Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 970 000,- for kr 4 970 000,-

Solrikt og barnevennlig beliggende

Romslig stue med peis

Velkommen til visning

Moderne og delikat

 

Praktisk innredet kjøkken

Rikelig med skapplass

Hvitevarer med høy kvalitet

Spiseplass tilknyttet kjøkken

Detaljfoto

 

Gjestetoalett

Flislagt bad/wc med varme i gulv

Hovedsoverom med utgang til terrasse

Boligen har totalt 3 soverom

Plantegning 1.etg.

Plantegning 2.etg.

Romslig terrasse

Kort vei til turområder

 

 

Fasadebilde sommer

Sommerbilde av hagen

SOLGT! Vi gratulerer kjøper og selger med inngått handel. Ta kontakt dersom du vurderer å selge bolig på Store Bergan, vi har mange interessenter

Marihaugen 20

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 900 000,-

SOLGT! Vi gratulerer kjøper og selger med inngått handel. Ta kontakt dersom du vurderer å selge bolig på Store Bergan, vi har mange interessenter: SOLGT! Vi gratulerer kjøper og selger med inngått handel. Ta kontakt dersom du vurderer å selge bolig på Store Bergan, vi har mange interessenter

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
200 / 225 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Solrikt og fritt beliggende på Store Bergan med umiddelbar nærhet til flotte turområder. Barnevennlig område med kort vei til lekeplass og barneskole. Her kan en trygt slippe barna ut for å leke uten bekymringer. Du kan også spenne på deg skiene hjemme og tusle ned til løypenettet i Marum som har gode forhold til både vinter og sommer aktiviteter. Meget populært boområde med nærhet til idylliske Granholmen badestrand og båtbrygge. Granholmen er en fin

badestrand som er rikt befolket på de varme sommer dager med matservering m.m. Kort vei til skog og mark. Dette er et flott boområde for både liten og stor. Sykkelavstand til Ula, Kjerringvik og Eftanglandet som er flotte turmål sommerstid

Tappeluf ønsker alle interessenter velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Kort vei til flere barnehager, samt Store Bergan barneskole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Megler oppfordrer alle interessenter til å vise hensyn ved kjøring inn til eiendommen, da det bor og ferdes mange barn i området. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilter til alle annonserte visninger. Det vil bli satt opp til-salgs-skilter på boligen. Eventuelt se vedlagt kartskisse på høyre side i FINN annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra ønsket startdestinasjon til den aktuelle visningsboligen.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1983

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

200m2

Bruksareal

225m2

Tomt

1296m2

KR-kode

2218119

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Marihaugen 20 , 3231 Sandefjord

Gnr. 133, bnr. 147 i Sandefjord kommune.

Tomten

Vi ønsker alle interessenter velkommen til en barnevennlig og solrik eiendom. Tomten fremstår som både idyllisk og velstelt da den er vakkert opparbeidet med plen og asfaltert/hellelagt gårdsplass i tillegg til et "nakent" svaberg som passer naturlig inn i bebyggelsen. Her kan en trygt slippe ungene ut for lek og moro i trygge og rolige omgivelser med skog & natur som nærmeste nabo. Marihaugen 20 har et mangfold med flotte uteplasser i tillegg til en romslig terrasse som er delvis overbygd. Hageområdet frister til sene sommerkvelder med gjester og grilling der en også har plass til å spille både boccia og crokett.

Parkering

Gode parkeringsmuligheter i romslig gårdsplass i tillegg til garasje.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.Iflg. vedlagte svarbrev datert 11.10.2017 er den ingen pålegg på nevnte eiendom, samt at det ikke foreligger pålegg om endring av tilknytningsforhold. I tidligere svarbrev fra Sandefjord kommune er kommunen usikre på om eiendommen har septiktank og om den eventuelt er tilkoplet separatsystem, interessenter anbefales å sjekke nevnte forhold med Sandefjord kommune før budgivning.

Se vedlegg til salgsoppgave for kopi av svarbrev fra Sandefjord kommune.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 247 kvm

Totalt bruksareal: 225 kvm

Totalt primærrom: 200 kvm

Bruksareal:

Enebolig 225 kvm

Primærrom:

Enebolig:

Kjeller: 86 kvm: Vaskerom, gang 1, kjellerstue, bad, hobbyrom, mellom gang

1. etasje 114 kvm: Bad, kjøkken, stue, vindfang, 3 soverom, gang, wc

Sekundærrom:

Kjeller: 25 kvm: 3 boder

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport utført av Hans Petter Olaussen den 12.10.2017. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Sandefjord kommune opplyser at de mangler byggesaksmappa i kommunens arkiv, og har derfor ingen kunnskap om det foreligger dokumentasjon på innredning/godkjenning/ferdigattest på kjellerareal etc.

For nærmere opplysninger om romfordeling se vedlegg til salgsoppgave for kopi av tilstandsrapport.

Standard

Innbydende enebolig som holder en gjennomgående solid standard kombinert med en praktisk planløsning. Boligen har fått vesentlige oppgraderinger i perioden 2012 - 2016 og fremstår som godt vedlikeholdt og pent oppgradert. Samtlige innvendig overflater i hovedetasjen er moderne og lyst innredet med en smakfull stil, og her kan en flytte rett inn i et trivelig og koselig hjem. Boligen er fint tilpasset en barnefamilie da den har soverom i hovedetasjen i tillegg til disponibelt rom (hobbyrom) og romslig stue i kjeller. Marihaugen 20 har også et stort potensial for videre innredning da det er flere rom i kjeller som er uinnredet ( 3 boder ). Eneboligen har et nyere kjøkken som er godt beriket med skapplass i tillegg til helintegrerte hvitevarer av god kvalitet. Samtlige

soverom har integrerte garderobeskap og hovedsoverom har egen utgang til terrasse og hage. Boligen har en romslig kjellerstue som trygt kan kalles det perfekte rom for de eldste barna i huset. Samtlige våtrom i hovedetasjen er tidsriktig og moderne innredet.

NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør fravikes. HVITEVARER, som ikke er integrert i innredning, medfølger ikke i handelen. I beboelsesrom hvor det mangler varmekilder, vil dette ikke bli satt inn før overtagelse. Gardiner og gardinoppheng medfølger ikke. Alle garderobeskap medfølger. Forøvrig gjelder

standard retningslinjer fra NEF for hva som medfølger i en eiendomshandel.

Oppvarming

Vedovn

Elektriske panelovner

Varme i diverse gulv

Kommentar fra svarbrev Sandefjord brann og feievesen: Det foreligger feil/mangler av eldre dato som kan være rettet. Det er ikke feid og ikke utført tilsyn, tidspunkt passet ikke for eier(30.06.2017). Nytt tilsyn kan bestilles ved henvendelse til feiermester Christin Forsmann, tlf 957 64 183. Mangler en del trinn på taket.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden ca. 1983.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Kommentar i svarbrev fra Sandefjord kommune datert 09.10.2017: For denne eiendommen mangler byggesakmappa i kommunens byggesaksarkiv. Byggesaksarkivet er imidlertid ufullstendig, så manglende dokumentasjon betyr ikke mistanke om ulovlig oppføring. Forholdet til manglende ferdigattest for eldre bygg er tatt inn lovteksten ved revisjon av plan og bygningsloven i 2014 i § 20-1 « Ferdigattest utstedes ikke for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998». Denne eiendommen ble fradelt i 1986, så det er sannsynlig at huset er bygget sent på 80 tallet.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Ingen separat utleieenhet på denne boligen. Ingen utleiemulighet dersom ikke hele boenheten leies ut.

Regulering

Iflg. svarbrev Sandefjord kommune ligger boligen i et område regulert til boliger (vedtaksdato 13.12.1988 / Planid 71019880008 Belgau) I henhold til kommuneplan/kommunedelplan ligger eiendommen i et området som er avsatt til boligområde/boligbebyggelse (kommuneplan 22.05.2014) Arealplaner med tilhørende bestemmelser kan lastes ned fra kartløsningen på kommunens hjemmeside. Kommentar i svarbrev fra Sandefjord kommune datert 06.10.2017: Den aktuelle eiendommen ligger rett nord for området Belgau - et område som i kommuneplanen er avsatt til boligformål. Her må det regnes med reguleringsarbeid og påfølgende større utbygging. Området vil trolig både få adkomst fra via Haneholmveien i vest og Kiserødveien i øst. Den aktuelle eiendommen kan bli direkte berørt av denne utbyggingen gjennom økt trafikk. Det foreligger vedtatt endret reguleringsplan for Kiserødveien 69. Endringen i forhold til den opprinnelige reguleringsplanen omfatter økt utnyttelse, flere boenheter og økt byggehøyder på deler av planområdet mot øst. Allmennhetens adgang til kollen skal opprettholdes ved hjelp av en sti gjennom boligområdet. Planområdet ligger ca.100 m nordøst for den aktuelle eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

El-bil lader medfølger ikke i handelen.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 9.309,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som på 31.080 kwh. pr. år. ( snitt siste 3 år)

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 5.976,-

Kjøper må også beregne kostnad til innboforsikring ( ca. kr. 2.000,- pr år.)

Boligen er tilknyttet Canal Digital som leverandør av tv-signaler/internett og har avgift på ca, kr. 1.000,- pr.mnd.

Boligen er tilknyttet alarmselskap.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 5.023.749,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon:35.000,- av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Dokumenter
Energiattest
 
Håkon Marcus Tappeluf
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?