Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 400 000,- for kr 4 400 000,-

Velkommen til Martin Linges vei 17!

Fasade

Fasade

Gang

Stue

God plass til sittegruppe

Bibliotek/stue

Bibliotek/stue

Spisestue

Spisestue

Spisestue

Hagestue

Kontor

Toalett

Kjøkken

Godt med benke- og skapplass

Flislagt bad

Dusjkabinett

Hovedsoverom

Hovedsoverom

Soverom

Soverom

Soverom

Kjellerstue

Fasade

Fasade

Hage

Kjeller

1 etg

2 Etg

Alle etg

Strømmen

Martin linges vei 17

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 700 000,-

Strømmen: Stor enebolig med oppussingsbehov - Full kjeller - Garasje - SOLGT!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 700 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
141 / 224 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Martin Linges vei 17 er beliggende i et populært og etablert boligområde på Strømmen i Skedsmo kommune. Området er svært barnevennlig, med nærhet til barnehager, skoler, buss, tog og gangavstand til gode turmuligheter året rundt. Det er nærhet til flere aktivitetstilbud som fotballbane, svømmehall, idrettslag, lekeplass, alpinanlegg, hoppbakke og akebakker for å nevne noe.

Fra boligen er det gangavstand til Strømmen storsenter, som er Norges største kjøpesenter i antall butikker, med ca. 200 butikker og tilknyttede virksomheter. Ønsker du ytterligere servicetilbud er det kort vei til den oversiktlige og kompakte bykjernen i Lillestrøm. Kombinasjonen av shoppingsenter og mange små spesialbutikker gjør en handletur i Lillestrøm til en trivelig opplevelse. Her finner du et stort og fristende utvalg av butikker fra de små og spesialiserte til handlesenteret på Lillestrøm Torv.

Kun 700 meter fra boligen finner du Strømmen togstasjon med hurtige avganger til Lillestrøm og Oslo. Svært sentralt belighenhet med kort vei til E6-aksen for rask transport i retningen Oslo/Gardermoen. Boligen ligger normalt i enden av en blindvei, pga omkjøring er det mer trafikk nå, men når arbeidet blir ferdig blir det blindvei igjen og svært trygt for barn og ferdes.

Huset ligger 100 meter fra lysløype i et svært populært turområde som er flittig i bruk. Du kan gå direkte opp til turområdet fra enden av stikkveien (opp forbi Martin Linges vei 17B).

Barnehager og skoler

Bhg. Luna/Lillestjerne familiebarnehage 0.9 km

Bhg. Luna familiebarnehage 1 km

Bhg. Sagelva barnehage (1-6 år) 1 km

1-7 kl. Sagdalen skole 1.4 km

1-7 kl. Frydenlund skole og ressurssenter 1.6 km

1-7 kl. Skjetten skole 2.3 km

8-10 kl. Bråtejordet skole 1.2 km

8-10 kl. Stav skole 2.4 km

Vgs. Strømmen videregående skole 1.8 km

Vgs. Lørenskog videregående skole 3.8 km

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger. Gjør oppmerksom på omkjøring.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 700 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1934

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

141m2

Bruksareal

224m2

Tomt

725m2

KR-kode

6018310

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Martin linges vei 17, 1465 Strømmen

Gnr. 78, bnr. 162 i Skedsmo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 725,2 kvm.

Parkering

Parkering i egen garasje samt på egen gårdsplass hvor det er minst to biloppstillingsplasser. For øvrig gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal og privat vei. Stikkveien er privat eiet og vedlikeholdes/brøytes av de fire naboene som er tilknyttet veien. Det foreligger ingen tinglyst veirett på den private stikkveien for denne boligen.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen. Det er installert vannmåler.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 249 kvm

Totalt bruksareal: 224 kvm

Totalt primærrom: 141 kvm

Primærrom:

1. etasje: Entre, separat wc, trapperom, kjøkken, stue, spisestue, tv-stue og kontor: 93 kvm

2. etasje: Trappegang, bad/wc og 3 soverom: 48 kvm

Sekundærrom:

Kjeller: Kjellergang m/trapp, verksted/bod, 3 kjellerrom og garasjerom: 83 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 05.10.18 utført av Kim Edvard Johansen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Bygningen er iht. tilstandsrapport antatt fundamentert med mur-/betongkonstruksjoner til faste masser/grunn. Etasjeskiller i trekonstruksjon/trebjelkelag fra byggeår.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på, herunder:

- Synlige sprekker og avskalling i overflate utside grunnmur, samt saltutslag, misfarging og avskalling innside grunnmur.

- Ved søk med fuktindikator ble det indikert forhøyede fuktverdier i grunnmur og kjellergulv. Stedvis synlig misfarging, saltutslag og fuktgjennomtrenging i kjeller.

- Det ble observert løs takshingel under vannbord nord side samt råteskade i vindskier syd side.

- Deformert forkantbeslag og takrenne vest side.

- Innvendig trapp til kjeller er råteskadet og har behov for utskiftning.

- Det ble observert sprekk i murelement til åpen peisovn i kjeller.

- Det ble observert fuktroser i himling ett soverom i 2. etasje samt himling i kjellergang.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Velkommen til Martin Linges vei 17, en spennende bolig med sentral beliggenhet på Strømmen. Boligen har to etasjer samt full kjeller og fremstår som et revoveringsobjekt. Boligen har forøvrig en god planløsning, flere møbleringsmuligheter og et stort potensiale for den som ønsker å skape sitt eget hjem.

Boligen ønsker deg velkommen med en gang hvor du kan sette fra deg skoene og henge fra deg yttertøy. Videre inn er det et toalett samt et kontor som er bygget på i senere tid. Kontoret har blitt brukt som ekstra soverom av tidligere eier.

Kjøkkenet er praktisk med godt med benke- og skapplass. Kjøkkeninnredningen har 1-speils/profilerte fronter i eik, laminerte benkeplater og opplegg for oppvaskmaskin for å nevne noe. Kjøkkenet er av eldre standard og oppgraderinger må påregnes.

Stuen er tredelt og har flere møbleringsmuligheter. I dag er det en naturlig fordeling med spisestue nær kjøkkenet hvor det er god plass til en stor spisegruppe. Videre er det et bibliotek som kan innredes etter eget ønske samt en tv-stue med god plass til sofagruppe, bord og diverse møblement.

Den tidligere terrassen er innbygget og fungerer som en ekstra stue. Fra stuen er det utgang til en flott hage. Det er store vindusflater i allrommene som gir godt med naturlig belysning.

I andre etasje finner vi alle soverom samt et bad. Hovedsoverommet er romslig med god plass til dobbeltseng og garderobeløsning. Soverom 2 og 3 er av noe mindre størrelse men har fremdeles plass til både seng og garderobeløsning. I godkjente bygningstegninger er det innerste soverommet omtalt som arbeidsrom, men er brukt som soverom i alle år.

Badet er praktisk plassert i samme etasje og er det ene rommet i huset som er oppgradert i senere tid. Badet ble pusset opp og flissatt antatt rundt 2005 og er utstyrt med gulvmontert toalett samt servantinnredning med underskap, hvite profilerte fronter samt dusjkabinett for å nevne noe. Varmekabler i gulv.

I kjelleren finner du godt med oppbevaringsplass i form av boder/rom, en kjellerstue med peis samt et vaskerom. Kjelleren bærer preg av fuktskader og saltutslag og utbedringer samt drenering må påregnes. Selger opplyser om gjennomslag i oppkjørselen foran garasjen i vinter og at det må dreneres her også. Det er også et kaldloft i boligen som ikke er besiktiget av takstmann pga manglende tilgang.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming av boligen med panelovner og varmekabler. Varmekabler på bad/wc samt ved- og oljefyring.

Gjør oppmerksom på at det er nedgravd en 1200 liters oljetank i hagen.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden 1934.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen. Det foreligger derimot ferdigattest datert 29.01.18 for innbygging av 2 overbygde terrasser samt en midlertidig inflytningstillatelse datert 03.04.1979 for tilbygg og ominredning av bolighus. Det foreligger godkjente bygningstegninger av bygget, samt godkjente tegninger på tilbygget og innbyggingen av terrassen fra 1984.

Avvik i forhold til originale bygningstegninger:

- Utendørs terrasse er bygget inn og omgjort til vinterhage (godkjente bygningstegninger foreligger)

- Det er bygget på en gang samt et kontor i 1. etasje ved inngangsparti (godkjente bygningstegninger foreligger)

- Vaskerom i kjeller benyttes i dag som arbeidsrom/verksted mens rommet ved siden av trappegangen i kjeller er gjort om til vaskerom. I originale bygningstegninger var dette rommet fundament for prosjektert bad/wc, vindfang og innebygget utgangstrapp (se originale bygningstegninger).

Kjøper overtar det hele og fulle ansvaret for dette

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst en servitutt på eiendommen: Bestemmelser iflg. skjøte datert 15.08.1934. Servitutten vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til Kommuneplan 2015-2026 revidert etter endelig godkjenning av KMD 03. januar 2017 med tilhørende reguleringsbestemmelser i 1350KP Kommuneplan for 78/162.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Diverse

Eiendommen inngår i et dødsbo hvor arvingene er selgere. Arvingene har ikke bebodd eiendommen og har derfor ikke kunnskap om eiendommens tilstand.

Det er midlertid opplyst om tegn på fuktskader i kjelleren, i den delen av boligen som vender mot skogen samt at det er behov for drenering i oppkjørselen foran garasjen. Her slet eier med gjennomslag i vinter.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.514,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 3.816 pr år.

Selger har ikke bebodd eiendommen og har således ikke kjennskap til øvrige løpende utgifter for eiendommen.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 4.818.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Skedsmo
Grunnkrets Retten 10
Kirkesogn Strømmen

Steder i nærheten

Strømmen Kirke 1.6 km
Nitelv bru 2.7 km
Fjellhamar Brug 2.7 km
Fjellstad 2.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 35.3 km
Sentralstasjon Oslo S 19.5 km
Jernbanestasjon Strømmen 0.7 km
Bussholdeplass Strømmen Storsenter 1.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Slora grusbane 1.3 km
Idrettsanlegg Strømmen stadion 1.9 km
Treningssenter Fresh Fitness Strømmen 1.2 km
Treningssenter SATS Lillestrøm 3.7 km

Steder av interesse

Skoler

Sagdalen skole (1-7 kl.) 1.4 km
Frydenlund skole og ressurssenter (1-7 kl.) 1.6 km
Skjetten skole (1-7 kl.) 2.3 km
Bråtejordet skole (8-10 kl.) 1.2 km
Stav skole (8-10 kl.) 2.4 km
Strømmen videregående skole 1.8 km
Lørenskog videregående skole 3.8 km

Barnehager

Luna/Lillestjerne familiebarnehage 0.9 km
Luna familiebarnehage 1 km
Sagelva barnehage (1-6 år) 1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Strømmen Storsenter 1.3 km
Kjøpesenter Skjetten Nærsenter 3.4 km
Postkontor Coop Prix Strømmen 1.4 km
Postkontor Coop Extra Løvenstad 3 km
Apotek Boots apotek Strømsveien 1.3 km
Apotek Boots apotek Strømmen 1.3 km
Vinmonopol Strømmen Vinmonopol 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Strømmen Storsenter 1.3 km
Dagligvare Rema 1000 Støperiveien 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Strømmen Kiosk 1.3 km
Kiosk/video Narvesen Strømmen Torget 1.3 km
Bensin Esso Tiger Strømmen 1.3 km
Bensin Shell Strømmen 1.3 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 56 %
Andel kvinner 44 %
Gj.snittalder menn 35 år
Gj.snittalder kvinner 36,8 år
Husholdninger med barn 32,7 %
Husholdninger uten barn 67,3 %
Gj.snitt byggeår 1955
Gj.snitt tomtestørrelse 790
Område Personer Husholdninger
Kommune: Skedsmo 53276 23859
Grunnkrets: Retten 10 530 248

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema, som ikke er fylt ut da arvingene ikke har bebodd eiendommen og derfor ikke har kunnskap om eiendommens tilstand.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 15.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 16.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Egenerklæring fra selger
 
Rapport fra takstmann
 
Idriss Eliassy
Eiendomsmeglerfullmektig
Les mer om megler
Emilie Møllegaard Tunskaug
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?