Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 4 100 000,- for kr 4 100 000,-

Fasade

Fasade

Fasade

Terrasse

Terrasse

Velkommen!

Entré

Stue

Stue

Kjøkken

Kjøkken

Balkong

Kjellerstue

Soverom

Soverom

Bad

Bad

Wc-rom

Garasje og verksted

Garasje og verksted

Garasje og verksted

Stor opparbeidet hage

Nydelig opparbeidet hage

Nydelig opparbeidet hage

IMG_2041

FullSizeRender

IMG_2033

IMG_2056

IMG_2185

fasade beskåret

fasade beskåret

3Dplan

3Dplan

3Dplan

3Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

2Dplan

Fjellstrand - Koselig enebolig med meget pent opparbeidet tomt i landlige omgivelser.

Midtveien 29

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 000 000,-

Fjellstrand - Koselig enebolig med meget pent opparbeidet tomt i landlige omgivelser.: Fjellstrand - Koselig enebolig med meget pent opparbeidet tomt i landlige omgivelser.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
2
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 000 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
105 / 105 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen er beliggende i meget landlige omgivelser langs Midtveien, midt på Nesoddlandet. Boligen er beliggende vestvendt med gode sol- og lysforhold. Lavereliggende terreng mot vest med skog. Spredt nabobebyggelse med boliger, Steinerbarnehage og et bilopprettingsverksted. Nærhet til Fjellstrand tettsted med barnehage, barneskole, idrettsbane og lokalforretning, kafé samt badestrand ved Fjellstrand brygge, ca. 3 km unna. Ca. 9 km til forretningssenter på Tangen med butikker, kafé og lege, samt Nesoddens kommunesenter Tangenten, med bibliotek, kafé, helsestasjon og kommuneadministrasjon. Nærhet til bussholdeplass med buss bl.a. til Tangen brygge og båt videre til Aker brygge og Lysaker.

Barnehager og skoler

Barneskole på Fjellstrand og ungdomsskole på Fagerstrand. Steinerskole på Skoklefall. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med kommunen.

Adkomst

Ta av ved Nesset og følg fv 156 mot Nesoddtangen. Ta til venstre i rundkjøringen ved Nesodden kirke og følg Kirkeveien mot Fjellstrand. Ta inn Midtveien på venstre hånd og følg denne. Eiendommen ligger på høyre side. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 000 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1958

Soverom

2

Garasje

Ja

Primærrom

105m2

Bruksareal

105m2

Tomt

2048m2

KR-kode

511888

Energimerke
Energikarakter: G / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Midtveien 29, 1458 Fjellstrand

Gnr. 29, bnr. 724 og 815 i Nesodden kommune.

Tomten

Eiet tomt på tilsammen 2.048,7 kvm (bnr. 724 er på 1948,5 kvm og bnr. 815 er på 100,2 kvm). Eiendommen har en meget godt opparbeidet hage med plenarealer, omfattende beplantninger og prydbusker. Eiendommen er hovedsakelig flat øst for boligen og skrånende mot vest vest for boligen. Gruslagt adkomststi og stor gårdsplass foran garasjen.

Parkering

Biloppstillingsplasser i egen garasje og godt med biloppstillingsplasser på gårdsplassen.

Vei, vann og avløp

Vei: Eiendommen har adkomst via privat, gruset vei som deles med 1-3 naboer. Felles vedlikeholdsansvar.

Vann: Eiendommen er tilknyttet kommunalt vann fra 2013. Kommunen har satt opp et pumpehus nederst på eiendommen mot vest.

I tillegg er en eldre brønn bevart, men benyttes ikke av dagens eier.

Avløp: Antatt privat septiktank fra eldre tid med mulig sandfilter for overvannet. Tanken tømmes en gang i året av Nesodden kommune og faktureres via de kommunale avgiftene. Dersom tanken må tømmes oftere enn en gang årlig, tilkommer kostnader for dette.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Enebolig:

Totalt bruttoareal: 116 kvm

Totalt bruksareal: 105 kvm

Totalt primærrom: 105 kvm

Primærrom:

Kjellerstue, vaskerom, trapperom/gang: 30 kvm

2 soverom, stue, kjøkken, bad, wc-rom, gang, trapperom, gang/entré: 75 kvm

Krypkjeller med adkomst via innvendig luke i grunnmur i kjellerbod.

Kaldtloft med adkomst via utvendig veggluke i gavlvegg mot nord.

Garasje:

Totalt bruttoareal: 83 kvm

Totalt bruksareal: 76 kvm

Sekundærrom: Biloppstillingsplass, lagringsplass/verksted

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.05.2018 utført av Takstmannen AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Standard

Enebolig over to plan med tilhørende stor garasje med biloppstillingsplasser, lagringsplass og verkstedmuligheter. Det er utgang fra stuen til vestvendt veranda på ca. 7 kvm. Ved inngangspartiet finnes en stor østvendt terrasse på ca. 30 kvm. Boligen fremstår som godt ivaretatt med normalt vedlikehold og bruksslitasje.

Kjøkken:

Star kjøkkeninnredning fra 1986 i profilert eik og en overskapsfront med glass. Laminat benkeplate med utslagsvask og lys under overskap. Kjøkkenventilatorhette i kobber og opplegg for oppvaskmaskin. Avsatt plass til hvitevarer som medfølgende komfyr fra 2006, liten oppvaskmaskin fra 2016 og eldre kjøleskap.

- Større slitasje på skapfronter under vask og fuktskade under benkeplate ved vask og oppvaskmaskin.

Bad i 1. etasje:

Baderomsinnredning med servant, speil og lys. Dusjkabinett.

Badet ble pusset opp i 2007 med nye fliser på vegger og utskiftet sanitærutstyr. Det orginale badegulvet ble beholdt.

Wc-rom i 1. etasje:

Wc-rom med toalett. Det opprinnelige wc-rommet ble pusset opp med nye overflater og sanitærutstyr i 1999.Toalettet er fra 2009.

Grovvaskerom:

Grovvaskerom i kjelleretasje er enkelt utstyrt med utslagsvask med 2-greps bl. batteri og dusjhode, samt opplegg for vaskemaskin.

Vaskerom fra eldre dato.

- Det er gulvbelegg, men ikke oppkant eller sluk, og kun noe avrenningsmulighet ned i grunn ved rørgjennomføring fra vask og under jernlokk med drenering rett ned i grunn. Rommet er ikke å regne som et våtrom, men kan fungere til enkel bruk da det ligger i nederste kjelleretasje. Det anbefales imidlertid å oppgradere til våtromsstandard på gulv, for å unngå følgeskader i boligen ved en eventuell vannlekkasje.

Vegger: Innvendige vegger er hovedsakelig overflatebehandlet med eldre malt panel, laminatpanel og strie. Stedvis umalt panel i kjellerrom. Fliser på bad. Nyere mdf-panel på opppusset soverom. Malt pusset brannmur ved pipe og delvis mur i kjellerbod. Malte flater over fliser i brystningshøyde i wc-rom. Overflater hovedsakelig fra eldre dato. Kjellerstue malt/pusset opp i 2014, soverom syd i 2012, gang i 2011, kjøkken og entre i 2009, bad i 2007, stue i 2005 og wc-rom i 1999.

Gulv: Innvendige gulv er hovedsakelig overflatebehandlet med 3-stavs eikeparkett i stue og et soverom og nyerer laminatgulv forøvrig. Fliser på bad, wc, kjellerstue og i entré. Belegg på vaskerom. Støpt dekke i kjellerbod. Hovedsakelig fjell i krypkjeller. Kun enkelt lagt noe gulvplank i midten av loftet.

Overflater hovedsakelig fra eldre dato. Stue pusset opp og parkett slipt i 2005. Kjellerstue pusset opp i 2014, soverom syd i 2012, gang i 2011, kjøkken og entré i 2009, bad i 2007 og wc-rom i 1999.

Himling: Innvendige himlinger er hovedsakelig overflatebehandlet med takess og panel og malt panel. Nyere mdf-panel på opppusset soverom.

Overflater hovedsaklig fra eldre dato. Kjellerstue malt/pusset opp i 2014, soverom syd i 2012, gang i 2011, kjøkken og entre i 2009, bad i 2007, stue i 2005 og wc-rom i 1999.

Annet fast inventar:

- Røykvarsler

- Brannslukningsapparat fra 2009

- Utestikk

- Utekran fra 2013

- Utelys

- Persienner

- Flaggstang

- Markiser med ny duk i 2004

- Diverse belysning og panelovner

- Originale plassbygde skap i gang og soverom, bla. med strykebrett og hyller

- Nyere skyvedørsgarderobe i soverom fra 2012

- Enkle hyller i vaskerom

Oppvarming

Elektrisk oppvarming via stedvise panelovner og vedfyring i peisovn i stuen. Eldre oppmurt peis med innsats i kjellerstue. Gulvvarme på bad, i entré, wc-rom, kjellerstue, entré og i soverom syd. Det er også en stråleovn på bad.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen har vært brukt til boligformål siden byggeår.

Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for eiendommen.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Det er utført radontest av boligen i 2002 med årsmiddelverdi 182 Bq/m³ målt i stue 1. etasje. Dagens grenseverdier er iht. Tek. 10 maks 200 Bq/m³ anbefalt 100 Bq/m³.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område, men er i kommuneplan datert 18.06.2015 og 22.10.2015 avsatt til Landbruks-, natur-, og friluftsliv (LNF) i hensynssone for Nesoddmarka.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr. 4.760,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann (Fastavgift kr. 1.430,- + Vannmålerleie kr. 313,-. I tillegg kommer forbruk kr. 17,49,- pr. m3), avløp (Slamtømming: Årlig tilsynsgebyr kr. 712,-. I tillegg kommer oppmøtepris kr. 1.760,- pr. gang + kr. 373,-, renovasjon kr. 1.719,- og feiing/tilsyn kr. 586,-.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr. 20.000,-/år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr. 6.500,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr. 4.101.222,-

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Nesodden
Grunnkrets Granerud
Kirkesogn Nesodden

Steder i nærheten

Ommen brygge 2.2 km
Paradisbukta badeplass 2.6 km
Fjellstrand brygge 2.8 km
Baltserud 3.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 85.4 km
Jernbanestasjon Oppegård stasjon 22.6 km
Bussholdeplass Lunner 0.1 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Fjellstrand (skole) aktivitetsanlegg 1.2 km
Idrettsanlegg Nyborgjordet balløkke 1.6 km
Treningssenter Energihuset Treningssenter 7 km
Treningssenter Orange Studio 7.8 km

Steder av interesse

Skoler

Fjellstrand skole (1-7 kl.) 1.2 km
Alværn ungdomsskole (8-10 kl.) 4.9 km
Bakkeløkka ungdomsskole (8-10 kl.) 8.4 km
Tangenåsen ungdomsskole (8-10 kl.) 9.1 km
Nesodden videregående skole 8.4 km
Frogn videregående skole 15 km

Barnehager

Aurora Steinerbarnehage (1-6 år) 0.1 km*
Fjellveien barnehage (1-6 år) 1.2 km
Salamanderskogen barnehage (1-6 år) 1.4 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tangen Senter 9 km
Kjøpesenter Vinterbro Senter 17.5 km
Postkontor Kiwi Fagerstrand 7.2 km
Postkontor Coop Extra Nesoddtangen 8.5 km
Apotek Apotek 1 Nesodden 8.6 km
Apotek Vitusapotek Nesodden 9 km
Vinmonopol Nesodden Vinmonopol 9 km
Dagligvare Joker Fjellstrand 1.8 km
Dagligvare Kiwi Kirkekrysset 3.7 km
Kiosk/video Mix Nesoddtangen Brygge 11.5 km
Kiosk/video Shell/7-Eleven Nygårdskrysset 17.2 km
Bensin Torneveien - ubetjent pumpe 6.2 km
Bensin Circle K Flaskebekk 8.6 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 53,8 %
Andel kvinner 46,2 %
Gj.snittalder menn 39,3 år
Gj.snittalder kvinner 44,1 år
Husholdninger med barn 28,6 %
Husholdninger uten barn 71,4 %
Gj.snitt byggeår 1942
Gj.snitt tomtestørrelse 2636
Område Personer Husholdninger
Kommune: Nesodden 18869 7881
Grunnkrets: Granerud 132 63

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Ukens bolig: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Christian Blix Henriksen
Daglig leder/ Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?