Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 6 850 000,- for kr 6 850 000,-

Velkommen til visning i Marcus Thranes vei 39. Dette er en attraktiv enebolig over to plan med flotte uteområder og meget gode solforhold.

Asfaltert gårdsplass. Godt med parkering på gårdsplass og i enkel garasje.

Terrasse med gode solforhold. Her kan sommerdagene nytes tilbaketrukket.

Terrasse

Terrasse og del av hage

Hage

Uteområde

Uteområde

Vindfang. Fra vindfang har du tilgang til vaskerom, WC og trapperom/hall.

Vaskerommet er praktisk tilknyttet vindfang.

I tillegg er det et WC-rom tilknyttet vindfanget.

Fra vindfanget møter du en romslig hall med garderobeløsning. Her er det god plass for å lagre yttertøy og sko.

Hall/trapperom

Hall/trapperom

I tillegg har boligen en praktisk kjellerstue i underetasjen.

Kjellerstue

Boligen har totalt 4 rom benyttet som soverom. To i underetasjen og to i 1. etasje. Hovedsoverom med romslig skyvedørsgarderobe

Rom benyttet som soverom

Soverom

Soverom

Soverom

Soverom (2)

Soverom

Pent kjøkken fra KVIK med god skap og benkeplass.

Kjøkken

Kjøkkenet har integrert induksjonstopp, stekeovn (pyrolyse), oppvaskmaskin og kjøl.

Kjøkken

I tillegg til en praktisk barløsning er det også god plassfor spisebord i del av kjøkken/stue.

Spisebord i del av stue/kjøkken

Spiseplass

Spiseplass

Stue med utgang til terrasse

Boligen har en romslig stue. Det er god plass for sofa og tilhørende møblement, og den er enkel å innrede.

Stue

Stue

Bad i 1. etasje med fornyelser i 2007. Varmekabler i gulv.

Bad

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse

Terrasse med utepeis

Floorplan letterhead - Marcus Thranes vei 39 - Fjellhamar - Underetasje - 2D Floor Plan

Floorplan letterhead - Marcus Thranes vei 39 - Fjellhamar - 1. Etasje - 2D Floor Plan

Floorplan letterhead - Marcus Thranes vei 39 - Fjellhamar - 1. Etasje - 3D Floor Plan

Floorplan letterhead - Marcus Thranes vei 39 - Fjellhamar - Underetasje - 3D Floor Plan

Fjellhamar - Attraktiv enebolig over to plan med flotte uteområder. Meget gode solforhold. Garasje.

Marcus Thranes vei 39

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 500 000,-

Fjellhamar - Attraktiv enebolig over to plan med flotte uteområder. Meget gode solforhold. Garasje.: Fjellhamar - Attraktiv enebolig over to plan med flotte uteområder. Meget gode solforhold. Garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
155 / 162 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Marcus Thranes vei 39 har en beliggenhet som er ideell for barnefamilier. Boligen ligger i et etablert, rolig og sentralt boligområde på Fjellhamar i Lørenskog kommune. Boligen er sentralt beliggende til de fleste fasiliteter og servicetilbud på Lørenskog og Strømmen med nærhet til et godt kollektivtilbud og flotte rekreasjonsområder.

Fra boligen er det kort vei til shoppingsentrene Metro, Triaden og Strømmen Storsenter som har over 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Det er kort vei til buss, barnehager, skoler, idrettsanlegg og Østmarka med lysløype, badevann og flotte turmuligheter sommer som vinter. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan populære Lørenskog Hus anbefales. Dette er et levende kultursenter med blant annet kino, konserter, festivaler, et flott bibliotek og kulturskole.

Losby Gods og golfbane er et meget populært tur- og rekreasjonsområde. Gården er utgangspunkt for turer innover i Østmarka, samt målet for tur- og skigåere som starter i det sentrale Lørenskog. Mange tar seg innover i marka på sykkel, eller benytter kano fra Mønevann og videre innover vassdragene.

Lørenskog kommune driver Losby besøksgård og kafé, hvor de besøkende kan oppleve ulike husdyr på nært hold. I tillegg har Losby Golfklubb et meget flott golfanlegg med bl.a. 9 og 18-hulls golfbane, driving range, putting green og nærspillsområde. Av severdigheter og kulturelle tilbud kan Lørenskog Kulturhus anbefales.

Kommunen stiller sterkt på idrettsfronten med tilbud som favner de fleste. Det er blant annet flere ballplasser, ishall bak Metro senter, golfbane på Losby, svømmehall og tennisbane ved Kjenn, samt flerbrukshall på Fjellsrud. Lørenskog har ishockeylag som ligger helt i norgestoppen, og utøvere i verdenstoppen innen freestyle og diskodans. Treningssentrene Fresh Fitness, Condis og Sats/Elixia er også etablert i området.

Eiendommen har gangavstand til skole. Kommunen har ikke skolekretser, men det er definert "veiledende inntaksområder" for hver barneskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Ahus (Akershus universitetssykehus) ligger i nærområdet og er lokal- og sentralsykehus for Akershus kommune.

Sport- og fritidsarena: Nord-vest for Lørenskog Stasjonsby mot E6, vil Selvaag Gruppen etablere en skihall. Med en størrelse på totalt 50 000 kvadratmeter, blir Skihallen en av verdens største innendørsarenaer med perfekte forhold for langrenn, snowboard, freeski og alpint. Alle med en interesse for ski og snø skal få glede av Skihallen. Anlegget vil være åpent året rundt og er tilrettelagt for både barn og voksne. I tilknytning til skihallen vil det kunne bli et resorthotell, skigymnas og næring rettet mot skisporten. For nærmere informasjon, se www.skihallen.no

Offentlig kommunikasjon

Det er kort vei til buss og tog, hvorav nærmeste togstasjon er Hanaborg som ligger få minutters gange fra boligen. Toget går fire ganger i timen på hverdagene, både inn til Oslo og Lillestrøm for alle tilbud der.

Med bil fra Fjellhamar tar det ca. 5 min til Lørenskog sentrum, 6 min til Strømmen Storsenter, 8 min til Lillestrøm, 15 min til Oslo S og 27 min til Oslo lufthavn.

Barnehager og skoler

1-7 kl. Luhr skole 1.5 km

1-7 kl. Fjellhamar skole 1.5 km

1-7 kl. Solheim skole 1.5 km

8-10 kl. Fjellsrud skole 0.9 km

8-10 kl. Kjenn ungdomsskole 1.2 km

Mailand videregående skole 1.4 km

Lørenskog videregående skole 1.6 km

Lørenskog familiebarnehage (0-5 år) 0.2 km

Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 0.4 km

Vangen barnehage al (0-5 år) 0.5 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1980

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

155m2

Bruksareal

162m2

Tomt

599m2

KR-kode

611766

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Marcus Thranes vei 39 , 1472 Fjellhamar

Gnr. 107, bnr. 1962 i Lørenskog kommune.

Tomten

Eiet tomt på 599,5 kvm. Opparbeidet tomt med plen, hekk og busker. Det ble i innkjøring og parkeringsområdet lagt asfalt i 2014. Det er en lav steinmur ved innkjøring. Det er foretatt støping på utside av opprinnelig mur mot vei i 2004.

Parkering

Parkering i garasje på ca. 23 kvm og på egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 182 kvm

Totalt bruksareal: 162 kvm

Totalt primærrom: 155 kvm

Bruksareal:

Primærrom:

Vindfang, trapperom, soverom, rom innredet og benyttet som soverom(rom har for lite vindu og tilfredstiller ikke dagens krav til rom for varig opphold), kjellerstue, WC og vaskerom.: 70 kvm

Gang/stue i åpen løsning med utgang til flott terrasse, 2 soverom, kjøkken i åpen løsning mot stue/gang og bad.: 85 kvm

Sekundærrom:

2 boder.: 7 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 07.05.2018 utført av Takstpartner. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Enebolig over to plan med god planløsning. Boligen har fire rom som i dag benyttes som soverom, bad, separat WC i underetasjen, vaskerom, kjøkken, romslig stue og kjellerstue. Normal standard hvor det i de senere år er gjort løpende vedlikehold. Innvendig er boligen holdt i moderne og lyse fargetoner. Dette er en bolig som er ideell for barnefamilien.

Vindfang/Hall:

Eneboligen har adkomst fra en stor gårdsplass. Vindfanget er praktisk utformet med inngang til et stort trapperom/hall med innebygd garderobeskap for oppbevaring.

Stue:

Boligen har en romslig stue. Det er god plass for sofa og tilhørende møblement, og den er enkel å innrede.

Uteplass:

Fra stue har du utgang til en platting lagt av eier i 2015. Plattingen er iflg. selger på ca. 50 kvm medregnet begge nivåer. Denne ble sist beiset i 2016. Her kan flotte sommerdager nytes tilbaketrukket og usjenert. Eiendommen har også fine grøntområder til glede og lek for barna. Eiendommen har meget gode solforhold.

Kjellerstue:

Boligen har også en praktisk kjellerstue. Denne passer ypperlig dersom barn eller voksne skulle ønske å trekke seg litt tilbake. Det ble lagt teppefliser i kjellerstue og malt vegger i 2016.

Kjøkken:

Kjøkkenet er praktisk designet med god lagringsplass og gode arbeidsflater hvor hobbykokken kan boltre seg. KVIK høyglans kjøkkeninnredning fra 2006 med halvøy, fliser over benker, integrert induksjonstopp, stekeovn (pyrolyse), oppvaskmaskin og kjøl. Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Soverom:

Boligen har fire rom som i dag benyttes til soverom. To i underetasjen og to i 1. etasje. Alle rommene av god størrelse. Ett soverom med montert skyvedørsgarderobe.

Bad og WC:

Bad i 1. etasje med fornyelser i 2007. Bad med støpt gulv, litexplater på vegger, fliser på vegger og gulv. Varmekabler i gulv. Utstyr på bad og blandebatteri ble skiftet i 2018. I tillegg har boligen en praktisk WC tilknyttet vindfanget.

Vaskerom:

Praktisk innredet vaskerom perfekt for barnefamilien. Det ble lagt baderomsplater på vegger i

vaskerom i 2006.

Lagring:

Godt med lagringsplass på loft og i 2 innvendige boder.

Øvrig vedlikehold:

Ny utvendig kledning og overflatebehandling utført av firma Byggimport &

Service AS i 2017.

Gårdsplass planert på nytt og ny asfalt august 2014.

Ny platning bygd av huseier 2013.

Vindu hovedsoverom skiftet av huseier 2016.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Peis m/innsats. Peisovn i trapperom. Varmekabel i vindfang, toalett, vaskerom, trapperom, (det er 2 brytere, en for toalett, vindfang og vaskerom, en for trapperom i følge opplysninger)

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 01.08.1980.

Følgende arbeider gjenstod ved utstedelse av midlertidig brukstillatelse:

Kjeller:

Foreta en del innredning.

Utvendig:

Montere renner med nedløp og utkaster.

Forblende pipe.

Planere og rydde tomten.

Montere husnummerskilt.

Opparbeide biloppstillingsplasser.

Bedre adkomsten.

Selger opplyser at alle punkter er utført.

Garasje registrert tatt i bruk 01.12.1985 i matrikkelbrevet.

Følgende endringer er gjort i dagens planløsning oppimot godkjente byggetegninger:

Kjellerstue er angitt som disp. rom.

Innredet rom benyttet som soverom er angitt som hobbyrom.

Tidligere sportsbod er innlemmet som del av hall.

Endringene er ikke meldt inn til kommunen og det er uvisst om det ved melding/søknad vil bli godkjent av kommunen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen:

1922/110-1/8 01.05.1922 BESTEMMELSE OM VEG

Bestemmelse om vedlikehold

Bestemmelse om generende virksomhet

1962/2538-1/8 13.09.1962 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

RETTIGHETSHAVER: KNR: 0230 GNR: 107 BNR: 577:

Avtale mellom Gnr. 107, Bnr. 336 (denne eiendom utskilt fra) og Gnr. 107, Bnr. 577.

Eier av Gnr. 107, Bnr. 577 gir Gnr. 107, Bnr. 336 tillatelse til å bygge ut sitt våningshus inntil 2 m fra skillet mellom Gnr. 107, Bnr. 577. Videre gir eieren av Gnr. 107, Bnr. 336 (denne eiendom utskilt fra) tillatelse til Gnr. 107, Bnr. 577 ved eventuell oppførelse av gård eller annet bygg å bygge 2 m fra skillet, dog må bygningslov og brannlov respekteres.

1976/8592-1/8 31.12.1976 BEST. OM ADKOMSTRETT

Bestemmelse om bebyggelse

Eier av Gnr. 107, Bnr. 336 (denne eiendom utskilt fra) erklærer at når eiendommen blir delt som godkjent i Lørenskog bygningsråd så skal nordre parsell ikke bebygges nærmere enn 8 meter fra eksisterende hus på søndre parsell. Nordre parsell skal ha rett til adkomst over søndre parsell frem til Marcus Thranes vei. Adkomstveien skal vedlikeholdes av de to parseller i fellesskap (denne eiendom og denne eiendom utskilt fra).

1979/4220-1/8 18.06.1979 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

Bestemmelse om ikke å bebygge søndre parsell nærmere

bebyggelse på nordre parsell enn 8 meter

1981/692-1/8 03.02.1981 SKJØNN

Bestemmelse om fortau

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Statens kartverk finner ikke dokumentet i sine arkiver. Innholdet kan derfor ikke dokumenteres.

2003/17026-1/8 09.10.2003 BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE

Kan ikke slettes uten samtykke fra Lørenskog kommune

GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

Denne eiendommen ble delt opp i 2003. I forbindelse med fradeling ble følgende erklæring tinglyst. Eier av Gnr. 107, Bnr. 336 og Gnr. 107, Bnr. 2786 og Gnr. 107, Bnr. 1962 (denne eiendom) erklærer som betingelse: begge parsellene ikke kan bebygges nærmere eksisterende boligbygg på parsellene enn 8 meter. Gnr. 107, Bnr. 2786 er senere slått sammen i eiendommen Gnr. 107, Bnr. 336 (Marcus Thranes vei 39 B).

2003/20562-1/8 26.11.2003 ERKLÆRING/AVTALE

Felles forpliktelse om snømåking av felles innkjørsel mellom Gnr. 107, Bnr. 336 og Gnr. 107, Bnr. 1962 (denne eiendom). Forpliktelsen begrenser seg til en bredde av ca. 8 meter og en lengde på ca. 6 meter, målt fra kanten av veibanen mot Marcus Thanes vei.

Alle servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligområde i henhold til reguleringsplan 22-4-10 Fjellhamarskogen, med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 25.02.1987.

Kommuneplanbestemmelser vedtatt den 11.02.2015 erstatter § 2 i disse reguleringsbestemmelsene. Det er byggelinje mot kommunal vei. Se vedlagte kart.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 10.153,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 25.000,- pr. år. / 21.000 kwh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 3.539.

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av kabel-tv og internett.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 6.663.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Lørenskog
Grunnkrets Fjellhamarskogen-vest
Kirkesogn Fjellhamar

Steder i nærheten

Tynes 1 km
Fjellhamar kirke 1.3 km
Knattenkrysset 1.4 km
Skårer-Ødegården 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 38.5 km
Sentralstasjon Oslo S 15.1 km
Jernbanestasjon Hanaborg 0.5 km
T-bane stasjon Stovner T-banestasjon 4.6 km
Bussholdeplass Arne Garborgs vei 0.6 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellhamarhallen 1 km
Idrettsanlegg Fjellhamar idrettsplass 1.1 km
Treningssenter Condis Tr.senter Lørenskog 1.3 km
Treningssenter SATS Metro 1.4 km

Steder av interesse

Skoler

Luhr skole (1-7 kl.) 1.5 km
Fjellhamar skole (1-7 kl.) 1.5 km
Solheim skole (1-7 kl.) 1.5 km
Fjellsrud skole (8-10 kl.) 0.9 km
Kjenn ungdomsskole (8-10 kl.) 1.2 km
Mailand videregående skole 1.4 km
Lørenskog videregående skole 1.6 km

Barnehager

Lørenskog familiebarnehage (0-5 år) 0.2 km
Langgrunna familiebarnehage (0-3 år) 0.4 km
Vangen barnehage al (0-5 år) 0.5 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Metro Senter 2.9 km
Kjøpesenter Lørenskog Storsenter 3.6 km
Postkontor Coop Mega Metro 1.7 km
Postkontor Bunnpris Skårer 3.3 km
Apotek Ditt Apotek Fjellhamar 1.5 km
Apotek Apotek 1 Metro 1.7 km
Vinmonopol Triaden Vinmonopol 3.6 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 3.6 km
Dagligvare Rema 1000 Lørenskog Stasjonsby 1.2 km
Dagligvare Rema 1000 Metro Senter 1.5 km
Kiosk/video Guffen Godteparadis avd. Metro 1.7 km
Kiosk/video Narvesen Metro 2 km
Bensin Circle K Lørenskog 1.3 km
Bensin Shell Skårer 1.4 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,1 %
Andel kvinner 47,9 %
Gj.snittalder menn 36,8 år
Gj.snittalder kvinner 37,7 år
Husholdninger med barn 37,1 %
Husholdninger uten barn 62,9 %
Gj.snitt byggeår 1964
Gj.snitt tomtestørrelse 798
Område Personer Husholdninger
Kommune: Lørenskog 37406 16291
Grunnkrets: Fjellhamarskogen-vest 1044 464

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,25% av salgssummen.

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Andreas Bygdås
Eiendomsmegler / Fagansvarlig
Les mer om megler

Lurer du på noe?