Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 400 000,- for kr 6 400 000,-

 

 

 

 

Drone

Eiendommen har en fin dobbel garasje

 

 

Terrasse

Inngangsparti

Entre

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Soverom i 1.etg

Bad tilknyttet soverom i 1.etg

Vaskerom i underetasjen

Bad i underetasjen

Bad i underetasjen

Trapperom

Loftsetasjen består av flere oppholdsrom. Rom nr. 1

Loftsetasjen består av flere rom - Rom nr. 3

Loftsetasjen består av flere oppholdsrom. Rom nr. 4

Rom i loftsetasjen

 

 

PlantegningU

 

Terrasse

 

 

Lillestrøm

Lundsalleen 32

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Lillestrøm: Renoveringsobjekt sentralt i Lillestrøm! Enebolig med flat tomt på 957 kvm. med gode solforhold. Dobbel garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
1
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
192 / 210 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et området som består av småhusbebyggelse og blokkbebyggelse, kun en spasertur unna Lillestrøm sentrum. Her har du alle fasiliteter tilgjengelig, med blant annet gågate, Lillestrøm Torv, Vinmonopol, dagligvarebutikker, flere caféer, utesteder og restauranter.

Er du aktiv, så kan Lillestrøm tilby fine turterrenger, flere treningssentre, friidretts- og fotballbaner m.m. Flotte tur- og friluftsområder som gir gode rekreasjonsmuligheter både sommer og vinter. Åråsen idrettsanlegg med Skedsmohallen og LSK-hallen ligger i kort gangavstand. Sørum fritidsgård i noen minutters gangavstand.

Lillestrøm har bussterminal og togstasjon med hyppige avganger. Med andre ord har du gode pendlermuligheter, enten du skal mot Oslo eller Gardermoen. Hurtigtog fra Lillestrøm til Oslo S. tar ca. 12 min, Gardermoen ca. 10 minutter.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Vigernes skole 0.6 km

1-7 kl. Volla skole 1.6 km

8-10 kl. Kjellervolla skole 1.3 km

Lillestrøm videregående skole 1.1 km

Skedsmo videregående skole 1.6 km

Barnehager:

Knerten private familiebhg. 0.3 km

Lillestrøm barnehage (0-5 år) 0.9 km

Måsan barnehage (1-6 år) 0.9 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Etasje

3

Byggeår

1891

Soverom

1

Garasje

Ja

Primærrom

192m2

Bruksareal

210m2

Tomt

957m2

KR-kode

591885

Energimerke
Energikarakter: E / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lundsalleen 32, 2004 Lillestrøm

Gnr. 81, bnr. 1518 i Skedsmo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 957 kvm. Flat og brukervennlig tomt med gode solforhold.

Parkering

Parkering i dobbel garasje og på egen gårdsplass. Garasjen er uisolert, utført med støpt dekke, trekonstruksjon, saltak i treverk tekket med takstein, el- leddport, lys og strøm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 231 kvm

Totalt bruksareal: 210 kvm

Totalt primærrom: 192 kvm

Primærrom:

U. etg: Bad, vaskerom, gang og trapperom: 35 kvm

1.etg: Bad, entré, gang m/trapp, kjøkken, stue 1, stue 2 og soverom: 115 kvm

2. etg: Oppholds rom 1, oppholds rom 2, oppholds rom 3 og oppholds rom 4: 42 kvm

Sekundærrom:

Bod: 18 kvm

Garasje på ca. 40 kvm.Adkomstterrasse ved entre på ca.47 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.11.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre. Enebolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre og støpt dekke. Boligen er fundamentert med såle/antatt ringmur. Det er kjeller under boligen. Det er innredede arealer og da utforede vegger mot mur.

-Vinduer med trekarmer med sprosser og med 2-lags energiglass i 1. etasje og loft. Produksjonsår 1998, 2010/12. Eldre vinduer i kjeller med doble glass.

-Malt ytterdør med glassfelt.

-Terrassedør med 2-lags energiglass, produksjonsår 2010.

-Adkomst til loft via luke i knevegg ellers lukket konstruksjon.

-Vannrør av materialtype kobber.

-Bereder er plassert i vaskerom.

-Elektrisk anlegg med automatsikringer.

-Garderobeskap i flere rom.

Boligen er å anse som et objekt med behov for renovering og oppussing.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, de aller fleste bygningsdeler har fått tilstandsgrad 2, herunder noen vinduer, ytterdør, tak, renner og beslag og innvendige overflater. Følgende har fått TG3:

-Kjeller og drenering: Det er registrert fukt i vegger/utforede vegger samt svertesopp. Normal forventet levetid er passert. Drenering har redusert gjenstående levetid, og det må påregnes utskiftninger.

-Yttervegg: Det er registrert noe råte på sørøstre vegg ellers generelt grei kledning med tanke på alder på øvrig vegger. TG3 gis på sørøstre vegg, øvrige vegger gis Tg 2.

-Bad 1. etg: Bad med fliser på gulv fra 1998. Fliser er ufagmessig utført. Det er registrert riss og aldersrelaterte forhold i fuger som indikere oppgraderingsbehov. Det er registrert bom og løse fliser samt ujevne flater på gulv som bør undersøkes nærmere.

-Bad U.etg: Bad med fliser og gulvbelegg på gulv. Vegger er kledd med baderomsplater og fliser. Det bør påregnes at levetiden har gått ut og at flaten har begrenset levetid igjen. Det kommenteres at fliser er ufagmessig lagt.

-Vaskerom: Det ble med fuktmåler registrert fukt i gulv og vegger, dette kan skyldes kapilærsug. Gulvbelegg har løsnet fra gulv samt i skjøter. Det må påregnes utbedringer.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Det opplyses også om følgende:

- Ved forsøk på innbrudd har den ene haspen på kjellervindu blitt ødelagt i september 2018

- Toalett i kjeller lekker ut vann ved skylling. Har stått lenge ubrukt.

- Det ble observert muselort på kneloft.

Standard

Boligen har behov for store påkostninger for å oppnå dagens krav til standard. Preg av bruksslitasje på overflater og eldre innredning på både bad og kjøkken. Flere eldre overflater som er moden for oppussing.

Innvendig gulv: Parkettgulv, laminatgulv og teppelagte gulv.

Innvendig himling: malte glatte flater, ubehandlet panel, malt panel og takessplater.

Innvendig vegger: malte plater, malt panel og malte strie.

Glatt/profilert kjøkkeninnredning med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Fliser mellom over og underskap. Det er opplegg for oppvaskmaskin, komfyr og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass. Kunn hvitevarer på kjøkken som står i boligen på visning følger handelen.

Bad 1.etg: Eldre innredning som består av et underskap/overskap, servant, speil og armatur med stikk og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel og det er tilkoblet et vannklosett. Naturlig og mekanisk avtrekk.

Bad i u.etg: Eldre innredning som består av et underskap, servant, speil og armatur med stikk og en dusjsone med dusjing direkte på gulv og vegg og ett hjørnebadekar. Det er tilkoblet et vannklosett. Naturlig og mekanisk avtrekk.

- Tak ble byttet i 1995. Det er i dag observert skjevheter samt knust takstein. Det ble registrert mose på deler av takstein og dette bør forsøket fjernet.

- Nye vinduer på kjøkken og stue og ny verandadør i 1etg byttet ut i 2010

- Dobbelgarasje bygget i ca. 2002

- Huset ble malt grått i 1990 og malt rødt i 1998

- Kjøkken montert i 1998, Kjøkken fra Kvik kjøkkensenter/Aursko

- Baderoms innredning montert i 1983 (Brunt)

- Skyvedørsgarderober og rosa boblebad montert - 1989

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Gulvvarme i bad 1. etasje og stråleovn på bad i kjeller. I tillegg fyring med ved, ilsted i stuen, og 2 varmepumper. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har trolig vært brukt til boligformål siden 1891 i følge selger.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det var ikke krav til ferdigattest når boligen ble oppført. Det foreligger dog bygningstegninger for eiendommen og tilbygg fra henholdsvis 1954, 1981 og 1998.

I tegningene fra 1954 fremgår det at planløsningen i 1.etasje er uforandret fra tidligere planløsning og at vindfanget er et tilbygg. Megler har undersøkt med kommunen, og kommunen informerer om at det kan tyde på at hoveddelen av huset er fra siste del av 1800-tallet, men har blitt flyttet på og bygget om i ettertid. Det er derfor umulig å stadfeste faktisk byggeår på den eldste delen av huset.

Tegningene for tilbygget gjort i 1998 viser kun sålen som ble støpt til dette tilbygget. Det forligger ikke tegninger over hvordan planløsningen skulle se ut etter oppføringen av tilbygget, så det kan ikke med sikkerhet sies hva som er godkjent for 1. etasje og loftsetasjen. I kjelleren er eneste avviket fra godkjente bygningstegninger at badet i utgangspunktet er byggemeldt som husholdningsrom.

Det foreligger "akseptert melding for riving av garasje og oppføring av ny garasje" fra Skedsmo Kommune datert 04.07.2006.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen. Dagboknr 100157, tinglyst 12.01.1954, type heftelse: Det er usikkert hvor stor betydning denne har i dag. Da eiendommen ble overdratt fra Lillestrøm kommune til to privatpersoner i 1954 ble den overdratt med følgende heftelser:

1. Kommunen har rett til å benytte den gjenværende delen av tomta til hvilket som helst anlegg uten at tomtekjøperne har rett til erstatning.

2. Tomtekjøperne plikter ved eventuell regulering og gateutvidelse å avstå inntil 3 meter langs tilstøtende gater til samme kvadrameterpris som tomten ble kjøpt for.

3. Kun tillat med et våningshus på tomten. Uthus kun tillatt som mindre tilbygg til våningshuset. Selvstendig garasjebygg tillates ikke oppført på andre tomter enn den som grenser til hovedbanen.

4. Husdyr på tomten er ikke tillatt, hunder, katter og bier er unntatt.

5. Lillestrøm kommune har rett til å bygge og ha stående en trafokiosk vederlagsfritt på eiendommen samt rett til adkomst til denne.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 04.03.1985.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Budgivere oppfordres til å angi ønsket overtagelsesdato i budskjema.

Diverse

Boligens selges ved fullmektig. Fullmektigen har ikke selv bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand utover det som fremkommer i salgsoppgave og boligsalgsrapport.

Eiendommen ligger ikke langt fra Kjeller flystasjon, det må påregnes noe flytrafikk.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 6.280,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. Eiendommen har vannmåler og kostnader knyttet til forbruk av vann kommer i tillegg.

Eiendomsskatten er kr 6.260,- pr år. Det er av Skedsmo kommune varslet en mulig økning av eiendomsskatten.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 17.981 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 11.683,-

Boligen er ikke tilknyttet leverandør av kabel-tv og internett per dags dato. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Vigernes 1
Kirkesogn Lillestrøm

Steder i nærheten

Åråsen 0.4 km
Lillestrøm kino 1 km
Sørum Fritidsgård 1.1 km
Øyeren plass 1.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 33.7 km
Sentralstasjon Oslo S 22.1 km
Jernbanestasjon Lillestrøm jb.st. 1.7 km
Bussholdeplass Åråsen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Åråsen stadion 0.5 km
Idrettsanlegg Lillestrøm Golfklubb 1.2 km
Treningssenter Lillestrøm Arena 1.1 km
Treningssenter EVO Lillestrøm 1.2 km

Steder av interesse

Skoler

Vigernes skole (1-7 kl.) 0.6 km
Volla skole (1-7 kl.) 1.6 km
Kjellervolla skole (8-10 kl.) 1.3 km
Lillestrøm videregående skole 1.1 km
Skedsmo videregående skole 1.6 km

Barnehager

Knerten private familiebarnehage 0.3 km
Lillestrøm barnehage (0-5 år) 0.9 km
Måsan barnehage (1-6 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lillestrøm Torv 1.3 km
Kjøpesenter Strømmen Storsenter 4.3 km
Postkontor Rema 1000 Åråsen 0.8 km
Postkontor Kiwi Lillestrøm Stasjon 1.5 km
Apotek Apotek 1 Åråsen Lillestrøm 0.5 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 1.2 km
Dagligvare Matkroken A. Kiellandsgate 0.6 km
Dagligvare Rema 1000 Åråsen 0.8 km
Kiosk/video Trungs Kiosk Nguyen 0.9 km
Kiosk/video Guffen Godteparadis 1 km
Bensin Shell Skedsmovollen Øst 1 km
Bensin 1-2-3 Lillestrøm 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53 %
Andel kvinner 47 %
Gj.snittalder menn 36,2 år
Gj.snittalder kvinner 40,4 år
Husholdninger med barn 24,5 %
Husholdninger uten barn 75,5 %
Gj.snitt byggeår 1966
Gj.snitt tomtestørrelse 557
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Vigernes 1 368 208

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning (1.500,- pr privatvisning)

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Ingvild Sørflaten
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?