Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 450 000,- for kr 3 450 000,-

Fantastisk beliggende eiendom med gode solforhold

Koselige utearealer med kveldssol

Usjenert og fritt beliggende med utsikt ut over jorde

Den perfekte plass å nye livet

Tidsriktig og moderne innredet

Meget praktisk planløsning

Stue med utgang til terrasse og hage

Spisestue tilknyttet kjøkken

 

Kjøkken med fantastisk utsikt

 

Usjenert og landlig beliggende

Detaljfoto

Bad/wc tilknyttet hovedsoverom

 

Vaskerom i underetasje kombinert med bad

Praktisk innredet og fint tilpasset en barnefamilie

 

Boligen har totalt 3 soverom

Barnevennlig bolig

 

Hovedsoverom som er godt beriket med skapplass

Hovedsoverom tilknyttet bad/wc

Plantegning underetasje

Plantegning 1.etg.

Velkommen til visning

Nærområde

Nærområde

Nærområde

Kodal - Populært beliggende enebolig bygd i 2008 med en praktisk planløsning. Solrik eiet tomt

Kodalveien 344

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 450 000,-

Kodal - Populært beliggende enebolig bygd i 2008 med en praktisk planløsning. Solrik eiet tomt : Kodal - Populært beliggende enebolig bygd i 2008 med en praktisk planløsning. Solrik eiet tomt

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 450 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
137 / 147 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sjarmerende og landlig beliggende enebolig som har en fantastisk eiendom som grenser til en jorde. Eiendommen ligger både usjenert og solrikt til med mange flotte utearealer like ved Kodal sentrum. Den perfekte boltreplass for både store og små der en kan være ute hele året med fantastiske tilbud som gode fiskemuligheter, skiløyper, RC bane samt fantastiske turmuligheter i skog og natur. Kodal er et lite tettsted i Sandefjord kommune, beliggende ca. 12 minutters kjøring fra Sandefjord sentrum med gode oppvekstsvilkår, natur og friluftsliv samt sentrale elementer. Fra Kodal er det ca. 12 min. biltur til Andebu sentrum. Kort vei til skole, barnehage, idrettsanlegg, flotte fritidsområder, post, bensinstasjon, dagligvare etc.

Det er stor aktivitet i lokalmiljøet og det arrangeres både revyer, sportslige aktiviteter (Gråtassen / Kodal mila). For den turglade sjel finner en flotte turområder i skog og natur innenfor umiddelbar avstand samt fiskemuligheter i nærområdet. Turstien starter i Kodal sentrum og følger en godt merket trasé opp til Kjempeås/Stiåsen. Langs stien finnes en rekke informasjonsplakater og på toppen av åsen ligger en bygdeborg fra ca. år 400 e. Kr.

Barnehager og skoler

Gangavstand til både barnehage og Kodal barneskole. Dersom skole- og barnehage tilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 450 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

2008

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

137m2

Bruksareal

147m2

Tomt

1050m2

KR-kode

2218134

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kodalveien 344, 3243 Kodal

Gnr. 308, bnr. 45,55 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på ca. 1.056 kvm. ( Gnr. 308, bnr. 45 = 769 kvm + Gnr. 308, bnr. 55 = 287 kvm.) som trygt kan beskrives som både barnevennlig, solrik og usjenert. Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser med lite trafikk og støy. Tomten er vakkert opparbeidet med asfaltert gårdsplass(med kantstein), plen med mange flotte prydbusker samt idyllisk dam. Kodalveien 344 har også en solrik terrasse som frister til sene sommerkvelder med gjester og grilling.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter på romslig gårdsplass samt i dobbel garasje

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vann og avløp. Privat vei der eier selv er ansvarlig for vedlikehold, snømåking m.m.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 166 kvm

Totalt bruksareal: 147 kvm

Totalt primærrom: 137 kvm

Primærrom:

Underetasje: 46 kvm: 2 soverom, hall m/trapp, bad

1. etasje 91 kvm: Vindfang, kjøkken, stue, bad, wc, 1 soverom

Sekundærrom:

Underetasje: 3 kvm: Teknisk rom

Kjeller: 7 kvm: Råkjeller med lagringsplass

Garasje på ca. 32 kvm. (bta.)., samt uisolert bod/drivhus på ca. 20 kvm.( bta)

De oppgitte arealer er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Hans Petter Olaussen den 24.04.2018. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollmålt av megler. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealmålingene tar ikke hensyn til byggeforskriftene og rommenes bruk kan avvike fra disse. Herunder kan arealer være innredet uten at det er søkt bruksendring for disse.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. Rom på plantegningene er definert etter dagens faktiske bruk og er ikke nødvendigvis i samsvar med byggemeldte og godkjente tegninger.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen den 24.04.2018

Standard

Stilfull og praktisk enebolig bygget i 2008 med en gjennomført solid standard. Arkitektonisk og moderne bolig som har totalt 3 soverom, 2 bad samt 3 toaletter og fantastiske utearealer i solrike omgivelser. Her kan en flytte rett inn i et elegant og tidsriktig hus uten å måtte bekymre seg over oppussing og vedlikehold i de nærmeste år. Eiendommen er godt beriket med flotte og kostbare detaljer innvendig/utvendig og megler er imponert over selgers smak

når det kommer til oppgradering av både hage og gårdsplass. Kodalveien 344 er lyst og tidsriktig innredet med moderne og tiltalende fargevalg. Boligen er fint tilpasset en barnefamilie med flere utganger til både hage og gårdsplass, i tillegg til rikelig med lagringsplass.

Oppvarming

Vedovn i hall 1 etasje samt varmepumpe. Varmekabler i alle flislagt gulv samt hall i 1 etasje.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med. I følge svarbrev fra Sandefjord brann og feievesen ble ikke boligen feid 11.08.2014 da det ikke var noen hjemme. Siste tilsyn ble gjennomført 21.08.2015

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på nevnte eiendom datert 05.08.2015. I følge svarbrev fra Sandefjord kommune datert 20.03.2018 (Bygningsinformasjon) stemmer oppgitte arealer ( kvm.), men oversendte tegninger fra Sandefjord kommune av rominndeling og fasade er ikke korrekte mtp. dagens bruk/fasade. Det foreligger ingen tegninger/dokumentasjon/ferdigattest på drivhus/utebod i hage.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Det er ingen tinglyste servitutter/rettigheter på eiendommen.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 17.02.2016. Eiendommen ligger i et uregulert område. Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Det har pågått reguleringsarbeid for Rismyr Huken. Planforslaget legger til rete for ny boligbebyggelse med tilhørende veier og grønstruktur. Planarbeidet er ikke fullført.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Megler opplyser at lampe over spisebord ikke medfølger i handelen.

Iflg. selger er det en pågående byggesak/uenighet med nærmeste nabo( mot sør)vedrørende påbygg av eiendom langs tomtegrense. Ta kontakt med megler for nærmere opplysninger.

NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I beboelsesrom hvor det mangler varmekilder, vil dette ikke bli satt inn før overtagelse. Gardiner og gardinoppheng medfølger ikke. Alle garderobeskap medfølger. Forøvrig gjelder standard retningslinjer fra NEF for hva som medfølger i en eiendomshandel.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Boligforsikring kr. 4.972,- pr.år. Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

I følge selger har boligen et årlig forbruk på 20.000 kwh. ( snitt siste 3 år) Tar man utgangspunkt i å betale kr 1,- per kwh. Er snitt forbruk kr. 1.666,- per mnd.

Årlige kommunale avgifter kr.8.877 ,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Kodal antennelag mnd. kost. ca. kr.250,- pr.mnd. Selger opplyser at internettleverandør er Nextgentel ,ed en mnd. kostnad på kr. 527,-

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.537.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-/ 7.100,-.

(7.100,- ER KUN LEILIGHETER OG REKKEHUS, FOR ØVRIGE BOLIGER SOM HALVPART, ENEBOLIGER OG FRITID ER PRIS KR 11.100,- uavhengig av eieform)

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,- av salgssummen inkl.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?