskapet rundt. Eiendommen ligger i et herskapelig område med villaer, tett opp til Frodeåsen med nydelige turområder og stier. Herfra går det lysløpe til Eik og på vinterstid kjøres det opp skiløyper. Det er kort vei til Messeområdet med ishall, skøytebane og akebakke. På Grevestien som går få skritt fra eiendommen, kan man vandre ut til Ilene naturreservat og videre over i Gullkrona naturreservat eller gå opp i Frodeåsen og ned mot Tønsberg by. Slottsfjellet er også et flott mål for en luftetur. Fra eiendommen er man raskt på gang og sykkelveier som tar deg på få minutter inn til byen med alt av sentrumstilbud. Tar man rusleturen gjennom Nordbyen er man straks på Tønsberg Brygge. Det er også fin gangvei til skoler på Eik.

Kort vei til Tønsberg jernbanestasjon, hvor det kun er ca. 1 times togtur til Oslo.

Barnehager og skoler

Eik barne- og ungdomsskole. Greveskogen videregående skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Tønsberg sentrum kjører man i retning E18 mot Oslo, man tar til høyre i den store rundkjøringen på Kjelle, deretter til høyre i neste rundkjøring og man er da på Jarlsberglinna. Passere jernbaneundergangen deretter tar man inn neste rundkjøring til høyre – inn Kjellengveien. Eiendommen ligger på venstre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 7 600 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1926

Soverom

5

Primærrom

288m2

Bruksareal

420m2

Tomt

3100m2

KR-kode

211773

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kjellengveien 16, 3125 Tønsberg

Gnr. 51, bnr. 20 i Tønsberg kommune.

Tomten

En parkmessig eiertomt på ca. 3 100 kvm, tomten er under fradeling og kan avvike fra det faktiske forhold. Se vedlagte situasjonskart. Eiendommen er svakt skrånende mot sydvest og har sol fra morgen til kveld. Den er vakkert opparbeidet, oppkjørselen er asfaltert og forlenget med en stor stenlagt gårdsplass. Store plenarealer, flotte arrangementer med prydtrær og de majestetiske eiketrærne, gir karakter og sjarme til dette vakre stedet. Fantastiske uteplasser på terrassen utenfor stuen samt på den pene gårdsplassen som omslutter boligen på 2 sider, det er anlagt flotte bed i forkant av terrassen samt lagt inn et felt med bed i forbindelse med gårdsplassen. Man kan også nyte sol og utsikt fra balkongen utenfor soverommene. Deler av eiendommen inngjerdet, hvor pene portstolper markerer oppkjørselen, en hyggelig beplantning av trær og busker myker opp den solrike eiendommen og gir den usjenert og lun atmosfære.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass. Øvrig parkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 471 kvm

Totalt bruksareal: 420 kvm

Totalt primærrom: 288 kvm

Bruksareal:

Enebolig 420 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 8 kvm: Vaskerom

1. etasje 134 kvm: Entré, hall m/trapp, stue, spisestue, tv-stue, kjøkken, gang m/trapp til kjeller

2. etasje 112 kvm: Gang, bad, 5 soverom og toalettrom

3. etasje 34 kvm: Loftstue

Sekundærrom:

Enebolig:

Kjeller: 124 kvm: Gang, vinkjeller, kjellerom, hobbyrom og garasjerom

3. etasje 8 kvm: Lagerom og kott

Frittliggende hundehus med hundegård (alternativ utebod).

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 30.04.2018 utført av Stokke Taksering AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Kjeller med takhøyde rundt 2,05 blir å anse som S-rom, bortsett fra vaskerommet som er medtatt som P-rom. Loftsetasje med noe lav takhøyde og vinduer med liten lysflate iht. forskrifter for varig opphold. Kott er ikke målbart pga. høyde under 1.9 m.

Standard

En prakteiendom av de sjeldne – her troner en herskapelig enebolig med ett bruksareal 420 kvm på en parkmessig eiertomt på ca. 3,1 mål med majestetiske eiketrær. Boligen er oppført i ca.1926 og går over 3 plan, med en gjennomgående høy standard og en særdeles gjennomført stil. Tidsriktige og moderne løsninger er i skjønn forening med opprinnelige detaljer som er godt i varetatt, med stukkaturer i himlinger, kakkelovn og peiser, som gir eiendommen særpreg og karakter. Den gedigne villaen møter deg med en sjelden vakker trappehall med peis og et møbel av en trapp til øvre etasje. For øvrig byr boligen på fantastiske oppholdsrom på hovedplanet, hvor de 3 stuene som ligger på rad – salong/tv-stue, peisestue og spisestue – vender ut mot slettene på Jarlsberg. Fra stuene går man ut på den overbyggede terrassen som strekker seg på hele front-/ og langsiden av boligen. Det lekre kjøkkenet har også egen inngang. I 2. etasje har huset 5 romslige soverom, hvor flere av soverommene har utgang til balkongen. For øvrig er det et deilig badeværelse, separat toalett og på dette planet – og over der loftstue og bodrom. Også kjelleren har stil og sjarme med eget vinrom i tillegg til hobbyrom, vaskerom, fyrrom samt integrert garasje/lagring.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Oppvarming

Oljefyrt sentralfyr, peis i hall, peis m/innsats i stue og kakkelovn i spisestuen og varmekabel på baderom (ikke ved dør).

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Selger informerer om at fyringsanlegget kan brukes fullt ut etter 2020 ved å bruke Biodiesel og skifte dyse på brenneren.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1926.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Ingen servitutter vil følge eiendommen.

Eiendommens rettigheter: Bestemmelse om vannrett, dagboknummer 900584, tinglyst 28.07.1931. Rettighet i gnr 51, bnr. 1: Rett for bnr. 20 til å ta vann i en olle på denne eiendom iflg. skjøte. Antatt ingen praktisk betydning for denne eiendommen.

Regulering

Eiendommen ligger i et regulert område med gjeldende regulering: Parsell av Rv 308 Sem kirke - Tønsberg m.v. og Kjellekrysset (17.10.1969) Annet trafikkområde (Trafikkareal). Kjelle boliger (20.5.2015). Annen veggrunn - tekniske anlegg. Kjelle boliger (20.5.2015) Kjøreveg.

Relaterte planer: Gang- og sykkelvei langs fv.650 og fv. 308 Barkåker-Kjelle (29.10.2014). Innføring av RV35 og 308 i Kjellevn. og Farmannsvn. (26.1.1970). Vestfoldbanen, parsell 7.1 Barkåker-Tønsberg (15.10.1997). Ringvei Nord (6.2.2002). Bomstasjon på Kjelle (8.5.2002). Kjelle, område ved FV308 (20.5.2015)

Området ved Kjelle ungdomsskole er under prosjektering med planlagt utbygging av flere leilighetsbygg, hvor Format Eiendom er utbygger av prosjektet "Kjellelia". Dette har medført god infrastruktur i nærområdet.

Utsnitt av planer med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eiendommen/området er forøvrig i kommuneplanen (3.2.2016) avsatt til boligbebyggelse – nåværende.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.930,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 25.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 10.000,- (stipulert).

Velavgift er kr 200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på ca. kr 600,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 5.000,- pr. år. Abonnement følger ikke med.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 7.791.249,-..

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Tønsberg
Grunnkrets Kjelle
Kirkesogn Sem

Steder i nærheten

Rådhuset 1.9 km
Tønsberg Domkirke 2.1 km
Jarlsberg Travbane 3.1 km
Hogsnes 3.3 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 23.4 km
Jernbanestasjon Tønsberg 1.8 km
Bussholdeplass Kjellengvn. Rv 308 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjelle u.skole aktivitetsanlegg 0.3 km
Idrettsanlegg Tønsberg idrettshall 1.7 km
Treningssenter Stamina HOT Gressbanen 2.4 km
Treningssenter WellnessClub Tønsberg 2.3 km

Steder av interesse

Skoler

Eik skole (1-7 kl.) 4.3 km
Byskogen skole (1-10 kl.) 2.8 km
Granly barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 3.5 km
Træleborg skole (1-7 kl.) 3.1 km
Wang Ung Tønsberg (8-10 kl.) 3.7 km
Wang Toppidrett Tønsberg 3.5 km
Greveskogen videregående skole 3.1 km

Barnehager

Fjerdingen barnehage (1-5 år) 2 km
Knapløkka barnehage (1-5 år) 2 km
Solvangkirkens barnehage (2-5 år) 2.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Farmandstredet 2.2 km
Kjøpesenter Foyn Senteret 2.3 km
Postkontor Tønsberg Postkontor 2.2 km
Postkontor Rema 1000 Olsrød 4.6 km
Apotek Boots apotek Svanen Tønsberg 2.3 km
Apotek Apotek 1 Løven Tønsberg 2.4 km
Vinmonopol Tønsberg Vinmonopol 2.2 km
Vinmonopol Nøtterøy Vinmonopol 4.4 km
Dagligvare Coop Extra Tønsberg 0.9 km
Dagligvare Coop Prix Farmannsveien 1.7 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.8 km
Kiosk/video Sf Kino Tønsberg 2.2 km
Bensin Shell Kjelleveien 0.9 km
Bensin Esso Kilen 3.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 54,1 %
Andel kvinner 45,9 %
Gj.snittalder menn 36,5 år
Gj.snittalder kvinner 40 år
Husholdninger med barn 42,9 %
Husholdninger uten barn 57,1 %
Gj.snitt byggeår 1945
Gj.snitt tomtestørrelse 2859
Område Personer Husholdninger
Kommune: Tønsberg 41948 20201
Grunnkrets: Kjelle 74 30

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Boligkjøperforsikringen kan ikke tegnes dersom boligen kjøpes for utleie til andre enn kjøpers nærmeste familie. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen. Provisjon tilfaller ikke megler direkte.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning hvor 1. visning er inkludert

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jørgen Erland Pettersson
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?