Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 365 000,- for kr 7 365 000,-

Velkommen til Kristian Bognerudsvei 3 A

Entré

Vannbåren gulvvarme i entréen

Stue

Stue

Stue

Romslig stue med peisovn og utgang til platting

Peisovn

Kjøkken

Kjøkkenet har god plass til spisegruppe

Kjøkken

Kjøkken

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Praktisk walk-in tilknyttet hovedsoverom. Luke i gulvet ned til krypkjeller

Kontor/soverom

Bad i 1. etasje

Utgang til platting på baksiden av huset

Opplegg for full vaskesøyle på vaskerom tilknyttet kjøkkenet

Vaskerom med egen inngang. Her finner du sikringsskap og varmepumpe

Loftsetasje

Stor og lys loftstue med god plass til sofaseksjon

Bad i 1. etasje

Loftstue

Mulighet for ytterligere to soverom

Loftstue

Soverom i loftsetasje

Loftstue

Soverom i loftsetasje

Bad i loftsetasje

Bad i loftsetasjen

Nye silikonfuger i dusjhjørnet

Soverom i loftsetasje

Fasade

Fasade

Hyggelig platting med svært gode solforhold

Hyggelig grillplass med rom for stor sittegruppe

Pent opparbeidede uteområder rundt huset

Stor platting foran huset med utgang fra stuen

Gode solforhold

Platting med utgang fra hovedsoverom

Inngang til vaskerom fra nordsiden av huset

Platting på flere sider av huset

Isolert sportsbod

Garasje fra 2016

Isolert garasje

Kart

Kalbakken T-bane

Kalbakken Shopping

Steinbruvannet

Fine turområder

Plantegning 1. etasje

Plantegning loftsetasje

Alternativ plantegning

Rødtvedt

Kristian Bogneruds vei 3 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 700 000,-

Rødtvedt: Velholdt enebolig fra 2005 med skjermet og solrik beliggenhet | Peis |Garasje | Vannbåren varme | Balansert ventilasjon

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
152 / 152 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i veletablerte omgivelser på Rødtvedt, med kort vei til friareal og marka. Beliggenheten tett på marka-grensen gir deg enkel tilgang til de enorme turmulighetene både i Lillomarka og videre innover i Nordmarka. Et omfattende vei- og løype nett innover mot utallige markastuer er tilgjengelig både sommer og vinter - til fots, ski eller med sykkel. Legg gjerne turen opp forbi Alunsjøen mot Linderudkollen eller Lilloseter, eller ta en tur i lysløypa som starter på Rødtvedt og strekker seg kilometervis vest- og østover.

Den nylig renoverte Grorudparken er nå et flott parkområde med andedam, kunstige elver og fine gangveier samt dekorativ belysning. Hit kan du ta meg deg grillen på gode sommerdager, eller rusle en rolig kveldstur om du vil. Nærmeste badevann er Vesletjern, mens Steinbruvann og den tilhørende Badedammen, som ligger ovenfor Grorud, er større badeplasser.

Adressen sokner til Rødtvet skole med trinn fra 1. til 7., og Apalløkka ungdomskole som ligger like i nabolaget med trinn fra 8. til 10. Ved ungdomsskolen ligger også Apalløkkahallen med

Greibanen like nedenfor, tilholdssted for Ammerud Håndball, Ammerud Basket og SF Grei som til sammen representerer et godt aktivitetstilbud for unge i området. Nordtvet bad, med 25 meter bassenglengde, ligger også kun en rask ti minutters spasertur unna.

Nærmeste matbutikk er Meny og Rema 1000 Kalbakken. Post i butikk på Kiwi. Meny-butikk på Kalbakken med ekstra godt utvalg, samt kort vei til både Stovner senter og Linderud senter. Det er videre gangavstand til både skoler og barnehager. Større shoppingmuligheter er det på Kalbakken Shopping, Grorud Nærsenter eller Linderud senter med en rekke forretninger og servicetilbud.

Kort vei til offentlig kommunikasjon med T-bane (linje 4 og 5) samt buss (nr. 62) som går ned til Ammerud T-bane stasjon og Grorud T-bane. Buss 31 fra Grorud til Snarøya stopper på Flaen, 3 minutter unna.

Barnehager og skoler

Barnehager:

Grei korttidsbarnehage

Sandåsveien barnehage

Flaen barnehage

Barne- og ungdomsskoler:

1-7 kl. Rødtvet skole

1-7 kl. Nordtvet skole

1-7 kl. Grorud skole

1-7 kl. Ammerud skole

8-10 kl. Apalløkka skole

8-10 kl. Groruddalen skole

Boligen sokner til Rødtvet skole og Apalløkka ungdomsskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg Riksvei 4 nordover til avkjørsel mot Kalbakken/Rødtvet. Følg Kalbakkveien forbi Kalbakken Shopping og deretter til venstre inn på Nordtvetveien som går over i Rødtvetveien. Etter Kalbakken T-banestasjon tar du først til høyre inn på Kristian Bogneruds vei. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 700 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

2005

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

152m2

Bruksareal

152m2

Tomt

660m2

KR-kode

56.18132

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kristian Bognerudsvei 3 A, 0956 Oslo

Gnr. 90, bnr. 617 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 660,8 kvm. Tomten ligger tilbaketrukket og fredlig bak Kristian Bognerudsvei 3 B. Uteområdet er pent opparbeidet med gangvei i belegningsstein fra garasjen til huset. Hagen er beplantet med plen og busker rundt hele huset, og det er platting/terrasse på alle husets sider. På sørvestside av huset er det bygget opp uteområdet med grill og plass til sittegruppe.

Parkering

Boligen har isolert frittstående garasje oppført i 2016. Inngang via elektrisk port med kodelås og fjernkontroll. Inngangsdør fra siden av garasjen. Garasjen har flere stikkontakter og loft med god lagringsplass. I tillegg er det plass til bil foran garasjen og plass til tilhenger o.l ved siden av garasjen.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen har privat septiktank med pumpe tilkoblet offentlig avløpsnett. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Enebolig:

Totalt bruttoareal: 164 kvm

Totalt bruksareal: 152 kvm

Totalt primærrom: 152 kvm

Primærrom:

1. etg:

Gang, bad, vaskerom, kjøkken, stue, omkledningsrom, 2 soverom.: 102 kvm

2. etg:

Stue, bad og soverom.: 50 kvm

Isobert utebod:

Totalt bruttoareal: 8 kvm

Totalt bruksareal: 7 kvm

Garasje:

Totalt bruttoareal: 19 kvm

Totalt bruksareal: 18 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.12.2018 utført av Håkon Hosle i Takstpartner.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med bærende konstruksjoner i bindingsverk av tre. Etasjeskillere i trebjelkelag, fasader kledd med stående panel og saltak tekket med takplater. Boligen er bygget på peler.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten er det gitt tilstandsgrad 2 på vaskerom grunnet en skade i belegg og på baderom i 2. etasje grunnet stedvis motfall i gulv og manglende luftespalte under baderomsdør.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Moderne og velholdt enebolig med ny (2016) garasje. Boligen har blant annet 2 bad, mulighet for 5 soverom, luft-til-vann varmepumpe og balansert ventilasjon. Moderne farger og materialer gjennom hele boligen.

1. etasje:

Hall:

Leiligheten har et veldig innbydende og åpent inngangsparti. Her er det god plass til oppbevaringsmøbler og knagger. Videre er det inngang til stue, kjøkken, bad, soverom og trapp opp til loftsetasje. Inngangspartiet har vannbåren gulvvarme. Knagger (Dots) i gangen vil ikke medfølge.

Stue:

Romslig stue med plass til sofaseksjon, spisebord og tv-møblement. Peisovn for både varme og hygge på kalde vinterdager. Fra stuen er det utgang til markterrasse/platting med plass til sittegrupper og grill. Taklampe i stuen medfølger ikke.

Kjøkken:

Kjøkken fra 2005 med frittstående hvitevarer, hvite profilerte fronter, dobbelt oppvaskkum, laminat benkeplate og flislagt bakvegg. God plass til spisebord. Ventilator med avtrekk.

Hovedsoverom:

Hovedsoverommet har inngang fra stuen, og har god plass til dobbeltseng. Fra soverommet er det utgang til usjenert markterrasse på baksiden av huset. Tilknyttet soverommet er det er walk-in closet, og i tillegg kan man sette opp ytterligere garderobe/innredning. På walk-in closet er det luke ned til krypkjeller.

Soverom 2:

Det minste soverommet i etasjen benyttes i dag som kontor, men gjør seg godt som barnerom/gjesterom. Her er det mange innredningsmuligheter, med plass til seng, arbeidspult og garderobeskap/bokhyller.

Bad:

Badet er opprinnelig fra 2005, og har siden blitt kosmetisk oppgradert. Flislagte vegger og gulv, med elektriske varmekabler i gulvet. Innredning og toalett er nytt, og badekar er byttet ut med dusjhjørne med innfliset vannrør.

Vaskerom:

Praktisk vaskerom tilknyttet kjøkkenet. Rommet har eget sluk, opplegg for full vaskesøyle og sveiset gulvbelegg. Egen inngang fra utendørs. Varmepumpe og sikringsskap er plassert på vaskerommet.

Loftsetasje:

Etasjen er i dag innredet med bad, soverom og loftsstue. Loftsstuen er innredet med sofaseksjon og tv-møblement. Det er uttak for digital-tv i loftsetasjen. Badet ble bygget i 2005 og har i år blitt malt og fått nye silikonfuger i dusjsone. Badet består av servant med underskap, toalett og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Takvindu for ekstra lysinnslipp.

Soverommet har god plass til dobbeltseng, garderobeskap og kontorpult. Fra soveromsvindu er det montert brannstige. Godt med oppbevaringsplass i knevegg på begge sider av loftsetasjen. Boligen har i dag tre soverom, men det kan bygges ytterligere to soverom i loftsstue som gir totalt fem soverom i boligen.

Utendørs bod:

Isolert bod plassert i sørøstlig hjørne av tomten. God plass til verktøy, plenklipper, snømåke o.l. Ytterligere oppbevaring i loft med tilgang via luke i innvendig tak.

Garasje:

Isolert garasje oppført i 2016. Garasjen er 3,6 meter bred og 6 meter lang. Flere stikkontakter i garasjen. God lagringsplass i loft på garasjen med tilgang via luke i innvendig tak. Elektrisk garasjeport.

Oppvarming

Eiendommen er oppvarmet via vannbårne radiatorer fra luft-til-vann varmepumpe. Vannbåren gulvvarme i entré og elektriske varmekabler i gulv på bad i 1. etasje og vannbåren varme på bad i loftsetasje. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 14.10.2005. Det foreligger sluttmelding på innredning av 2. etasje til dagens planløsning datert 26.05.2008. Garasje ble flyttet i 2007 med sluttmelding datert 28.11.2007.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst 2 servitutter på eiendommen. Disse omhandler blant annet kommunens adkomstrett og rett til bruk av nødvendig grunn for reperasjoner og vedlikehold.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eiendommen har tinglyst rett til snuplass på naboeiendommens tomt, gnr. 90, bnr. 200, Kristian Bogneruds vei 3 B. Rettigheten er tinglyst på begge eiendommene, dagboknr 814118, tinglyst 10.10.2008.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Eier opplyser at det har vært målinger av radon både på soverom og stue i hovedetasje, og begge målinger hadde normale nivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan S-754 datert 30.11.2018 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.01.1983. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.906,- for 2018. I dette inngår gebyr for vann, avløp og renovasjon.

Eiendomsskatten var kr 241,- for 2018. Eiendomsskatt beregnes fra boligens formuesverdi og vil normalt øke fra år til år.

Avgifter for kommunale avgifter og eiendomsskatt faktureres samlet kvartalsvis på kr 1.786,76 pr. kvartal.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 21.052,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.707,-.

Velavgift er frivillig og utgjør kr 200,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital (Telenor) som leverandør av kabel-tv og internett med avgift på

kr 1.113,- pr. mnd. Pris vil variere ut fra ønsket bredbåndshastighet. Selger har i dag en hastighet på 250 mbit, som utgjør kr 599,-/mnd. Dekoder og multimodem medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector Alarm alarmselskap som koster kr 4473,- pr. år. Abonnement kan overføres til ny eier om ønskelig. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.868.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Grorud
Grunnkrets Apalløkka
Kirkesogn Grorud

Steder i nærheten

Grorud Samfunnshus 0.8 km
Nordtvet bad 0.8 km
Groruddammen 1.2 km
Grorud kirke 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 40.3 km
Sentralstasjon Oslo S 9.6 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 2.1 km
T-bane stasjon Kalbakken T-banestasjon 0.2 km
Bussholdeplass Flaen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Greibanen 0.7 km
Idrettsanlegg Apalløkka idrettshall 1.1 km
Treningssenter Bare Trening Kalbakken 0.5 km
Treningssenter Elixia Kalbakken 0.7 km

Steder av interesse

Skoler

Rødtvet skole (1-7 kl.) 0.5 km
Nordtvet skole (1-7 kl.) 0.6 km
Grorud skole (1-7 kl.) 1.6 km
Ammerud skole (1-7 kl.) 1.6 km
Apalløkka skole (8-10 kl.) 1.2 km
Groruddalen skole (8-10 kl.) 1.8 km
Bjerke videregående skole 3.3 km
Stovner videregående skole 4.7 km

Barnehager

Grei korttidsbarnehage (3-6 år) 0.4 km
Sandåsveien barnehage (2-6 år) 0.5 km
Flaen barnehage (1-6 år) 0.6 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Grorud Nærsenter 1.7 km
Kjøpesenter Veitvet Senteret 2 km
Postkontor Rema 1000 Kalbakken 0.5 km
Postkontor Rema 1000 Ammerud 0.8 km
Apotek Apotek 1 Kalbakken 0.5 km
Apotek Boots apotek Kalbakken 0.5 km
Vinmonopol Grorud Vinmonopol 1.8 km
Vinmonopol Linderud Vinmonopol 2.7 km
Dagligvare Meny Kalbakken 0.5 km
Dagligvare Rema 1000 Kalbakken 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Kalbakken t-bane 0.2 km
Kiosk/video Narvesen Ammerud t-bane 0.8 km
Bensin Esso Tiger Kalbakken 1.1 km
Bensin Shell/7-Eleven Grorud 1.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,2 %
Andel kvinner 50,8 %
Gj.snittalder menn 38,6 år
Gj.snittalder kvinner 37,9 år
Husholdninger med barn 33,4 %
Husholdninger uten barn 66,6 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 888
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Apalløkka 1111 500

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 50.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar:kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Kjetil Kraabøl
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?