Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 570 000,- for kr 2 570 000,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marsfeltet 7 - Underetasje

Marsfeltet 7 - 1. etasje

Krokstadelva/Stenseth - Enebolig med 3 soverom, solrik beliggenhet og flott utsikt - Garasje i rekke

Marsfeltet 7

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 750 000,-

Krokstadelva/Stenseth - Enebolig med 3 soverom, solrik beliggenhet og flott utsikt - Garasje i rekke : Krokstadelva/Stenseth - Enebolig med 3 soverom, solrik beliggenhet og flott utsikt - Garasje i rekke

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 750 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
158 / 162 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger solrikt og fint til i et etablert boligfelt med eneboliger, tomannsboliger og rekkehus. Fra boligen har du utsikt utover Eikerbygda og mot Kongsberg. Området er veldig barnevennlig med flere barnefamilier i nærmiljøet. Det er gangavstand til barneskole (1.-7. klasse), barnehage og nærbutikk.

I Krokstadelva finner du bl.a. Buskerud storsenter med de fleste servicetilbud og Eknes idrettshall med svømmehall.

IF Birkebeineren er et aktivt idrettslag i nærmiljøet med eget klubbhus og flott idrettsanlegg med bla. kunstgressbane og tennisbaner. Idrettsanlegget og populære Årbogen med badestrand og sandvolleyballbane er kun 3 minutters kjøretur unna. Fra Årbogen kan du på skogsbilvei ta deg til Ulevann, som er et poulært utgansgpunkt for ski innover Finnemarka. Finnemarka byr på fantastisk natur, med fiskevann, milevis med skiløyper og tur/sykkelstier. Fra boligen er det kort vei til marka. Fra Stenseth barneskole og forbi pynten borettslag når du Batteriet og lysløypen over Solbergmoen - Åssiden. Her blir det kjørt med løypemaskin vinterstid når det er forhold for det. Ca. 10 min. med bil til Drammen aktivitetspark med moderne skisenter med 4-seters ekspressheis. Sommerstid har senteret downhill sykling og klatrepark. For mer info se www.drammen-skisenter.no. Aron Skiklubb med organisert trening, skileik m.m.

Kort vei til busstopp med bussforbindelse til Drammen og Mjøndalen (Se www.brakar.no for rutetider). Togforbindelse fra Mjøndalen sentrum, med gode p-muligheter ved togstasjon. Avgang 2 ganger i timen til og fra Oslo i rushtiden. Tog til Oslo tar ca 45 min., og ca 30 min. til Kongsberg. Fra Mjøndalen er det påkjøring til nye E134 mellom Mjøndalen og Drammen.

Det er ca. 55 minutters kjøring til Oslo, ca. 30 minutter til Kongsberg og ca. 15 minutter til Drammen sentrum.

Barnehager og skoler

Nedre Eiker kommune har god barnehagedekning bestående av både private og kommunale barnehager. Flere barnehager i området. For liste kontakt megler eller se www.bine.no.

Fra boligen er det kort gangavstand til Stenseth barneskole (1- 7. klasse), som også har skolefritidsordning, se: www.stenseth.nek-skole.no

Eknes ungdomsskole (8-10 klasse) ligger nær sentrum i Krokstadelva, se: www.eknes.nek-skole.no.

Videregående skoler i Hokksund, Kongsberg og Drammen. Papirbredden i Drammen med bla. Høgskolen Sørøst Norge, se www.usn.no.

Adkomst

Se kart i nettannonse. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 750 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1982

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

158m2

Bruksareal

162m2

Tomt

220m2

KR-kode

191812

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Marsfeltet 7, 3055 Krokstadelva

Gnr. 45, bnr. 1094 i Nedre Eiker kommune.

Tomten

Festet tomt på 220 kvm. Arealet er i følge kommunen beregnet og ikke oppmålt.

Festeavgiften på Stenseth er omtvistet. Ca. 270 huseiere står sammen mot et søksmål fra bortfester. Bortfester krever tomtefesteavgiften regulert til kr. 11.370,- pr. år. Huseiernes krav er at festeavgift kun skal kunne reguleres i henhold til konsumprisindeks og således utgjøre kr. 501,- pr. år.

Saken er behandlet ved skjønn i Kongsberg og Eiker Tingrett, dom ble avsagt 03/04-2017. Dommen gir huseierne fullt medhold og fastslår at regulering skal skje i henhold til konsumprisindeks, slik huseierne krever.

Dommen er anket av grunneierne, og venter på overskjønn i Borgarting lagmannsrett. Grunneierne har varslet at de vil trekke nye huseiere inn som motpart. For en ny huseier vil det mest sannsynlig være ønskelig å delta i saken, uavhengig av grunneiers krav.

Huseierne har hittil gjennomført betaling av festeavgift, i henhold til sitt krav. Dette medfører at grunneier hevder en restanse for differansen opp til sine krav. For å sikre ny eier mot å bli ansvarlig for selgers eventuelt skyldige festeavgift vil et beløp tilsvarende differansen bli tilbakeholdt før utbetaling av kjøpesum til selger.

Når det gjelder utfallet av overskjønn i Borgarting lagmannsrett er ikke det klart før saken er behandlet og dom avsagt. Dato for saken er satt til 12. og 13. februar 2019. Risikoen for utfallet overføres til kjøper, som må betale den endelige fastsatte festeavgift fra eiendommen overtas.

Kopi av festekontrakt og dom fra Kongsberg og Eiker Tingrett kan fås ved henvendelse til megler.

Festetiden er avtalt til 80 år (til 2063). Festekontrakten gir rett til innløsning etter 50 år (år 2033).

Grunneier opplyser forøvrig at det er aktuelt å forhandle om pris for innløsning av festekontrakten, allerede nå.

Det kreves ikke godkjenning fra bortfester ved overdragelsen.

Kopi av lov om tomtefeste kan fås ved henvendelse til megler.

Parkering

Parkering i garasjerekke for 1 bil, merket nr. 7. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 180 kvm

Totalt bruksareal: 162 kvm

Totalt primærrom: 158 kvm

Primærrom:

Vindfang, gang, vaskerom, bad, kontor og 2 soverom.: 81 kvm

Trappegang, WC, soverom, kjøkken stue og spisestue.: 77 kvm

Sekundærrom:

Bod: 4 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 12.06.2018 utført av Lasse Holm. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Boligen har solrik balkong med flott utsikt. Terrasseplatting på boligens bakside i tillegg til en liten plen på boligens fremside.

Overflater:

Himlinger med malte overflater.

Vegger med malte-, og tapetserte overlfater, samt brystningspanel.

Gulv med parkett, laminat, og vinyl/linolium.

U. etasje:

I det du kommer inn i boligen går du gjennom en liten entré. Her er det plass til å sette fra seg sko og henge av seg yttertøyet.

Fra entré tas du videre til gangen med adkomst til 2 soverom, bad, kontor, bod, vaskerom og trapp opp til 1. etasje. Varmepumpe i gang.

Boligen har totalt 3 soverom, hvor det største av de i underetasjen og er egnet som kjellerstue/TV-stue.

Badet er fra byggeår og har vinyltapet på vegger og vinylbelegg på gulv. Innredet med toalett, servantskap, reflektorovn på vegg og badekar med glassdør og dusjarmatur.

Vaskerom fra byggeår med vinyltapet på veggene og vinylbelegg på gulv. Rommet er utstyrt med enkel innredning, servant og opplegg for vaskemaskin.

1. etasje:

I det du går opp trappen tas du forbi et soverom, wc-rom og kjøkken før du kommer inn i stuen.

Stue med høy, skrånet himling. God plass til sofagruppe og TV krok, samt spisegruppe. Varmepumpe og peis. Utgang til balkong på fremsiden med meget gode solforhold.

Kjøkkenet har profilert innredning med laminert benkeplate. Nedfelt stålvask, fliser mellom benkeplate og overskap, opplegg for oppvaskmaskin og komfyr. Ventilator

med utblåsning (Villavent). Plass til spisebord og et par stoler. Komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap følger. Terrassedøren tar deg ut på platting på boligens bakside.

Det tredje soverommet er beliggende i 1. etasje.

Oppvarming

Varmepumpe og peis i stue. Forøvrig basert på elektrisitet. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 07.09.1982.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår: Takstige må monteres, løs stige. Feierseksjonen opplyser etter tilsyn 18.02.2014 at takstige er løs og må fastmonteres.

Dette vil bli kjøpers ansvar.

Det gjøres oppmerksom på at kontor i 1. etasje er innredet etter at midlertidig brukstillatelse er gitt.

Rommet er opprinnelig satt av til bod og er ikke omsøkt til varig oppholdsrom og derfor heller ikke godkjent som dette.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser med unntak av:

Dagboknr 2202, tinglyst 08.03.1985, type heftelse: Festekontrakt: Forskjellige bestemmelser i festekontrakten med bl.a. grunneiers rett til å anlegge og vedlikeholde ledninger, kabler ol., pliktig medlemskap i velforening, og fordeling av avgifter. Evnt. inngjerding mot gate eller vei påhviler festeren.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er uregulert og det er derfor kommuneplanens arealdel som gjelder vedrørende tomtens tillatte bebygde areal (BYA%).

Iht. Kommuneplanens arealdel, godkjent 07.10.2015, er eiendommen avsatt til boligbebyggelse ”B”.

Boligområde B; I uregulerte områder merket B skal ikke grad av utnytting overstige 40%. Det henvises til kommuneplanen for ytterligere opplysninger.

Eiendommen ligger i følge kommunen innenfor hensynssone for vegstøy

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arving er selger. Arvingen har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Hjemmel vil stå på avdøde frem til overskjøting til ny kjøper. Det gjøres oppmerksom på at det ikke vil bli tinglyst sikringsobligasjon eller annen form for pantesikkerhet på eiendommen før overskjøting. Oppgjør vil skje mot tinglyst skjøte.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale gebyrer er ca. kr 3.407,- for inneværende år. Det er tre terminer i året. Det er installert vannmåler, og de kommunale avgiftene vil variere etter vannforbruket i boligen.

Renovasjonsavgift for år 2018 er kr 3.336,- Det er to terminer i året.

Årlig feieravgift ca. kr 590,-. Tilsyn pipe ca. kr 1.500,- hvert 4. år.

Avgift til velforeningen er kr. 3.600,- i året. Dette dekker drift og vedlikehold av garasjeanlegg.

Boligen er tilknyttet Viken fiber som leverandør av internett. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, tv-signaler, innboforsikring, internett og evt. fasttelefon.

Eiendommen selges som et dødsbo. Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

For årlig festeavgift se info under punkt "tomten".

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2.819.972,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nedre Eiker
Grunnkrets Stenseth Terrasse Delfelt3
Kirkesogn Nedre Eiker

Steder i nærheten

Solberg Legesenter 2.6 km
Mjøndalen 2.9 km
Loesmoen 9 km
Pukerud 8.8 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 107.1 km
Jernbanestasjon Mjøndalen stasjon 3.7 km
Bussholdeplass Saturnveien 0.5 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Årbogen Idrettsanlegg 3.2 km
Idrettsanlegg Eknes idrettsanlegg 3.4 km
Treningssenter Stamina Hot Mjøndalen 4.1 km
Treningssenter SKY Fitness Drammen 7.6 km

Steder av interesse

Skoler

Stenseth skole (1-7 kl.) 0.5 km
Rosendal skole (1-10 kl.) 3.1 km
Eknes ungdomsskole (8-10 kl.) 3.3 km
Veiavangen ungdomsskole (8-10 kl.) 4.5 km
Killingrud ungdomsskole (8-10 kl.) 4.6 km
Åssiden videregående skole 7.3 km
Akademiet Ypsilon vgs 10.5 km

Barnehager

Stenseth andelsbarnehage 1.3 km
Stensethalléen barnehage (1-3 år) 1.6 km
Langløkka barnehage (0-5 år) 2.7 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Buskerud Storsenter 4.3 km
Kjøpesenter Solberg Senter 4.4 km
Postkontor Coop Prix Mjøndalen 3.6 km
Postkontor Coop Obs! Krokstadelva 4.3 km
Apotek Apotek 1 Buskerud Storsenter 4.3 km
Apotek Apotek 1 Mjøndalen 4.2 km
Vinmonopol Buskerud Storsenter Vinmonopol 4.3 km
Dagligvare Kiwi Stenseth 0.8 km
Dagligvare Price lagerbutikk 1.8 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Mjøndalen 3.4 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4.3 km
Bensin Shell Mjøndalen 2.9 km
Bensin 1-2-3 Krokstadelva 3.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,7 %
Andel kvinner 50,3 %
Gj.snittalder menn 32,6 år
Gj.snittalder kvinner 33,4 år
Husholdninger med barn 47,8 %
Husholdninger uten barn 52,2 %
Gj.snitt byggeår 1980
Gj.snitt tomtestørrelse 538
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nedre Eiker 24718 10510
Grunnkrets: Stenseth Terrasse Delfelt3 740 295

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,61% av salgssummen.

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
John Aksel Floberg Sirevåg
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?