Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 865 000,- for kr 3 865 000,-

Velkommen til flotte Liavegen 8! Dette er en innbydende enebolig over 2 plan som er beliggende i kort gangavstand til sentrum av Sørumsand. Velkommen!

Boligen er beliggende i et populært og barnevennlig villaområde.

 

 

 

 

Velkommen inn! Lyst og pent inngangsparti med delikate fliser på gulv, varme i gulv. Takhøy skyvedørsgarderobe med rikelig av lagringsplass.

 

Hall/gang med lyse pene overflater og med trappesats med foilerte trinn som leder opp til 2. Etasje.

Delikat og enkel wc/ gjestetoalett i 1. Etasje.

 

Stor og lys stue med god plass til spisegruppe og sofamøblement. Fra stuen er det utgang til solrik veranda med nedsats til hage.

I sentum av stuen har vi en Jøtul Betha som gir mye varme og hygge. I tillegg er det en varmeeffektiv varmepumpe som er ny fra 2013.

Rommet har en klassisk L-form som gir en naturlig fradeling mellom stuen og kjøkkenet. Det er rikelig med store vindusflater som gir godt av naturlig lys.

 

Innbydene kjøkken fra 2007 som ble utvidet i 2013. Her er det godt med skap og benkeplass og god plass til spisebord. Hvit profilert kjøkkeninnredning fra IKEA.

 

 

I boligens 2. Etasje er det mørkt gulv og lyse overflater på vegg og tak, i tillegg er det her store vinduer og en god takhøyde som gir en god romfølelse.

Boligen har 3 romslige soverom, alle malt i lyse innbydende farger.

 

 

Boligen har en wc i gang/hall i 1. Etasje og et familiebad i 2. Etasje. Begge våtrommene ble i 2013 renovert av fagfolk og fremstår i dag som lyse og innbydende.

Her er det pent og klassisk valg av fliser og det er varme i gulv på badet.

 

Solrik terrasse med nedsats til hage. Her kan en nyte utsikten og det gode liv. Velkommen på visning!

Eiendommen har en romslig og solrik tomt

 

Planløsning 1. Etasje.

Planløsning 2. Etasje.

Planløsning kjeller.

Sørumsand - Enebolig beliggende midt i sentrum av Sørumsand|Meget barnevennlig|Nyere bad|Flotte solforhold

Liavegen 8

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 990 000,-

Sørumsand - Enebolig beliggende midt i sentrum av Sørumsand|Meget barnevennlig|Nyere bad|Flotte solforhold: Sørumsand - Enebolig beliggende midt i sentrum av Sørumsand|Meget barnevennlig|Nyere bad|Flotte solforhold

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
145 / 173 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Fint beliggende på Sørumsand med gangavstand og gangvei til alle fasiliteter, servicetilbud og nødvendigheter, som barne og ungdomskole, barnehager, sentrum med forretninger, stasjon med tog og buss som gir god forbindelse til Lillestrøm og Oslo.

Sørumsand er et godt sted å bo og det er gode fritid og rekreasjonstilbud sommer som vinter. Langs Glomma er det tur og vandreruter samt trivelige steder for grill og kos, og i marka er det stillet og ro med milelange stier og oppkjørte skiløyper om vinteren. Et godt skole og idrettsmiljø gir gode oppvekst vilkår for barna.

Barnehager og skoler

Barnehager samt barne- og ungdomskole ligger innenfor gangavstand og kan nås ved bruk av gangveier.

Sørumsand barnehage 0.6 km

Idrettsparken barnehage (0-6 år) 0.6 km

Sennerud barnehage (0-5 år) 1 km

Sørumsand skole 1.1 km

Bingsfoss ungdomsskole 0.6 km

Sørumsand videregående skole 0.6 km

Hvam videregående skole 18.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1955

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

145m2

Bruksareal

173m2

Tomt

432m2

KR-kode

591811

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Liavegen 8, 1920 Sørumsand

Gnr. 41, bnr. 163 i Sørum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 432,1 kvm.

Parkering

Eiendommen har felles singlet innkjøring med nabo, med parkering på egen grunn. Det er garasje med plass til et kjøretøy, men denne er av lavere standard og har behov for oppgradering.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst fra kommunal vei via privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 190 kvm

Totalt bruksareal: 173 kvm

Totalt primærrom: 145 kvm

Primærrom:

Kjeller: Vaskerom og trapperom: 32 kvm

1. Etasje: Entré, gang m/trapp, stue, kjøkken og wc: 61 kvm

2. Etasje: Gang m/ trapp, bad og 3 soverom: 52 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Bod 1, bod 2, bod 3, bod 4/ innredet som kontor: 28 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 09.02.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Frittliggende enebolig over 2 plan som i tillegg har en innholdsrik og stor kjeller. Boligen er beliggende i et populært villaområde midt i sentrum av Sørumsand. Her er det meget barnevennlig og gode oppvekstvilkår.

Lyst og pent inngangsparti med delikate fliser på gulv, varme i gulv. Takhøy skyvedørsgarderobe med rikelig av lagringsplass. Videre kommer vi inn i en hall/gang hvor det er lyse pene overflater trappesats med foilerte trinn leder opp til 2. Etasje og dør den til kjeller. Videre er det inngang til wc/ gjestetoalett.

Stor og lys stue med god plass til spisegruppe og sofamøblement. Rommet har en klassisk L-form som gir en naturlig fradeling mellom stuen og kjøkkenet. Det er rikelig med store vindusflater som gir godt av naturlig lys. I sentum av stuen har vi en Jøtul Betha som gir mye varme og hygge. I tillegg er det en varmeeffektiv varmepumpe som er ny fra 2013. Fra stuen er det utgang til solrik veranda med nedsats til hage.

Innbydene kjøkken fra 2007 som ble utvidet i 2013. Her er det godt med skap og benkeplass og god plass til spisebord. Hvit profilert kjøkkeninnredning fra IKEA med foliert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Kun intergrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Fra trappesatsen kommer vi inn i en hyggelig 2. Etasje med mørkt gulv og lyse overflater på vegg og tak, i tillegg er det her store vinduer og en god takhøyde som gir en god romfølelse. Boligen har her 3 romslige soverom og et bad.

Boligen har en wc i gang/hall i 1. Etasje og et familiebad i 2. Etasje. Begge våtrommene ble i 2013 renovert av fagfolk og fremstår i dag som lyse og innbydende. Pent valg av fliser og varme i gulv på badet.

Deler av kjellerrommet har 2018 blitt malt i lyse farger og gulvet har fått et nytt strøk med maling. Dette er en stor kjeller med mange muligheter. Det er innredet til et kontor og et stort vaskerom, videre er det mengder av lagringsplass.

Det er en garasje i tilknyttning til boligen. Her er det også en romslig utebod. Garasjetaket/ bodtaket har behov for utbedring.

Renovert/ Oppusset: I opplysninger fra tidligere prospekt fremkommer det blant annet at utvendig ble det lektet ut, etterisolert og kledd med panel i 1979 samt skiftet vinduer. I 2006 ble det lagt nytt tak med lekting, papp og stein. Det ble i forbindelse med taktekkingen også skiftet takrenner. Det gjøres oppmerksomt på at denne informasjonen ikke er etterprøvd av megler og at selgerne har begrenset kunnskap om eiendommen fra før deres eierskap.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i bad, entre og wc. I tillegg fyring med ved, parafin(dagtank) og det er montert en varmepumpe i stuen.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse fra boligens oppføring. Kommunen opplyser om at boligens originale bygningsmappe ikke forligger i deres arkiver. Det foreligger ferdigattest for fasadeforandringer på boligen som er datert 18.10.1979, samt tegninger av fasade. Det foreligger også ferdigattest for tilbygg av vindfang datert 30.10.1984, samt tilhørende tegninger av fasade og boligens underetasje. Tegningene viser at kontoret i underetasjen opprinnelig er tegnet inn som vedbod, ellers er underetasjen lik som godkjente tegninger tilsier. Resten av boligen har dog ikke tegninger, så hva som er godkjent hos kommune kan ikke dokumenteres.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 4849, tinglyst 08.08.1974, type heftelse: Rettigheter iflg. skjøte.

Bestemmelse om veg. Naboeiendommen G.nr 41 Bnr. 426 har veirett over G.nr 41 B.nr 163. Dette er en felles innkjørsel som går over Liavegen 8 sin tomt.

Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan nr.48. Reguleringsbestemmelsene er fra 1983.

Eiendommen ligger i område med marin leire, og kan ha dårlige grunnforhold. Ved byggesaker på eiendommen kan kommunen kreve søker å legge frem geoteknisk vurdering.

Kommuneplanen er vedtatt 24.06.2015. Kommuneplanen er under rullering.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Tilbehør og løsøre: Lysekrone over spisestue, vaskemaskin og tørketrommel medfølger ikke. Hvitevarer som ikke er hel integrert medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.052,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 2.858,- pr år.

Skatt og kommunale avgifter er gitt med forbehold om gebyrendringer kommende år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 20.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 485,- per mnd.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 469 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap. Abonnementet medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.090.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sørum
Grunnkrets Sennerud
Kirkesogn Sørum

Steder i nærheten

Sørum Rådhus 0.6 km
Sørumsand båthavn 0.8 km
Legesenter 1 km
Ålgård gård 5.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 32.4 km
Jernbanestasjon Sørumsand 0.5 km
Bussholdeplass Sennerud 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Bingsfoss (skole) aktivitetsanlegg 0.6 km
Idrettsanlegg Sif-hallen 1 km
Treningssenter Trento Sørumsand 0.6 km
Treningssenter Spenst Sørumsand 0.9 km

Steder av interesse

Skoler

Sørumsand skole (1-7 kl.) 1.1 km
Bingsfoss ungdomsskole (8-10 kl.) 0.6 km
Sørumsand videregående skole 0.6 km
Hvam videregående skole 18.5 km

Barnehager

Sørumsand barnehage 0.6 km
Idrettsparken barnehage (0-6 år) 0.6 km
Sennerud barnehage (0-5 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Fokus Butikksenter 0.7 km
Kjøpesenter Aurskog Senter 17.9 km
Postkontor Bunnpris Sørumsand 0.6 km
Postkontor Coop Extra Lørenfallet 6.7 km
Apotek Ditt apotek Sørumsand 0.7 km
Apotek Boots apotek Sørumsand 0.7 km
Vinmonopol Sørumsand Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Fetsund Vinmonopol 10.1 km
Dagligvare Bunnpris Sørumsand 0.6 km
Dagligvare Coop Extra Sørumsand 0.7 km
Kiosk/video Mix Flora Tipp 0.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Fetsund 9 km
Bensin YX Sørumsand 0.5 km
Bensin Esso Østli 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 38,2 år
Gj.snittalder kvinner 42,8 år
Husholdninger med barn 36,8 %
Husholdninger uten barn 63,2 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 965
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sørum 17665 7237
Grunnkrets: Sennerud 1172 533

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 900,- pr. visning. 1 stk. inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Kristin Hoel Pedersen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?