Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 2 820 000,- for kr 2 820 000,-

Asfaltert innkjøring

Fasadebilde

Fasadebilde

Fasadebilde

Stue første etasje med peis

Stue første etasje.

Stue første etasje

Kjøkken første etasje.

Kjøkken første etasje.

Kjøkken første etasje.

Kjøkken første etasje.

Soverom.

Soverom.

Soverom.

Bad første etasje.

Bad første etasje.

Kjellerstue.

Kjellerstue

Soverom i kjeller.

Kjøkken i kjeller.

Bad i kjeller.

1etg

Kjeller

Solrik terrasse med tilgang fra stuen.

Mefjordveien 5

Fasadebilde

Vesterøya/Mefjordveien - Koselig og innholdsrik enebolig med stor solrik tomt!

Mefjordveien 5

Vis på kart

Prisantydning

Kr 2 590 000,-

Vesterøya/Mefjordveien - Koselig og innholdsrik enebolig med stor solrik tomt!: Vesterøya/Mefjordveien - Koselig og innholdsrik enebolig med stor solrik tomt!

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 2 590 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
137 / 192 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Meget attraktiv beliggenhet på Vesterøya, ikke langt unna Vesterøy skole, og ca. 6-7 km. fra byen. Boligen ligger idyllisk til, godt tilbaketrukket og skjermet. Ca. 250 meter ned til sjøen og flotte badeplasser mot Mefjorden. Flere flotte badeplasser også mot Sandefjordsfjorden. Eiendommen ligger sydvestvendt og har sol fra morgen til kveld. Her kan du flytte deg etter sol og vind. I tillegg er det et sjarmerende eldre anneks/gjestehus på vestsiden. Området er kjent for flotte fiskemuligheter og har en perfekt beliggenhet for turer langs skjærgården i oppmerket kyststi. Det er gode bussforbindeler fra Vesterøy skole, slik at bringe- og hentetjenster for barna blir minimal.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en hyggelig visning!

Barnehager og skoler

Vesterøya barneskole og Varden ungdomsskole. Skagerak internasjonale skole ligger også på Vesterøya. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Fra sentrum kan man kjøre ut Kilgata og videre ut Vesterøyveien mot Langeby og Vøra. Følg veien ca. 6 km. Når du passerer Vesterøy skole følger du veien noen hundre meter og Mefjordveien går da til venstre. Boligen ligger som første på høyre hånd. Det vil bli skiltet ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 2 590 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1971

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

137m2

Bruksareal

192m2

Tomt

1297m2

KR-kode

2218117

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mefjordveien 5, 3234 Sandefjord

Gnr. 106, bnr. 5,92, i Sandefjord kommune.

Bnr 92 - 223,4 kvm

Bnr 5 - 1.073,9 kvm.

Tomten

Eiet tomt på 1.297 kvm. Stor solrik hagetomt med busker, trær og blomster. Den store gressplen innbyr til lek og moro for både store og små.

Parkering

Garasje. Ellers parkering i egen innkjørsel.

Vei, vann og avløp

Offentlig nett på vann. Privat vei og avløp. Biovac minirenseanlegg for 5 personer. Det er godkjent utslipp iht. Sandefjord kommune. Anlegget ble oppgradert i 2017. Det foreligger ingen pålegg om endring av tilknyttningsforhold.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 200 kvm

Totalt bruksareal: 192 kvm

Totalt primærrom: 137 kvm

Bruksareal:

Første etasje 105 kvm

Kjeller 87 kvm

Primærrom:

Første etasje:

1. etasje 85 kvm:

Kjeller:

Kjeller: 52 kvm:

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert utført av Hans Petter Olaussen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Enebolig over en etasje og kjeller som ble oppført med isolert bindingsverk over grunnmur av sementblokker i 1971. Boligen har utvendig liggende kledning og saltak som er tekket med enkel krum betongstein. Terrasse av tre er oppført ved stue. Tomten er opparbeidet og gårdsplass er asfaltert.

Garasje er integrert med boligen og innvendig plateslått med gipsplater. Det er frittstående uthus over to etasjer på eiendommen. Dette er oppført med bindingsverk over støpt ringmur og er av eldre årgang.

Det er blitt påvist noe tg2 i tilstandsrapporten. Dette gjelder drenering, garasje, rekkverk, sparkelarbeid, bad i kjeller, sluk v7 varmtvannsbereder og generell aldersslitasje. Uthuset har fått tg3.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Fin enebolig med solrik og usjenert beliggenhet på Vesterøya.

STUE:

Stor og romslig stue med utgang til sørvendt terrasse og hage. Ny laminat ble lagt i 2017. Store vindusflater som slipper inn mye lys og en koselig peis.

KJØKKEN:

Pent kjøkken med innredning i lys profilert laminat utførelse fra 2014. Benkeplater av laminat. Flis mellom benk og overskap.

Kjøkken i kjeller av enkel standard.

BAD:

Boligen har to bad, ett i hver etasje. Badet i første etasje ble pusset opp i 2017 med nye overflater og innredning. Varmekabler på gulv.

Bad i kjeller er også av nyere dato, men er bygget av eier som ikke er fagman. Bad i første etasje er bygget av eier og fagfolk. Se takstrapport for nærmere info.

SOVEROM:

Boligen har to soverom i første etasje og et disponibelt rom i kjeller som er blitt brukt som soverom. Alle overflater er nylig blitt oppgradert.

Oppvarming

Varmekabler på bad i første etasje og peis i stuen. Ellers elektrisk oppvarming. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest for eiendommen datert 26.01.1972. Dette er en ferdigattest for 4 rom, kjøkken, bad og wc. Det er dermed ikke søkt om bruksendring for rom i kjeller.

Kjøper overtar eiendommen slik den fremstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

1938/1778-1/29 20.09.1938. Bestemmelse om adkomstrett. Dette er en servitutt fra 1938. Megler har søkt etter dokumentet i digitalarkivet, men ikke funnet.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 22.05.2014 er avsatt til: boligbebyggelse.

Sandefjord kommune opplyser at det i kommuneplanens arealdel er vist til fremtidig anlegg for gående og syklende langs Vesterøyveien. Gjennomføring av anlegg for gående og syklende kan medføre inngrep i eiendom og omlegging av eksisterende avkjørsler langs denne veien.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 5.851,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendommen er tilknyttet Sandefjord bredbånd som leverandør av tv og internett.

Mefjordveien veilag kr. 1 500,- pr år.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 2 655 999,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Nabolagsprofil er dessverre ikke tilgjengelig for dette prospektet.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Fastpris: 32.500,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Jonas Madsen
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?