Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 600 000,- for kr 6 600 000,-

Velkommen til Kongletoppen 29

Stenlagt gårdsplass. Overbygget inngangsparti. Garasje og carport.

Stor og pen hage

Overbygget terrasse

Flislagt terrasse

entré med flislagt gulv, varmekabler og adkomst til WC, garderobe og vaskerom

entré. Flislagt gulv og downlights i tak

garderobe

stue

Spisestue og stue. Her er det også mulig å etablere soverom, dersom du ønsker soverom i 1. etg .

Klebersteinsovn. Kleberstein er kjent for sin unike evne til å holde på varmen i mange timer etter at ilden har slukket.

stue

stue

Utgang til stor flislagt terasse direkte fra stue/kjøkken.

Stort kjøkken med heltre fronter og heltre benkeplate

kjøkken

kjøkken

kjøkken

God plass til spisebord på kjøkkenet

Stort kjøkken med gode vindusflater og mye naturlig lys

Stort familiekjøkken

Integrerte hvitevarer og kjølehjørne

Varme i gulv. Downlights i tak. Lekkert badekar av typen Interform

Stort bad med både badekar og dusj. Italienske fliser.

Villeroy og Boch badromsinnredning. Badekar av typen Interform

WC

Vaskerom med egen inngang

Romslig loftstue med utgang til solrik balkong. Her kan det også etableres et 4. soverom ved behov.

Romslig loftstue

Solrik, overbygget balkong med utgang fra lofstue

soverom

soverom

soverom

soverom

Plantegning 1. etg

Plantegning 2. etg

Topp moderne friidrettsarena i nærheten

Jessheim is og flerbrukshall

Jessheim togstasjon. Halvtimes ruter til Oslo, Drammen, Lillestrøm og Dal

Storgata i Jessheim. Koselig gate med restauranter, cafèer og butikker

Jessheim stadion ligger i nærheten

Jessheim storsenter med over 140 butikker og spisesteder

Nydelige Nordbytjernet med blant annet badevann, volleyballbane, turstier og akebakke.

fasade

Hage

Jessheim/Skogmo - Delikat og velholdt enebolig. Vestvendt terrasse og hage. Meget barnevennlig og attraktivt boligområde!

Kongletoppen 29

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 690 000,-

Jessheim/Skogmo - Delikat og velholdt enebolig. Vestvendt terrasse og hage. Meget barnevennlig og attraktivt boligområde!: Jessheim/Skogmo - Delikat og velholdt enebolig. Vestvendt terrasse og hage. Meget barnevennlig og attraktivt boligområde!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 690 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
154 / 158 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Beliggende i et attraktivt, etablert og barnevennlig boområde med kort gangavstand til barnehage, barneskole, kollektivtransport m.m. Kort avstand til Jessheim sentrum hvor man finner de fleste fasiliteter, kjøpesenter, kulturhus, kino og restauranter. Et meget godt fritidstilbud i kommunen generelt. Meget sentralt i forhold til Gardermoen.

Skogmofeltet betraktes som ett av de mest populære boområdene på Jessheim. Nærhet til marka, samtidig med gangavstand til Jessheim sentrum. På feltet finner du både barnehage, skole, lekeplasser og kunstgressbane.

Jessheim by

Boligen ligger kun 10 minutters gange fra Jessheim sentrum med alt av fasiliteter. Her finner du et stort kjøpesenter med 140 butikker, koselige caféer og restauranter. Ved siden av senteret finnes kulturhuset med flere kinosaler og bibliotek. Kulturskole med dans, musikk og teater for barna. Jessheim fikk bystatus i september 2012, og er en by i stor vekst. Ullensaker Kulturhus har tre kinosaler, og her kommer nyhetene innen film like raskt som til hovedstaden. Kulturhuset byr i tillegg på konserter, teater, revyer og kunstutstillinger.

Rekreasjonsmuligheter

Nordbytjernet er Ullensakers mest populære badeplass som er tilrettelagt med blant annet brygge og volleyballbane. Tjernet er en naturperle som trekker mange mennesker på fine sommerdager. Her finnes flotte turstier rundt tjernet samt et yrende badeliv om sommeren. Ellers kan Jessheims skoger tilby turstier, sykkelstier, og skiløyper. Jessheimmarka ligger med lett tilgang fra Skogmo - har en rekke stier og kan by på variert terreng. Den benyttes av både terrengsyklister og mosjonister i alle aldre. Jessheimmarka har også gode vintertilbud hvor det blir kjørt opp flotte skiløyper. Ull/Kisa stadion med fotball, skatepark, moderne friidrettsbane og ny flerbrukshall/skøytehall bare 5 min fra boligen. Flere treningssenter ligger etablert i nye lokaler sentralt på Jessheim. Et flertall idrettsbaner finnes også i området.

Kollektivtransport

Jessheim stasjon har gode bussforbindelser til Gardermoen og Oslo. Nærmeste bussholdeplass er "Industrivegen" ved hovedveien, ca. 4 min gange. Fra Jessheim stasjon går det også tog i retning Oslo/Drammen og Dal to ganger i timen. Perfekt for pendlere!

Avstander med bil

Gardermoen flyplass: Ca. 10 min.

Oslo sentrum: Ca. 30 min.

Barnehager og skoler

Ullensaker har flere barnehager og skoler. Det er full barnehagedekning i Ullensaker. Barnehage og barneskole på Skogmo. Nærmeste ungdomsskole er Allergot, også innen gangavstand. Det er flere ungdomskoler i nærheten, som Hoppensprett, Nordby og nye Gystadmarka. Ny Jessheim videregående stod ferdig i 2017, og er en populær videregående skole.

Skoler og barnehagetilbud varierer, og dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 690 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2003

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

154m2

Bruksareal

158m2

Tomt

691m2

KR-kode

631834

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kongletoppen 29, 2053 Jessheim

Gnr. 117, bnr. 349. i Ullensaker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 691,5 kvm. Flat, og pent opparbeidet med gressplen. Belegningsstein på gårdsplass.

Parkering

Parkering i frittstående garasje, samt carport. Biloppstilingsplass på gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei eid av Skogmo velforening, med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 174 kvm

Totalt bruksareal: 158 kvm

Totalt primærrom: 154 kvm

Primærrom:

Stue, kjøkken, entrè, vaskerom, WC, : 83 kvm

Stue, 3 soverom, bad: 71 kvm

Sekundærrom:

Garderobe: 4 kvm

Tilhørende utebod på ca 6 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 14.03.18 utført av Øyvind Nåmo Rønning. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Tiltalende og solid enebolig, beliggende i et barnevennlig og meget attraktivt boligområde på Jessheim. Boligen ligger flott til med usjenert, vestvendt terrasse og hage. Gjennomgående lyse farge og materialvalg i tillegg til store vindusflater. Utstrakt bruk av gulvvarme, parkett på gulv og downlights i tak. Boligen er godt vedlikeholdt og passet på over tid. Tilstandsrapporten gir hele boligen tilstandsgrad 1. Store, gode rom og smart planløsning. Utvendig er det belegningstein på gårdsplass, frittstående enkel garasje, i tillegg til carport.

Entrè:

Flislagt entrè med varme i gulv, downlights i tak. Det er plass til oppbevaring under trappen. I tillegg egen garderobe/omkledningsrom med god plass til klær og sko.

Stue/Spisestue:

Stor og luftig stue og spisestue. Parkett på gulv, varmekabler og lyse malte flater på veggene. Solid klebersteinsovn varmer svært godt. Kleberstein er kjent for sine meget gode egenskaper for varmelagring, og peisovnen varmer i mange timer etter at ilden har slukket. Spisestuen har store vindusflater som gir godt med naturlig lys. Det er god plass til stor spisestue, for hyggelige samlinger med mange rundt bordet. Stuen kan også deles av, dersom man ønsker et ekstra soverom i hovedetasjen. Det vil fremdeles være rikelig med plass til både stue og spisestue. Utgang til delvis overbygget og flislagt terrasse. Stor og flat tomt, uten gjenboere. Vestvendt, og med nydelig ettermiddag og kveldssol inn på terrassen.

Kjøkken:

Kjøkkenet er husets hjerte, og et naturlig samlingspunkt. Det er av god størrelse, med plass til spisebord og stoler. Kjøkkenet er av type Drømmekjøkken, med heltre bjørk skapfronter. Heltre kirsebær benkeplate og fliser over benk. Varmekabler i gulvet. Godt med skap og benkeplass, integrerte hvitevarer og stort kjølehjørne. Også her er det store vindusflater, som gir mye lys og god atmosfære.

Loftstue:

Romslig loftstue med utgang til overbygget, vestvendt og usjenert balkong. Her kan det også etableres et 4. soverom i 2. etg. dersom det er ønskelig. Loftstuen fungerer som et naturlig samlingssted mellom soverommene.

Soverom:

Boligen har 3 gode soverom, med mulighet til å etablere flere ved behov. Soverommene er i samme etasje.

Bad/vaskerom:

Boligen har både vaskerom, wc-rom og stort bad. Vaskerommet har praktisk plassering med akomst fra entrèen. Flislagt gulv med varmekabler. Egen inngang direkte til vaskerommet er svært praktisk for familien. WC-rommet er også smart plassert, tilgjengelig direkte ved inngangsdøren. Stort og flott bad i 2. etg. med italienske designfliser, og innredning av meget høy kvalitet levert av Villeroy og Boch. Dusjnisje, i tillegg til frittstående badekar av typen Interform. Alle baderom og våtrom har varmekabler i gulv.

Oppvarming

Klebersteinsovn i 1. etg. Varmekabler i gulv 1. etg, og bad 2. etg. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 11.12.2003 Denne kan fås ved henvendelse til megler.

Garasje byggemeldt i 2002. Carport byggemeldt i 2005.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eiendommen er medlem i Skogmo Velforening.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig(formål)i henhold til reguleringsplan for "Skogmo" datert 13.12.1992 med tilhørende reguleringsbestemmelser.

Ullensaker kommune har planlagt ny vei fra Skogmo til Langelandsfjellet. Den vil etter planene vil etableres vest for denne eiendommen. Detaljregulering pågår.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.961,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 12.558,- pr. år.25.318 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.200,-

Velavgift er ca kr. 1.800,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 350,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.Tilknyttet Canal Digital som leverandør av internett, til kr. 99,- pr mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.858.499,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Ullensaker
Grunnkrets Gystad
Kirkesogn Hovin

Steder i nærheten

Gystad næringspark 0.9 km
Kulturhuset 1.8 km
Jessheim næringspark 1.8 km
Gardermoen næringspark 5.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 12 km
Jernbanestasjon Jessheim stasjon 1.7 km
Bussholdeplass Industriveien 0.8 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Holmsletta grusbane 2.4 km
Idrettsanlegg Jessheim friidrettstadion 2.4 km
Treningssenter Elixia Jessheim 2.4 km
Treningssenter Fresh Fitness Jessheim 2.3 km

Steder av interesse

Skoler

Skogmo skole (1-7 kl.) 1 km
Allergot ungdomsskole (8-10 kl.) 1.4 km
Jessheim videregående skole 2.9 km
Hvam videregående skole 15 km

Barnehager

Kongletoppen familiebarnehage 0.1 km
Hoppensprett aktivitetsbhg. Skogmo (1-6 år) 0.5 km
Læringsverkstedet barnehage Skogmo 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Jessheim Storsenter 1.8 km
Kjøpesenter Oslo Lufthavn Shopping 12 km
Postkontor Coop Extra Algarheimveien 1.8 km
Postkontor Coop Obs! Jessheim 2.3 km
Apotek Jessheim apotek 1.7 km
Apotek Ringen apotek 1.7 km
Vinmonopol Jessheim Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 10.8 km
Dagligvare Kiwi Gystad 0.9 km
Dagligvare Rema 1000 Gystadparken 1.1 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Jessheim 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.6 km
Bensin Uno-X Gystadparken 1 km
Bensin Shell/7-Eleven Jessheim 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,6 %
Andel kvinner 50,4 %
Gj.snittalder menn 32,9 år
Gj.snittalder kvinner 33,3 år
Husholdninger med barn 43,2 %
Husholdninger uten barn 56,8 %
Gj.snitt byggeår 1995
Gj.snitt tomtestørrelse 401
Område Personer Husholdninger
Kommune: Ullensaker 35102 15512
Grunnkrets: Gystad 3000 1369

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 42.000,-

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 15.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Henriette Sønsteby
Daglig leder / Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?