Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
Solgt Solgt

Martin Larsens vei 1 - Presentert av Krogsveen AS

Velkommen inn!

Praktisk skyvedørsgarderobe i gang

Lyst og lekkert kjøkken. Her der det rikelig med skap – og benkeplass

På kjøkken er det også god plass til spisebord

Lys og lekker stue med utgang til stor og solrik uteplass

Velkommen til bords

 

Lys og koselig stue med parkett på gulv

Praktisk og romslig stue i underetasje

Flott ungdomsavdeling i underetasjen

Hovedsoverom med utgang til egen balkong. Soverommet har eget bad og garderoberom

Stort garderoberom tilknyttet hovedsoverom i 2. etasje

Pent og flislagt bad med direkte tilknytting til hovedsoverom

Soverom

Soverom nummer 2 av totalt 4

 

 

Pent flislagt bad i 1. etasje

Fra stuen er det utgang til solrik uteplass

Deler av uteplassen er også overbygget

Boligen har flere flotte uteplasser. Her sitter du lunt og usjenert til mot syd/vest

 

Hagen ligger skjermet og barnevennlig til. Her kan de minste leke trygt.

 

Dobbel garasje med gode lagringsmuligheter

På tomten er det opparbeidet kjøkkenhage med drivhus

Her er det planten blant annet tomatbusker, salat og jordbær

Fra boligen er det kort vei til stor og flott lekeplass

Plantegning 1. etasje

Plantegning 2. etasje

Framnes

Martin Larsens vei 1

Vis på kart

Prisantydning

Kr 3 290 000,-

Framnes: Flott familiebolig med nydelig hagetomt - 4 soverom og 2 bad - meget solrikt - dobbel garasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 3 290 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
145 / 203 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Velkommen til Martin Larsens vei 1! Boligen har en solrik beliggende i et populært boligområde ca. 3 km fra Sandefjord sentrum. Barnevennlig med kort vei til flott lekeplass, samt nærhet til Framnes barneskole i tillegg til kort avstand til Skagerak internasjonale skole. Det er et mangfold med lekeplasser for store og små i nærområdet. Innenfor gangavstand ligger Coop matvarehandel samt Stamina treningssenter. Nærområdet er meget populært og veletablert. Her bor du med kort avstand til skoler, barnehager, lekeplasser, fotballbane, flotte turområder, samt sjø og bryggeanlegg. Innenfor kort gange finner du populære Asnes med små sydvendte sandstrender, fine svaberg og en gresslette i bakkant av strendene. Vesterøya er kjent for sine flotte badestrender (Langeby, Vøra og Tangen) der en finner en langgrunn og barnevennlig badestrand samt slette fjell og fine stupeplasser. Gode kommunikasjonsmuligheter med buss ved Framnesveien. Velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Kort vei til Framnes barneskole, samt flere barnehager. Kort gange til Skagerak internasjonale skole. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kjøre du ut Kilgata og videre inn på Vesterøyveien og Framnesveien. Ta så Martin Larsens vei 1 inn til venstre etter cirka 1 km. Grunnet veiarbeider må du nå kjøre fra Framnesveien og inn Skoleveien. Følg denne og ta Lyngveien til høyre etter cirka 100 meter. Etter 200 meter tar du Vollveien til Høyre ta så til høyre inn Martin Larsens vei. Boligen ligger på venstre side etter 100 meter. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 3 290 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1962

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

145m2

Bruksareal

203m2

Tomt

441m2

KR-kode

2217136

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Martin Larsens vei 1, 3222 Sandefjord

Gnr. 112, bnr. 377 i Sandefjord kommune.

Tomten

Eiet tomt på 441 kvm. Meget pent opparbeidet tomt med flott gressplen og diverse beplanting mot syd. Hagen ligger godt skjermet fra veien, så her kan de håpefulle leke trygt og fritt. Mot syd er det også opparbeidet usjenert og solrik uteplass. Fra stuen er det utgang til stor og delvis overbygget uteplass. Her ligger alt til rette for at sommeren kan nytes. På tomten er det opparbeidet egen kjøkkenhage og det er montert drivhus. Her er det plantet blant annet salat, tomater og jordbær. Det opplyses at garasje til nabo står helt inntil nabogrensen mot syd (Rødsveien 2).

Parkering

Parkering i dobbel garasje og egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Eiendommen er tilknyttet kommunal vannledning via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Eiendommen er tilknyttet offentlig avløp viav privat septiktank. Det foreligger ikke p.t. pålegg om endringer av tilknytningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 228 kvm

Totalt bruksareal: 203 kvm

Totalt primærrom: 145 kvm

Bruksareal:

Boligen 148 kvm

Garasje 55 kvm

Primærrom:

1. etasje 80 kvm: Entré/gang, bad, stue/oppholdsrom m/trapp, kontor og 2 soverom.

2. etasje 65 kvm: Gang, kjøkken, stue, bad og 2 soverom.

Sekundærrom:

Boligen: 2. etasje 3 kvm: Garderoberom

Garaje: 55 kvm: To garasjer og bod.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 18.04.2018 utført av Bent Sollie. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført i tre og mur på grunnmur i antatt betonghuleblokker. Tak er tekket med betongstein. Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det følgende kommentarer fra takstmann: Boligen er oppgradert utvendig og innvendig i senere år.

* Ny ytterdør i 2016.

* Ny terrassedør i stuen i 2008.

* Yttertak ble skiftet i 2007.

* Bad i 1. etasje ble oppusset i cirka 2007. Baderomsinnredning og dusjkabinett er av nyere dato.

* Bad i 2. etasje ble oppgradert/oppusset i cirka 2004. Baderomsinnredning er nyere.

* Kjøkken er fra 2007.

Videre fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder. Det kan komme inn fukt/vann fra takterrasse og ned i garasje rom/bod. Dette bør utbedres. To fliser på badet i 2. etasje har sprukket. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Martin Larsens vei 1! En pen og praktisk enebolig med flott beliggenhet på populære Framnes. Fin planløsning - dette er et hus som passer både for de som ønsker noe lettstelt, men også en fin familiebolig. God planløsning, med hele 4 soverom og 2 bad. Stor kjellerstue, perfekt for ungdommen i huset. Stuen er romslig, med plass til flere sofagrupper samt utgang til solrik terrassen mot syd.

Pent kjøkken med slette og moderne fronter i høyglans. Benkeplate i laminat. Flis mellom overskap og laminat. Her har du rikelig med skap - og benkeplass. Integrerte hvitevarer medfølger (platetopp, komfyr, mikrobølgeovn, oppvaskmaskin). På kjøkken er det også plass til et spisebord.

Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet følger boligen.

Pent flislagt bad i 1. etasje med varmekabler i gulv. Av utstyr er det montert moderne baderomsinnredning, skap med speil, toalett, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin.

Bad i 2. etasje tilknyttet hovedsoverom har flis på gulv og vegger. Her er det montert lys baderomsinnredning, toalett og badekar. Tilknyttet hovedsoverom finnes også eget garderoberom og utgang til balkong.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe og peisovn. Varmekabler. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Denne finnes ikke i kommunenes arkiver. Det foreligger tegninger fra 1973, men boligens planløsning er endret og boligen er påbygd i ettertid. Selger opplyser om at overbygget uteplass mot syd har blitt bygget inn/om til soverom. Dette er søkt og godkjent av Sandefjord kommune og det foreligger ferdigattest datert 29.08.2017 for tilbygget. Det kan være at enkelte rom i boligen ikke er godkjent i henhold til dagens krav til varig opphold. Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

16.10.1967 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0710 Gnr:112 Bnr:191

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan avsatt til bolig. Vedtaksplan fra 22.05.2014. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 8.942,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 15.000 kWh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på ca. kr 7.000,-

Boligen er tilknyttet Sandefjord Bredbånd som leverandør av kabel-tv og har avgift på kr 1.000 pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke. Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 3.373.472,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Sandefjord
Grunnkrets Vestre Rød
Kirkesogn Vesterøy

Steder i nærheten

Sandefjord bad / Kurbadet 2.6 km
Hvalfangstmonumentet 2.9 km
Badeparken 2.9 km
Bymuseum 3.3 km

Transport

Flyplass (regional) Sandefjord lufthavn Torp 13.6 km
Jernbanestasjon Sandefjord stasjon 3.7 km
Bussholdeplass Framnes Rødvang 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Sandarbanen gress 0.5 km
Idrettsanlegg Vesterøya fotballbaner 2.7 km
Treningssenter Stamina HOT Framnes 0.9 km
Treningssenter Fresh Fitness Sandefjord 2 km

Steder av interesse

Skoler

Framnes skole (1-7 kl.) 0.4 km
Varden ungdomsskole (8-10 kl.) 3 km
Ranvik ungdomsskole (8-10 kl.) 4.6 km
Skagerak International School 0.9 km
Sandefjord videregående skole 5.1 km

Barnehager

Veraåsen barnehage 0.6 km
Vesterøy menighetsbarnehage (3-5 år) 0.7 km
Veraåsen Barnehage (0-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Hvaltorvet Kjøpesenter 2.9 km
Kjøpesenter Stokke Senter 14.4 km
Postkontor Mix Handleriet Asnes 1.7 km
Postkontor Meny Indre Havn 1.9 km
Apotek Kilen Apotek 1.7 km
Apotek Apotek 1 Hvaltorget 2.9 km
Vinmonopol Sandefjord Vinmonopol 3 km
Vinmonopol Stokke Vinmonopol 14.4 km
Dagligvare Coop Prix Framnes 1 km
Dagligvare Meny Indre Havn 1.9 km
Kiosk/video Rødvang kolonial 0.2 km
Kiosk/video Mix Handleriet Asnes 1.6 km
Bensin Shell Kilen 1.9 km
Bensin Shell Kamfjord 1.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 46,8 %
Andel kvinner 53,2 %
Gj.snittalder menn 42,1 år
Gj.snittalder kvinner 37,5 år
Husholdninger med barn 32,2 %
Husholdninger uten barn 67,8 %
Gj.snitt byggeår 1952
Gj.snitt tomtestørrelse 1509
Område Personer Husholdninger
Kommune: Sandefjord 45266 20843
Grunnkrets: Vestre Rød 731 329

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 25.000,- (fastpris)

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Andreas S. Bjønnes
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?