Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 7 150 000,- for kr 7 150 000,-

Velkommen til Mostølveien 33

Boligen ligger luftig plassert på en høyde med fantastisk utsikt over Byfjorden.

 

Hagen er nydelig opparbeidet med både høye og lave vekster i form av blomster, busker og trær. Mye av beplantningen er frukt, grønnsaker og bær.

Det er laget platting utenfor inngangen til stuen. Plattingen har levegg og er delvis under tak av glass.

 

 

 

 

 

Med friareal som nærmeste nabo er mulighetene mange. Fra hagen kan man gå direkte ut i Tastaveden friområde.

 

Meget attraktiv beliggenhet nær enden av Mostølveien - en rolig blindvei med nærmest ingen biltrafikk og lite støy.

Et etablert, barnevennlig og rolig nabolag med grøntområder i umiddelbar nærhet.

Oppholdsrommene i boligen er samlet i den øvre etasjen - her finner blikket fort den nydelige utsikten.

Det er lagt vekt på helhetlig arkitektur, praktiske løsninger, gode lysforhold og veksling mellom stor og liten takhøyde.

Materialbruken innvendig er gjennomgående: En kombinasjon av malte vegger og furu dominerer.

 

 

Store vindusflater kombinert med gjennomgående lysinnslipp gir en svært god romfølelse.

Stuen har også et kontor. Kontoret har stedbygde hyller fra gulv til tak og skrivebord vendt mot den flotte utsikten.

Skyvedør gir mulighet for å stenge mellom kotoret og resten av stuen.

Hagestuen ble bygget i 1975 - et rom med gjennomgående glassflater og skyvedør ut til hagen.

 

Teglbelagt peis blir en naturlig romdeler mellom stue og spisestue.

 

 

Romslig kjøkken vendt mot sjøen. Flott innredning fra 2006 med slette fronter i lys bjørk.

Kjøkkenet har en funksjonell utforming med mye benk- og skapplass. Vaskerommet er i eget avhuk fra kjøkkenet med innredning i knivskåren furu.

 

Hovedsoverommet har stedbygd garderobe og arbeidsbenk med skuffer og skap.

 

 

I tillegg til hovedsoverom er det to ekstra soverom i etasjen. Dette har i perioder vært avdelt i to soner – et kontor og et soverom.

 

Badet ble pusset opp i 2005 med nye fliser, servantskap, elektrisk avtrekk, vegghengt toalett med stedbygd skap over og dusjnisje.

Hovedinngangen er i underetasjen. Det er også en egen biinngang fra carporten. En praktisk løsning som lar deg gå tørrskodd fra bilen.

 

Soverommet i underetasjen rommer fint både dobbeltseng, sofaseksjon og garderobe.

Her er det røropplegg i veggen inn til badet, som gir mulighet for å sette inn kjøkkenbenk med vask.

Badet er et påbygg fra 1975. Det er planlagt i samarbeid med sivilarkitekt Louis Kloster og delt inn i tre soner: Toalettrom, bad og en badstue.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tastaveden er en av Stavangers høyeste topper med nydelig utsikt mot Byfjorden. Her er det også grusbane og en fin lekeskog.

Det er også en kort spasertur til Store Stokkavann.

3D plantegning hovedplan

3D plantegning underetasje

Tasta

Mostølveien 33

Vis på kart

Prisantydning

Kr 6 900 000,-

Tasta: Ekte funkisperle i rolig blindvei med nydelig utsikt. Pent opparbeidet hage som grenser mot friareal.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 6 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
213 / 231 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Boligen ligger luftig plassert på en høyde med fantastisk utsikt over Byfjorden. Meget attraktiv beliggenhet nær enden av Mostølveien - en rolig blindvei med nærmest ingen biltrafikk og lite støy. Et etablert, barnevennlig og rolig nabolag med grøntområder i umiddelbar nærhet. Boligen har en stor, lun og flott opparbeidet hage som grenser til friareal.

Med friareal som nærmeste nabo er mulighetene mange. Fra hagen kan man gå direkte ut i Tastaveden friområde. Tastaveden er en av Stavangers høyeste topper med nydelig utsikt mot Byfjorden. Her er det også grusbane og en fin lekeskog. Fra Tastaveden kan man også gå videre til andre friområder som Byåsen, Byhaugen og området langs Byfjorden til Vardeneset og Dusavik. Det er også en kort spasertur til Store Stokkavann.

For deg med barn er dette en flott plass å bo. Veien til skoler og barnehager er kort. Det er også flere flotte fritidsmuligheter i området - som idrettspark og skatepark. Området tilbyr også innendørs trening.

Servicetilbudet er rikt med Tastasenteret innen kort gange. Her finner man flere hyggelige butikker og spennende serveringssteder. I området rundt senteret finnes flere dagligvarebutikker - også søndagsåpne.

Mulighetene for offentlig kommunikasjon er meget gode med en beliggenhet som dette. Buss like i nærheten. Hyppige avganger.

Barnehager og skoler

Byfjord barneskole 0,9 km

Teinå barneskole 1,4 km

Tasta barneskole 1,5 km

Vardenes barneskole 1,8 km

Tastarustå ungdomsskole 0,5 km

Tastaveden ungdomsskole 1,0 km

Stavanger offshore tekniske skole 1,9 km

Bergeland videregående skole 2,7 km

Tastavarden barnehage 0,8 km

Triade barnehage 1,1 km

Kanutten barnehage 1,1 km

Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med Stavanger kommune.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 6 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1967

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

213m2

Bruksareal

231m2

Tomt

855m2

KR-kode

3517278

Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Mostølveien 33, 4027 Stavanger

Gnr. 28, bnr. 1172 i Stavanger kommune.

Tomten

Eiet tomt på 855 kvm.

Parkering

Parkering i garasje, samt god biloppstillingsplass på tomt. Ellers gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Eiendommen har privat septiktank. Septiktanken er tilkoblet offentlig avløpsnett. Kontakt megler for ytterligere informasjon.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 250 kvm

Totalt bruksareal: 231 kvm

Totalt primærrom: 213 kvm

Primærrom:

Underetasje, 74 kvm: Entré, hall, bad, badstue, hobbyrom og soverom.

1. etasje, 139 kvm: Spisestue, hagestue, kontor/stue, bad, kjøkken og tre soverom.

Sekundærrom:

Underetasje, 12 kvm: Uinnredet kjellerrom og bod.

1. etasje, 6 kvm: Garderobe/bod.

I 2008 ble det bygget en frittstående hagebod. Den består av et låsbart rom med plass til hagemøbler, redskaper o.a (ca 9 kvm) og av et tilstøtende halvåpent rom til ved (ca 3 kvm). Boden ble tegnet av hovedhusets arkitekt.

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 26.03.18 utført av Rogaland Takstpartner AS. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Bygningen er iht. rapport fra takstmann oppført i tre og mur.

Boligen fremstår velholdt og i god stand etter alder. Det er foretatt flere standardhevinger med blant annet nyere bad (1. etasje), kjøkken og taktekking. Noen bygningselementer er eldre med begrenset levetid, og det bør derfor påregnes fremtidige påkostninger på noen av disse. Det er behov for normalt vedlikehold.

Rapport følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Flott arkitekttegnet enebolig, grensende mot friareal på Tastaveden. Huset ble planlagt midt i 60-årene i et samarbeid mellom nåværende eier og sivilarkitekt mnal. Nils L. S. Jacobsen. Det sto ferdig sommeren 1967. Det er lagt vekt på helhetlig arkitektur, praktiske løsninger, gode lysforhold og veksling mellom stor og liten takhøyde. Materialbruken innvendig er gjennomgående: En kombinasjon av malte vegger og furu dominerer. Alle dører inne i huset, inkludert skapdører, er levert i knivskåren furu. Hovedelementene holder et stilrent preg med slette flater og rene linjer.

Hovedinngangen er i underetasjen. Her kommer man inn til en entré og videre inn i en romslig hall. Det er også en egen biinngang fra carporten. En praktisk løsning som lar deg gå tørrskodd fra bilen. Etasjen har også ett soverom, hobbyrom og bad. Soverommet rommer fint både dobbeltseng, sofaseksjon og garderobe. Her er det røropplegg i veggen inn til badet, som gir mulighet for å sette inn kjøkkenbenk med vask. Badet er et påbygg fra 1975. Det er planlagt i samarbeid med sivilarkitekt Louis Kloster og delt inn i tre soner: Toalettrom, bad og en badstue. Badet er innredet med servant og nedfelt badekar. Gulv og badekar er fliselagt med teglstein. Etasjen inneholder også et hobbyrom og kjellerrom. Her er det svært god lagringsplass - ikke minst i en delvis utgravd del av kjelleren som kommer i tillegg til oppmålt areal.

Et plan opp kommer man til en stor og luftig etasje bestående av stue, kontor, kjøkken med vaskerom, bad og tre soverom. Store vindusflater kombinert med gjennomgående lysinnslipp gir en svært god romfølelse. Stuen er lett å møblere og har plass til både spisebord og flere sittegrupper. Teglbelagt peis blir en naturlig romdeler mellom stue og spisestue. Stuen har også et kontor og en hagestue. Kontoret har stedbygde hyller fra gulv til tak og skrivebord vendt mot den flotte utsikten. Hagestuen ble bygget i 1975 - et rom med gjennomgående glassflater og skyvedør ut til hagen. Hagen er nydelig opparbeidet med både høye og lave vekster i form av blomster, busker og trær. Mye av beplantningen er frukt, grønnsaker og bær. Det er laget platting (23,5 kvm) utenfor inngangen til stuen. Plattingen har levegg og er delvis under tak av glass. Romslig plass og gode solforhold gir flere muligheter for møblering og bruk. Det er også laget platting utenfor biingangen mot øst (13,6 kvm). Plassering av plattinger i samme etasje som kjøkkenet gjør det enkelt å spise ute.

Kjøkkenet er romslig, vendt mot sjøen. Flott innredning fra 2006 med slette fronter i lys bjørk. Kjøkkenet har en funksjonell utforming med mye benk- og skapplass. Vindusrekken strekker seg langs store deler av kjøkkenbenken og gir den samme nydelige utsikten som man får i stuen. Vaskerommet er i eget avhuk fra kjøkkenet med innredning i knivskåren furu, som i øvrige rom.

Hovedsoverommet har stedbygd garderobe og arbeidsbenk med skuffer og skap. Sengen er en karm plassert på skuffeseksjoner som gir ekstra lagringsplass. Oppå skaprekken er det plass til å lage flere skap om man trenger mer lagringsplass. De to andre soverommene er vendt mot hagen. Det ene har i perioder vært avdelt i to soner – et kontor og et soverom. Garderoberommet (ved biinngagen) har i perioder vært brukt som soverom.

Badet ble pusset opp i 2005 med nye fliser, servantskap, elektrisk avtrekk, vegghengt toalett med stedbygd skap over og dusjnisje.

Oppvarming

Boligen har elektriske panelovner i alle rom, peis i stuen og varmepumpe i hallen. Hallen har også en oljebrenner, men oljetanken er nå tømt.

Som en følge av Stortingets klimaforlik fra 2012 er det bred politisk enighet om å innføre forbud mot oppvarming av boliger med fossil olje eller parafin fra 2020. Vi gjør derfor oppmerksom på at det kan komme pålegg for eiendommer med oljetank/parafintank om at tanken må fjernes i sin helhet, alternativt tømmes/spyles/plomberes. Kjøper overtar risikoen og ansvaret for dette. For mer informasjon og støtteordninger, se www.enova.no.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Eiendommen ble bygget i 1967, på den tiden ble det ikke utstedt verken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Dette ble innført i 1980, og har ingen betydning for bygg som er oppført før den tid. Det foreligger imidlertid ferdigattest på tilbygget av huset datert 02.05.1975.

Det gjøres oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er ingen tinglyste servitutter på eiendommen.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan 1354 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 24.11.03.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Etter nærmere avtale med megler.

Diverse

Det gjøres oppmerksom på at det gamle steingjerdet gir en synsmessig naturlig avgrensning mot friområdet. Tomten går ikke helt bort til gjerdet. Tomtegrensen fremgår av kommunale kart. Kontakt megler for mer informasjon.

Følgende løsøre følger ikke boligen:

- Ribbevegg på stort barnerom 2. etg.

- Messinglampe på veggen i stuen.

- Taklamper i stue, spisestue og foreldresoverom.

- Noen hyller fra hobbyrommet i underetasjen

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 12.459,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. kr 18.599,- pr. år. / 23.489 kwh. pr. år.

Boligen er tilknyttet Lyse som leverandør av kabel-tv. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Verisure alarmselskap. Kostnad siste år var kr 3.238,-.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Stavanger
Bydel Tasta
Grunnkrets Tastaveden 3
Kirkesogn Tasta

Steder i nærheten

Tasta kirke 0.8 km
Tastasjøen 0.9 km
Byhaugen 1.7 km
Sjømannsskolen 1.9 km

Transport

Flyplass Stavanger Sola 18.1 km
Sentralstasjon Stavanger 4.3 km
Bussholdeplass Froastølveien 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Tastarustå idrettshall 0.5 km
Idrettsanlegg Tastahallen 1.2 km
Treningssenter SATS Tasta 0.8 km
Treningssenter Toppform Tr.senter avd. Tasta 1.1 km

Steder av interesse

Skoler

Byfjord skole (1-7 kl.) 0.9 km
Teinå skole (1-7 kl.) 1.4 km
Tasta skole (1-7 kl.) 1.5 km
Vardenes skole (1-7 kl.) 1.8 km
Tastarustå skole (8-10 kl.) 0.5 km
Tastaveden skole (8-10 kl.) 1 km
Stavanger offshore tekniske skole 1.9 km
Bergeland videregående skole - Tanke Svilandsgate 2.7 km

Barnehager

Tastavarden barnehage - Smiene (3-6 år) 0.8 km
Triade barnehage - Veden (3-6 år) 1.1 km
Kanutten barnehage (2-6 år) 1.1 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Tasta Senter 0.8 km
Kjøpesenter Straen Senter 3.8 km
Postkontor Coop Extra Tasta 0.6 km
Postkontor Coop Prix Randabergveien 1.5 km
Apotek Apotek 1 Tasta 0.8 km
Apotek Vitusapotek Tasta 1.4 km
Vinmonopol Straensenteret Vinmonopol 3.8 km
Vinmonopol AMFI Madla Vinmonopol 5.7 km
Dagligvare Coop Extra Tasta 0.6 km
Dagligvare Helgø Meny Tasta 0.8 km
Kiosk/video Mix Tasta Senter 0.8 km
Kiosk/video Narvesen Butikken 4 km
Bensin Shell Randabergveien 1.3 km
Bensin Uno-X Randabergveien 1.5 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,3 %
Andel kvinner 48,7 %
Gj.snittalder menn 37,5 år
Gj.snittalder kvinner 39,1 år
Husholdninger med barn 41,9 %
Husholdninger uten barn 58,1 %
Gj.snitt byggeår 1972
Gj.snitt tomtestørrelse 542
Område Personer Husholdninger
Kommune: Stavanger 132729 60518
Grunnkrets: Tastaveden 3 825 303

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Det er ikke tegnet Boligselgerforsikring i forbindelse med salget. Vedlagt denne salgsoppgave følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: kr 60.000,-

Grunnhonorar: kr 10.000,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Marianne Bryne
Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?