Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 100 000,- for kr 4 100 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Langrand 28 - 1. Etasje - 3D Floor Plan

Langrand 28 - 2. Etasje - 3D Floor Plan

Krokstadelva - Innholdsrik og pent oppusset enebolig - 5 sov, 2 kjøkken og 2 bad- Sentral beliggenhet - Garasje

Langrand 28

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 800 000,-

Krokstadelva - Innholdsrik og pent oppusset enebolig - 5 sov, 2 kjøkken og 2 bad- Sentral beliggenhet - Garasje : Krokstadelva - Innholdsrik og pent oppusset enebolig - 5 sov, 2 kjøkken og 2 bad- Sentral beliggenhet - Garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 800 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
156 / 158 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har solrik og sentral beliggenhet i Krokstadelva. Området er veldig barnevennlig med flere barnefamilier i nærmiljøet. Det er kort gangavstand til barne- og ungdomskole, barnehager og nærbutikker. Det er i tillegg gangavstand til de fleste servicetilbud i sentrum ved Buskerud Storsenter, samt Mjøndalen sentrum.

Busstopp langs Gamle riksvei med god bussforbindelse til Drammen, Mjøndalen og Hokksund. (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, med p-muligheter ved togstasjonen. Avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Gangavstand til Eknes idrettsanlegg med svømmehall, fotballplass mm.

IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg på Årbogen med bla. kunstgressbane og tennisbaner.

Årbogen er et populært badevann med badestrand og sandvolleyballbane vis a vis idrettsanlegget. Herfra kan du på skogsbilvei ta deg til Ulevann, som er et poulært utgansgpunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Fine turmuligheter langs elvepromenaden og ellers i nærmiljøet.

Ca. 10 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no

Krokstad Skole (1.-7.klasse) med SFO, se www.krokstad.nek-skole.no

Eknes ungdomsskole (8-10. klasse). Se www.eknes.nek-skole.no

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 800 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1926

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

156m2

Bruksareal

158m2

Tomt

874m2

KR-kode

191851

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Langrand 28, 3055 Krokstadelva

Gnr. 37, bnr. 123 i Nedre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 874,3 kvm. Tomten er skrånet/slakt skrånet og pent opparbeidet med plen, platting, støttemur og bl.a. eple og plommetre

Delvis hekk i tomtegrensen og gruset gårdsplass.

Parkering

Garasje på 25 kvm. Plass for 1 bil og lagring. Forøvrig parkering i gruset gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat vei med felles vedlikeholdsansvar, uten at det foreligger noen skriftlig avtale på dette. Ikke tinglyst veirett.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett for vann og avløp via private stikkledninger.

Boligen har to vannmålere.

Avløp går via slamavskiller pr idag. Det må påregnes fremtidig pålegg om utkobling av slamavskiller og dette blir ny eiers ansvar. Pålegg om dette gis når kommunen renoverer og separerer hovedledningsnettet med spillvann og overvann. Dette forutsetter at eier av tilknyttet eiendom utfører det samme, jfr. Forurensiningsloven.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 236 kvm

Totalt bruksareal: 158 kvm

Totalt primærrom: 156 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entré, gang med trapp, kjøkken med kjellerluke, stue/spisestue, vaskerom. Tilbygg: gang, soverom, bad, stue, kjøkken: 107 kvm

2. etasje: Gang, 3 soverom, bad med wc: 49 kvm

Sekundærrom:

2. etasje: Bod: 2 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.06.2018 utført av Bjørnerud Takst AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Innholdsrik enebolig med sentral beliggenhet. Selger har i sin eiertid pusset opp de fleste innvendige overflater og boligen fremstår som godt vedlikeholdt innvendig og utvendig.

Overflater:

Himling har malte ruteplater og MDF panelbord. Vegger har fliser, MDF plater og malt miljøstrie. Gulv har tynnparkett, laminat og fliser.

1. etasje:

Fra entré og gang tas du videre til både tilbygget og opprinnelig del av huset.

Tilbygget består av stue/soverom, soverom, bad og kjøkken.

Badet er flislagt med toalett, dusjhjørne med forheng, innredning med over-, og underskap, servant med speil og lys over.

Soverom/stue og soverom er begge lysmalte og pene rom med garderobeskap.

Kjøkkenet har innredning med glatte, hvite fronter og laminat benkeplate med oppvaskkum. Plass til frittstående kjøleskap og komfyr. Det er i tillegg uttak til vaskemaskin på kjøkkenet. Egen varmtvannsbereder i kjøkkenskap.

Opprinnelig del består av en romslig, todelt stue med sofagruppe og Tv i den ene delen og spisegruppe i den andre.

Pent Ikea kjøkken med hvite profilerte fronter. Laminert benkeplate med oppvaskkum med sidekum og blandebatteri med avstengning for oppvaskmaskin. Fliser over benk for enklere rengjøring. Integrert stekeovn, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin og platetopp. Godt med lagringsplass i skuffer, under- og overskapskap. Frittstående side by side kjøleskap medfølger. Det er klargjort rør for tilkobling av vann til kjøleskapet, men det er ikke påkoblet. Adkomst til krypkjeller fra kjøkken.

Vaskerom med fliser på gulv, toalett, servant med blandebatteri og opplegg for vaskemaskin.

2.etasje:

Opprinnelig del av huset har 3 soverom i ulik størrelse i 2. etasje. Det innerste soverommet har adkomst via nabo soverommene. Hovedsoverommen har egen dør til etasjens bad og godt med garderobeplass.

Det er i tilknytning til et av soverommene lagringsplass i bod.

Flislagt bad med mye lys fra takvinduer. Innredet med toalett, dusjkabinett med steam funksjon og innredning med servant og lagring i over-, underskap.

Oppvarming

Varmekabel i begge bad. I tilbygget er det og varmekabel i entré, kjøkken og begge soverom. Forøvrig panelovner. Det er ikke tilkoblet ildsted til pipe. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Kommunen opplyser at eiendommen er opprettet i 1920 og opprinnelig bolig har ukjent oppførings år.

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse fra denne tiden for eiendommen. Det ble ikke utstedt ferdigattest/brukstillatelse i Nedre Eiker kommune før rundt 1970.

Det foreligger godkjenning av tilbygg på eiendommen datert 01.01.2001, men ingen ferdigattest.

Megler har ikke funnet plantegning med rombetegnelser for hverken opprinnelig del eller tilbygg i byggesaksmappen for eiendommen.

Den formelle bruken av rommene kan derfor ikke dokumneteres. Tilbygget er ikke godkjent som separat/egen uteleidel.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen: Bestemmelse om gjerde. Dagboknr 900256, tinglyst 03.11.1920.

Dokumentet er håndskrevet og vanskelig å tyde, men hefter i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligi henhold til reguleringsplan KR 29, Enga - Rundtom, datert 28.08.1991 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 14.10.1991.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunal avgift for vann og avløp er kr 5.454,- for inneværende år. Det er tre terminer i året. Det er innstallert vannmåler for boligen og de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket.

Renovasjonsavgift for år 2018 er kr 3.336,-. Det er to terminer i året.

Tømming av slamavskiller har en kostnad på kr 3.680,- pr. gang. Tømmefrekvens er ca. hver 2. år, sist tømt 01.12.2014.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 22.500 kwh, eller ca. kr 20.000,- pr år.

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av TV signaler og internett med en kostnad på kr 578,- og 754,- pr mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap og har en årlig kostnad på kr 5.700,-. Det er valgfritt for kjøper å fortsette abonnementet.

Selger betaler kr 4.200,- i bygningsforsikring i året.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr .3.793.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Eknes-møllenhof
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Mjøndalen 2.9 km
Solberg Legesenter 3.2 km
Loesmoen 7.5 km
Hokksund 7.6 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 107.1 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 1.6 km
Bussholdeplass Kjøsterud allé 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 0.3 km
Idrettsanlegg Krokstadelva stadion 0.6 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 4 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 7.6 km

Steder av interesse

Skoler

Krokstad skole (1-7 kl.) 0.7 km
Mjøndalen skole (1-7 kl.) 1.8 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Åssiden videregående skole 7.3 km
Eiker videregående skole 7.7 km

Barnehager

Stenberghaugen barnehage (1-3 år) 0.9 km
Hasselbakken familiebarnehage (0-6 år) 1 km
Møllenhof barnehage (0-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 1.1 km
Kjøpesenter Solberg Senter 5 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 1.1 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 1.8 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 1.1 km
Apotek Apotek 1 Mjøndalen 1.5 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Kiwi Krokstadelva 0.6 km
Dagligvare Spar Krokstadelva 0.9 km
Kiosk/video Mix Scene1 Krokstadelva 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 1.1 km
Bensin Smart Krokstadelva 0.5 km
Bensin 1-2-3 Krokstadelva 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,4 %
Andel kvinner 51,6 %
Gj.snittalder menn 38,3 år
Gj.snittalder kvinner 37,6 år
Husholdninger med barn 37,4 %
Husholdninger uten barn 62,6 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 829
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Eknes-møllenhof 907 380

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,19% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?