Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Lingelemveien 7 - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Kjøkken med profilerte fronter og laminat benkeplate. Godt med skap og benkeplass.

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken med åpen løsning mot stuen og praktisk spiseplass

Stue med parkett på gulv

Her får du god plass til spisestue

Stue med peisovn

Lys og koselig stue med store vindusflater

Pent flislagt bad med varmekabler i gulv

Hovedsoverom

Soverom nummer to

Soverom i kjeller

Soverom i kjeller

Stue

Garderoberom/bod i kjeller

Stor og usjenert uteplass

Uteplass

Flott og stor eiet tomt på 984,1 kvm, pent opparbeide med stor gressplen mot vest

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Breidablikk/Mosserød - Pen og praktisk enebolig med solrik og stor tomt - Nyere kjøkken - Garasje

Lingelemveien 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 900 000,-

Breidablikk/Mosserød - Pen og praktisk enebolig med solrik og stor tomt - Nyere kjøkken - Garasje: Breidablikk/Mosserød - Pen og praktisk enebolig med solrik og stor tomt - Nyere kjøkken - Garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
105 / 169 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Lingelemveien 7! Boligen har en populær og sentral beliggenhet på Mosserød/Breidablikk, like ved Midtåsen. Her får du godt med sol fra morgen til kveld. Fra boligen er det kort vei til barneskole, ungdomsskole, grendehus, barnehager og dagligvareforretning. Mokollen og Hjertås ligger i nærområdet, og her har du flotte turområder, sommer som vinter. Som nærmeste nabo har du Midtåsen som et flott turmål for å nyte unik beliggenhet og flott arkitektur. Gangavstand ned til sentrum. Kort vei til E-18 og videre til Sandefjord Lufthavn/Torp. Vi ønsker velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Mosserød barneskole og Breidablikk ungdomsskole. Flere barnehager i området. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjører du opp Dølebakken (fra Sandar Kirke). Følg Dølebakken over i Lingelemveien og eiendommen ligger på høyre side etter få meter. Se forøvrig kart for nærmere veibeskrivelse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1966

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

105m2

Bruksareal

169m2

Tomt

984m2

KR-kode

221836

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lingelemveien 7, 3225 Sandefjord

Gnr. 46, bnr. 320 i Sandefjord kommune.

Tomten

Flott og stor eiet tomt på 984,1 kvm. Tomten er pent opparbeide med stor gressplen mot vest og diverse busker og trær. Mot syd/øst er det opparbeidet uteplass. Her sitter du godt skjermet fra vei og innsyn. Asfaltert gårdsplass.

Parkering

Parkering i garasje eller gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen har privat septiktank. Kommunen har en generell hjemmel til å kreve at eiendommer med privat septiktank kobler seg til det offentlige avløpsnettet. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 188 kvm

Totalt bruksareal: 169 kvm

Totalt primærrom: 105 kvm

Bruksareal:

Boligen 155 kvm

Garasjen 14 kvm

Primærrom:

Kjeller: 25 kvm: Soverom og vaskekjeller.

1. etasje 80 kvm: Vindfang, gang, to soverom, bad, kjøkken og stue.

Sekundærrom:

Kjeller: 48 kvm: To boder, gang/garderobe og gang.

1. etasje 2 kvm: Trappegang til kjeller.

Garasjen: 14 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 23.02.2018 utført av Sandefjord Taksering. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Pen enebolig med praktisk planløsning og det meste på en flate. Boligen fremstår som lys og koselig med store vindusflater i stuen. På vinduene mot vest er det montert utvendige motoriserte markiser (med fjernkontroll). Veggoverflater er malt og tapetsert i lyse og tidsriktige farger. Gulv har blant annet parkett, laminat og flis.

Flott kjøkken i åpen løsning mot stuen med profilerte fronter og laminat benkeplate. Godt med skap og benkeplass. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen (platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap). Kjøkkenet har også praktisk barløsning.

Bad med flis på gulv og tapet på vegger. Av utstyr er det montert servant i innredning, toalett og dusjkabinett. Eget vaskerom i kjeller.

Oppvarming

Peisovn i stuen og varmekabler på bad i 1. etasje og på soverom i kjeller. Elektrisk oppvarming. Sandefjord kommune har følgende kommentarer vedrørende piper og ildsteder: Det er brennbart fornærme sotluke i kjelleren. Feieluka er enkel, det skal være dobbel luke på loft. Denne må byttes. Nye eier overtar ansvaret for dette. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 28.10.1967.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Gelender på utvendig trapp og kjellertrapp må monters, samt beslag ved feierluke i kjelleren. Det er uklart om dette er utført. Kjøper overtar ansvaret for dette.

Det gjøres oppmerksom på at planløsningen i 1. etasje er vesentlig endret etter at midlertidig brukstillatelse er gitt. Vegg til soverom og kjøkken er revet og bad og toalettrom er slått sammen. Soverom i kjeller er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt og tilfredsstiller nødvendig vis ikke dagens krav til soverom. Midlertidig brukstillatelse omhandler ikke garasjen. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 4299, tinglyst 19.12.1962, bestemmelse om vannrett: Omhandler tidligere eiers rett til bruk av brønn beliggende på gnr. 46, bnr. 320. Lingelemveien 7. Dagboknr 1965, tinglyst 29.05.1965: Bestemmelse om vannledning. Godkjenning av søknad fra tidligere eier av Lingelemveien 7 om legging av vannledning under Lingelemveien og bestmmelser i forbindelse med anleggelse av denne. Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 avsatt til bolig. Sandefjord kommune opplyser at det for tiden pågår et arbeid med å etablere gang-/ sykkelvei langs Dølebakken og deler av Lingelemveien i henhold til vedtatt reguleringsplan. Det vil derfor bli inngrep på eiendommen. Deler av eiendommens areal vil bortfalle til fordel for opparbeidelse av gang-/ sykkelvei. Nøyaktig areal er ikke kjent med det vises til vedlagt kartskisse i salgsoppgaven. For ytterligere spørsmål så kan Statens vegvesen eller megler kontaktes. Eiendommen er utsatt for støy fra veitrafikk fra Lingelemveien. Rød og gul støysone iht. Miljøverndepartements "Retningslinje for behandling av støy i arealplanlegging". Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.877,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 15.000,- pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.933,-

Boligen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv og internett og har avgift på

kr 1.076,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.973.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 35.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?