Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 12 900 000,- for kr 12 900 000,-

Velkommen til Myrerveien 16 C

Vakker hage

Garasje

Garasje

Fasade

Inngangsparti

Entré

Romslig gang. Håndlagede gulvfliser fra Firenze

Gang

Herlig spisestue med plass til langbord

Spisestue

Spisestue

Lys spisestue

Kjøkken

Spisekjøkken

Kjøkkenet har godt med skapplass og gode arbeidsflater på benkeplatene

Kjøkken

Kjøkken

Spisestue med utgang til overbygget veranda med trapp til hagen

Trapp til hagen

Fantastisk flott hage med koselige soner og forskjellig beplantning

Platting

Skjermet platting

Hage

Hage

Hage

Flotte uteområder

Fin stue med særpreg og meget god takhøyde

Stue

Stuebilde tatt fra hemsen/tv-stuen

Stue

Stue med peis

Stue

Trapp opp til 2.etasje

Detalj, trapp

Tv-stue

Tv-stue som alternativt kan omgjøres til soverom

Detalj

Meget flotte detaljer

Soverom med pene malte veggflater og gulv med rustikkpreg

Soverom

Soverom

Hovedsoverom

Detalj, soverom

Hovedsoverom med walk-in-garderobe

Soverom

Bad

Bad

Kjelleretasjen

God takhøyde

Baderom med badekar

Dobbel servant. Downlights i himlingen

Detalj bad. Pent armatur og malte murvegger

Soverom med adgang til bad. Rommet er deilig og svalt om sommeren

Soverommet er pusset opp i 2018

Kjellerstue

Kjellerstue

Vaskerom i kjelleren

Bod

Planskisse 1.etasje

Planskisse 2.etasje

Planskisse kjeller

Kjelsås - Arkitekttegnet enebolig med sjel. Garasje og koselig hage

Myrerveien 16 C

Vis på kart

Prisantydning

Kr 11 900 000,-

Kjelsås - Arkitekttegnet enebolig med sjel. Garasje og koselig hage: Kjelsås - Arkitekttegnet enebolig med sjel. Garasje og koselig hage

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
3
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 11 900 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
197 / 205 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

For barnefamilier har eiendommen en helt ideell beliggenhet. Det er to barnehager innen 1 minutts gange fra eiendommen og det er fin skolevei til Kjelsås skole, enten via blindveien Kjetils vei eller via turstien i "Myra". Flere matbutikker i nærområdet og nærmest ligger SPAR, med godt utvalg og ferkvaredisk. Kort avstand også til offentlig kommunikasjon enten fra endestasjonen for trikken der det videre er kort avstand til buss og tog fra Kjelsås stasjon, eller man kan spasere til Grefsenveien for trikk/buss. Stillatorget er en kort kjøretur unna og der ligger legesenter/fysio, treningssenter, REMA 1000, apotek med mer. Skal man gjøre storhandel, ligger Storo Storsenter 5 minutter i bil fra eiendommen. 7/eleven, grønnsakshandel, frisør og pub/spiseri med mer på Grefsenplatået.

Nabolaget byr på svært fine turmuligheter og rekreasjonsområder. Et lite skogholt med "Myra" er rett ved eiendommen. Her er det ballspill på kunsgressbane og bakken ned er en populær akebakke om vinteren. Meget flotte turløyper for ski, sykkel og til fots fra Langsetløkka, kun 10 minutters gange fra eiendommen og flott lysløype fra Linderudkollen samt alpinbakke i Grefsenkleiva. Stilla, Frysja og Akerselvas mange grøntområder inviterer til bading og soling om sommeren og det er en fin tursti langsmed elva fra Maridalsvannet og helt ned til sentrum.

Myrerjordet i umiddelbar nærhet for lek og ballspill. Myrerjordet ble oppgradert i 2016 og her er det en flott kunstgressbane med kveldsbelysning, sandbane (volleyball/håndball) og treningsapparater.

Bydelen byr på et utvalg av Oslos beste skoler, og sammen med Kjelsås idrettslag tilbyr området svært gode oppvekstsvilkår for barn og unge. Kjelsås Idrettslag har et bredt tilbud til alle aldersgrupper.

Barnehager og skoler

Eiendommen sogner til populære Kjelsås barneskole og Engebråten ungdomsskole. Det er flere kommunale og private barnehager i nærområdet. Myrer Kanvas barnehage og Haugensjordet barnehage er i nabolaget. Dersom skole- og barnehagetilbud er av betydning for kjøpet, må interessenter selv undersøke dette med bydelsadministrasjonen.

Adkomst

Kommunen foretar for tiden en oppgradering av ledningsnettet i Myrerveien. Myrerveien er derfor mindre fremkommelig enn normalt. Visningsdeltakere anbefales å ta inn Nordstjerneveien fra Myrerskogveien og parkere i Nordstjerneveien eller lengre ned i Myrerveien i forlengelsen av Nordstjerneveien.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 11 900 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

1986

Soverom

3

Garasje

Ja

Primærrom

197m2

Bruksareal

205m2

Tomt

599m2

KR-kode

411789

Energimerke
Energikarakter: F / Oppvarmingskarakter: 5
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrerveien 16 C, 0494 Oslo

Gnr. 75, bnr. 1240 i Oslo kommune.

Tomten

Eiet tomt på 599 kvm. Tomten er pent opparbeidet med plen, trær, busker, heller og platting. Her er det flere koselige uteplasser der man kan flytte seg etter solen. Det gjøres oppmerksom på at en del av hagen som fremstår som hagen til Myrerveien 16 C, tilhører eiendommen Myrerveien 16 B. Se vedlagte arealbekreftelse i salgsoppgaven.

Parkering

Parkering for én bil i garasje. Det er i tillegg plass til bil foran garasjen

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei. Naboen i Myrerveien 16 D har tinglyst bruksrett til å benytte adkomstveien forbi huset.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 226 kvm

Totalt bruksareal: 205 kvm

Totalt primærrom: 197 kvm

Primærrom:

1.etg: 82 kvm - Entré, gang, stue og kjøkken

2.etg: 72 kvm - Bad, vaskerom, trapperom og 2 soverom

Underetasje: 43 kvm - Bad, tv-stue/kjellerstue og 1 soverom

Sekundærrom:

2.etasje: 3 kvm - Kott

Underetasje: 5 kvm - Bod

Garasje: 22 kvm - Garasjerom

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 04.05.2018 utført av Jo Henrik Stigen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene. Et rom i kjelleren er innredet som kjellerstue/ungdomsrom men er på godkjente tegninger betegnet som hobbyrom.

Bebyggelse

Boligen ble oppført rundt 1986 og det ble bygget frittstående garasje til boligen i 2002. Boligen er over tre etasjer med kjeller, der kjellerveggene er i antatt Leca og resterende yttervegger i treverkskonstruksjon (panel). Selger opplyser om at det ble skiftet kledning på sydvendt gavlvegg i 2015. Sålen er støpt og fundamentert på ukjente grunnforhold, grunnmuren er antatt oppført i lettklinkerblokker og byggeår tilsier at det er drensrør, som er utvendig fuktsikret med vorteplast. Som etasjeskillere er det leca-elementer samt trebjelkelag og taket er et sperretak med saltaksform tekket med takstein. Garasjen er utført med støpt dekke, leca og treverkskonstruksjon.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten skal takstmannen angi tilstandsgrader (TG1-TG3) på de forskjellige bygningsdelene. Det er gitt mest TG1 og TG2 i rapporten, men også noen TG3. Noe oppussing/vedlikehold bør påregnes.

TG3:

Vindu på soverom i kjeller er sprukket.

Vinylbelegget på badet i kjelleren ligger løst og brettet ned i sluket. Dette badet har defekte downlights og får TG2 grunnet dette. (Eier opplyser at pærer nå er skiftet og at lysene fungerer)

TG2:

Kjeller, grunnet usikkerheten ved utforede vegger og tilfarergulv. Innvendige vegger bør vedlikeholdes.

Fundamentering, grunnet tiltenkt funksjon og alder.

Drenering, grunnet alder.

Dører/terrassedører og vinduer, grunnet alder.

Taket, grunnet alder samt mosedannelse på deler av takstein.

Renner, nedløp og beslag i stål, grunnet alder, tilstand og slitasje. Taknedløp mangler.

Innvendig trapp, grunnet alder og slitasje.

Bad 2.etg, da forventet levetid er utløpt samt at det er registrert fukt og har eldre baderomsinnredning.

Kjøkken, grunnet alder og slitasje.

Innvendige gulv grunnet alder og nødvendig vedlikehold.

Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Standard

Idyllisk eiendom med særpreg. Boligen holder normal, god standard, er bygget i 1986 og er godt vedlikeholdt. Det ble skiftet kledning på sydveggen i 2015, bad er fra 2013 og alle veggflater er overflatebehandlet i 2017/2018.

Eiendommen har en meget god planløsning med gode sosiale rom som har godt med lysinnslipp. Kjøkken, spisestue, stue og peisestue "sklir" i hverandre, men er allikevel adskilt på en fin måte. Det er lagt meget eksklusive, håndlagde italienske gulvfliser i store deler av huset, med undervarme, og boligen har andre flotte detaljer. Spesielt den meget gode takhøyden i stuen og peisestuen gir en romfølelse som nesten alene gjør at eiendommen bør besiktiges.

Boligen inneholder:

1.etasje:

Entré med flislagt gulv og gulvvarme. Her er det plass for garderobeløsning og skoskap eller liknende.

Romslig gang som har dør inn til kjøkkenet (praktisk når man kommer med handleposene fra butikken) og gangen gir videre adgang til stue/spisestue.

I spisestuen er det plass til et langbord med plass til 12/14 personer uten plassproblem. Det er mange vindusflater i denne delen av huset som gir god romfølelse.

Det er adgang til kjøkkenet fra spisestuen og innredningen er vedlikeholdt men er av eldre dato. Det er godt med både skap- og benkeplass og det er også plass til spisebord ved kjøkkenvinduet.

Stuen er delt i to soner, en sosial "lounge" med god plass til store sittemøbler, og en koselig peisestue. I denne delen er takhøyden speiselt god og det er meget god atmosfære i dette rommet.

2.etasje:

Tv-stue har god plass til sofagruppe og rommet er som en slags hems siden det er åpent ned til stue/peisestue.

Bad av eldre årgang. Her er det mulig å utvide baderommet dersom man tar areal fra tilstøtende hovedsoverom/walk-in-garderobe.

To gode soverom med plass til dobbeltseng, skrivepult og garderobeskap.

Kjelleretasje:

Etasjen har god takhøyde og den inneholder en trappegang med gulvvarme, en innredet kjellerstue, et soverom (pusset opp i 2018) og et stort familiebad.

Badet ble pusset opp i 2013 og er utstyrt med downlights i himlingen, wc, innfliset badekar og dobbelt servant med servantmøbel som har plass til håndklær og liknende.

Etasjen har også et praktisk vaskerom og en innvendig bod.

Hagen:

Fra stuen er det utgang til en overbygget, åpen veranda, med trapp ned til hagen. Hagen er meget pent opparbeidet med plen, diverse beplantning og store terrassearealer. Del av hagen tilhører ikke eiendommen Myrerveien 16 C, men naboen i 16 B. Dette vises på arealbekreftelse fra kommunen som er vedlagt salgsoppgaven.

Oppvarming

Boligen har gulvvarme hovedbadet i kjelleren, i stuen, på kjøkkenet, i gangen, samt i trapperommet i kjelleren. I tillegg vedfyring. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ikke ferdigattest på eiendommen, men midlertidig brukstillatelse ble gitt 19.02.1986.

Tillatelsen er gitt på følgende vilkår:

1. Forskriftsmessig husnummerskilt må oppsettes.

2. Kjøkkenventilasjon må føres ut.

3. Bad/wc i 2.etasje må få ventilasjon ført over tak snarest.

4. Kjeller må gjøres ferdig.

5. Utbygg mot sør-øst må gjøres ferdig. Dør må inntil videre holdes låst.

6. Bekreftelse på at beliggenheten er kontrollert må innsendes.

7. Planering må gjøres ferdig.

8. Utv. pussarbeider etc. må gjøres ferdig.

9. Inngangstrapp må få forskriftsmessig rekkverk og håndløper på vegg.

Selger opplyser at alle punkter er utført med unntak av pkt. 6. og 9. Vedr. pkt. 6 opplyser eier at huset har nøyaktig samme plassering som opprinnelig bolig fra ca. 1860.

Boligen fraviker også noe fra siste godkjente byggetegning. Det ene rommet som i kjelleren er innredet som ungdomsrom/kjellerstue, er ikke godkjent som varig oppholdsrom og er på byggetegningene anført som "hobbyrom". Toalett i kjelleren er på byggetegningen separat fra badet, mens i dagens løsning er toalettet integrert i baderommet.

Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning og overtar ansvaret for å evt. få utstedt ferdigattest. Det gjøres imidlertid oppmerksom på at kommunen nå ikke utsteder ferdigattest på tiltak omsøkt før 1998.

Søknad for oppføring av garasjen ble approbert av kommunen 04.08.1990 og byggetillatelse ble gitt 10.05.1991. Det er tinglyst midlertidighetserklæring for garasjens avstand til vei. Ansvarlig søker skal sende bekreftelse til kommunen når byggearbeidet er ferdig. Dette er ikke utført og det er dermed ikke vært utført sluttbefaring og det foreligger ikke ferdigattest for garasjen. Byggesaken ble av kommunen arkivert og henlagt uten ferdigattest i 2002.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Dagboknr 15909, tinglyst 06.06.1983, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett: Megler har bestilt dokumentet fra Statens kartverk og kartverket kan ikke finne dette dokumentet i sitt arkiv. Megler kan følgelig ikke gjøre rede for innholdet i servitutten, men den hefter allikevel i eiendommen. Kjøper overtar ansvaret for servitutten. Kopi av svarbrev fra kartverket kan fås ved henvendelse til megler.

Dagboknr 27777, tinglyst 28.09.1983, type heftelse: Bestemmelse om adkomstrett: Eiendommen gnr. 75, bnr. 385 (Myrerveien 16 D) har bruksrett til kjørbar adkomstvei (4 meter bred) fra Myrerveien over bnr. 1240, langs eiendommens nord-østre grense (vist på kart som er vedlagt salgsoppgaven)

Dagboknr 51641, tinglyst 29.08.1990, type heftelse: Erklæring/avtale: Erklæring vedr. plassering av garasjen. Det er gitt midlertidig unntak for garasjens avstand til Myrerveien. Dersom kommunen forlanger det, må garasjen fjernes/forandres for eiers egen regning.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål i henhold til reguleringsplan S-4220 datert 15.03.2006 med tilhørende reguleringsbestemmelser datert 15.03.2006, sist revidert 12.06.2013 og 17.03.2015.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Overtagelse

Angi ønsket overtagelsesdato i budskjema ved inngivelse av bud.

Diverse

- "Blå dør" fra gang til stuen medfølger ikke.

- Støpejernsovn i kjellerstuen medfølger ikke.

- Taklamper på spisestue, stue og kjøkken medfølger ikke.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter er kr 17.018,- for inneværende år. I dette inngår gebyr for vann, avløp, renovasjon og feiing/tilsyn.

Eiendomsskatten er kr 14.425,- pr år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca. 28.500 kWh. pr. år.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 11.361,-.

Boligen er tilknyttet GET som leverandør av kabel-tv og bredbånd som har avgift på

kr 1.137,- pr. mnd. Tv-tuner/dekoder medfølger ikke.

Boligen er tilknyttet Sector alarmselskap som koster kr 1.665,- pr. kvartal.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 12.198.722,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-.

Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Oslo
Bydel Nordre Aker
Grunnkrets Kjelsås
Kirkesogn Grefsen

Steder i nærheten

Sverre Enevolds plass 1.1 km
Rønningen folkehøgskole 1.2 km
Brekke bru 1.3 km
Grefsen kirke 1.4 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 49.7 km
Sentralstasjon Oslo S 7.7 km
Jernbanestasjon Kjelsås stasjon 0.9 km
T-bane stasjon Storo T-banestasjon 2.8 km
Trikkeholdeplass Grefsen stadion 0.4 km
Bussholdeplass Grefsen stadion 0.4 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Kjelsås idrettshall 0.7 km
Idrettsanlegg Akerselva miljøpark 0.9 km
Treningssenter Stadion Fysio/Treningssenter 1.2 km
Treningssenter Avancia Xpress Kjelsås 1.6 km

Steder av interesse

Skoler

Kjelsås skole (1-7 kl.) 0.7 km
Grefsen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Disen skole (1-7 kl.) 1.9 km
Engebråten skole (8-10 kl.) 1.1 km
Morellbakken skole (8-10 kl.) 1.8 km
Nydalen videregående skole 4 km
Blindern videregående skole 5.9 km

Barnehager

Haugensjordet barnehage (1-6 år) 0.2 km
Myrer barnehage (1-6 år) 0.2 km
Furulunden barnehage (2-6 år) 0.3 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Storo Storsenter 3.1 km
Kjøpesenter Tåsen Nærsenter 4 km
Postkontor Coop Prix Midtoddveien 0.7 km
Postkontor Nydalen postkontor 3.3 km
Apotek Vitusapotek Kjelsås 1.2 km
Vinmonopol Storo Vinmonopol 3.1 km
Vinmonopol Sandaker Vinmonopol 3.7 km
Dagligvare Spar Kjelsås 0.3 km
Dagligvare Coop Prix Marsveien 0.6 km
Kiosk/video 7-Eleven Grefsenplatået 0.9 km
Bensin Shell Express Kjelsås 0.9 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,5 %
Andel kvinner 48,5 %
Gj.snittalder menn 36 år
Gj.snittalder kvinner 37,7 år
Husholdninger med barn 39,3 %
Husholdninger uten barn 60,7 %
Gj.snitt byggeår 1970
Gj.snitt tomtestørrelse 775
Område Personer Husholdninger
Kommune: Oslo 666759 353639
Grunnkrets: Kjelsås 2293 982

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsiking Pluss gjenom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1% av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 14.000,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Tommy Løvli
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?