Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 150 000,- for kr 5 150 000,-

1 hovedbilde

2 fasade (4)

2 inngangsparti

2 fasade (1)

2 fasade (3)

4 stue (2)

4 stue (3)

4 stue (1)

4 stue (4)

4 stue (6)

4 stue (7)

4 stue (5)

4 kjøkken

5 kjokken (1)

5 kjokken (2)

5 kjokken collage

6 Toalettrom

7 sideinngang

5 Vaskerom

7 gang (1)

7 hall (3)

7 hall (2)

4 loftstue (3)

4 loftstue (1)

4 loftstue (2)

6 bad (4)

6 bad (3)

6 bad collage

7 gang 2. etasje

7 soverom (3)

7 soverom (1)

7 soverom (2)

7 soverom (4)

7 soverom (6)

7 soverom collage

4 kjellerstue (3)

4 kjellerstue (4)

4 stue i hybel (1)

4 stue og kjøkken i hybel (2)

6 bad i hybel (2)

7 soverom (5)

3 utsikt

3 innganspari

3 terrasse (3)

3 terrasse (1)

3 hage

3 ferge fra Gamlebyen

3 idylliske Gamlebyen

x 3D Lillebyveien 7_all etg

x 3D Lillebyveien 7_1 etg

x 3D Lillebyveien 7_2 etg

x 3D Lillebyveien 7_uetg

Fjeldstad/Gamle Fredrikstad - Innholdsrik sveitservilla med mye plass, store rom, full kjeller med egen inngang, dobbel garasje

Lillebyveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 300 000,-

Fjeldstad/Gamle Fredrikstad - Innholdsrik sveitservilla med mye plass, store rom, full kjeller med egen inngang, dobbel garasje: Fjeldstad/Gamle Fredrikstad - Innholdsrik sveitservilla med mye plass, store rom, full kjeller med egen inngang, dobbel garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 300 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
287 / 364 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Sentralt beliggenhet på Fjeldstad i et etablert og rolig boligområde. Meget gode solforhold, på sommeren er det sol fra tidlig morgen til kl.10 på kvelden.

Det er kort avstand til skoler, barnehager, fine turområder og lysløype. Liker du spille golf er det golfbane rett over gata. Flere dagligvareforretninger i nærområdet, bl.a. en med søndagsåpent. Ved brohodet er det et handlesenter med dagligvare, blomsterbutikk, vinmonopol, apotek, Biltema mm.

Med sykkel er det bare noen minutter til idylliske Gamlebyen og Kongstenhallen. Gode forbindelser med kollektiv trafikk til og fra Fredrikstad sentrum og videre til Oslo, Sarpsborg og andre nærliggende byer.

Barnehager og skoler

Det er ca 1,5 km til Sagabakken Barneskole og samme avstand til Gudeberg Ungdomsskole, sykkel-/gangsti hele veien. Til Children's International School er det omtrent samme avstand. Barnehager er det flere muligheterfor i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv sjekke med fagsjefen for skole i Fredrikstad Kommune.

Adkomst

Fra Fredrikstad sentrum: kjør østover ut av byen. Over brua tar du mot RV 110 Svinesund i andre rundkjøringen. Ta så første vei til venstre inn i Haugstenveien og så straks til høyre inn i Lillebyveien, boligen ligger da på hjørnetomten på venstre side.

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 300 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1996

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

287m2

Bruksareal

364m2

Tomt

1126m2

KR-kode

2917161

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lillebyveien 7, 1637 Gamle Fredrikstad

Gnr. 303, bnr. 589 og 1660 i Fredrikstad kommune.

Tomten

Eiendommen består av 2 eide tomter og er på totalt 1.126,3 kvm. Tomten er opparbeidet med hage som er beplantet med busker, trær og bed. Gruset gårdsplass og adkomst, godt skjermet med hekk rundt hele tomten.

Parkering

Dobbel garasje oppført i 2000 med hems, ellers er det godt med parkering i gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 336 kvm

Totalt bruksareal: 364 kvm

Totalt primærrom: 287 kvm

Bruksareal:

Bolig 307 kvm

Garasje 48 kvm

Uthus 9 kvm

Primærrom:

Bolig:

Kjeller: 85 kvm: Kjellerstue. Hybel med stue/kjøkken, vindfang, soverom, bad/wc.

1. etasje 112 kvm: Hall, kjøkken, stue, vaskerom, wc

2. etasje 90 kvm: Trappegang, loftstue, bad, 3 soverom, innredet rom

Sekundærrom:

Bolig:

Kjeller 20 kvm: 3 boder

Garasje:

1. etasje 48 kvm: Garasjerom, bod

Uthus:

1. etasje 9 kvm: Bod

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.11.2017 utført av Frank Feldt. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Radon

Utleier er ansvarlig for at boligen har forsvarlige radonverdier. I normaltilfeller er det kun nødvendig å måle radon i leiligheter med bakkekontakt, samt etasjen over.

Leietaker kan kreve radonmåling hvis dette ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at målinger kun kan gjøres i vinterhalvåret.

Standard

Tiltalende og sjarmerende eiendom som holder en meget bra standard og har en gjennomført stil i hele boligen med bra kvalitet og flere fine detaljer som innvendig listverk, utskjæringer i utvendige vindusomramninger, sperreføtter, rekkverk mm. Den er innholdsrik og har en planløsning som kan tilpasses de fleste familiers s behov. Store lyse rom med pene overflater, en del av kjeller er innredet som en hybel med egen inngang, men den er ikke søkt godkjent.

Når du kommer inn i boligen har du en stor hall med trapp opp til 2. etasje. Fra hallen er det en dobbel glassdør inn til en herskapelig stue med utgang til en stor skjermet veranda.

Praktisk løsning med en et ekstra toalettrom i 1. etasje. Romslig og hyggelig kjøkken med delikat hvit profilert Huseby innredning. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Vaskerommet er innredet med over og underskap, det har også en ekstra sideinngang til boligen.

Når du går opp trappen til 2. etasje kommer du opp til en loftstue med skråtak og utgang til veranda. Det 3 soverom i 2. etasje, samt et rom som er innredet som et ekstra soverom og et pent flislagt bad. Badet er utsyrt med dusjnisje, innebygd badekar, dobbel servant med innredning og wc.

Kjeller er innredet med kjellerstue og 3 boder. I tillegg kommer den delen som er innredet som en hybel med stue og kjøkken i åpen løsning, vindfang, bad med dusjhjørne, servant med innredning, wc og opplegg for vaskemaskin.

Oppvarming

Ved med en etasjeovn i stue. Elektrisk med varmekabler på bad, vaskerom, hall, wc, kjellerstue og hybel, ellers panelovner. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 12.09.96.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Verandadør i stue må holdes avstengt inntil verandagulv er lagt. Utgangsdør i vaskerom må holdes avstengt inntil trapp er fullført. Ventilasjonshette på toalettrom må monteres. Når ildsted skal monteres må Fredrikstad feiervesen kontaktes. Det må monteres barnesikring på alle vinduer i 2. etasje. Luftekanal over tak må fullføres. Ett soverom er ikke ferdig. Fullføring av utvendig kledning på husets nordside. Planering og rydding av tomten. Oppsetting av postkasse og husnummerskilt. Innredning av hybel i u-etasje er ikke byggeanmeldt. Søknad om dette må innsendes og eventuelt godkjennes før arbeidene kan fortsettte.

Selger opplyser at alle punkter er utført med unntak av søknad om innredningen av hybel i u-etasjen som ikke er innsendt. Det gjøres oppmerksom på at den er innredet ferdig uten at den er byggemeldt eller søkt godkjennelse. Den tilfredstiller ikke dagens krav som rom for varig opphold. Kjøper overtar ansvaret for dette. Det samme gjelder sannsynligvis også kjellerstuen og det ene rommet i 2. etasje som er innredet i ettertid og benyttet som et ekstra soverom.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak søkt om før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 5788, tinglyst 19.06.1995 type heftelse: Urådighet, eiendommen består av to tomter og de kan bare selges som en samlet eiendom.

Den delen av tomten som er ubebygd må tale at det kan legges vann-/ avløpsledninger, strømledninger og lignende som er til felles interesse og benyttelse for kjøpere av andre tomter i området.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Den del av boligens underetasje som er innredet som en utleiedel er ikke godkjent til varig opphold eller som separat boenhet av kommunen.

Eiendommen overtas uten noen leieforhold.

Det gjøres oppmerksom på at det er krav til forsvarlige radonnivåer ved utleie. Det er ikke gjennomført radonmåling på denne boligen.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan for Fredrikstad Kommune i perioden 2011-2023 formål: 1001 – bebyggelse og anlegg, datert 06.12.2012. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Generelt pålegg i området om utkobling av taknedløp, dvs at takvann skal gå til terreng. Det er registrert en mangel fra feier vedr. innekledd skorstein mot soverom i 2. etasje.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 15.478,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 10.084,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 21.000 kwh. pr. år. Boligen er forsikret gjennom en egen avtale selger har med Tryg Vesta. Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 400,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger. Boligen er tilknyttet Telenor som internettleverandør som koster kr 500,- pr. mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.433.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 9.200,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Fredrikstad
Grunnkrets Haugsten
Kirkesogn Østre Fredrikstad

Steder i nærheten

Begby 1.7 km
Gamlebyen 1.8 km
Kongstenhallen 2 km
Fredrikstad Domkirke 2.7 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 146 km
Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 94.4 km
Jernbanestasjon Fredrikstad stasjon 2.8 km
Bussholdeplass Fjellstad rv. 111 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Østsiden idrettsplass 1.4 km
Idrettsanlegg Gudeberg aktivitetsanlegg 1.4 km
Treningssenter Actic - Kongstenhallen 1.8 km
Treningssenter Expressgym Fredrikstad 2.6 km

Steder av interesse

Skoler

Gudeberg barne- og ungdomsskole (1-10 kl.) 1.4 km
Sagabakken skole (1-7 kl.) 1.5 km
Children's International School (1-10 kl.) 1.8 km
Begby skole (1-10 kl.) 3 km
Borge ungdomsskole (8-10 kl.) 3.5 km
Akademiet vgs. Fredrikstad 2.5 km
Plus-skolen BA 2.1 km

Barnehager

Nabbetorp barnehage (0-5 år) 1 km
Gudevold barnehage (0-6 år) 1.1 km
Trollklubben barnehage - Avdeling Bilet (0-6 år) 1.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Østsiden Storsenter 2.1 km
Kjøpesenter Torvbyen 3.2 km
Postkontor Meny Begby 2.3 km
Postkontor Coop Prix Sellebakk 2.6 km
Apotek Vitusapotek Svanen - Fredrikstad 0.7 km
Apotek Apotek 1 Begby 2.2 km
Vinmonopol Østsiden Vinmonopol 0.7 km
Vinmonopol Torvbyen Vinmonopol 3.1 km
Dagligvare Joker Langvik 0.2 km
Dagligvare Kiwi Borgarveien 1 km
Kiosk/video Mix Begby Gatekjøkken 0.5 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 2.6 km
Bensin Esso Begby Bensin 0.5 km
Bensin Statoil Butikk Østsiden 0.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 44,7 %
Andel kvinner 55,3 %
Gj.snittalder menn 45 år
Gj.snittalder kvinner 51 år
Husholdninger med barn 16,3 %
Husholdninger uten barn 83,7 %
Gj.snitt byggeår 1959
Gj.snitt tomtestørrelse 3063
Område Personer Husholdninger
Kommune: Fredrikstad 78178 35265
Grunnkrets: Haugsten 711 424

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: fast pris kr. 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.400,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Bjørnar Brynildsen
Daglig leder/Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?