Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 3 300 000,- for kr 3 300 000,-

Markveien 47

Koselig inngangsparti med solrik terrasse

Solrik terrasse ved inngangspartiet

Romslig solrik tomt

Områdebilde

Entrè

Bad

Bad

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Soverom 1

Soverom 2

Markveien 47

Enebolig med dobbel garasje

Kort vei til Hokksund sentrum

Kort vei til fine turmuligheter langs elven

Markveien 47 - 1. Etasje - 3D Floor Plan

Markveien 47 - U. Etasje - 3D Floor Plan

Hokksund

Markveien 47

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 150 000,-

Hokksund: Loesmoen - Sentrumsnær enebolig med dobbelgarasje og solrik tomt. Kun 5 min å gå til sentrum!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 150 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
91 / 181 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen har kort gangavstand til sentrum og offentlig kommunikasjon med tog/buss. Treningssenter m/basseng og Hokksundhallen og Loesmoen fotballbane kun 5 minutter fra utgangsdøren. Boligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde.

Fantastiske turmuligheter i umiddelbar nærhet langs elvestien ved Drammenselva, som også er en av Norges beste lakseelver. Ca. 10 min kjøring til Fiskumvannet/Eikern som kan tilby gode bademuligheter.

Kun 5 min å gå til Hokksund sentrum med alle servicetilbud med bla flere koselige cafe/restauranter, butikker, bank, vinmonopol, lege, apotek m.m.

Kun 5-10 min å gå til jernbanestasjon/bussterminal/ Timesekspressen med god kommunikasjon til Drammen/Oslo og Kongsberg. Regiontog direkte til Gardermoen tar 1 time og 15 min. Enkel adkomst til E-134 til Drammen/Oslo og Kongsberg. Ca. 15 minutter å kjøre til Drammen og ca. 20 minutter å kjøre til Kongsberg.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider (www.ovre-eiker.kommune.no) finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Bare i Hokksund finnes tilbud om bla. fotball, håndball, kor, musikkorps, pistolklubb, ski, speider, teater, ten-sing, skitrekk/tautrekk og turn. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane, Salto treningssenter, Kurbadet, Lille Trim og ett rikt utvalg av forretninger mm.

Barnehager og skoler

Det finnes 5 kommunale barnehager og 11 private barnehager i Øvre Eiker kommune, hvorav flere i Hokksund. For oversikt se: www.ovre-eiker.kommune.no.

Hokksund barneskole, se; www.minskole.no. Hokksund ungdomsskole og Eiker Videregående skole, se; www.hokksund.ungdomsskole.no og www.eiker.vgs.no.

Adkomst

Se vedlagte kartskisse i Nærmiljøprofilen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 150 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1961

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

91m2

Bruksareal

181m2

Tomt

963m2

KR-kode

191819

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Markveien 47, 3300 Hokksund

Gnr. 105, bnr. 30 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 963 kvm. Pent opparbeidet tomt med asfaltert gårdsplass, plen og div beplantning.

Parkering

Dobbel garasje og god plass for parkering i egen asfaltert gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Avløp er tilknyttet offentlig nett via slamavskiller. Det kan påregnes pålegg om utkobling av slamavskiller, men at det ikke er noe slikt pålegg på pr i dag. Dersom eier ønsker å koble ut septikken så opplyser kommunen v/Kim Karlsen at de som vil koble ut slamavskilleren kan gjøre dette, forutsatt at den private stikkledning er i god nok stand. Utgiftene dekkes av fremtidig eier. Dagens tømming av septikk bestilles og betales av eier på tidspunkt for tømming. Se info i eiendommens utgifter.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 204 kvm

Totalt bruksareal: 181 kvm

Totalt primærrom: 91 kvm

Primærrom:

1.etg.: Gang, 2 soverom, bad, kjøkken, stue, gang, kjellertrapp: 91 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Gang, vaskekjeller, 3 kjellerrom, wc: 90 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 13.04.2018 utført av Benjaminsen Takst og Eiendom AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført med støpt betong fundament/gulv. Grunnmur av betong og leca. Yttervegger over grunnmur av lettbetong. Utvendig liggende kledning. Saltak tekket med glasert takstein.

Garasjen er oppført på leca ringmur og støpt betonggulv, uisolerte yttervegger i bindingsverk med utvendig liggende kledning. 2 stk. leddporter med automatisk åpner + dør. Saltak med lett undertak, tekket med takstein. Takstein er fra 2010.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Tilstandsgrad 2, TG2: Middels kraftige symptomer. Flere punkter har fått TG2, se vedlagte rapport. Tilstandsgrad 3, TG3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt). Følgende punkter har fått TG3: Anbefales rekkverk på begge sider av trapp ned til kjeller. Skade i takess på kjøkkenet etter tidligere lekkasje.

Konklusjon i vedlagte tilstandsrapport:

Boligens tilstand anses sett ut i fra alder som normalt god. Det må påregnes kostnader til utbedring, oppgradering og vedlikehold.

Dette dreier seg stort sett om normale aldringskader og slitasje.

Det kan nevnes at drenering er fra byggeår og noe kjellerfukt kan påregnes, stedvis noe slitt utvendig kledning og vinduer er av noe eldre dato med begrenset levetid. Taktekket ble skiftet 2010. Innvendig har boligen en normal enkel standard. Registret noen glipper på laminaten i gang og på kjøkken. Sikringsskap er nylig skiftet. Badet er fra 2010 og det ble registret noe bom under gulvflisene. Noe mindre skjevheter i gulvene i boligen. Eier opplyser at det er noe dårlig vanntrykk og utskifting av det eldre røropplegget kan påregnes.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Boligen har bla nytt tak fra 2010, ny kledning og vinduer på 80-tallet. Nåværende eier har byttet sikringskap i 2017 og lagt inn 3-fas i 2018.

Overflater i oppholdsrom:

Gulv har vinylbelegg, laminat eller fliser.

Vegger har plater/malt, malt panel, malt tapet eller fliser.

Himlinger har takess, malt panel eller malte overflater.

Innhold:

1.etg.:

Pent inngangsparti med romslig solrik terrasse.

Gang med garderobemuligheter.

Romslig stue med pelletsovn og varmepumpe.

Standard eldre Sigdal innredning med laminat benkeplate fra 80-tallet. Integrert komfyr/topp. Montert

avtrekksvifte over komfyr. Vegg over kjøkkenbenk er flissatt. Røropplegg til oppvaskmaskin.

Flislagt bad i 1.etg. Pent bad med klosett, servant, servantskap og dusjhjørne. Bad opplyses å være utført av forrige eier i 2010.

2 soverom hvorav ett har plassbygget garderobeskap.

Kjeller:

Gang, enkel vaskekjeller/vaskerom, 3 kjellerrom og enkelt eldre toalettrom med wc og servant.

Oppvarming

Varmepumpe og pelletsovn i stue. Varme i gulv på bad. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på boligen eller garasjen. Det ble gitt igangsettingstillatelse på boligen 12.03.1962 og tillatelse til oppføring av ny garasje 19.02.1990. Krav om ferdigattest på bolig var ikke vanlig før på -70 tallet.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutter på eiendommen. Dagboknr 1230, tinglyst 1962, type heftelse: Ved utbygging av området forpliktet tomteeierne seg til å opparbeide vei og kloakk etter krav fra kommunen.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter. Kopi av servitutten og rettigheten med dagbok nr 232 tinglyst 1962 (bestemmelse om vann/kloakkledning) kan fåes ved henvendelse til megler.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig (formål)i henhold til reguleringsplan Loesmoen boligfelt stf. 10.01.1973.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter pr termin er kr 3.169,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er tre terminer i året. Det er installert vannmåler, og de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Tømming av slamavskiller etter forbruk og størrelse på tank. Pris per tømming ca. kr 3.500,-.

Renovasjonsavgift for år 2018 er kr 3.336,-. Fordelt på to terminer i året.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca.12.000 kwh pr år. (ca. pris på kwh er 1,- kr)

Tv via Get kabel TV. Pris kr 499,- pr mnd. Nettabonnement er sagt opp. Det medfølger ikke router eller dekoder. I tillegg kommer evt avgift for åpne nytt abonnement nett.

I tillegg kommer utgifter til bygningsforsikring.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk. Dette vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr3.229.999,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Loesmoen Nord
Kirkesogn Haug

Steder i nærheten

Mjøndalen 6.8 km
Vestfossen 8.8 km
Krokstadelva 7.8 km
Hokksund 1.3 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 111 km
Jernbanestasjon Hokksund stasjon 1.2 km
Bussholdeplass Stubben Loesmoen 0.2 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Loesmoen fotballbaner 0.3 km
Idrettsanlegg Hokksundhallen 0.3 km
Treningssenter Pro Gym Hokksund 0.7 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 7 km

Steder av interesse

Skoler

Hokksund barneskole (1-7 kl.) 2.9 km
Hokksund ungdomsskole (8-10 kl.) 1.7 km
Eiker videregående skole 2.1 km
Åssiden videregående skole 12.4 km

Barnehager

Lyngstua barnehage (0-5 år) 0.2 km
Knerten barnehage (0-5 år) 0.7 km
Maurtua barnehage (0-5 år) 1.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Eiker Kjøpesenter 4.8 km
Kjøpesenter Buskerud Storsenter 6.6 km
Postkontor Coop Prix Hokksund sentrum 1.4 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 6.6 km
Apotek Boots apotek Hokksund 1.1 km
Apotek Torvet Apotek Hokksund 1.4 km
Vinmonopol Hokksund Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Joker Hokksund 0.6 km
Dagligvare Spar Hokksund 1.2 km
Kiosk/video Mix Hokksund Storkiosk 1.6 km
Kiosk/video Maxbo Ivar O. Haugen 2.6 km
Bensin Esso Lerberg Bensinstasjon 2.6 km
Bensin YX Bråtabakken 3.2 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 52,2 %
Andel kvinner 47,8 %
Gj.snittalder menn 40,7 år
Gj.snittalder kvinner 42,2 år
Husholdninger med barn 31,9 %
Husholdninger uten barn 68,1 %
Gj.snitt byggeår 1969
Gj.snitt tomtestørrelse 1656
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Loesmoen Nord 1016 429

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,36% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 42.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning. 2 stk inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?