Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 500 000,- for kr 6 500 000,-

Velkommen til visning i Magnus`gate 4A!

Koselig inngangsparti

Inngangspartiet

Velkommen inn!

Hall m/ trapp til 2.etg og utgang til hage

 

 

Stue

Stue

Stue

Spisestue

Spisestue

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Bad i 1.etg

Bad i 1.etg

Soverom i 1.etg med trapp opp til hems med et gulvareal på 7kvm

Soverom i 1.etg

Gang i 2. etg

Bod i 2.etg

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom i 2.etg

Soverom i 2.etg

Soverom i 2.etg

Soverom i 2.etg

Soverom i 2.etg

Soverom i 2.etg

Bad i 2.etg

Bad i 2.etg

Bad i 2.etg

Kjellerstue

Terrasse på ca. 32 kvm

God plass til utemøblement på terrasse

 

 

 

 

Garasje med egen inngang

God plass til å parkere bilen på egen tomt

Plantegning kjeller

Plantegning 1.etg

Plantegning 2 etg

Lillestrøm/Vigernes

Magnus gate 4 A

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 500 000,-

Lillestrøm/Vigernes: Sjarmerende enebolig med 4 soverom i svært barnevennlig område. Garasje. Nytt kjøkken i 2015. Nytt tak i 2018.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
158 / 165 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen har en meget attraktiv og populær beliggenhet på Vigernes, like ved Sørumsparken! Det er nærhet til skoler, barnehager, lekeplass, idrettsanlegg og kollektivtransport. Det er kort vei til Lillestrøm sentrum, med bank, post og ellers alt av bymessige fasiliteter og forretninger. Lillestrøm kan også by på et rikt kulturliv.

Området passer derfor perfekt for de som er interessert i å bo i nærheten av det meste, samtidig som man har fredelige bo-forhold. De fleste butikkene ligger i den oversiktlige og kompakte bykjernen, sentrert rundt Lillestrøm Torv. Kombinasjonen av shoppingsenter og mange små spesialbutikker gjør en handletur i Lillestrøm til en trivelig opplevelse.

Her finner du et stort og fristende utvalg av butikker fra de små og spesialiserte til handlesenteret på Lillestrøm Torv med 84 butikker samlet under samme tak. Dersom man ønsker flere shoppingmuligheter er det kun en kort kjøretur til Strømmen, der man finner Norges største handlesenter.

Eiendommen har nærhet til Vigernes barneskole og Lillestrøm barnehage. Ungdomsskolen heter Kjellervolla, og ligger på Volla. Det finnes flere videregående skoler å velge i, blant annet Skedsmo vgs, Lillestrøm vgs. og Rælingen vgs. Ikke langt unna er LSK hallen, og i området rundt ligger flere sportshaller, tennisbane, fritidsbane, golf-anlegg og ikke minst Åråsen stadion.

Det er kort gangavstand til Lillestrøm stasjon, som er et knutepunkt for buss- og togtrafikk på Nedre Romerike. Her er det hyppige avganger mot Oslo og Gardermoen. Reisetid til Oslo S er kun 10 min med tog, som går hvert 10. minutt hele dagen. Reisetid til Gardermoen med flytoget er 12 minutter. Kun 20 minutter med bil til Oslo sentrum og 25 minutter til Gardermoen.

Barnehager og skoler

Skoler:

1-7 kl. Vigernes skole

1-7 kl. Volla skole

8-10 kl. Kjellervolla skole

8-10 kl. Bråtejordet skole

8-10 kl. Stav skole 5

Vgs. Lillestrøm videregående skole

Vgs. Skedsmo videregående skole

Barnehager:

Bhg. Lillestrøm barnehage

Bhg. Knerten private familiebarnehage

Bhg. Lillehagen barnehage

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1918

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

158m2

Bruksareal

165m2

Tomt

477m2

KR-kode

6018297

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Magnus gate 4 A, 2004 Lillestrøm

Gnr. 81, bnr. 365 i Skedsmo kommune.

Tomten

Pen opparbeidet eiet tomt på 477 kvm med busker, plen, trær, hekk og gruset innkjørsel.

Parkering

Parkering på egen tomt og i garasje på 28 kvm. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Skedsmo kommune har vedtatt at i perioden 2014-2019 skal alle husstander ha installert vannmåler. Vannmåleren er gratis, men er kommunens eiendom. Selve installasjonen av vannmåleren må eier selv bekoste. Godkjent vannmåler må hentes hos kommunens driftsavdeling i Leiraveien 7. Godkjent rørleggerfirma må kontaktes ved installasjon. Selger har hatt rørleggerfirma inne for å se på installasjon av vannmåler. Det er ikke mulig å installere vannmåler uten å fjerne fliser på bad i 1.etg. Komunnen har gitt fem års utsettelse på installasjon av vannmåler. Ny frist er 31/12-2023.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 182 kvm

Totalt bruksareal: 165 kvm

Totalt primærrom: 158 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Kjeller: Innredet kjellerstue: 18 kvm

1.etg: Entrè, hall m/trapp, bad, stue, spisestue, kjøkken og soverom (m/hems med gulvareal på 7m2): 87 kvm

2.etg: Gang m/trapp, bad og 3. soverom: 53 kvm

Sekundærrom:

1.etg: 2 kott: 2 kvm

2.etg: Bod: 5 kvm

Garasje med bruksareal på 28 kvm.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 01.10.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med yttervegger er i trebindingsverk utvendig kledd med panel. Saltak tekket med takstein. Etasjeskiller i tre. Boligen er fundamentert med såle og antatt pilarer til antatt fast grunn. Vinduer med trekarmer og med 2-lags energiglass. Produksjonsår 1977- 2002. Malt ytterdør med glassfelt. Hev/skyve terrassedør med 2-lags energiglass med produksjonsår 2002/03. Terrassedør i fra hall m/ trapp fra 1977. Naturlig ventilasjon. El. styrt vifte på badene. Vannrør av materialtype kobber/ rør- i- rør system. Det er en bereder plassert på kott på hems som er på 150 liter m/ produksjonsår 2015 og en bereder i 1. etasje i kott. Anlegg med automatsikringer.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

Det er registrert skjevheter som er påregnelig som følge av alder.

Det ble på synlige og observerte flater visuelt ikke sett skader, eller ved hjelp av fuktindikator registrert på tilfeldige valgte steder på utforede vegger ikke registrert skadelige fuktverdier i kjelleren. Gjøres oppmerksom på at gjenkledde kjellervegger er objektivt sett imidlertid å betrakte som en risiko for skjulte skader.

En slitt flekk på parkett i stue under sofa.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Eiendomsmegler Krogsveen v/ Veronica Gjelsnesvangen og Cecilie Bergsløkken har gleden av å presentere Magnusgate 4 A.

Boligen fremstår som svært tiltalende med familievennlig planløsning. Sjarmen med huset er godt tatt vare på og fremstår som velholdt, med god flyt mellom alle rom.

Følgende er gjort av nåværende eier:

Nytt kjøkken fra IKEA i 2015 m/ varmefolie og ny parkett.

Ny parkett i stue og spisestue i 2015.

Pusset opp kjeller i 2016.

Nytt baderomsgulv m/ varmekabler i 1.etg i 2015.

Ny baderomsinnredning på begge badene i 2018.

Hus og garasje ble malt utvendig i 2017.

Nytt tak og beslag i 2018.

Terrasse ble beiset sommeren 2018.

Her kan dere flytte rett inn.

Boligen har adkomst via overbygd inngangsparti. Entreen er romslig og lys, med fliser på gulvet, downlights i taket og grå vegger. Det er oppbevaringsmuligheter i integrert garderobe. God plass til kommode og annet møblement til å henge fra seg ytterklær.

Stuen er romslig og lun med en koselig peis som varmer godt på kalde vintersdager. Sjarmen med huset er ivaretatt ved å ha panel på vegger og tak. Videre forbi stuen finner du spisestuen som ligger praktisk i nærhet til kjøkkenet og fremstår som et sosialt allrom. Stort vindue som gir rikelig med lys og med utsikt over uteområdet. Det er plass til et stort spisebord, hvor sene middager med venner og familie kan nytes.

Kjøkkenet som er fra IKEA og er fra 2015, er tiltalende og holder en klassisk stil som passer utmerket til boligen. Innredningen er grå med laminert benkeplate med nedfelt oppvaskkum med 1-greps blandebatteri. Fliser mellom over og underskap. Det er tilkoblet en integrert oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Mikrobølgeovnen på kjøkkenet er en kombi-ovn og platetoppen på kjøkkenet er ekstra bred med funksjon for å slå to platesoner sammen. Det er tilkoblet en ventilator over kokeplass

Fra kjøkkenet er det utgang til terrasse på ca. 32 kvm. Fra terrasse er det adkomst til hage. Her kan solen nytes i rolige omgivelser. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen. Egen varmtvannsbereder kun til kjøkken fra 2015.

I hallen er det en trapp som fører opp til boligens andre etasje. Nye downlights i hallen i 2018. I hallen er det god plass til møblement, og utgang til terrasse med adkomst til hage. Terrasse med tregulv på en størrelse på ca. 6 m2.

Boligens ett av fire soverom ligger i 1.etg. Det er en hems på soverommet med et gulvareal på 7kvm - ypperlig ungdomsrom med plass til sofa, TV og skrivepult.

Badet i 1.etg har flislagte vegger fra rundt 2000 og fliser på gulv fra 2015. Takessplater i taket med montert downlights. Innredningen består av et underskap, servant, speil og er dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin/tørketrommel.

I boligens andre etasje finner du tre av boligens fire soverom. Boden i andre etasje som er på ca. 5 kvm blir benyttet som bod/tørkerom.

Badet i 2.etg har malte fliser på gulv fra rundt 1990. Flislagt vegger fra rundt 1990. Innredningen består av et underskap/ sideskap, servant, speil, lys og et badekar med dusjing direkte på vegg.

Det er i kjelleren en egen tv-stue, noe som kommer godt med om man ønsker litt egentid eller et fint samlingspunkt for barnets venner.

Velkommen på visning!

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner. Varme i gulv på badene, kjøkken (varmefolie), hall m/trapp, entre og kjeller. I tillegg fyring med ved i stuen.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1918.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger som regel ikke ferdigattest for boliger oppført før 1920.

Foreligger ferdigattest på tilbygg datert 06.01.1970 og 01.04.1980. Ferdigattesten datert 01.04.1980 har følgende anmerking: det står igjen noe småarbeid i kjeller. Det gjøres oppmerksom på at bad i 2.etg er bygget ut i senere tid og omfattes ikke under ferdigattest for tilbygg.

Foreligger akseptert melding om tiltak av garasje datert 21.04.2004.

På byggetegninger fra kommunen datert 29.04.1976 gjøres det oppmerksom på:

1.etg: Hall m/ trapp til første etg er godkjent som soverom.

2.etg: byggetegningene passer ikke med hvordan etasjen fremstår idag. På byggetegningene fremstår 2.etg med kjøkken, soverom og stue.

Kjeller: Kjellerstuen er godkjent med følgende rom: tørk mat og sport.

Endringene er ikke søkt til kommune, og kjøper overtar risikoen for dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bebyggelse - nåværende i henhold til 1350KP kommuneplan for 81/365 datert 24.09.2018 med tilhørende kommuneplan 2015-2026 planbestemmelser med arealdelen, revidert 03.01.2017.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Vaskemaskin, tørketrommel, kjøleskap i kjeller, fryseboks, taklampe på soverommet i 1.etg og lysekroner vil ikke følge salget.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 13.190,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 4.616,- for 2018.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 32.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.248.

Boligen er tilknyttet Altibox som leverandør av internett og TV og har avgift på kr 999 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Varisure alarmselskap som koster kr 12.998 pr. år.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.663.722.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Vigernes 7
Kirkesogn Lillestrøm

Steder i nærheten

Øyeren plass 0.7 km
Sørum Fritidsgård 1.1 km
Lillestrøm kino 1.1 km
Åråsen 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 33.4 km
Sentralstasjon Oslo S 21.8 km
Jernbanestasjon Lillestrøm jb.st. 1.4 km
Bussholdeplass Leiv Erichsons gate 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Åråsen stadion 1.3 km
Idrettsanlegg Sørum fritidsgård 1.3 km
Treningssenter EVO Lillestrøm 1 km
Treningssenter Fresh Fitness Lillestrøm 1 km

Steder av interesse

Skoler

Vigernes skole (1-7 kl.) 0.4 km
Volla skole (1-7 kl.) 1.5 km
Kjellervolla skole (8-10 kl.) 2.5 km
Bråtejordet skole (8-10 kl.) 4.5 km
Stav skole (8-10 kl.) 5 km
Lillestrøm videregående skole 1.4 km
Skedsmo videregående skole 2.8 km

Barnehager

Lillestrøm barnehage (0-5 år) 0.1 km*
Knerten private familiebarnehage 0.7 km
Lillehagen barnehage 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Lillestrøm Torv 1 km
Kjøpesenter Strømmen Storsenter 4 km
Postkontor Kiwi Lillestrøm Stasjon 1.1 km
Postkontor Rema 1000 Åråsen 1.6 km
Apotek Boots apotek Lillestrøm 1 km
Apotek Vitusapotek Lillestrøm Torv 1 km
Vinmonopol Lillestrøm Vinmonopol 1.1 km
Dagligvare Coop Prix Lillestrøm Torv 1 km
Dagligvare Rema 1000 Lillestrøm 1.1 km
Kiosk/video Trungs Kiosk Nguyen 0.3 km
Kiosk/video Breaktime 1 km
Bensin Smart Lillestrøm 0.7 km
Bensin Shell Lillestrøm 1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,2 %
Andel kvinner 46,8 %
Gj.snittalder menn 37 år
Gj.snittalder kvinner 37,4 år
Husholdninger med barn 38,8 %
Husholdninger uten barn 61,2 %
Gj.snitt byggeår 1952
Gj.snitt tomtestørrelse 649
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Vigernes 7 494 214

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Dokumenter
Energiattest
 
Rapport fra takstmann
 
Egenerklæring fra selger
 
Veronica Gjelsnesvangen
Eiendomsmegler
Les mer om megler
Cecilie Bergsløkken
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler

Lurer du på noe?