Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 050 000,- for kr 5 050 000,-

Flott beliggende enebolig med dobbel garasje

Myrsnipa 25

Stor tomt som grenser til skog og friareal

Pent inngangsparti og god plass for parkering i gårdsplass med belegningstein

Myrsnipa 25

Pent overbygd inngangsparti

Steinlagt uteplass

Flott plass for bålpanne

Romslig hall

Hall med doble glassdører inn til stuen

Skap i hall medfølger

Stor stue

God plass for spisestue og koslig peisovn

Stue

Kjøkken med integrerte hvitevarer

God plass for spisebord og plassbygget sittebenk

Kjøkken med dobble glassdører inn til stuen. Fint om man ønsker å dele av rommene.

Hovedsoverom 1.etg.

Bad 1.etg.

Vaskerom med utgang til terreng

Stor loftstue

Loftstue

Stort lekkert flislagt bad i 2.etg.

Bad 2.etg.

Bad i 2.etg. har både badekar og dusjhjørne

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 4

Kontor/gjesterom (en av to boder på tegninger)

Myrsnipa 25

Myrsnipa 25

Pent opparbeidet hage

God plass for parkering i garasje og egen gårdsplass

Meget pent opparbeidet tomt

Områdebilde

Flott beliggende i ringvei med lite trafikk og grenser til skog/friarealer

Fasade

Myrsnipa 25 - 1. Etasje

Myrsnipa 2. Etasje

Ormåsen

Myrsnipa 25

Vis på kart

Prisantydning

Kr 4 990 000,-

Ormåsen: Lekker nyere enebolig med 4 soverom, 2 stuer og 2 bad. Meget innholdsrik planløsning. Dobbel garasje.

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
4
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 4 990 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
169 / 171 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Eiendommen ligger i et barnevennlig og trafikkstille strøk, innerst i ringvei. Solrikt og med tomtegrense mot flotte friarealer og turløyper som på vinterstid er flott preparerte lysløyper. Tursti begynner ved tomtegrense hvor en også kan spenne på seg skiene og skli rett inn i lysløype. Løypenettet har turmuligheter som Darbu, Hoensvannet og Holtefjell. På sommerstid kan naturen by på flotte tur-, fiske- og jaktmuligheter. Kort vei til Junger med fine bademuligheter. Kunstgressbane og treningspark for egenvektstrening ved Ormåsen barneskole. Gode muligheter for lek, aktiviteter og trening. Område med mange lekeplasser, akebakker og skøytebane. Nærhet til skole, barnehage, aktivitetspark, grendehus og matbutikk. Rolig og godt nabolag i trygge omgivelser.

Kort avstand til Fiksumvannet og Eikern. I enden av Eikern ligger koselige Eidsfoss med spisesteder og kunstgallerier, og midt i Eikern ligger Holtøya som en innbydende idyll. I sommerhalvåret går båten m/s Eikern i turisttrafikk mellom Vestfossen og Eidsfoss. Fossesholm Herregård som er en av landets flotteste herregårdsanlegg og en kulturell perle for hele familien.

Det er over 200 lag og foreninger i Øvre Eiker. På Øvre Eiker Kommunes internettsider, www.ovre-eiker.kommune.no, finnes oversikt over alle registrerte lag og foreninger. Vestfossen har fin flerbrukshall, og flere kunstinstitusjoner som Morten Viskums kunstlaboratorie, Galleri Møllabekken og Arena. Det finnes flere aktive kor, Vestfossen Jente- og guttekorps, og aktiv revygruppe. Nyere flott kirke i Vestfossen med kommunens beste konsertlokale. Vestfossen idrettslag er aktive med fotball, håndball, turn, tennis, allidrett og ski. Vestfossen skole har nyoppusset svømmeanlegg som er oppe 2 dager i uken for allmennheten. I tillegg finnes det i Hokksund tilbud om bla. kor, musikkorps, pistolklubb, speider, teater og tensing. I Hokksund er det også svømmehall, bibliotek, fotballbaner (gress og kunstgress med undervarme), friidrettsbane mm.

Ca. 10 min. kjøring med bil til Hokksund sentrum og ca. 10 min. Vestfossen sentrum med de aller fleste servicetilbud. Tog kan tas fra Vestfossen og Hokksund sentrum.

God kommunikasjon til Hokksund, Kongsberg og Drammen med tog eller buss. Kort gangavstand til bussholdeplass.Ca. 20 min å kjøre til Drammen og ca. 15 min til Kongsberg. Lett adkomst til E134.

Barnehager og skoler

Barnehager/skoler:

Det finnes 6 kommunale barnehager og 12 private barnehager i Øvre Eiker kommune. For oversikt se www.ovre-eiker.kommune.no

Boligen hører til Ormåsen barneskole og ungdomsskolen er Vestfossen barne- og ungdomsskole i Vestfossen sentrum.

Eiker Videregående skole i Hokksund, se; www.eiker.vgs.no og diverse videregående skoler i Kongsberg og Drammen.

Adkomst

Se karskisse i nettannonsen. Det vil bli skiltet med Krogsveen visningsskilt ved fellesvisninger.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 4 990 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2010

Soverom

4

Garasje

Ja

Primærrom

169m2

Bruksareal

171m2

Tomt

971m2

KR-kode

19.18118

Energimerke
Energikarakter: B / Oppvarmingskarakter: 3
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrsnipa 25, 3320 Vestfossen

Gnr. 62, bnr. 325 i Øvre Eiker kommune.

Tomten

Eiet tomt på 971 kvm. Pent opparbeidet tomt med belegningsstein i innkjøring, inngangsparti og på uteplassene. Hagemur med staudebed. Innslag av naturtomt foran huset med naturlig lyng, mose og småtrær. Flott bålplass på eiendommen. Solrikt og meget flott beliggenhet i grensen til skog/friareal.

Parkering

Dobbel garasje og parkering i egen gårdsplass.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 185 kvm

Totalt bruksareal: 171 kvm

Totalt primærrom: 169 kvm

Primærrom:

1.etg.: Entrè, hall, stue, kjøkken, bad, vaskerom, soverom: 98 kvm

2.etg.: Stue, bad, 3 soverom, kontor: 71 kvm

Sekundærrom:

1.etg.: Bod: 2 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 02.01.2019 utført av Hillern takst as. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse og byggemåte

Boligen er oppført av IEC-HUS og er av typen Diana. Iht. tilstandsrapport er boligen oppført med støpt plate på mark. Yttervegger i bindingsverk med utvendig stående panel. Saltak tekket med takstein.

Garasje oppført 2010 oppført i uisolert trekonstruksjoner over støpt plate med saltakskonstruksjon. Tak tekket med takstein. Yttervegger kledd med stående trepanel. Automatisk leddport i stål. Boddør. Lagringsloft med anlagt tregulv via innvendig trapp.

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. I rapporten fremkommer det forhold som kjøper må være særskilt oppmerksom på. Konklusjonen til takstmann viser at det ikke er noen områder i boligen som har fått TG2 eller TG3 og han skriver at boligen fremstår i generelt god stand og som godt vedlikeholdt for overflater og innredninger, kun normal bruksslitasje som er påregnelig.

Eier opplyser i sin egenerklæring at det på våren kommer småmaur ved vaskerommet. Det har vært mus i kjøkkenventilator kanalen. Inntrengningsvei ble utbedret høst 2018.

Tilstandsrapporten og selgers egenerklæring følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i dokumentene før bud inngis.

Standard

Boligen holder en god standard og er god vedlikeholdt innvendig og utvendig. Lekkert og smakfullt IEC-hus av typen Diana med tidsriktige farger innvendig og utvendig. Meget god planløsning. Store vinduer med mye dagslys. Stor store gode rom. Boligen har stor stue i 1.etg. og stor loftstue. Arkitektonisk flott tegnet enebolig med profilert kledning med sidehengslede vinduer. Boligen har balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Luft til luft varmepumpe, varmekabel i rom med fliser, samt i stue og kjøkken. Moderne bolig som bruker lite strøm. Boligen har sentralstøvsuger.

Overflater:

Parkett, fliser eller klikk-linoleum på gulv.

Tapet, fliser, malte flater eller trepanel på vegger.

Himlinger har malte plater og de fleste rom har downlights.

Innhold:

1.etg.:

Romslig hall med god plass for garderobeskap som medfølger.

Doble glassdører inn til lys og stor stue med god plass for sofakrok, spisestue med peisovn. Doble dører ut til steinlagt uteplass. Markise.

Stort kjøkken med god plass for spisebord og praktisk med doble glassdører ut til stuen. Pen hvit profilert innredning fra Ikea. Benkeplate i tre. Porselensvask. Ventilator over komfyr. Integrert stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn/kombiovn. Kun integrerte hvitevarer som medfølger. Plassbygget sittebenk under vinduet.

Flislagt bad med veggmontert wc, pen innredning med glatte fronter og servant. Dusjhjørnet med glassdører.

Vaskerom med flislagt gulv. Innredning med over- og underskap. Glatte fronter. Benkeplate i tre. Porselensvask. Opplegg for vaskemaskin. Utgang til terreng.

Romslig soverom med garderobeskap.

2.etg.:

Stor loftstue med store vinduer og god takhøyde.

Stort flislagt bad. Heldekkende servant med underskap. Høyskap. Profilerte fronter. Dusjhjørne med glassdør og fliser på gulv og vegg. Badekar. Veggmontert klosett.

3 soverom hvorav ett med garderobeskap.

En bod er innredet til kontor/gjesterom.

Romslig bod i 2.etg. og i tillegg lagringsplass, via stige, på loft i dobbel garasje.

Oppvarming

Varmekabel i rom med fliser, samt i stue og kjøkken. Peisovn i stuen. Luft til luft varmepumpe. Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest på eiendommen datert 12.10.2010. Denne kan fås ved henvendelse til megler.

En av de to bodene i 2.etg. har takvindu og er innredet til kontor/gjesterom uten at det er søkt bruksendring på rommet til oppholdsrom. Arealet tilfredsstiller ikke kravet til oppholdsrom. Dersom kommunen krever tilbakestilles til bod så blir det ny eiers ansvar å gjøre dette. Kjøper overtar eiendommen slik den framstår på visning.

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver:

21.12.2009 00:00:00 - Erklæring/avtale

Bestemmelse om vedlikehold av fellesareal på gnr. 62 bnr. 189

10.12.2009 00:00:00 - Registrering av grunn

Denne matrikkelenhet opprettet fra:

Knr:0624 Gnr:62 Bnr:189

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer.

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål - frittliggende småhusbebyggelse i henhold til reguleringsplan for Ormåsen B3, stadfestet 21.06.2006 og bebyggelsesplan for Ormåsen B3, stadfestet 05.03.2008. Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser kan fås ved henvendelse til megler.

Eier opplyser at det er bolig under oppføring mot øst (Myrsnipa 27).

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Kommunale avgifter: kr 8.655,- pr. år (2018). Kommunale avgifter faktureres tre ganger i året, med forfall 1/3, 1/7 og 1/11. I dette inngår gebyr for vann og avløp. Det er installert vannmåler i boligen og kostnaden vil variere i forhold til bruk.

Renovasjon kr 3.336,- pr. år fordelt på to terminer.

Feiing/tilsyn ca kr 1.000,- pr. år.

Nåværende eier har et strømforbruk som tilsvarer ca 16.000 kwh. Pris ca kr 1,- pr kwh.

Boligen har en årlig forsikringspremie på kr 4.860,-.

Nåværende eier opplyser at de har TV og internett/fiber via Nextgentel. Pris avhenger av pakkevalg og hastighet på nett. Ca kr 1.000,- pr mnd. Parabolantenne er montert, men ikke i bruk. Tuner/dekoder/parabol følger ikke.

Boligen har alarm fra Sector alarm. Pris kr 4.632,- pr år. Ny eier må selv ta kontakt med leverandør for evt videreføring av avtalen og avtale om nye pris.

Utgiftene er basert på nåværende eiers forbruk og rabattavtaler. Pris for tv/internett avhenger av valg av antall kanaler og hastighet på nett.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 697,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.115.972,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring Pluss hos HELP Forsikring AS kr 13.900,-. Det er mulig å velge ordinær Boligkjøperforsikring i stedet til kr. 11.100,-

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Øvre Eiker
Grunnkrets Ormåsen
Kirkesogn Vestfossen

Steder i nærheten

Hokksund 9 km
Mjøndalen 14.6 km
Krokstadelva 15.6 km
Vestfossen 6.8 km

Transport

Oslo Gardermoen 118.9 km
Vestfossen 6.8 km
Gorud nedre 1 km

Idrett/friluft

Ormåsen grus 1.1 km
Idretten gressbane 5.5 km
Pro Gym Hokksund 11.1 km
Sporty24 Mjøndalen 14.2 km

Steder av interesse

Skoler

Ormåsen skole (1-7 kl.) 1.6 km
Vestfossen ungdomsskole (8-10 kl.) 6.9 km
Eiker videregående skole 8.4 km
Åssiden videregående skole 20.3 km

Barnehager

Ormåsen kommunale barnehage (0-5 år) 1.5 km
Rørensletta barnehage (1-6 år) 2 km
Røren kommunale barnehage (0-5 år) 4.6 km

Varer/tjenester

Eiker Kjøpesenter 7.5 km
Buskerud Storsenter 14.5 km
Coop Prix Vestfossen 6.7 km
Coop Prix Hokksund sentrum 8.7 km
Apotek 1 Eiker Senter 7.5 km
Torvet Apotek Hokksund 8.7 km
Hokksund Vinmonopol 8.7 km
Rema 1000 Ormåsen 1.7 km
Kiwi Semsmoen 5.1 km
Mix Vestfossen 6.7 km
Shell/7-Eleven Langebru 7.1 km
Shell Vestfossen 6.7 km
YX Bråtabakken 5.8 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 51,7 %
Andel kvinner 48,3 %
Gj.snittalder menn 30,2 år
Gj.snittalder kvinner 31,1 år
Husholdninger med barn 60,6 %
Husholdninger uten barn 39,4 %
Gj.snitt byggeår 1998
Gj.snitt tomtestørrelse 3052
Område Personer Husholdninger
Kommune: Øvre Eiker 18562 8304
Grunnkrets: Ormåsen 1393 503

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres.

Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven.

Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis.

Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Merk at krav om verdireduksjon for eiendommen som følge av insekter/skadedyr er unntatt vilkårene i pkt. 4.5 og må rettes direkte mot selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring eller Boligkjøperforsikring Pluss gjennom HELP Forsikring. Dette er rettshjelpforsikringer som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige rettsområder i privatlivet. Forsikringene har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring. Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon eller les mer om forsikringene på Help.no.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Vi oppfordrer til gi bud elektronisk via GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Krogsveen.no. Da vil samtlige vilkår bli oppfylt. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 0,9% av salgssummen

Minimumsprovisjon: kr 45.000,-

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 4.550,-

SmartAnnonsepakke: kr 13.500,-

Visningshonorar: kr 1.875,- pr. visning. 2 stk inkl.

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Rapport fra takstmann
 
Energiattest
 
Øvrige vedlegg salgsoppgave
 
Egenerklæring fra selger
 
Turid Borgersen
Daglig leder/Eiendomsmegler MNEF
Les mer om megler

Lurer du på noe?