Kontakt oss

Statistikk for dette prospektet

Denne siden er vist
ganger
Salgsoppgave lastet ned
ganger
Loading...
Finn
Loading...
Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk

Statistikk for runde to

Smartannonser
Loading...
Smartannonsering
visninger
besøk
for kr 5 600 000,- for kr 5 600 000,-

Donefoto - hovedbilde

Fasade

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Dronefoto

Terrasse

Terrasse

Stue i hovedetasje

Stue i hovedetasje

Stue i hovedetasje

TV-stue i hovedetasje

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Kjøkken

Soverom 1 i hovedetasje - med tilliggende baderom

Bad i hovedetasje - adkomst via soverom 1

Vaskerom

Gang i underetasje

Stue i underetasje

Entré til stue i underetasje

Stue i underetasje

Bad 1 i underetasje

Bad 2 i underetasje

Soverom 2

Soverom 3

Soverom 4

Soverom 5

Dronefoto

Plantegning hovedetasje

Plantegning underetasje

Kart

Konnerud - Lys og innholdsrik enebolig i attraktivt område - Dobbelgarasje

Myrvangen 82

Vis på kart

Prisantydning

Kr 5 500 000,-

Konnerud - Lys og innholdsrik enebolig i attraktivt område - Dobbelgarasje : Konnerud - Lys og innholdsrik enebolig i attraktivt område - Dobbelgarasje

Boligtype:
Enebolig, Selveiet
Soverom:
5
Garasje:
Ja
Prisantydning:
Kr 5 500 000,-
AREAL (P-ROM / BRA)
184 / 218 / m2
Beliggenhet

Områdebeskrivelse

Attraktiv beliggenhet i flott boligområde på Prøiserud/Myrvangen. Stille, rolig og meget barnevennlig beliggenhet med gode solforhold. Flotte lekeplasser samt kort vei til Løvåsjordet med flombelyst ake/skibakke. Kort gangavstand til Hallermoen skole og flere barnehager. Kort vei til marka og friområder med flott turterreng sommer som vinter, med preparerte skiløyper. Kort vei til Drammen sentrum med de fleste fasiliteter.

Kort vei til bussholdeplass med hyppige avganger, se www.bk.no. 10 min kjøring til jernbanestasjon med parkeringsmuligheter. Toget tar ca. 33 min til Oslo og 15 min til Asker. Flytog fra Drammen til Gardermoen, se www.flytoget.no for rutetider.

Mange fritidstilbud på Konnerud. Kort gangavstand til flott turterreng med lysløype. Konnerud IL. er et av Norges største, og er aktive i flere idretter med tilhørende idrettsanlegg. Kort vei til Drammens største kunstgressanlegg for fotball, med oppvarmet underlag for helårsbruk. Flott langrenns arena hvor det har vært World Cup arrangement med tilhørende standard, med bla. kunstsnø og milevis med skiløyper. 10 min. kjøring til Skoger Golfbane.

Barnehager og skoler

Kort gangavstand til Hallermoen barneskole og til Blåbærtoppen barnehage. Det er flere barnehager på Konnerud i praktisk avstand fra boligen.

Gangavstand også til Svensedammen ungdomsskole.

Flere videregående skoler i Drammen sentrum. Papirbredden med bla. Høgskolen i Sør-Øst-Norge, se www.papirbredden.no.

Adkomst

Fra Drammen sentrum følg Konnerudgata oppover til man kjører under en gangbro. Ta første vei inn til høyre (Prøiserudbakken). Følg så veien inn til venstre som er Myrvangen. Nummer 82 er etterhvert beliggende på høyre side av veien. Se for øvrig kartskisse.

Fakta om boligen
Meglers prisvurdering

Kr 5 500 000,-

Boligtype

Enebolig

Eiertype

Selveiet

Byggeår

2000

Soverom

5

Garasje

Ja

Primærrom

184m2

Bruksareal

218m2

Tomt

677m2

KR-kode

2018149

Energimerke
Energikarakter: D / Oppvarmingskarakter: 4
Eiendomsopplysninger

Eiendommen

Myrvangen 82, 3030 Drammen.

Gnr. 80, bnr. 706 i Drammen kommune.

Tomten

Eiet tomt på 677 kvm. Gårdsplass er satt med beleggingsstein, med tilhørende avrenningskum. Støttemur i betong mot gaten, med steinsatt overflate med sprengstein fra tomta. Plen rundt huset. Skjermet og barnevennlig hage på husets overside. Stor flislagt terrasse med utgang fra stua.

Se situasjonskart i salgsoppgaven for oversikt over eiendomsgrenser. Anførsel er at noe av plenen på eiendommens vestside er på kommunal grunn, men har vært vedlikeholdt som del av plenen til Myrvangen 82. Hekk i nord er også plantet noe skjevt i forhold til angitte eiendomsgrenser på kart.

Parkering

Dobbelgarasje i tilknytning til underetasjen. I tillegg gode parkeringsmuligheter i egen gårdsplass. Gateparkering etter områdets bestemmelser.

Vei, vann og avløp

Eiendommen har adkomst via kommunal vei.

Eiendommen er tilknyttet kommunalt ledningsnett via private stikkledninger. Eier er selv ansvarlig for private stikkledninger til boligen.

Arealer og innholdsbeskrivelse

Totalt bruttoareal: 238 kvm

Totalt bruksareal: 218 kvm

Totalt primærrom: 184 kvm

Primærrom:

Underetasje: Entré, hall, 2 soverom, bad 1, gang, bad 2, kontor, soverom: 91 kvm

Hovedetasje: Stue, tv-stue, kjøkken, vaskerom, bad, soverom: 93 kvm

Sekundærrom:

Underetasje: Teknisk rom, garasjerom: 34 kvm

Vedlagte plantegninger er ikke målbare. De oppgitte arealer er hentet fra rapport datert 16.04.2018 utført av Jahn Otto Benjaminsen. Arealene er beregnet og rom er definert etter dagens faktiske bruk, uavhengig av hva som er godkjent av bygningsmyndighetene.

Bebyggelse

Selger har fått utarbeidet en tilstandsrapport for eiendommen som følger vedlagt. Rapporten er en teknisk gjennomgang av boligen og angir eventuelle byggetekniske avvik. Det er ikke gitt tilstandsgrad 3 på noen av bygningsdelene. Tilstandsrapporten følger vedlagt i salgsoppgaven. Interessenter må sette seg inn i denne før bud inngis.

Bygningen er iht. tilstandsrapport oppført slik:

Grunnmasser av fjell, sprengsteinsfylling og pukk. Støpt betong fundament/gulv som er glattpusset. Antas å være isolert og fuktsikret mot terreng i henhold til gjeldende forskrifter på oppføringstiden. Grunnmur av leca. Synlig fuktsperre på utvendig side av grunnmur med topplist. Drenering er fra byggeår. Yttervegger over grunnmur av bindingsverk. Elementdekke mellom underetasje og 1. etasje. Utvendig liggende kledning. Vinduer med isolerglass. Ventil i toppkarm. Persienner på noen vinduer. Standard utgangsdør. Leddport på garasje. Valmet tak med lett undertak. Loftslem med nedfellbar stige. Tekket med takstein. Renner og nedløp i lakkert aluminium.

Det foreligger tilsynsrapport fra feiervesenet datert 27.02.2015, uten anmerkninger.

Standard

Boligen ble opprinnelig bygget som enebolig med utleiedel (2 boenheter). Utleiedelen ble senere innlemmet i boligen, og omsøkt til enebolig (1 boenhet). Dette gjør at planløsning stadig er tilrettelagt dersom det ønskes etablering av hybel for utleie.

Underetasje:

Alle oppholdsrom har vannbåren gulvvarme, med styringspanel/termostat på hvert rom.

Entré/gang: Flislagt gulv. Lysmalt panel.

Teknisk rom/bod: Gulvbelegg. 200 liters varmtvannsbereder. Koblingsskap for vannbåren varme (elektrisitet-til-vann). Opplegg for sentralstøvsuger (frakoblet, men er opplegg for rommene i tidligere hoveddel). Det er ifølge selger lagt trekkerør utenfra og til under betonggulv, dette var tiltenkt evt. fremtidig installasjon av jordvarmeanlegg.

Bad: Gulvbelegg. Våtromstapet med sveiseskjøter. Dusjhjørne. Vegghengt WC. Servant.

Soverom 1 : Gulvbelegg. Lysmalt tapet.

Soverom 2: Gulvbelegg. Lysmalt panel.

Stue (tidligere utleiedel): Gulvbelegg. Lys veggpanel. Uttak for tv-signaler. Skyvedørsgarderobe. Inni skyvedørsgarderobet finnes røropplegg for vann/avløp til kjøkken. Sikringsskap med automatsikringer. Utgangsdør til gårdsplassen (tidligere inngangsdør til utleiedel).

Soverom 3 (tidligere utleiedel): Gulvbelegg. Panel.

Soverom 4 (tidligere utleiedel): Gulvbelegg. Panel. Innebygget seng.

Bad (tidligere utleiedel): Gulvbelegg. Våtromstapet med sveiseskjøter. Dusjhjørne. WC. Innredning med speil, skap og servant. Opplegg for vaskemaskin.

Hovedetasje:

Alle oppholdsrom har vannbåren gulvvarme, med styringspanel/termostat på hvert rom.

Stue: Parkett på gulvet. Tapet på veggene. Peisovn for vedfyring. Nedfellbar loftsluke med trapp. Delvis lagt enkelt dekke på loft som gir god lagringsplass.

Soverom 5: Gulvbelegg. Tapet på veggene. Fastmonerte skap og benk.

Bad: Adkomst via soverom 5. Gulvbelegg. Våtromstapet med sveiseskjøter. Innredning med speil, skap og servant. Dusjhjørne. Vegghengt WC. Hjørnebadekar.

Kjøkken: Innredning fra byggeår i furu. God skap- og benkeplass. Romslig spiseplass. Gulvbelegg. Tapet på veggene. Kjølehjørne er frakoblet og kun i bruk som tørrskap. Frittstående kjøleskap og oppvaskmaskin medfølger.

Vaskerom: Gulvbelegg. Malte overflater. Opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Praktisk benk.

Tv-stue: Parkett på gulvet. Tapet på veggene. Uttak for tv-signaler. Utgang til stor, delvis overbygget flislagt terrasse med utepeis.

Garasje: Støpt dekke. Innlagt strøm og lys. Dobbel leddport med automatisk portåpner.

Oppvarming

Alle oppholdsrom har vannbåren gulvvarme, med styringspanel/termostat på hvert rom.

Peisovn for vedfyring i stue i hovedetasje.

Forøvrig basert på elektrisk oppvarming.

Hovedetasje har mekanisk ventilasjon som styres fra kjøkkenvifta.

Dersom beboelsesrom ikke har vegg- eller fastmonterte varmekilder ved visning følger dette heller ikke med.

Ferdigattest

Det foreligger ferdigattest gitt av Drammen kommune datert 02.10.2001.

Tinglyste heftelser og rettigheter

Eiendommen overdras fri for pengeheftelser.

Det er tinglyst følgende servitutt på eiendommen

Bestemmelse om vann/avløpsledning. Dagboknr 875604, tinglyst 13.10.2014.

Rett for naboeiendom 80/1608 til å ha vann- og avløpsledning over 80/706, samt rett til å kunne utføre eventuelt vedlikehold/reparasjon, men samtidig å måtte sette terrenget tilbake i den samme stand som før evt. arbeid. Traséet er anvist på kart i bestemmelsen, og går over sydlig spiss av 80/706.

Servituttene vil følge eiendommen. Kjøpers bank vil få pant etter ovennevnte heftelser og servitutter.

Eventuell adgang til utleie

Eiendommen har idag ikke separat utleieenhet. Det vil normalt være anledning til utleie av hele eiendommen eller enkeltrom, såfremt utleiearealet er bygningsmessig godkjent for varig opphold og har forsvarlige radonnivåer. Det er ikke utført radonmåling. Etablering av hybel utløser ikke søknadsplikt. Eneboligen ble opprinnelig bygget med utleieleilighet (2 boenheter), men er senere omsøkt til enebolig (1 boenhet). Etablering av separat utleiedel/boenhet nummer 2 er derfor søknadspliktig til kommunen og vil kunne omfattes av byggekvote på Konnerud. Interessenter oppfordres til å kontakte megler eller kommunen ved spørsmål i denne forbindelse.

Regulering

Eiendommen er avsatt til boligbebyggelse i henhold til kommuneplanens arealdel vedtatt 05.10.2015.

Eiendommen er regulert til bolig i henhold til reguleringsplan "Halden-Prøis" vedtatt 30.06.1978.

Overtagelse

Etter nærmere avtale. Boligen kan overtas på kort varsel hvis ønskelig av kjøper.

Diverse

Frittstående hvitevarer medfølger ikke med mindre annet er angitt under punkt "standard" i salgsoppgaven.

Økonomi

Eiendommens utgifter

Vann/avløp: Kr. 10.637,- (2017), fordelt over to terminer. Det er installert vannmåler, slik at avgiften vil variere avhengig av eget forbruk.

Renovasjon: Kr. 3.336,- (2018), fordelt over to terminer.

Det må påregnes kostnader til strøm/nettleie, tv-signaler, innboforsikring, bygningsforsikring, internett og evt fasttelefon. Årlig gebyr til feiervesenet vil også påløpe.

Selger har bygningsforsikring i Gjensidige, kr. 4.360,- per år (2018).

Strømforbruket i 2017 var på ca. 36.000 kwt ifølge selger.

Selger har tv-signaler fra Get. Dekoder medfølger ikke. Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Selger har internettabonnement fra Telenor. Se leverandørens hjemmesider for pris- og abonnementsinformasjon.

Utgiftene vil variere avhengig av antall familiemedlemmer i husstanden, ønsket innetemperatur, egne fordelsavtaler, kanalvalg, hastighet på bredbånd etc.

Omkostninger

I tillegg til kjøpesummen må kjøper betale:

- Dokumentavgift til staten, 2,5 % av kjøpesummen, samt

- Tinglysingsgebyr for skjøte kr 525,-.

- Tinglysingsgebyr for kjøpers eventuelle panterettsdokumenter kr 724,- pr. stk.

Total kjøpesum inkl. gebyrer/avgifter og evt. øvrige kostnader ved kjøp til prisantydning: kr 5.638.749,-.

I tillegg kommer valgfri boligkjøperforsikring hos HELP Forsikring AS kr 11.100,-.

Betalingsbetingelser

Kjøpesum inkludert omkostninger, samt pantedokument tilknyttet eventuelt lån, skal være disponibelt hos megler 2 virkedager før overtagelsen.

Nabolagsprofil

Beliggenhet

Tilhørighet

Kommune Drammen
Grunnkrets Konnerud 20
Kirkesogn Konnerud

Steder i nærheten

Konnerud fysioterapi/kiropraktor 1 km
Konnerud legesenter 1.5 km
Marienlyst stadion 3.9 km
Drammens museum 4.5 km

Transport

Flyplass Oslo Gardermoen 98.7 km
Jernbanestasjon Drammen jb.st. 5.2 km
Bussholdeplass Bekkedalen 0.3 km

Idrett/friluft

Idrettsanlegg Torsbergbanen 1.1 km
Idrettsanlegg Konnerud fotballbaner 1.1 km
Treningssenter EVO Konnerud 1.3 km
Treningssenter Bølgen Tr.senter - Drammensbadet 4.8 km

Steder av interesse

Skoler

Hallermoen skole (1-7 kl.) 0.5 km
Konnerud skole (1-7 kl.) 1.2 km
Svensedammen skole (8-10 kl.) 1.7 km
Akademiet videregående skole Drammen 4.3 km
Heltberg vgs. Drammen 4.5 km

Barnehager

Blåbærtoppen barnehage (0-6 år) 0.6 km
Solhaugen barnehage 0.6 km
Konnerud barnehage (1-5 år) 0.9 km

Varer/tjenester

Kjøpesenter Konnerudsenteret 1.2 km
Kjøpesenter Gulskogen Senter 5.6 km
Postkontor Coop Prix Konnerud 1.3 km
Postkontor Strømsø Postkontor 5 km
Apotek Boots apotek Konnerud 1.2 km
Vinmonopol Strømsø Vinmonopol 5 km
Vinmonopol Bragernes Vinmonopol 6.6 km
Dagligvare Kiwi Konnerud 1 km
Dagligvare Meny Konnerud 1.2 km
Kiosk/video Nybyen Nærkjøp 4.1 km
Kiosk/video Mix No 19 Video og Kiosk 4.3 km
Bensin Circle K Konnerud 1.1 km

Demografi

Nøkkelopplysninger for nabolaget

Andel menn 49,4 %
Andel kvinner 50,6 %
Gj.snittalder menn 33,4 år
Gj.snittalder kvinner 36,1 år
Husholdninger med barn 43,8 %
Husholdninger uten barn 56,2 %
Gj.snitt byggeår 1973
Gj.snitt tomtestørrelse 1500
Område Personer Husholdninger
Kommune: Drammen 68363 32637
Grunnkrets: Konnerud 20 453 169

Informasjon i Nabolagsprofilen er hentet fra ulike kilder og det kan forekomme feil eller mangler i dataene. Distanser er basert på korteste kjørbare vei (*Distanse i luftlinje). Kartene er levert av Geodata AS. Kartene skal ikke brukes som kilde eller fasit på f.eks. fradelinger, sammenføyninger, grenser, da kommunen tilbyr mer oppdaterte kart for dette formålet. Eiendomsprofil AS, Geodata AS eller Krogsveen kan ikke holdes ansvarlig for feil eller mangler i dataene eller kortene.

Øvrig informasjon

Avhendingsloven

Eiendommen selges "som den er" og overdras slik den fremstår ved visning. Selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7, 3-8 og 3-9. Dette innebærer at det først er en mangel ved eiendommen dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen som har virket inn på avtalen eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand. Alle brukte boliger har feil, men de færreste har mangler etter avhendingsloven. Det er begrenset levetid på bygningsdeler og tekniske installasjoner, og byggeskikk og teknologi endrer seg stadig. Bruksslitasje og elde er normalt, og kjøper må ta i betraktning at eiendommen har vært benyttet siden byggeår. Domstolene praktiserer kravet til vesentlig dårligere stand strengt, noe som innebærer at en del avvik fra det som forventes, må aksepteres. Interessenter må sette seg inn i salgsoppgaven, selgers egenerklæringsskjema og øvrige vedlagte dokumenter før bud inngis. I tillegg oppfordres interessenter til å undersøke eiendommen nøye, gjerne med fagmann. Forhold som er eller burde være oppdaget på en visning, er normalt ikke en mangel. Tilsvarende behøver ikke åpenbare eller synlige feil å være beskrevet i salgsoppgaven. Det forutsettes at hjemmel overføres til kjøper. Hvis kjøper ikke ønsker hjemmelsoverføring av eiendommen, må det tas forbehold om dette i budet.

Eierskifteforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet Boligselgerforsikring hos Protector Forsikring ASA. Vedlagt salgsoppgaven følger selgers egenerklæringsskjema. Interessenter må sette seg inn i dokumentet før bud inngis. Selgers Boligselgerforsikring dekker selgers ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel ved eiendommen, vil Protector behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkårene kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne Boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Forsikringen har ingen egenandel. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kostnadsgodtgjørelse for formidling av slik forsikring.

Ta kontakt med megler for ytterligere informasjon.

Budregler

Forbrukerinformasjon om budgivning er vedlagt denne salgsoppgaven og er også på vår hjemmeside www.krogsveen.no.

Alle bud og budforhøyelser må inngis skriftlig. I tillegg må legitimasjon være fremlagt sammen med signatur fra budgiver. Ved inngivelse av bud via Krogsveens bud-app eller med elektronisk bud fra krogsveen.no oppfylles samtlige vilkår. Vi anbefaler derfor å bruke en av disse to løsningene ved inngivelse av det første budet. Er dere flere som byr sammen, anbefaler vi Krogsveens bud-app. Eventuelle forhøyelser eller endringer av budet kan bekreftes pr sms eller på e-post. Vi oppfordrer alltid til å kontakte megler pr. telefon i tillegg da forsinkelser i sms og mail kan forekomme.

For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist bør derfor være på minimum 30 minutter, og budforhøyelser må derfor skje i god tid før fristens utløp. Bud kan uansett ikke settes med kortere frist enn kl.12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.

Låneformidling

Megler formidler gjerne kontakt med rådgiver i Danske Bank dersom dette er ønskelig. Krogsveen mottar et honorar av Danske Bank for denne formidlingen.

Innhent komplett prospekt

Nettannonsen er kun et utdrag av salgsoppgaven. Alle som vurderer å legge inn bud, må sette seg inn i salgsoppgaven. Last ned fullstendig PDF eller kontakt megler.

Hvitvaskingsreglene

Kjøper og selger er forpliktet til å bidra til at megler kan gjennomføre tilfredsstillende kundekontroll og må derfor bl.a. fremlegge gyldig legitimasjon.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølging.

Meglers vederlag

Meglers vederlag betales av selger og er avtalt til:

Provisjon: 1,0 % av salgssummen

Grunnhonorar: kr 12.500,-

Oppgjørshonorar: kr 3.950,-

SmartAnnonsepakke: kr 12.500,-

Oppslag eiendomsregister: kr 1.250,-

Faktureringsgebyr: kr 250,- pr utlegg

Megler har i tillegg krav på dekning av utlegg.

Dokumenter
Energiattest
 
Morten Solberg Helgerud
Jurist - Eiendomsmegler
Les mer om megler

Lurer du på noe?