Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 500 000,- for kr 3 500 000,-

Fasade

Fasade

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Kjokken

Kjokken

Kjokken

Bad

Bad

Bad

Bad

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Balkong

Plantegning 1.etg.

Plantegning 2.etg.

BUD INNKOMMET! Hunsrød/Fevang - Nyoppført kjedet enebolig i barnevennlig boligfelt - Carport - 2 Bad - Lav dok.avgift!

Kullerødsvingen 31

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 550 000,-

BUD INNKOMMET! Hunsrød/Fevang - Nyoppført kjedet enebolig i barnevennlig boligfelt - Carport - 2 Bad - Lav dok.avgift!: BUD INNKOMMET! Hunsrød/Fevang - Nyoppført kjedet enebolig i barnevennlig boligfelt - Carport - 2 Bad - Lav dok.avgift!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 3 550 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
138 / 138 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger ligger på Hunsrød/Fevang, ca 6 km fra sentrum. Boligen ligger innerst i en blindvei hvor det er trygge lekeforhold for ungene med lav fartsgrense. Ikke langt fra boligen finner man Fevang skole med alt fra fotballbaner, ballbinge, lekeplasser m.m. Det er fine tur- og rekreasjonsområder i nærheten. Det bor mange hyggelige familier i nabolaget og området omtales som trivelig og sosialt. Eiendommen ligger nært til butikk, skole, Torp flyplass, bussforbindelser, bensinstasjon og det er kun noen hundre meter å gå til nærmeste barnehage. Eiendommen sokner til Fevang barneskole og Breidablikk ungdomsskole.

Velkommen på visning!

Barnehager og skoler

Fevang barneskole, Breidablikk ungdommsskole og flere barnehager i nærheten.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med skolesjefens kontor.

Adkomst

Det er skiltet med Krogsveenplakat, samt med visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 550 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2018

Soverom

3

Primærrom

138m2

Bruksareal

138m2

Tomt

227m2

KR-kode

2218192

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Kullerødsvingen 31, 3239 Sandefjord

Gnr. 34, bnr. 11, snr. 7 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 227 kvm.

Hagen er opparbeidet med grass og steinheller. Det vil bli asfaltert i gårsplassen i løpet av juni.

Parkering

Asfaltert gårdsplass, samt carport.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 143 kvm

Totalt bruksareal: 138 kvm

Totalt primærrom: 138 kvm

Bruksareal:

Enebolig 138 kvm

Primærrom:

Enebolig:

1. etasje 69 kvm: Gang, stue, kjøkken, soverom og bad.

2. etasje 69 kvm: Gang, stue, bad, 2 soverom og kontor/teknisk.

Sekundærrom:

Enebolig:

1. etasje 5 kvm: Sportsbod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra byggetegninger og kan avvike.

Standard

I Kullerødsvingen ligger det en moderne kjedet enebolig med en praktisk tomt med lite vedlikehold og vestvendt orientering med gode solforhold. Ettersom boligen er nybygget i 2017 er det TEK-10 som er lagt til grunn. Her kan man flytte rett inn og nyte en behagelig og enkel hverdag!

En romslig flislagt entré med 60x60 cm fliser tar oss imot og man kan se trappen som knytter boligens etasjer sammen. Videre i etasjen ligger hovedsoverommet med garderobeplass og et flott og romslig bad med lekre fliser på gulv og vegger. Innholder servant i innredning, dusjnisje og vegghengt wc. Til venstre i gangen kommer man inn på et innholdsrikt kjøkken med lekker innredning. Kjøkkenet holder en god standard med laminat benkeplate og integrerte hvitevarer i tøff design. Kjøkkenet er i en åpen løsning mot stuen, slik at man har ett flott allroom som gjør dette til den perfekte familieboligen. Stue- og kjøkkenveggene er malt i en lys farge som kombinert med store vinduer og mye naturlig lys legger til rette for en behagelig romfølelse. Her har du plass til både sofagruppe og spisestue. Utvendig foran stuen finner man terrasse mot vest med gode solforhold.

Opp trappen har man 2 romslige soverom og badet er delikat med fliser i moderne farger med 60x60 cm flise og inneholder innredning med servant, wc, dusj og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Alle soverommene er romslige med plass til alt man måtte ønske seg. I tillegg til soverommene er det oppe en romslig stue med store vindusflater. Dette er det perfekte samlingsstedet for barna eller TV titting for familien! Fra stuen kan man gå ut på takterrassen over carporten, her kan man nyte solen godt skjermet for innsyn fra omverdnen. I 2.etg. er det også en unormalt stor bod, hvor man kan ha kontor eller benytte som oppevaring.

En funksjonell bolig med god planløsning, flotte uteområder og moderne løsninger - perfekt for de som ønsker en sosial tilværelse og en barnevennlig hverdag.

Oppvarming

Varmekabler i hele 1.etg. med unntak av soverom samt bad i 2.etg. Ventilasjonsanlegg. Pipe klar fol ildsted.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 19.12.2017.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Utbygger skal ferdigstille utomhusarbeidet før ferdigattest gis, frist satt til 01.08.2018.

Utbygger skal asfaltere gårdsplass og carport. Hagen blir grovplanert med matjord, grus 3m ut fra terrassedør, klargjort for steinheller.

Utover dette overtar kjøper eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig og ligger i kommuneplan datert 22.05.2014.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er ca.kr 9.000,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av tomteverdien, estimert av megler til 500.000,-, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.563.769,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen er en nyoppført bolig som ikke har vært brukt som bolig i mer enn ett år og selges etter avhendingslovens normalbestemmelser.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæring og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres Interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25.000,- av salgssummen.

Grunnhonorar: kr12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Andreas Haraldsen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?