Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 750 000,- for kr 5 750 000,-

Velkommen til Lyngvegen 6! Eiendommen ligger godt til i høyden av Lunderåsen med flott utsikt og med direkte nærhet til marka.

Dette er et veletablert og populært boligfelt som stadig er i utvikling. Med kort vei inn til Oslo, nærhet til skole og med flotte turmulighter er dette et ideelt sted å bosette seg.

 

Pent opparbeidet inngangsparti med skiferbelagt trapp. Boligen er gjennomgående lys med en spennende og arealeffektiv planløsing.

Stor og lys entre med teracotta fliser på gulv med EL-varme. Dør inn til stor garderobe med oppheng til klær og sko.

 

Det er orginalt furugulv i hele boligen. Stuen er oppdelt i 2 soner med en høydeoppsats.

 

 

Dobbel vetrinedør som leder ut til en stor og innbydenede terrasse og hage, samt at det er en "frokostterrasse" på baksiden hvor en kan nyte morgensol.

 

 

 

I stuen er det 2 ildsteder, en Jøtul klassiker og en nyere Nordpeis rentbrenner i lekkert design.

 

 

Stort og hyggelig brukskjøkken med rikelig av lagring i skap og skuffer, og en god og stor benkeplate samt en flott kjøkkenøy.

 

Lys og luftig loftsstue.

Boligen har 3 romslige soverom i andre etasje med flott utsikt fra rommene.

 

 

 

Stort soverom i første etasje med fin utsikt mot marka. Takhøy skyvedørsgarderobe for lagring av klær.

 

 

Lyst vaskerom med tilknyttning til egen ytterdør som er veldig praktisk med små barn. Varme i gulv.

Det er et fullstendige bad i hver etasje, med henholdsvis dusj i 2. Etasje og badekar i 1. Etasje.

 

Flott naturtomt i høyden. Blåbær, lyng og gressplen samt fjellgrunn. Eiendommen grenser til friareal og ligger flott til i et veletabelrt boligfelt med kun en internveg.

Plantegning 1. Etasje

Plantegning 2. Etasje

SOLGT! VISNING AVLYST! Sjelden mulighet! Stor og flott eiendom i høyden med nydelig utsikt, gode solforhold og stor naturtomt

Lyngvegen 6

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

SOLGT! VISNING AVLYST! Sjelden mulighet! Stor og flott eiendom i høyden med nydelig utsikt, gode solforhold og stor naturtomt: SOLGT! VISNING AVLYST! Sjelden mulighet! Stor og flott eiendom i høyden med nydelig utsikt, gode solforhold og stor naturtomt

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
195 / 204 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en landlig og familievennlig beliggenhet på Frogner. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud.

Fra boligen er det kort vei til fotballbane, lekeplass, svømmehall, badevann, skiløyper og treningssenter. Sykkelvei til Lillestrøm og Nedre Romerike. Det er også kort vei med bil til Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog, Oslo og Gardermoen med alt det innebærer av bymessige fasiliteter og servicetilbud.

Boligen ligger like i nærheten av skog, mark og badevann. Leira byr på gode fiskemuligheter, og det er relativt kort avstand til turområder i Romeriksåsen og på Vilbergfjellet. Et par km fra boligen ligger Høy og lavt klatrepark med utfordringer for folk i alle aldersgrupper, noe som er perfekt for både familieopplevelser og vennelag.

Barnehager og skoler

Lunderåsen barnehage 0.5 km

Hundremeterskogen familiebarnehage 1 km

Hoppensprett Frogneralléen 3.1 km

Vesterskaun skole 1.7 km

Frogner skole 4.8 km

Sørumsand videregående skole 12 km

Lillestrøm videregående skole 12.1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1986

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

195m2

Bruksareal

204m2

Tomt

677m2

KR-kode

591889

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Lyngvegen 6, 2016 Frogner

Gnr. 67, bnr. 139 i Sørum kommune.

Tomten

Eiet tomt på 677,9 kvm. Pent opparbeidet med delvis naturtomt. Blåbær, lyng og gressplen samt fjellgrunn. Eiendommen grenser til friareal og ligger flott til i et veletabelrt boligfelt med kun en internveg.

Parkering

Parkering på egen tomt og intergerert garasje på ca. 26 kvm.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 225 kvm

Totalt bruksareal: 204 kvm

Totalt primærrom: 195 kvm

Primærrom:

1. Etasje: Entré, gang m/trapp, kjøkken, stue, vaskerom, bad, kontor og et soverom: 129 kvm

2. Etasje: Trapperom, stue, bad og 3 soverom: 66 kvm

Sekundærrom:

1. Etasje: Garderobe/ bod, kjølerom: 6 kvm

2. Etasje: Garderobe/bod, bod: 3 kvm

Det er 2 utvendige boder på ca 14 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 19.09.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Enebolig med saltak tekket med takstein. Yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle til antatt fast grunn.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være oppmerksom på, herunder:

Tg 2 er gitt på store deler av boligen med tanke på alder og normal forventet levetid. Det er stedvis knirk i gulv og det er observert bom i enkelte fliser, bad i 2. etasje har noe aldersrelaterte forhold i fuger.

Tilstandsrapporten og egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i disse før bud inngis.

Standard

Yttervegger er utvendig panelt med kledning fra byggeåret som ble malt i 2013 i fargen Rørosrød som passer perfekt inn i terrenget.

Gruset innkjørsel og gårdsplass. Pent opparbeidet inngangsparti med skiferbelagt trapp. Boligen er gjennomgående lys med en spennende og arealeffektiv planløsing.

Stor og lys entre med teracotta fliser på gulv med EL-varme. Dør inn til stor garderobe med oppheng til klær og sko.

Det er orginalt furugulv i hele boligen, borsett fra fliser på våtrommene. Knirk i gulvet ved gang/ trapperom.

Gjennomgående lys og åpen stue med rikelig av store vindusflater. I stuen er det hele to terrassedører samt en dobbel vetrinedør som leder ut til en stor og innbydenede terrasse og hage, samt en "frokostterrasse" på baksiden hvor en kan nyte morgensol. Stuen er oppdelt i 2 soner med en høydeoppsats, her finner vi 2 ildsteder, en Jøtul klassiker og en nyere Nordpeis rentbrenner i lekkert design. Lys og romslig stue i 2. Etasje.

Stort og hyggelig brukskjøkken med rikelig av lagring i skap og skuffer, og en god og stor benkeplate samt en flott kjøkkenøy. Store vindusflater med utsyn over egen tomt. Innredningen består av glatte fronter med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Det er tilkoblet en oppvaskmaskin, integrert komfyr med nedfelt platetopp og det er tilkoblet en ventilator over kokeplass.

Boligen har 3 romslige soverom i andre etasje, flott utsikt fra rommene. Stort soverom med godt av skapplass i første etasje.

Det er et fullstendige bad i hver etasje, med henholdsvis dusj i 2. Etasje og badekar i 1. Etasje. Badene er fra byggeår.

Lyst vaskerom med tilknyttning til egen ytterdør som er veldig praktisk med små barn. Det er er utslagsvask, fliser med varme på gulv og det er god plass til vaskemaskin/ tørketrommel.

Det er godt av lagring både ute og inne. Utvendig er det 2 boder på ca. 14 kvm og det er godt av lagringsplass i lang garasje. Innvendig er det lagring i rom over garasjen, det er et stort lagringsrom over den ene stuedelen med inngang fra hovedsoverommet. I tillegg til dette er det to innvendige boder i 2. Etasje, samt kjølerom (defekt kjøleenhet).

Garasjen er utført med støpt dekke, trekonstruksjon, el- leddport og det er instalert strøm.

Hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Taklampe på kjøkken og i stuen medfølger ikke. Frittstående skap på soverom i 2. etasje medfølger ikke dersom ikke annet avtales ved kjøp.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Det er gulvvarme i badene, kjøkken, entre og vaskerom. I tillegg fyring med ved i 2 ildsteder.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 30.03.1993. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

I forhold til de godkjente byggetegningene fra kommunen er soverommet i 1. Etasje beskrevet som et arbeidsrom. Soverommet i 2. Etasje er bygget ut hvorav loftstuen er blitt mindre i størrelse. Inngangspartiet er tegnet opp på fremsiden av bygget men inngangspartiet er på siden av utstikket. Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 7274, tinglyst 12.09.1983, type heftelse: Erklæring/ Avtale:

Sørum kommune, Tele - og elektrisitetsverket har rett til å legge, vedlikeholde og utbedre ledninger på denne tomt.

Servitutten vil følge eiendommen. Kopi av dokumentet kan fås ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan Lunderfeltet P 46 datert 21.02.1983 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 07.10.1982. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 27.512,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn. OBS! Det høye beløpet skyldes estimert vannforbruk pga. manglende vannmåler. Vannmåler blir installert før salg og vil sannsynligvis redusere årlig beløp med 8000-10000 kroner.

Eiendomsskatten er kr 4.738,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 23.000,- pr. år. / 24.840 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 2.765,-.

Velavgift Lunderåsen antennelag er kr 2.800,- pr. år.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og har avgift på

kr 50,- pr. mnd (2 programkort). To Tv-tuner/dekoder medfølger. Internett fra Viken Fiber, Altibox, kr. 629,- pr mnd.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sørum
Grunnkrets Lundermoen
Kirkesogn Frogner

Steder i nærheten

Frogner kirke 3.9 km
Grankrysset 4.8 km
Lindeberg industriområde 5.1 km
Lindeberg 5.9 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 26 km
Jernbanestasjon Frogner 3.8 km
Bussholdeplass Lundervegen 0.7 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Vesterskaun skole akt.anlegg 1.7 km
Idrettsanlegg Lørenfallet idrettsanlegg 5.7 km
Treningssenter Hilton Fysio og Tr.senter 9.2 km
Treningssenter Fresh Fitness Skedsmokorset 9.8 km

Steder av interesse

Skoler

Vesterskaun skole (1-7 kl.) 1.7 km
Frogner skole (1-10 kl.) 4.8 km
Sørumsand videregående skole 12 km
Lillestrøm videregående skole 12.1 km

Barnehager

Lunderåsen barnehage 0.5 km
Hundremeterskogen familiebarnehage (0-6 år) 1 km
Hoppensprett Frogneralléen 3.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Romerikssenteret 9.7 km
Kjøpesenter Skedsmo senter 11.2 km
Postkontor Kiwi Frogner 3.5 km
Postkontor Coop Extra Lørenfallet 5.7 km
Apotek Frisk apotek 3.8 km
Apotek Frogner apotek Sørum 3.8 km
Vinmonopol Kløfta Vinmonopol 9.7 km
Vinmonopol Vinmonopolet Skedsmo senter 11.2 km
Dagligvare Kiwi Frogner 3.9 km
Dagligvare Kiwi Lørenfallet 5.7 km
Kiosk/video Langepål Gatekjøkken 3.9 km
Kiosk/video Roma Brusutsalg 6.9 km
Bensin 1-2-3 Frogner 3.8 km
Bensin Circle K Sørum 5.7 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 50,9 %
Andel kvinner 49,1 %
Gj.snittalder menn 33,5 år
Gj.snittalder kvinner 33,2 år
Husholdninger med barn 51,4 %
Husholdninger uten barn 48,6 %
Gj.snitt byggeår 1989
Gj.snitt tomtestørrelse 664
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sørum 17665 7237
Grunnkrets: Lundermoen 1482 535

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,8 % av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning. 1 stk dobbelvisning inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Energiattest
 
Kari Killi
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Kristin Hoel Pedersen
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?