Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 790 000,- for kr 3 790 000,-

Velkommen til Krutthuset 3

Gårdsplass med dobbelgarasje

Inngangsparti

Solrik terrasse med utgang fra stuen

Koselig terrasse med utgang fra kjøkken

Fasade

Fasade

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Spiseplass på kjøkken

Spisestue på kjøkken

Spiseplass på kjøkken

Spiseplass på kjøkken

Kjøkken

Entré

Gang

Gang med tv-krok

Kontor

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Fasade

Fasade

Fasade

Dukkestue

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Visning avlyst! Konnerud - Lys og moderne enebolig i brl. 4 soverom - 2 bad - Store terrasser - Dobbelgarasje - Meget barnevennlig

Krutthuset 3

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 550 000,-

Visning avlyst! Konnerud - Lys og moderne enebolig i brl. 4 soverom - 2 bad - Store terrasser - Dobbelgarasje - Meget barnevennlig: Visning avlyst! Konnerud - Lys og moderne enebolig i brl. 4 soverom - 2 bad - Store terrasser - Dobbelgarasje - Meget barnevennlig

Boligtype:
Enebolig, Andelsleilighet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 550 000,-
Felleskostnader:
Kr 6 439,-
Fellesgjeld:
Kr 1 760 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
136 / 136 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger solrikt og barnevennlig til med utsikt mot Åssiden i nytt boligfelt på Konnerud. Umiddelbar nærhet til ny flott barnehage, marka med flotte turområder og kort vei til Hallermoen skole. Nærhet til Vannverksdammen som er opprustet av kommunen og har fine bademuligheter. 4 km til Drammen sentrum med god bussforbindelse. 2 min. gange til bussforbindelse. Ellers kort kjørevei (ca. 5 min.) til Drammen sentrum med svært gode forbindelser med buss og tog i alle retninger. 36 minutter med tog fra Drammen til Oslo S. og 60 minutter med flytoget til Oslo Lufthavn, Gardermoen.

Mange fritidstilbud på Konnerud. Kort gangavstand til flott turterreng med lysløype. Konnerud IL. er et aktivt idrettslag som innehar ulike idrettsanlegg. Ca. 2 km. til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag og dermed tilgjengelig hele vinteren. Konnerud IL. er av Norges største og driftigste idrettslag. Ca. 2 km. til flott langrenns arena hvor World Cup ble arrangert i 2011, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. 10 min. kjøring til Skoger Golfbane. 3 min. kjøring til Konnerudgruvene. Gangavstand til idyllisk badeplass ved "Inntakeren" og til Stordammen.

Barnehager og skoler

Det er full barnehagedekning i Drammen Kommune. Mange barnehager på Konnerud, hvorav 5 er kommunale og 7 er private. Nærmeste ligger kun et steinkast unna boligen.

Konnerud har 3 barneskoler, Hallermoen, Konnerud og Vestbygda. Svensendammen Ungdomsskole ligger sentralt på Konnerud og betjener hele Konnerud.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum med ulike studieretninger, samt St. Hallvard og Lier videregående skoler i Lier. På Papirbredden ligger blant annet avdeling for Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Se mer på www.papirbredden.no og www.usn.no.

Adkomst

Fra Drammen ta Konnerudgata mot Konnerud opp Konnerudbakkene. Ta første vei til høyre, Hagbart Kyllandsvei. Ta inn til nytt boligfelt, Hallermoen Vest og ta første vei inn til høyre, inn Krutthuset. Boligen er beliggende på venstre side av veien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 550 000,-

Fellesgjeld

Kr 1 760 000,-

Totalpris

Kr 5 310 000,-

Felleskostnader

Kr 6 439,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Andelsleilighet

Byggeår

2007

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

136m2

Bruksareal

136m2

Tomt

5019m2

KR-kode

2018484

Energimerke
Energikarakter: C / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Krutthuset 3, 3030 Drammen

Gnr. 104, bnr. 39 i Drammen kommune.

Andelsnr. 34, Borettslaget Hallermoen Vest Felt A, org.nr. 990 780 250

Tomten

Borettslagets tomt er på 5.019 kvm og er en felles eiet tomt. Til hver bolig arronderer det naturlig en "tomteparsell" som i dette tilfelles er pent opparbeidet med plen og prydbusker. Belegningsstein i gårdsplass. Terrasseplatting med utgang fra kjøkkenet samt flott terrasseplatting ut fra stuen. En hyggelig hage med dukkestue.

Parkering

Dobbelgarasje. For øvrig parkering i gårdsplass samt vanlig gateparkering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar for borettslaget. Borettslaget er i en prosess med kommunen om å overføre veien til kommunen.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Borettslaget er ansvarlig for private stikkledninger til bygningen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 147 kvm

Totalt bruksareal: 136 kvm

Totalt primærrom: 136 kvm

Primærrom:

1. etasje inneholder overbygget inngangsparti, entré, flislagt bad, kontor, kjøkken med utgang til koselig terrasse og stue med utgang til solfylt terrasse: 77 kvm

2. etasje inneholder gang med tv-stue og utgang til balkong, 4 soverom hvor av ett har tilgang til loft og flislagt bad: 59 kvm

Sekundærrom:

Utvendig bod: 5 kvm

Dobbelgarasje: 28 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.09.18 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Frittliggende enebolig som er oppført over 2 plan. Utvendig kledd med panel. Taket er tekket med takstein.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på.

Sammendrag fra tilstrandsrapport:

Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold. Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

1. etasje:

Overbygget inngangsparti.

Entré: Fliser på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Montert brann- og innbruddsalarm. Skyvedørsgarderobe.

Bad1: Fliser på gulv, fliser på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Dusjhjørne, servant med underskap og vegghengt wc.

Kjøkken: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Hvit innredning med glattefronter. Opplegg for oppvaskmaskin. Koselig spiseplass. Utgang til flott terrasse. Hvitevarer på kjøkken medfølger boligen.

Stue: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Utgang til flott terrasse. Montert lamell gardiner. Scan vedovn.

Kontor: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Varmepumpe.

2. etasje:

Gang med tv-krok: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Utgang til balkong. Skyvedørsgarderobe.

Soverom1: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Garderobeskap. Taklampe medfølger ikke.

Soverom2: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Garderobeskap. Tilgang til loftsbod med gulvareal på ca 5 kvm. Taklampe medfølger ikke.

Soverom3: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Taklampe medfølger ikke.

Bad2: Fliser på gulv, fliser og malte flater på vegger, malt tak. Varmekabler i gulv. Dusjhjørne, servant med underskap, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin.

Soverom4: Parkett på gulv, malte flater på vegger, malt tak. Romslig skyvedørsgarderobe. Taklampe medfølger ikke.

Boligen holder en normal god standard og fremstår som pen og velholdt.

Oppvarming

Pen peisovn i stuen. Montert ny varmepumpe i 1. etasje. Varmekabler i gang og på bad i 1. og 2. etasje, for øvrig basert på elektrisk oppvarming med panelovner.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Foreligger ferdigattest datert 14.11.14 fra Drammen Kommune.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Utover andel fellesgjeld overdras leiligheten fri for pengeheftelser.

Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader og andre krav som følger av borettslagsforholdet iht. burettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G (G = folketrygdens grunnbeløp).

Det er tinglyst en servitutt på borettslagets eiendom: Dagboknr. 330123, tinglyst: 17.04.2007: Kraftlinjer for EB nett.

Servitutten vil følge eiendommen.Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Andelseier kan ikke uten samtykke fra styret i borettslaget overlate bruken av boligen til andre. Med samtykke kan andelseier overlate boligen til andre i inntil tre år hvis andelseier har bodd i boligen i minst ett av de to siste år. Utleie i andre tilfeller kan godtas ved særlige grunner, jf. burettslagslova § 5-6. Utleie forutsetter at leiligheten har forsvarlige radonverdier. Se også borettslagets vedtekter og konferer megler ved spørsmål.

Informasjon om brl./aksjelaget/sameiet

Leiligheten er tilknyttet Borettslaget Hallermoen Vest Felt A. Borettslaget består av 40 boliger fordelt på 32 bygninger.

Forretningsfører er Nedre Buskerud Boligbyggelag, tlf. 32 21 15 00.

Dugnad må påregnes.

Dyrehold er tillatt.

I henhold til borettslagets vedtekter må kjøper godkjennes av styret som ny andelseier. Dersom slik godkjenning ikke gis må kjøper gjennomføre kjøpet og selv sørge for godkjennelse eller videresalg av leiligheten. Iht. burettslagslova kan man bare eie en andel i borettslaget. Kun fysiske personer kan være andelseiere.

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i borettslaget.

Borettslaget er tilknyttet Borettslagenes Sikringsordning AS som dekker manglende innbetaling av felleskostnader fra øvrige andelseiere. Avtalen om sikring er gyldig til avtalen sies opp av en av partene. Oppsigelsesfrist er 1 desember med gyldighet fra førstkommende årsskifte.

Dokumenter for borettslaget kan fås ved henvendelse til megler.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan for Vannverksdammen, datert 23.09.2003 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 17.06.2003 samt kommuneplanens arealdel.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Overtagelse kan tidligst skje etter at styrets godkjennelse er gitt. Borettslaget praktiserer ikke forkjøpsrett.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Felleskostnadene er kr 6.439,- pr. mnd. og inkl. vedlikehold og felles driftskostn, renter på fellesgjeld, forr. fører, bygningsforsikring, snøbrøyting, Get og akonto kommunale avgifter.

Renter kr 3.164,-

Grunnkostnad kr 2.197,-

Bredbånd kr 381,-

Huseierforening kr 100,-

A-konto vann kr 597,-

Frem til 30.06.2019 betales det kun renter på borettslagets lån. Etter utløpet av avdragsfri periode for fellesgjelden, anslås at felleskostnadene vil øke til kr 4.249,- pr. mnd. Dette forutsetter uendret rente, samt at øvrige utgiftsposter forblir på dagens nivå.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 19.000 kwh pr. år.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og internett og er inkludert i felleskostnadene (grunnpakke). Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet alarmselskap som koster kr 429,- pr mnd. Eget abonnement må tegnes av ny eier.

Kjøper må selv tegne innboforsikring.

Ovenstående er basert på nåværende eier/hustands senere års forbruk/utgifter. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Tinglysingsgebyr for hjemmelsdokument kr 430,-

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle pantedokumenter kr 602,-

- Innmeldingsgebyr til boligbyggelaget på kr 550,- pr. ny andelseier.

Total kjøpesum inkl. andel fellesgjeld og gebyrer ved kjøp til prisantydning er kr 5.311.582,-. Av dette beløpet utgjør kr 1.760.000,- andel fellesgjeld som ikke skal innbetales, men følger boligen.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 4.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 11
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 1.9 km
Konnerud legesenter 2.4 km
Marienlyst stadion 3.2 km
Drammens museum 3.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 98 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 4.6 km
Bussholdeplass Skogvangen 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 1.8 km
Idrettsanlegg Torsbergbanen 1.8 km
Treningssenter EVO Konnerud 2.1 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 4.1 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 1.2 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 1.9 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 2.4 km
Marienlyst skole (8-10 kl.) 4.6 km
Akademiet videregående skole Drammen 3.7 km
Heltberg vgs. Drammen 3.8 km

Barnehager

Vannverksdammen barnehage (0-6 år) 0.1 km*
Blåbærtoppen barnehage (0-6 år) 1.3 km
Solhaugen barnehage 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 2 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 5 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 2.3 km
Postkontor Strømsø Postkontor 4.3 km
Apotek Boots apotek Konnerud 2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 4.4 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 5.9 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 1.9 km
Dagligvare Meny Konnerud 2 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 3.4 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 3.6 km
Bensin Circle K Konnerud 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 27,4 år
Gj.snittalder kvinner 26,5 år
Husholdninger med barn 54,1 %
Husholdninger uten barn 45,9 %
Gj.snitt byggeår 2010
Gj.snitt tomtestørrelse 1805
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 11 459 220

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,1% av salgssummen inkl. eventuell fellesgjeld.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Egil Svennevig Hovde
Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?