Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 100 000,- for kr 3 100 000,-

Spennende eiendom på Bugården med stor potensial for videre oppgradering

Populært beliggende enebolig på Bugården

Romslig tomt med masse boltreplass for store og små

Koselig terrasse med adkomst til hage

Vinkelstue med vedovn og varmepumpe

Detaljfoto

Stue med utgang til solrik terrasse

Detaljfoto

Detaljfoto

Eldre kjøkken med plass til et lite spisebord

 

Bad/wc med badekar

 

Boligen har totalt 3 soverom i hovedetasjen

Hovedsoverom er godt beriket med skapplass

 

Plantegning 1.etg.

Plantegning kjeller

Vi ønsker alle interessenter velkommen til visning

Eiet tomt bestående av plen og prydbusker

Umiddelbar nærhet til et manfold med aktiviteter

Nærområdet

Fra eiendommen kan en nesten spasere direkte inn i Bugårdsparken som er kjent for flotte turområder med utallige fotballbaner, svømmehall, tennishall, løpebane m.m.

Kort vei til flere skoler

Barnevennlig boligområde med kort vei til et mangfold av lekeplasser, samt idrettsanlegg med mange aktiviteter for både barn og voksne

Bugården

Maratonveien 24

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 700 000,-

Bugården: Populært beliggende enebolig med eiet tomt på 1.308 kvm.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
144 / 166 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Barnevennlig boligområde med kort vei til et mangfold av lekeplasser, samt idrettsanlegg med mange aktiviteter for både barn og voksne. Fra eiendommen kan en nesten spasere direkte inn i Bugårdsparken som er kjent for flotte turområder med utallige fotballbaner, svømmehall, tennishall, løpebane m.m.

Området er kjent for å være meget barnevennlig, og her kan en slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser.

For den fotballglade sjel kan denne eiendommen friste med kort gange til Komplett Arena ( Sandefjord fotball)

Barnehager og skoler

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen. Boligen ligger med nærhet til flere barnehager, samt barneskole og ungdomskole.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 700 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1967

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

144m2

Bruksareal

166m2

Tomt

1308m2

KR-kode

22.18363

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Maratonveien 24 , 3224 Sandefjord

Gnr. 42, bnr. 280 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 1.308 kvm. Barnevennlig og lettstelt eiertomt med usjenerte uteareler. Det opplyses at det går en vannledning over eiendommen. Se vedlagte ledningskart for nærmere opplysninger.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i gårdsplass, samt dobbel garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp. Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Det foreligger ikke pålegg om endring av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 183 kvm

Totalt bruksareal: 166 kvm

Totalt primærrom: 144 kvm

Primærrom:

Kjeller: 58 kvm: 2 oppholdsrom, gang, vaskerom

1. etasje 86 kvm: Bad, vindfang, kjøkken, stue, 3 soverom, trapperom, gang

Sekundærrom:

Kjeller: 22 kvm: 3 Boder, ikke tilgjengelig rom ved utvendig trapp

Vedlagte plantegninger er ikke målbare/nøyaktige og avvik kan forekomme på rominndeling og areal. De oppgitte arealer/rombeskrivelse er hentet fra rapport datert 09.11.2018 utført av Hans Petter Olaussen. Angivelsen av p- rom er også referert fra tilstandsrapporten, og ikke kontrollert/ kontrollmålt av megler. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

På opprinnelige byggetegninger hos Sandefjord kommune er kjeller beskrevet med hobbyrom/klesbod/sportsbod/matbod. Det foreligger ingen bruksending/ferdigattest/godkjenning på oppholdsrom som er innredet i kjeller.

Bebyggelse og byggemåte

Konklusjon tilstand i følge vedlagte tilstandsrapport utført av Hans Petter Olaussen: Enebolig over 1 etasje og kjeller som er oppført med bindingsverk over grunnmurer av sementblokker i 1955. Boligen har utvendig liggende tre kledning og saltak som er tekket med dobbelkrum betongstein. Det er terrasse med tilgang fra stue. Tomten er opparbeidet og gårdsplass er gruset. Det er frittliggende garasje på gårdsplass. Boligen har alderslitasje og som det fremkommer i rapporten er det registrert avvik fra normal tilstand på konstruksjoner og overflater. Dette som følge av påløpt alder, bruk og forventet levetid på bygningsdeler. Det bør påregnes oppgraderinger.

Det er vesentlig flass og aldringsriss i murer og det er sviktende dreneringer. Vesentlig fukt og råteskader i innvendige vegger i kjeller. Oppgradering må påregnes i samtlige rom i kjeller. Ingen vesentlige skader på yttervegger men påbegynnende råte i hjørnekasse. Det bemerkes at kledning har redusert rest levetid. Det er fuktskjolder under vindu på innvendig side i ett soverom. Dette indikerer lekkasjer og mulig skjulte skader i vegg. Alle vinduer med unntak av vindu på bad og nyere vindu i stue har alderslitasje og bør skiftes. Fotbeslag på pipe og sink takrenner har alderslitasje og bør skiftes. Kjøkken og bad er eldre og oppgraderinger bør påregnes. Boligen har en dobbel garasje med aldersslitasje.

Standard

Populært beliggende enebolig på Bugården med kort vei til fantastiske turområder. Meget spennende eiendom med stort potensial for videre oppgradering/oppussing. Maratonveien 24 fremstår som normalt vedlikeholdt, men trenger oppgradering for å holde en nåtidens standard.

Fullmektig/arving har ikke bebodd boligen selv og har derfor ingen kunnskap om boligens stand/tilstand/standard og interessenter bør derfor undersøke eiendommen nøye før eventuell budgivning. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport utført av Takstmann Hans Petter Olaussen vedrørende boligens tilstand.

Oppvarming

Varmepumpe i stue, samt diverse elektriske panelovner.

Kombiovn i stue (vedfyring/parafinfyr med dagtank).

Megler opplyser om kommende (2020) restriksjoner/fyringsforbud med fyringsolje. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 04.07.1968, samt innflyttingstillatelse datert 18.12.1967. Disse kan fås ved henvendelse til megler.

På opprinnelige byggetegninger hos Sandefjord kommune er kjeller beskrevet med hobbyrom/klesbod/sportsbod/matbod. Det foreligger ingen bruksending/ferdigattest/godkjenning på oppholdsrom som er innredet i kjeller.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

13.09.1995 00:00:00 - Best. om vann/kloakkledn.

Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

Med flere bestemmelser bl.a. byggeforbud nærmere ledningen

enn 4 meter

25.06.1954 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0710 Gnr:42 Bnr:15

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et område som i kommuneplanen/kommunedelplanen er avsatt til Boligbebyggelse ( Nåværende - 110-Boligområde) iflg. kommunedelplan 22.05.2014.

Eiendommen ligger i et område regulert til kjørevei/konsentrert boligbebyggelse ( Planid:710 19690001/ Plannavn:Nygårdsområdet syd for Nygårdsveien).

Iflg svarbrev fra Sandefjord kommune er det ikke igangsatt planleggingsarbeid på et område som inkluderer/berører eiendommen og det eksisterer ikke planforslag som berører eiendommen.

Kommentar Sandefjord kommune: Det foreligger vedtatt reguleringsplan (områdeplan) for eiendommen Sørby, gnr 121/1 m.fl. Planområdet er på ca. 300 daa og ligger ca. 100 m sør for den aktuelle eiendommen.

Hensikten med det overordnede planarbeidet har vært å utforme rammene for utvikling av boligområdet med tilhørende funksjoner. Det legges til rette for at området får en høy utnyttelse (4 boliger per daa), noe som tilsvarer ca. 800 boenheter.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand. Det henvises til vedlagte tilstandsrapport utført av takstmann Hans Petter Olaussen vedrørende boligens stand/tilstand.

Følgende medfølger ikke i handelen: Kjøleskap/komfyr/Lampe over spisestue/Lampetter i spisestue

Boligen vil ikke bli ytterligere rengjort/vasket før overtagelse, og boligen overleveres slik den fremstår på visning.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Eiendommen er forsikret Tryg ( polisenummer 4825059 ) Årlig premie ca. kr. 7.000,-

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

Det har ikke lykkes megler å innhente strømforbruk på nevnte eiendom da dette er et dødsbo. Det anbefales interessenter å ta kontakt med Skagerak Energi for et stipulert forbruk.

Årlige kommunale avgifter kr. 8.877 ,- Faktura sendes i 4 terminer.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av internett og tv-signaler ( mnd. kost. ca.kr.1.200,- ). For nærmere informasjon om kostnader ta kontakt med Sandefjord bredbånd.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 2.768.722,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25.000,-

Grunnhonorar: kr. 3.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr. 9.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?