Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 200 000,- for kr 2 200 000,-

Fasadebilde.

Fasadebilde.

Fasade.

Stor usjenert tomt!

Stor usjenert tomt!

Dam i hagen.

Nærområde.

Stor overbygget terrasse.

Gang / vindfang.

Kjøkken.

Kjøkken fra byggeår.

Kjøkken.

Lys og trivelig spisestue.

Spisestue.

Tv-stue.

Tv-stue.

Peisestue med utgang til terrasse.

Stue tilbygget i 1980.

Toalett i 1. etg.

Trappegang.

Soverom 2. etg.

Soverom 2. etg.

Soverom 2. etg.

Soverom 2. etg.

Bad 2 etg.

Bad 2. etg.

Floorplan letterhead - Klavenesveien 79 - 1. Etasje - 3D Floor Plan-2

Floorplan letterhead - Klavenesveien 79 - 2. Etasje - 3D Floor Plan-2

Haukerød

Klavenesveien 79

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 150 000,-

Haukerød: Enebolig med 3 soverom og stor usjenert tomt i enden av blindvei!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 2 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
123 / 174 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Enebolig i enden av blindvei i landlige omgivelser, samtidig som man er i sammenheng med et boligfelt. Ca 4 km fra Sandefjord sentrum. Her har du gangavstand til bl.a Haukerød med barneskole og barnehage, samt Pindsle med de fleste fasiliteter. Rett ved eiendommen ligger også Runar idrettspark, veldig fine turområder samt lysløype. Kort vei til Goksjø for fisking, bading og nydelige tur- og rekreasjonsområder.

Barnehager og skoler

Haukerød barneskole og Bugården ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum av Sandefjord, kjør Sandefjords veien nordover og ta av opp til Haukerød. Ta til høyre på Raveien (304) og deretter til høyre inn Klavnesveien mot Runarhallen i Haukerødkrysset. Følg Klavenesveien hele veien frem til du har nr 73 på høyre side, her tar du av en stikkvei til høyre. Følg veien helt til enden og du er på eiendommen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 150 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1957

Soverom

3

Primærrom

123m2

Bruksareal

174m2

Tomt

1128m2

KR-kode

22.18345

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Klavenesveien 79, 3220 Sandefjord

Gnr. 11, bnr. 35 i Sandefjord kommune.

Tomten

Stor romslig selveiertomt på 1.128,7 kvm. Tomten er opparbeidet med gruset innkjørsel og gressplen rundt huset. Stor solrik terrasse med tilgang fra stuen. Ellers er tomten opparbeidet med diverse trær og busker.

Parkering

Parkering i egen gruset innkjørsel.

Vei, vann og avløp

Offentlig vei, vann og avløp iht. Sandefjord kommune. Det foreligger ingen pålegg om endring av tilknyttningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 192 kvm

Totalt bruksareal: 174 kvm

Totalt primærrom: 123 kvm

Primærrom:

1. etg:

Vindfang, gang, kjøkken, 2 stuer, spisestue og wc.: 82 kvm

2. etg:

Gang, bad og 3 soverom: 41 kvm

Sekundærrom:

4 boder i kjeller.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 22.10.2018 utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Enebolig over 1,5 etasje og kjeller som er oppført med bindingsverk over grunnmurer av sementblokker ca 1957 og tilbygget med vindfang i 1973 og utvidelse av stue i 1980. Boligen har utvendig stående tre kledning og saltak som er tekket med profilerte taksteinplater. Det er overbygget og delvis innglasset terrasse med tilgang fra stue. Tomten er pent opparbeidet og gårdsplass er gruset. Det er frittliggende utebod på eiendommen.

Boligen ble oppgradert med utforing, etterisolering og ny kledning på vegger mot nord og syd ca 2015. På samme tid ble vinduer med lydglass skiftet på samme steder. Det ble også skiftet to vinduer i vegg mot syd. I 2017 ble det montert ny taktekking på opprinnelig del. Luft til luft varmepumpe ble montert i 2011.

Det fremgår av boligsalgsrapporten at det er stort sett TG2.

TG3: Drenering / råteskade i kjeller.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Enebolig beliggende i enden av blindvei som holder en enkel standard. Boligen ble tilbygget i 1973 med nytt vindfang og i 1980 med stue. Boligen ble oppgradert med utforing, etterisolering og ny kledning på vegger mot nord og syd ca 2015. På samme tid ble vinduer med lydglass skiftet på samme steder. Det ble også skiftet to vinduer i vegg mot syd. I 2017 ble det montert ny taktekking på opprinnelig del. Luft til luft varmepumpe ble montert i 2011.

Boligen har 3 stuer i første etasje hvorav den ene er tilbygget 1980 og har koselig peishjørne. Varmepumpe i stue. Fra stuen har du også utgang til usjenert terrasse.

Kjøkken med innreding i heltre utførelse fra byggeår. Ventilator med utlufting. Godt med skap og benkplass.

I 2. etg har du 3 soverom og bad med vinylbelegg på gulv som er innredet med dusj og servant. Opplegg for vaskemaskin. Wc rom er i 1. etg. Kneboder i skråtak og gulvet loft.

Oppvarming

Peis og varmepumpe i stue første etasje. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1957.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

For denne eiendommen mangler byggesakmappa i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1. Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998. Eiendommen ble etablert i 2001 ifølge Sandefjord kommune.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

31.05.2001 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0710 Gnr:11 Bnr:21

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert i reguleringsplan med planid 710 20070009 E18 Stokke grense - Langåker. Vedtaksdato 13.12.2017 med formål for felles avkjørsel.

Eiendommen er regulert i reguleringsplan med planid 710 20070009 E18 Stokke grense - Langåker. Vedtaksdato 13.12.2017 med formål for boliger.

Eiendommen er regulert i kommuneplan med vedtaksdato 22.05.2014 med formål for boligbebyggelse.

Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra E-18. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Denne er markert med hensynssone i kommuneplanen og framgår av kartløsningen på kommunens hjemmeside under "Temakart til kommuneplanen, støy".

Sandefjord kommune opplyser at det pågår reguleringsarbeid for eiendommen gnr 11/11 m.fl. Hensikten med planarbeidet er å legge til rette for ny boligbebyggelse på området. Planområdet grenser til den aktuelle eiendommen mot sør og øst.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

* Komfyr, kjøleskap og fryser medfølger ikke i handelen.

* Kjøkkenbord og stoler kan medfølge om ønskelig.

* Verisure boligalarm, kan videreføres til kjøper.

* Sandefjord bredbånd som leverandør av tv/internett.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.130,75 for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 54.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 34 900,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.500,- / kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?