Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 150 000,- for kr 5 150 000,-

Fasade (sommerbilde)

Fasade

Fasade

Fasade (sommerbilde)

Fasade med gårdsplass

Fasade (sommerbilde)

Inngangsparti

Terrasse

Terrasse

Utsikt

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken med Huseby innredning med integrerte hvitevarer

Kjøkken

Flislagt bad i 1. etasje

Stort toalettrom med dusjkabinett i underetasje

Soverom - 1. etasje

Soverom - Underetasje

Oppholdsrom - 2. etasje

Soverom - Underetasje

Stue/soverom i hybel

Kjøkken i hybel

Bad i hybel

Kjellerstue

Hems/loftsstue

Gang

Plantegning - 1. etasje

Plantegning - 2. etasje

Plantegning - Underetasje

Plantegning - Alle tre etasjer

Konnerud - Innholdsrik enebolig i attraktivt boligområde - Dobbelt garasje - Terrasse på 45 kvm

Korpsveien 32

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 150 000,-

Konnerud - Innholdsrik enebolig i attraktivt boligområde - Dobbelt garasje - Terrasse på 45 kvm: Konnerud - Innholdsrik enebolig i attraktivt boligområde - Dobbelt garasje - Terrasse på 45 kvm

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
182 / 190 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger fint til i et veletablert, barnevennlig og solrikt område på Konnerud. Korpsveien er en blindvei, og det er med på å gjøre området rolig og barnevennlig. Beliggende sentralt med gangavstand til skoler, barnehager, butikker og de fleste servicetilbud. Umiddelbar nærhet til flott turterreng med lysløype sommer som vinter.

Konnerud er en bydel som for det meste består av store boligområder. Konnerud har fått status som et velstående strøk. I dag er Konnerud en moderne forstad og et attraktivt boligområde. Bebyggelsen består stort sett av eneboliger og rekkehus. Hovedtyngden av utbyggingen skjedde i 1980-årene. Konnerud er omgitt av mye fin natur som er ypperlig egnet for fotturer og skiturer. Konnerud er kjent for sine snørike vintre, og er et populært rekreasjonsområde for drammensere, med skigåing på de preparerte løypene dypt inn i Konnerudskogen om vinteren og bademuligheter på Stordammen og Inntaksdammen om sommeren.

Servicetilbud:

Konnerud Senter har gratis parkering med flg butikker:

Meny, Nille, Notabene, Europris, Evo Fitnes, Pizzabakeren, Garden Café, Boots Apotek, Sparebanken Øst, Buskerud Begravelsesbyrå. I nærheten finner du også Konnerud Hårsenter, Coop med post-i-butikk, Halvorsen trafikkskole, Jarlsberg Senter med Kiwi og Din Kiropraktor og Konnerud Legesenter. Det er også kort vei til Drammen sentrum med alle bymessige fasiliteter.

Alpine utfordringer finner du i både Haukåsbakken og Drammen Skisenter. Det er ca. 10 min med bil til Drammensbadet, som er Norges største badeanlegg, eller til byens populære elvepromenade med et yrende folkeliv, uteserveringer og grønne lunger. Elvebyen Drammen kan blant annet by på flg: Drammens teater, Union Scene, Papirbredden Drammen Kunnskapspark, Drammenshall, Drammens barne- og ungdomsteater, Drammen aktivitetspark, utendørs klatrevegger, Drammen hundepark og tennisbaner. Dvs. noe for alle.

Gå inn på www.drammen.no og sjekk aktivitetskalenderen.

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger få min gange fra boligen. Det går buss fra Konnerud hvert 10. minutt til Drammen, og tog fra Drammen til Oslo ca. 4 ganger i timen. Ved å benytte bil tar det ca. 12 min til Drammen sentrum, 13 min til Gulskogen, 22 min til Liertoppen, 38 min til Kongsberg, samt 43 min til Oslo S.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 4 er kommunale og 7 er private, flere i kort gangavstand. For komplett liste se www.drammen.kommune.no. Hallermoen og Konnerud barneskole. Svensedammen ungdomsskole ligger sentralt på Konnerud og betjener hele Konnerud.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med bla. Høgskolen i Buskerud/Vestfold, se www.papirbredden.no.

Adkomst

Følg E18 og ta avkjøring til Drammen etter motorveibroen. Ta til venstre i første rundkjøring og hold venstre felt. Ta til venstre i andre rundkjøring og hold rett frem i Bjørnstjerne Bjørnssonsgate. Kjør rett frem i begge lyskryss, og i rundkjøringen. Ta deretter til venstre opp Konnerudgata i neste rundkjøring. Følg denne veien over jernbanebroen og helt opp. Følg videre over toppen, følg forbi avkjøringer til Djupdalsveien/Bernåsbakken, og ta så første mulige vei til venstre (før Cirkle-K-stasjon på høyre side). Hold da til høyre når veien deler seg og fortsett rett frem. Eiendommen ligger da på høyre side. Se kartskisse. Det vil bli skiltet med Krogsveen-skilt til fellesvisning.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 150 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1983

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

182m2

Bruksareal

190m2

Tomt

707m2

KR-kode

201861

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Korpsveien 32, 3033 Drammen

Gnr. 80, bnr. 863 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 707,5 kvm. som er pent opparbeidet med plen, trær og prydbusker.

Gruset innkjørsel og gårdsplass. Stor terrasse på 45 kvm. som er meget solrik og med flott utsikt.

Parkering

Dobbelt garasje. 35 kvm. Oppført i 1998.

Støpt gulv. 2 stk. Crawford leddporter med elektrisk portåpner med fjernkontroll.

Ellers biloppstillingsplasser på egen gårdsplass/tomt.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger tilknyttet privat vannverk sammen med ca 20 andre eiendommer. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 207 kvm

Totalt bruksareal: 190 kvm

Totalt primærrom: 182 kvm

Primærrom:

Underetasje:

78 kvm:

Kjellerstue, 2 soverom, wc med dusjkabinett, entre/gang, kjøkken, bad og stue/soverom i utleiedel

1. etasje:

85 kvm:

Entre, vaskerom, bad, soverom, kjøkken og stue.

2. etasje:

19 kvm: Oppholdsrom og loftstue.

Sekundærrom:

Underetasje:

8 kvm: Bod

Terrasse på 45 kvm.

Dobbeltgarasje på 35 kvm.

Dukkestue.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.02.2018 utført av takstmann Espen Grelland. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Boligen er oppført over tre etasjer og inneholder:

1. etasje:

Overbygget inngangsparti, entre, vaskerom, flislagt bad, soverom, kjøkken og stue med utgang til terrasse på 45 kvm.

2. etasje:

Oppholdsrom og loftstue.

Underetasje:

Kjellerstue, 2 soverom, gang, stort toalettrom med dusjkabinett og bod.

Hybel:

Entre, kjøkken, bad og stue/soverom.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført på grunnmur oppført av støpt/armert betong og multielement. Yttervegger er antatt fullisolert bindingsverk, panel på utvendig side, plater/panel på innvendig

side.Boligens utvendig fasade består av liggende panel og pusset overflate. Bygget har saltak i trekonstruksjon, med antatt undertak av plater. Tak er laget av sperrer. Taket er tekket med betongtakstein fra byggeår, med undertak av plater.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Takstmann skriver i sin rapport at dette er en godt bygget bolig fra 1983, beliggende meget sentralt på Konnerud. Det er foretatt noen gode oppgraderinger underveis. Innholdsrik bolig, med praktisk planløsning og god arealutnyttelse. Normal standard over innredninger, overflater og utstyr. Boligens tilstand, anses som bra.

Det er i dag en del av underetasjen som blir leid ut. Det foreligger ingen godkjennelse på dette. Rom er beskrevet slik det presenterte seg på befaringsdagen. Soverom i 1 etasje har vindu fra byggeår, men dette rommet har ikke tilfredsstillende rømningsvei i følge dagens krav. Eier har fremlagt godkjente tegninger fra byggeår hvor vinduer er godkjent.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Overbygget inngangsparti.

Entre: Fliser på gulv, tapet på vegger, malt panel i tak. Speil skyvedørsgarderobe. Varmefolie i gulv.

Vaskerom: Vinylbelegg på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Skapplass. Utslagsvask. Opplegg for vaskemaskin. Eswa varme i tak.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Innfliset badekar. Servant i innredning med speil og skapplass. 3 downlights i tak. Ledlampe over innredning. Varmekabler i gulv.

Soverom1: Laminatgulv, tapet på vegger, malt tak. Garderobe.

Kjøkken: Eikeparkett på gulv, tapet på vegger, malt tak. Huseby honningtonet lønn kjøkkeninnredning. Integrerte hvitevarer; AEG oppvaskmaskin, Husqvarna microbølgeovn og stekeovn og keramisk platetopp med elektrisk avtrekksvifte, Gram kjøleskap.

Stue: Eikeparkett på gulv, malt strie på vegger, malt panel i tak. Eswavarme i gulv i spisekrok. Utgang til terrasse på 45 kvm. 4 terrassevarmere.

2. etasje:

Hems/loftsstue: Heldekkende teppe på gulv, malt panel/tapet på vegger, panel i tak.

Oppholdsrom: Heldekkende teppe på gulv, malt panel på vegger, malt panel i tak.

Bod: Tregulv. Lagringsplass.

Underetasje:

Kjellerstue: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Vedovn.

Bod: Støpt gulv, gipsplater på vegger og tak. 287 liters varmtvannsbereder, ny 2014.

Soverom2: Eikeparkett på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Dør ut til terrasse med brostein.

Soverom3: Vinylbelegg på gulv, malt strie på vegger, malt tak. Skapplass. Varmekabler i gulv.

Gang: Eikeparkett på gulv, malte vegger, malt tak. Skapplass.

Stort toalettrom: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. 5 downlights i tak. Dusjkabinett. WC. Servant. Varmekabler i gulv. Ikke sluk. Rommet er ikke bygd etter våtromsnormen.

Hybel på ca 23 kvm:

Entre: Fliser på gulv, malt strie på vegger, malt tak.

Stue/soverom4: Laminatgulv, malt strie på vegger, malt tak.

Kjøkken. Laminatgulv, malt strie på vegger, malt tak. Kjøkkeninnredning. Komfyr medfølger.

Bad: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Servant i innredning med speil og skapplass. Wc. Dusj med innslående dører. Varmekabler i gulv. Nytt bad i 2012.

Hybelen er meget godt støyisolert mot hovedboligen.

Generelt:

Nytt sikringsskap med automatsikringer i 2013. Balansert ventilasjon. Ny Daikin varmepumpe, 2018. Installert sentralstøvsuger med 3 uttak. Det mangler en del på sentralstøvsugeranlegget som koster ca kr 4.000,- dersom den ønskes brukt.

Boligen ble malt utvendig i 2016. Det er slipt trinn og malt rekkverk på innvendig trapp i boligen i 2018. Nytt blandebatteri på badekar og servant på badet i 1. etasje i 2017 og nytt blandebatteri på kjøkken i 2018.

Leietaker i boligen har leiekontrakt fram til 01.07.2018. Leietaker betaler kr 5.500,- pr mnd. Leietaker kan ha ønske om å fortsette leiefoholdet. Det er opp til kjøper om de ønsker forlengelse av leiekontrakten.

Det ble i 2013 foretatt radonmåling i boligen med lave resultater. Målingene viste mellom 15-59 bq/m3. Tiltaksgrense er anbefalt til 100 bq/m3. Det er ikke nødvendig med tiltak i denne boligen.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

En tiltalende bolig som er meget innholdsrik og er beliggende i attraktivt boligområde.

Oppvarming

Daikin varmepumpe i trappeløpet mellom 1. og underetasje.

Jøtul vedovn i kjellerstue i underetasje. Eswa varme i tak i vaskerom, entre og spisekrok.

Varmekabler i gulv på allle to bad og toalettrom m/dusjkabinett og på soverom3 i boligens underetasje.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 25.06.1984. Eier opplyser at resterende arbeider er utført.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 9488, tinglyst 20.11.1984, Bestemmelse om vann/kloakkledning mm.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat godkjent utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det gjøres oppmerksom på at eier leier ut en hybel i boligen. Denne er ikke godkjent som egen boenhet siden det ikke er åpning mellom hovedboligen og hybelen. Det har tidligere vært åpning/tilgang til den delen av boligen. Hybelen er på tegning godkjent som soverom, wc og 2 boder. Kjøper leier ut på egen risiko.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Løkkesvingen Øst, datert 16.11.1984 med tilhørende regulerings-bestemmelser og kommuneplanens arealdel, vedtatt 05.10.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Selgers egenerklæringsskjema og takstmannens tilstandsrapport følger som en del av dette prospektet. Kjøper forplikter seg til å lese disse dokumentene nøye før bud inngis.

Naboen på oversiden av veien har spurt selger om at det er greit om de fjerner furutreet som står nærmest garasjen. Selger har sagt ja til dette.

Naboen står for kostnader forbundet med dette. Naboen i Korpsveien 34 har spurt eier av denne eiendommen om å sette opp et lavt gjerde mellom eiendommene.

Det er installert sentralstøvsuger i boligen. Det mangler en del for at denne fungerer. Forventet kostnad ca kr 4.000,- dersom det er ønskelig å bruke denne.

Sommerbildene i prospektet ble tatt sist sommer siden selger visste at de skulle selge.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter var kr 10.446,- for 2016. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Renovasjonskostnader er kr 5.338,- for 2017 (stor fellesløsning). Feiing/tilsyn med fyringsanlegg koster ca kr 1.000,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk på 29.735 kWh for 2017.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 6.043,- med innbo.

Boligen er tilknyttet Viken Altibox for TV-signaler og koster ca kr 349,- pr mnd

Boligen er tilknyttet Viken fiber Altibox for nettsignaler og koster ca kr 399,- pr mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.279.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 47
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 0.7 km
Konnerud legesenter 0.7 km
Marienlyst stadion 4.7 km
Drammens museum 5.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 99.4 km
Jernbanestasjon Gulskogen stasjon 6.6 km
Bussholdeplass Bernås 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torsbergbanen 0.8 km
Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 0.8 km
Treningssenter EVO Konnerud 0.8 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 5.6 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 1.3 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 1.4 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 0.9 km
Akademiet videregående skole Drammen 5.2 km
Heltberg vgs. Drammen 5.3 km

Barnehager

Røyseplassen barnehage (0-5 år) 0.4 km
Amicus barnehage (0-6 år) 0.5 km
Konnerud barnehage (1-5 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 0.7 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 6.5 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 0.6 km
Postkontor Rema 1000 Gulskogen 6.4 km
Apotek Boots apotek Konnerud 0.7 km
Apotek Apoteket Union Brygge 5.9 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5.7 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 7.4 km
Dagligvare Coop Prix Konnerud 0.6 km
Dagligvare Meny Konnerud 0.7 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 4.9 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 5.1 km
Bensin Circle K Konnerud 0.6 km
Bensin Circle K Strømsø 5.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,7 %
Andel kvinner 51,3 %
Gj.snittalder menn 35,7 år
Gj.snittalder kvinner 38,2 år
Husholdninger med barn 45,2 %
Husholdninger uten barn 54,8 %
Gj.snitt byggeår 1975
Gj.snitt tomtestørrelse 2612
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 47 832 323

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Arild Knudsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?