Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 000 000,- for kr 3 000 000,-

Velkommen til Kollen 3

Denne boligen er beliggende i en rolig blindgate, ytterst i et veletablert nabolag.

Huset ligger i gangavstand til fjorden, med fiske- og bademuligheter - og flott kyststi. Fra huset er det nydelig utsikt.

Boligen har en skjermet uteplass med ettermiddagssol

Huset ble vesentlig ombygget i 2012. Ombyggingen er gjort på en god måte, og huset fremstår med en helhetlig fasade.

Innvendig er planløsningen svært god for en barnefamilie. Huset har 4 store soverom, stor stue med spisestue, stort kjøkken med spiseplass og egen tv-stueavdeling.

Fra stuen titter man rett ut mot fjorden

Stuen har god størrelse og en pen peisovn. Feiervesener kontrollerte pipe og ildsted tidligere i år, og anlegget er funnet i orden.

Fra stuen er det åpen løsning mor kjøkkenet

Stuen harogså god plass til spisestuemønlement

Stuen mot kjøkkenet

Spisestue

Soveromsgang mot stuen

Kjøkken mot stuen

Kjøkkenet har en stor og klassisk innredning, med moderne utforming og mye skapplass. Benkene ble skiftet i 2017.

På kjøkkenet er det egen spiseplass med fjordutsikt. Til kjøkkenet ligger også et praktisk vaskerom og stort kjølehjørne

Kjøkken mot stuen

Som en forlengelse av stuen har dette huset en tv-krok, der det også er utgang til veranda på baksiden.

Tv-stuen

Hovedsoverom

Hovedsoverom med garderobe

Soverom 2

Soveom 3

Soverom 4

Bad

Bad

Toalettrom

Entré med speilgardrobe

Veranda

I hagen er en morsom trehytte og et romslig uthus

Hagen på fremsiden

Hagen

Kollen 3

Kollen 3

Kollen 3

Plantegning

Bergeråsen - Visning avlyst. Ta kontakt med megler for informasjon om tilsvarende boliger.

Kollen 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 700 000,-

Bergeråsen - Visning avlyst. Ta kontakt med megler for informasjon om tilsvarende boliger. : Bergeråsen - Visning avlyst. Ta kontakt med megler for informasjon om tilsvarende boliger.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
149 / 155 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen er beliggende i naturskjønne og barnevennlige omgivelser på Bergeråsen i Svelvik. Eiendommen har suveren utsikt mot Svelviksund og Hurumlandet, og rusleavstand til flott friluftsområde og strand i Ulvika.

Få steder på det sentrale Østland kan slå Berger sommerstid. Her har du kort vei ned til fjorden og til Bergerbukta med kyststi, bade-, fiske- og båtliv. Eiendommen ligger også nær flotte turmuligheter i marka. Det går lysløype fra Seterdamstua mot Blindevann og det går fine løyper tilbake mot Suluvann med kobling mot Røysjø og Norbykollen.

Berger har aktiv idrettsklubb med bl.a. fotball, løpegruppe, allidrett og rulleski/skigruppe. Svært aktivt miljø for o-løp, og godt samarbeid mellom foreningene Berger IL, Nesbygda IF og Berger- og Svelvik O-Lag.

Ellers tilgang til de fleste aktiviteter i sentrum av Svelvik, bl.a. med aktiv båtforening, seilforening, turnforening, sykkelklubb, hestesportsenter, karateklubb, musikkforening og flere kor. Flott golfanlegg i Sande

Fossekleiva galleri og kultursted tilbyr en rekke kulturelle arrangementer fra utstillinger til konserter og kulturcafè. Her finner man Berger museum, Cafe Jebsen og Smia pub. I tillegg finner man Fossefall kakeri, med interiørsalg og cafedrift. På Berger gård har de gårdsbutikk og en spennende restaurant.

Søndagsåpen landhandel på Sand/Berger. Svelvik har også de fleste servicetilbud man forventer av en liten by, slik som; bank, post, detaljforretninger, tannlege, lege, blomsterbutikk, spisesteder, pol, butikker osv.

Bussholdeplasser nær boligen, hvor det går busser til Svelvik/Drammen. Det går også buss til Sande med videre hyppige buss-/togavganger til Holmestrand/Tønsberg eller Drammen/Asker/Oslo. Sevkt.no for rutetider.

7 min. kjøring til Svelvik, 15 min. til Sande, 25min til Drammen. Ferjekommunikasjon fra Svelvik til Verket på Hurum med videre tunnellforbindelse under Oslofjorden.

Barnehager og skoler

Svelvik kommune har flere barnehager, både offentlige og private. Den nærmeste er Berger barnehage.

Svelvik kommune har to barneskoler; en i Svelvik sentrum og en på Tangen. Svelvik ungdomsskole i sentrum av Svelvik. Skolebusser fra Berger for grunnskoleelever. Videregående skole i Sande.

Adkomst

Via Svelvik:

Kjør RV319 fra Drammen til Svelvik. Følg veien forbi Svelvik hvor den endrer navn til Strømmeveien . Følg veien ut av Svelvik sentrum mot Berger. Passer Jensen møbelfabrikk og Sand Storkiosk. På neste bakketopp tar man av til venstre, skiltet Bergeråsen. Ta deretter til venstre, ned Olleveien og direkte til venstre i Havnehagen. Kjør Havnehagen til bunn og hold rett frem inn i Kollen. Huset er beliggende på venstre side av veien.

Via Sande/E18:

Følg E18 sørover og ta av ved avkjøring Sande N. Ta til venstre i rundkjøringen og kjør over motorveien. Hold rett frem i neste rundkjøring og følg Gamle Sørlandske i ca 8. km. Ta av til venstre ved YX stasjonen rett etter Sande sentrum. Følg Sandebuktveien ca 13 km., til den går over i Strømmveien. På neste bakketopp tar man av til høyre, skiltet Bergeråsen. Ta deretter til venstre, ned Olleveien og direkte til venstre i Havnehagen. Kjør Havnehagen til bunn og hold rett frem inn i Kollen. Huset er beliggende på venstre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 700 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1972

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

149m2

Bruksareal

155m2

Tomt

726m2

KR-kode

2018311

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kollen 3, 3075 Berger

Gnr. 1, bnr. 68 i Svelvik kommune.

Tomten

Eiet tomt på 726 kvm.

Tomten er opparbeidet med asfaltert adkomst og biloppstillingsplass foran garasjen. Pent inngangsparti med beleggingsstein. Ved inngangspartiet har man god morgensol og super utsikt mot fjorden. Plen, hekk og øvrig beplanting. På husets bakside finnes en stor terrasseplatting på ca. 24 kvm. med plass til flere møbelgrupper og god ettermiddagssol. Hagen er godt skjermet og oppleves som svært privat. Videre er tomten terrassert til to nivåer med god plass til lekeapparater e.l. På tomten står også et stort uthus med enkel standard, og ei morsom trehytte for de små.

Parkering

Garasjeplass til en stor eller to små biler. Biloppstillingsplass i gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Enkelte veisnutter på Bergeråsen er privateiet. Vedlikeholdet av disse arealene ivaretas av velforeningen.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 165 kvm.

Totalt bruksareal: 155 kvm.

Totalt primærrom: 149 kvm. bestående av gang, kjøkken med spiseplass, stue med spisestue, toalettrom, bad, vaskerom, tv-stue og 4 soverom.

Totalt sekundærrom: 6 kvm. bestående av bod og kjølerom.

Garasjen ligger tilbygget boligen, og har bruksareal på 39 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 25.06.2018 utført av Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Boligen holder god standard, og har en romslig planløsning med store soverom og plass til mange møbelgrupper i familierommene. Hele boligen er praktisk fordelt over én flate.

Huset er vesentlig ombygget i 2012. De fleste konstruksjoner, rom og overflater er oppusset i tiden mellom 2010 og 2018.

Gangen har flislagt gulv med varmekabler, tapeserte vegger og mdfpanel med spotter. Gangen er praktisk innredet med en dobbel garderobe, og god plass til sko og yttertøy.

Stuen i Kollen 3 er av god størrelse, og har plass til flere møbelgrupper. Rommet har flytende planløsning mot kjøkkenet. Pen parkett og malte plater på vegg. Taket har ess. I rommet finnes pipe med peisovn. Stuen har vinduskarnapp som gir godt lys og flott utsikt mot Drammensfjorden.

Kjøkkenet har lettstelt laminat på gulv, malte vegger og mdfpanel med spotter i tak. Kjøkkenet er pent oppgradert med nye benkplater og ny vask i 2017. Flissatte vegger over benk. Rommet har god plass til spisebord ved hyggelig utsiktsvindu. Kjøkkeninngang fra hagen. Kjøkkenet har en klassisk Crowninnredning fra 2004, som er meget godt ivaretatt. Mye skapplass, mye benkplass og integrerte hvitevarer. Siemens stekeovn, Gorenje koketopp, benkekjøleskap, Sandstrøm oppvaskmaskin.

Tilliggende til kjøkken ligger praktisk vaskeromsbod med utslagsvask, vaskemaskin og tørketrommel, samt et stort kjølerom.

Tilliggende stuen finnes en praktisk og romslig bod.

Badet er fra 2007/2008. Flislagt gulv, flissatte vegger, panelt tak. Badekar med dusj. Romslig baderomsinnredning med to underskap, spail og høyskap.

Boligen har separat toalettrom, innredet med flislagt gulv, flissatte vegger og panelt tak. Servant og toalett.

Huset har totalt 4 soverom, hvorav to er svært romslige. De største rommene er begge innredet med parkett på gulv, malte vegger og mdfpanel med spotter i tak. De andre soverommene har teppe på gulv, malte/tapeserte vegger og takess. Garderober vil medfølge ved overtakelse.

Tv-stuen ligger med dels åpen løsning til hovedstuen, og utgang til stor terrasse på boligens bakside. Rommet har parkett på gulv, malte vegger og takess i tak.

Garasjen er romslig, med plass til to små biler i rekke. God takhøyde, støpt dekke og motorisert portåpner.

Oppvarming

Huset har peisovn i stuen og pipe fra byggeår. Det er varmekabler i baderomsgulv. Forøvrig elektrisk oppvarming med panelovner m.v.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Det ble avholdt tilsyn med boligens fyringsanlegg 07.05.2018. Anlegget ble funnet i orden, og det er ikke påpekt forhold som må følges opp eller utbedres.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på det opprinnelige huset, men midlertidig brukstillatelse er datert 21.06.1971.

Gjenstående arbeider i 1971 var tomteplanering og etablering av utvendig adkomst til boligen.

Huset ble vesentlig ombygget og oppgradert i 2012. Arbeidene er byggesøkt, og det foreligger ferdigattest datert 04.12.2012.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen har tinglyst andel av fellesareal, til gnr. 1 bnr. 113 med 1/119 i følge Dagboknr.397 tinglyst: 31.01.1973. Servitutten omtaler plikt til deltakelse i vedlikehold av arealene.

Det foreligger en servitutt, tinglyst 13.06.1975 som omhandler e-verkets rett til fremføring av elektriske kabler over eiendommen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål, i henhold til Reguleringsplan for Bergeråsen II, vedtatt 30.09.1971.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, eventuelt målebrevskart, tegninger samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter for vann og avløp vil variere med faktisk forbruk, da eiendommen er tilknyttet vannmåler. Komunen normalestimerer boligens forbruk til 160 kubikk pr. år, hvilket tilsvarer ca. 7700,- pr. år. I tillegg betales fastledd med 2.660,- pr. år.

Renovasjonsavgift for eiendommen er 3.336,- i 2018.

Det må i tillegg påregnes kostnader knyttet til feiing og tilsyn av pipen.

I følge selger har årlig strømforbruk utgjort ca. 21000 kwh, hvorav ca 5000 kwh knytter seg til lading av elbil.

Boligen er tilknyttet fibersignaler for internett fra telenor med 100/100mb. Tjenesten koster 599,- pr. mnd.

Vedlikeholdsavgift for fellesanliggende er 900,- pr. år. I tillegg betales frivillig 100,- for medlemskap i foreningen.

Det må i tillegg påregnes kostnader til forsikring, tv-signaler og evt.alarm.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: 2.767.697,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Svelvik
Grunnkrets Bergeråsen
Kirkesogn Svelvik

Steder i nærheten

Blindsand 2.8 km
Langdokk 7.7 km
Selvik 11 km
Hella 13.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 124 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 70 km
Jernbanestasjon Sande stasjon 15.5 km
Bussholdeplass Strøm gml. sykehjem 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bergerbanen gress 2.5 km
Idrettsanlegg Strømmhallen 7.7 km
Treningssenter Studio 90 8.1 km
Treningssenter Fitnessplanet 9.4 km

Steder av interesse

Skoler

Tømmerås skole (1-7 kl.) 7.9 km
Svelvik ungdomsskole (8-10 kl.) 7.4 km
Sande videregående skole 13.3 km
Holmestrand videregående skole 29.8 km

Barnehager

Berger barnehage (1-5 år) 0.9 km
Vammen friluftsbarnehage (0-6 år) 4.4 km
Tømmerås barnehage 8.8 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Svelvik Senter 9.2 km
Kjøpesenter Torggården Sande 15.4 km
Postkontor Coop Prix Svelvik 6.6 km
Postkontor Kiwi Sande 15.6 km
Apotek Boots apotek Svelvik 8 km
Vinmonopol Svelvik Vinmonopol 9.2 km
Dagligvare Coop Prix Svelvik 6.6 km
Dagligvare Kiwi Bjørnstad 8.4 km
Kiosk/video Sand Dagligvare 1 km
Kiosk/video Sand Dagligvare 1 km
Bensin Shell Svelvik 8.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,2 %
Andel kvinner 49,8 %
Gj.snittalder menn 42,6 år
Gj.snittalder kvinner 45,1 år
Husholdninger med barn 29,3 %
Husholdninger uten barn 70,7 %
Gj.snitt byggeår 1971
Gj.snitt tomtestørrelse 555
Område Personer Husholdninger
Kommune: Svelvik 6653 2940
Grunnkrets: Bergeråsen 454 208

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Marielle K. Ryberg
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?