Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 100 000,- for kr 5 100 000,-

fasade

fasade

fasade

fasade

terrasse

ute

utsikt

ute

utsikt

terrasse

terrasse

terrasse

stue

stue

stue

stue

Peisen mellom stue og kjøkken

kjøkken

kjøkken

kjøkken

bad

bad

soverom

soverom

entré

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

Hagan - Koselig enebolig med nydelig utsikt med skjermet beliggenhet

Likollen 82

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 000 000,-

Hagan - Koselig enebolig med nydelig utsikt med skjermet beliggenhet: Hagan - Koselig enebolig med nydelig utsikt med skjermet beliggenhet

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Prisantydning:
Kr 5 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
143 / 176 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget sentralt plassert på Hagan med gangavstand til matbutikk, kiosk, kafé, frisør, legesenter og apotek m.m.

Buss til Oslo og nordover i Nittedal kun 500 meter unna boligen. Eiendommen ligger i trafikkstille og meget barnevennlig område. Det er gang avstand til skoler og barnehager. På Li skole er det ett stort idrettsanlegg med 2 kunstgressbaner, se eventuelt http://www.gif.idrett.no/ for mere info. Det er gode solforhold på eiendommen og noe utsikt nordover i Nittedal. Meget kort vei til marka med flotte ski- og turløyper med direkte tilknytning til løypenettet i Lillomarka/Nordmarka. Flere populære badeplasser i gangavstand og flotte forhold for sykling.

Barnehager og skoler

Se vedlagt nabolagsprofil.

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra Oslo: Følg Rv. 4 retning Gjelleråsen og fortsett nordover i rundkjøringen ved Gjelleråsen. Ta til høyre ved Hagan senteret, og første inn til venstre igjen. følgveien til den deler seg hold høyere ned Likollen og ta så første inn til høyre ned bakken. Boligen ligger innerst i veien.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

2

Byggeår

1984

Soverom

3

Primærrom

143m2

Bruksareal

176m2

Tomt

775m2

KR-kode

621829

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Likollen 82, 1481 Hagan

Gnr. 4, bnr. 503 i Nittedal kommune.

Tomten

Eiet tomt på 775,2 kvm. Frodig og nydelig oppbarbeidet tomt med plen og diverse beplantning. Utstrakt bruk av vintergrønne busker og lavtvoksende planter. Pen trapp ned til boligens inngangsparti.

Parkering

Parkering på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via privat over 2 naboeiendommer der det foreligger veirett over disse frem til kommunal vei. Det er felles vedlikeholdsansvar for privat vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 194 kvm

Totalt bruksareal: 176 kvm

Totalt primærrom: 143 kvm

Bruksareal:

Enebolig 176 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 58 kvm: Gang, bad, 2 soverom, wc

1. etasje 85 kvm: Gang, bad, stue, spisestue, kjøkken, soverom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 03.05.2018 utført av Gunnar Mårdalen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre/mur/betong.

Enebolig bygget i 1984. Bygningen antas fundamentert etter prinsippet "kompensert" fundamentering med støpt plate på utgravde masser. Grunnmur av lettklinker/betong.

Etasjeskillere av trebjelkelag. Yttervegger oppført med isolert bindingsverk, utvendig kledd med stående kledning tak av typen saltak.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder.

Drenering er antatt fra byggeår. Stedvis værslitt panel utvendig. Det er observert sprukne gulvfliser på begge bad og det er minimalt med fall til sluk. Takstmannen opplyser at det er påvist forhøyede verdier ved fuktsøk i dusjsonen på bad i 1 etg. Det er observert fuktmerker/misfarging ved pipegjennomføring, oppgraderinger/rehabiliteringer må påregnes. Værslitt terrasse med adkomst fra stue, det burde vert montert mer rekkverk mot hage på skiferbelagt terrasse.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Trivelig og pen bolig med nydelig hage og god utsikt. Eiendommen ligger sentralt til på Hagen men i enden av liten stikkvei så her er det barnevennlig og usjenert.

Boligen oppleves som pent holdt over tid i original stand slik den ble bygget.

1etg.:

Entre/hall med furugulv, Trepanel på vegger og beiset trepanel i himling. Garderobeskap i rommet. Luke til loft i rommet. Bad/wc med flislagt gulv og vegger, trepanel i himling. Servant med underskap og sideskap til speil. Wc og bide i hvitt porselen. Varmekabler i gulvet. IFÖ dusjhjørne. Flisene i dusjhjørnet er byttet ifølge selger. Soverom med ullteppe på gulvet, malt glassfiberstrie på vegger og trepanel i himling. Skyvedørsgarderobe montert i rommet. Panelovn på vegg i rommet. Stue med tregulv, malt trepanel på vegger og malt trepanel i himling. Dekorativ og spesiell peis murt opp med tegelstein. Støpejernsdører for å lukke til ildstedet. Flotte gnistplater og topplate på peisen i Ottaskifer. Utgang ut til terrasse med markise. Kjøkken med tregulv, brystningspanel dels tapet på vegger og malt trepanel i himling. Kjøkkeninnredning i hvit profilert utførelse fra Drømmekjøkkenet. Laminert benkeplate med flissatt vegg mellom benkeskap og overskap. Lys under overskap for lys ned på benkeplaten. Rustfritt benkebeslag med oppvaskkum og utslagsvask. Oppvaskmaskin montert i kjøkkeninnredningen. Koselig liten spiseplass på kjøkkenet . Det er også montert luft til luft varmepumpe med innedel på kjøkkenet.

Etasjeplanet har også en bod med utvendig inngang.

U.etg.:

Gang/hall med furugulv, trepanel på vegger og i himling. Utgang ut til hagen. Vedovn montert i rommet for oppvarming i etasjen samt at varmen stiger via trappen opp til 1 etg. Bad med flislagt gulv, malt glassfiberstrie dels fliser på vegger og trepanel i himling. Servant med underskap. Stor flissatt dusjnisje.

Wc med flislagt gulv, tapet på vegger og trepanel i himling. Bod med malt betonggulv, malte vegger og trepanel i himling. Kjølerom med tregulv, trepanel på vegger og i himling. Vaskerom med malt betonggulv, tapet på vegger og trepanel i himling. Varmtvannsbereder på 270 liter fra byggeår. Rustfri skyllekum montert. Opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel.

Soverom med laminatbelegg på gulv, trepanel på vegger og trepanel i himling. Varmekabler i gulvet. Soverom med tregulv, trepanel på vegger og malt trepanel i himling.

Oppvarming

1 etg. Gruepeis i stue, luft til luft varmepumpe montert i 2014 fra Panasonic. Varmepumpen er montert på kjøkken. Gulvvarmebakler på bad.

U.etg.: Vedovn i gang. Gulvvarmekabler på bad.

Varmtvannsbereder på 270 liter fra husets byggeår.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 84/85.

Kommunen opplyser at det foreligger midlertidig brukstillatelse for eiendommen datert 12.03.85.

Under følgende punkter:

Terrenget må planeres med fall fra grunnmur, hulskile mot trevegg på inng.palt må støpes.

Pipe og ildstedermå godkjennes av brannmester/feiermester. Bade/wc i u.etg. ikke ferdig innredet.

Bemerkninger gjort av rørleggerkontrollør må rettes. Søppelstativ utkjøres av driftsavdelingen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 5677, tinglyst 19.06.89, type heftelse: avtale kartforretning. Dette er rett og slett tinglysing av tomtens oppmåling.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Det foreligger veirett over naboeiendommene bnr. 296 og bnr. 56 frem til Likollen via privat vei. Erklæringer ligger inntatt i salgsoppgaven.

Regulering

Eiendommen er regulert til frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan Plan-id 101Reguleringsplan for Ås Gård med tilgrensende områder datert plakart vedtatt 04.02.1966 med tilhørende reguleringsbestemmelser for Ås Gård med tilgrensende områder vedtatt endret av kommunestyret 15.10.2015. NB! Arealplankart er ikke oppdatert etter endring i planbestemmelse av 21.10.2014.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.479,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Boligen har vannmåler så forbruk av vann kommer i tillegg. Eiendommen er tilknyttet vannmåler og kostnadene til forbruk av vann og kloakk vil derfor avhenge av faktisk forbruk. Det koster kr. 33,69 pr. kubikkmeter vann og kloakk som forbrukes(pris for 2018). Normalt forbruk stipuleres fra Nittedal kommune til ca. 50 kubikkmeter pr. år for 1 person.

Eiendomsskatten er kr 8.387,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 16.749 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 5.068,-.

Boligen er tilknyttet Get som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 399,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap som koster kr 539,- pr. mnd.

Eier betaler også for brøyting av privat stikkvei va. kr. 1.000,- pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.074.222,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nittedal
Grunnkrets Likollen
Kirkesogn Nittedal

Steder i nærheten

Folkets Hus 0.5 km
Skytta Næringspark 1.7 km
Bjønndalen Bruk 1.7 km
Nittedal Kirke 3.2 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 36.3 km
Sentralstasjon Oslo S 17.5 km
Jernbanestasjon Grorud stasjon 8.8 km
Bussholdeplass Ulverud skole 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Nittedal Golfbane 1 km
Idrettsanlegg Li idrettsanlegg 1.4 km
Treningssenter Family Sports Club Rommen 6.4 km
Treningssenter SvingInn Nittedal 7.6 km

Steder av interesse

Skoler

Ulverud skole (1-7 kl.) 0.6 km
Slattum skole (1-7 kl.) 1.5 km
Holumskogen skole (1-7 kl.) 2.9 km
Li skole (8-10 kl.) 1.4 km
Bjertnes videregående skole 6.9 km
Stovner videregående skole 7.4 km

Barnehager

Hundremeterskogen barnehage (0-6 år) 0.8 km
Gnisten barnehage (0-6 år) 0.9 km
Snurrefjellet barnehage (0-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hagansenteret 0.8 km
Kjøpesenter Mosenteret Nittedal Senter 6.9 km
Postkontor Coop Mega Hagan 0.8 km
Postkontor Rema 1000 Nedre Rommen 6.2 km
Apotek Apotek 1 Hagan 0.8 km
Vinmonopol Nittedal Vinmonopol 6.9 km
Vinmonopol Stovner Vinmonopol 7.1 km
Dagligvare Kiwi Hagan 0.6 km
Dagligvare Coop Mega Hagan 0.8 km
Kiosk/video Mix Hagan Kiosk 0.6 km
Bensin Shell/7-Eleven Gjelleråsen 2.5 km
Bensin st1 Gjelleråsen 2.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 48,1 %
Andel kvinner 51,9 %
Gj.snittalder menn 39,7 år
Gj.snittalder kvinner 41,2 år
Husholdninger med barn 38,9 %
Husholdninger uten barn 61,1 %
Gj.snitt byggeår 1965
Gj.snitt tomtestørrelse 900
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nittedal 23213 9471
Grunnkrets: Likollen 774 329

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,85% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tom Edvardsen
Daglig leder / fagansvarlig / eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?